Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΘΑΝΑΤΟ, ΠΕΙΝΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.



Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


«Αυτός που βαδίζει με χαρά προς τη μουσική τάξη έχει ήδη κερδίσει την περιφρόνησή μου. Του έχει δοθεί κατά λάθος ένας μεγάλος εγκέφαλος, αφού γι' αυτόν θα αρκούσε σίγουρα ο νωτιαίος μυελός. 
Αυτή η ντροπή για τον πολιτισμό πρέπει να καταργηθεί αμέσως. 

Ηρωισμός κατά διαταγή, παράλογη κτηνωδία, αξιοθρήνητη στάση αγάπης προς την πατρίδα και όλες οι απεχθείς ανοησίες που ακούει στο όνομα πατριωτισμός, πόσο βίαια τα μισώ όλα αυτά, πόσο ποταπός και ατιμωτικός είναι ο πόλεμος- θα προτιμούσα να γίνω κομματάκια παρά να συμμετέχω σε μια τόσο άθλια δράση! 

Είναι πεποίθησή μου ότι η δολοφονία υπό τον μανδύα του πολέμου δεν είναι παρά μια πράξη δολοφονίας».

~ Albert Einstein

Αν γινόταν το δικό μου, η λέξη "πατριωτισμός" θα διαγραφόταν από τη γλώσσα, καθώς δεν έχει παρά μόνο ένα πραγματικό νόημα, και αυτό είναι ότι το πολιτικό κράτος είναι ο Θεός και ότι το ατομικό και προσωπικό ανθρώπινο δικαίωμα και ευθύνη δεν έχουν καμία σημασία ή αξία. 

Η συμπόνια και η αγάπη εγκαταλείπονται σε κάθε κατάσταση πολέμου, και χωρίς συμπόνια, μόνο το μίσος και η αδιαφορία μένουν. 

Ο όρος "ο πόλεμος είναι κόλαση" είναι ακριβώς σωστός, γιατί ποιο άλλο κακό μπορεί να συγκριθεί με τη βάρβαρη σφαγή κάθε μορφής ανθρωπότητας στο όνομα της "πατρίδας" ή της θρησκείας.

 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε πόλεμος γίνεται αποκλειστικά προς όφελος της άρχουσας τάξης και, ως εκ τούτου, είναι ο όλεθρος της ανθρωπότητας. 

Δεν φέρνει τίποτα άλλο παρά φρίκη, ακρωτηριασμό, βασανιστήρια, κλάματα και δολοφονίες και ικανοποιεί μόνο τους διαταραγμένους ψυχοπαθείς και τα τέρατα που απολαμβάνουν να σκοτώνουν προκειμένου να επιδιώξουν την εξουσία και τον έλεγχο.

Σίγουρα δεν είναι μυστικό ότι αυτή η χώρα που ονομάζεται Αμερική έχει διαπράξει ανείπωτες φρικαλεότητες κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του πολέμου από πριν και μετά την ίδρυσή της. 

Είναι ένοχη για ολοκληρωτική επιθετικότητα και επιθετικό πόλεμο για το 93% της ύπαρξής της, (πιθανότατα περισσότερο) και συνεχίζει να πολεμά και να απειλεί με πόλεμο μεγάλο μέρος του κόσμου σε συνεχή βάση. 

Η τρέχουσα πολεμοκαπηλεία και η απειλή ολοκληρωτικού πολέμου από τις ΗΠΑ είναι πάντα παρούσα- περισσότερο τώρα από ποτέ, και αυτό το κακό αγνοείται από το μεγαλύτερο μέρος αυτού του αδύναμου και απαθούς όχλου μη σκεπτόμενων, μη ενδιαφερομένων πολιτών, που συνεχίζουν να λατρεύουν το κράτος και να ανεμίζουν την αιματηρή σημαία του για να υποστηρίξουν τους φόνους.

Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις της USCENTCOM (Κεντρική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών) περιλαμβάνουν "ασκήσεις" εναντίον ψευδώς ισχυριζόμενων "αντιπάλων" στις περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του ISIS, των Ταλιμπάν, της Αλ Κάιντα και του ιρανικού δικτύου "απειλής" και όλων των πληρεξουσίων του.

 Οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ψευδώς ότι "επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων και τη συμπεριφορά των "αντιπάλων", αντιμετωπίζοντας την παραπληροφόρηση, ενισχύοντας την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ και αποτρέποντας πράξεις επιθετικότητας που εξαγγέλλονται από κρατικούς φορείς- συγκεκριμένα, το Ιράν, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Συρία και τους περιφερειακούς υποκατάστατους τους". 

Οι Στρατιωτικές Επιχειρήσεις Υποστήριξης Αποστολών (MISO) διεξάγονται σε όλη την περιοχή δράσης της USCENTCOM, όπως το Αφγανιστάν, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος, το Ιράν, το Ιράκ, το Ισραήλ, η Ιορδανία, το Καζακστάν, το Κουβέιτ, το Κιργιστάν, ο Λίβανος, το Ομάν, το Πακιστάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, η Συρία, το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ουζμπεκιστάν και η Υεμένη.

Επιπλέον, και μόλις πρόσφατα, οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία έχουν τεθεί σε "υψηλό συναγερμό" λόγω μιας λεγόμενης προειδοποίησης για μια "επικείμενη" ιρανική επίθεση, φυσικά βασισμένη σε αυτό που αναφέρεται ως σαουδαραβική "πληροφορία". 

Υπάρχουν τρέχοντα στρατιωτικά γυμνάσια μεταξύ των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας- μια άμεση απειλή για τη Βόρεια Κορέα. Η Ινδία και οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τώρα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια πολύ κοντά στα σύνορα με την Κίνα, ανταγωνιζόμενες αυτή τη μεγάλη πυρηνική δύναμη. 

Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ διεξάγουν στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας στο Χοκάιντο. Οι ΗΠΑ και οι Φιλιππίνες πραγματοποιούν ασκήσεις μάχης εν αναμονή ενός πολέμου με την Κίνα. 

Οι ΗΠΑ διεξάγουν επίσης επί του παρόντος ασκήσεις εναλλαγής κέντρων μάχης εναντίον της Κίνας στη Χαβάη, και οι δυνάμεις των ΗΠΑ, της Ισπανίας και της Γαλλίας του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής 101ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας, έχουν εμφυτευτεί μόλις μίλια μακριά από τα ουκρανικά σύνορα στη Ρουμανία- ανταγωνίζονται ακόμη περισσότερο τη Ρωσία. 

Βρίσκονται κυριολεκτικά στα ρωσικά σύνορα, χωρίς να διαφέρουν από το να τοποθετεί η Ρωσία βαρύ οπλισμό και στρατεύματα στα σύνορά μας με τον Καναδά ή το Μεξικό. Η αλαζονεία, η υποκρισία και το ακραίο ρίσκο αυτού του γεγονότος έχει χαθεί για τον μέσο Αμερικανό πολίτη.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες στρατιωτικές ασκήσεις στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και αλλού, αλλά υπάρχουν και ενεργοί πόλεμοι είτε υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, είτε επιθετικές ενέργειες στις οποίες εμπλέκονται οι ΗΠΑ. Σκεφτείτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τον πόλεμο των ΗΠΑ με αντιπροσώπους και τη σφαγή αθώων στην Υεμένη, και φυσικά πολλούς άλλους.

Αυτή είναι η χώρα που οι περισσότεροι από εσάς υποστηρίζετε ανέντιμα και άνευ όρων. Αυτή είναι η χώρα της οποίας ισχυρίζεστε ότι είστε "πατριώτες". Αυτή είναι η χώρα της οποίας επιδεικνύετε περήφανα τη σημαία του θανάτου. 

Αυτή είναι η χώρα που ισχυρίζεται ότι είναι εξαιρετική, αλλά στην περίπτωση των πολεμικών και στρατιωτικοποιημένων τρομοκρατικών εκστρατειών της, είναι "εξαιρετική" μόνο στο ότι είναι η πιο παραγωγική πρωτεύουσα δολοφονιών στον κόσμο. 

Δεδομένης της αμείωτης υποστήριξης που προσφέρει αυτός ο τυφλός πληθυσμός στην τρομοκρατική επιθετικότητα, είναι προφανές ότι οι μάζες δεν εξετάζουν την πραγματική φύση της έννοιας της "χώρας" και του αποτρόπαιου πολέμου- τουλάχιστον όχι στο κατάλληλο πλαίσιο. 

Η "χώρα" που λατρεύετε δεν είναι καθόλου η χώρα, αλλά αντίθετα είναι η άρχουσα τάξη της "ελίτ" και οι δολοφόνοι και εκτελεστές μπράβοι της στην κυβέρνηση και τον στρατό. 

Οι περισσότεροι ταυτίζουν τον όρο "χώρα" με την υποστήριξη όλων όσων γίνονται στο όνομά τους από την κυβέρνηση, αλλά ο λαός δεν ελέγχει τις ισχυρές δυνάμεις του κακού που τον κυβερνούν, και διαπράττουν φρικαλεότητες στο όνομά του και με την άδειά του, επειδή επιτρέπουν οικειοθελώς στο κράτος να διαπράττει τη δολοφονική του βασιλεία χωρίς αντίσταση.

Ο σημερινός επιθετικός χαρακτήρας του πολέμου που είτε σχεδιάζεται, είτε σκηνοθετείται, είτε επιδιώκεται ενεργά από τις ΗΠΑ, ξεπερνά τη φαντασία κάθε λογικού ανθρώπου, αλλά αυτό δεν είναι καν η αρχή για να πούμε όλη την ιστορία. 

Ο ενεργός πόλεμος και η τρομοκρατία διεξάγονται επί του παρόντος από αυτό το κράτος και εναντίον του ίδιου του λαού του, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία 3 χρόνια του φυσικού και ψυχολογικού πολέμου με βάση την απατηλή συνωμοσία του "ιού" που σχεδιάστηκε δεκαετίες πριν. 

Ο χαρακτήρας του ήταν ολοκληρωτικός, με βάση την αναντίρρητη ζημιά που έχει επιβληθεί σκόπιμα και μεθοδικά σε όλους σε αυτή τη χώρα. 

Αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως, αλλά δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι η κεφαλή του φιδιού της απόλυτης επιθετικότητας και διεκδικούν τον παγκόσμιο "ηγετικό" ρόλο, το να σταματήσει αυτό το τέρας αναιρώντας όλη του τη δύναμη θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την παγκόσμια εικόνα.

Αν οι άνθρωποι δεν ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια σε αυτή την τυραννία, πού θα καταλήξει; Αν οι μάζες συνεχίσουν να κυλιούνται στην αυτολύπηση, την αδιαφορία και την απόλυτη εξάρτηση από το κράτος, ποια θα είναι η μοίρα μας; 

Αν επιτραπεί στις ΗΠΑ να συνεχίσουν την ολοκληρωτική τους ώθηση προς την απόλυτη κυριαρχία των λίγων, οικοδομώντας έτσι μια παγκόσμια συμμορία και ένα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που είναι αποφασισμένο να κυβερνήσει τη γη, πώς μπορεί ποτέ να αποκατασταθεί ή να επιβιώσει η ελευθερία;

Αυτά τα ερωτήματα φαίνεται να προϋποθέτουν περίπλοκες απαντήσεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε επιστροφή στην ατομική ευθύνη και στην υπεράσπιση του εαυτού μας έναντι της κρατικής κυριαρχίας μπορεί να μετακινήσει βουνά, διότι ανεξάρτητα από την αδυναμία του πλήθους, θα πρέπει να είναι προφανές ότι είμαστε περισσότεροι από τους τυράννους κατά πολλαπλάσιο αριθμό εκατομμυρίων. 

Χιλιάδες κυβερνούν, ενώ δισεκατομμύρια τους υπηρετούν. Στην πραγματικότητα, έχει αυτό κανένα απολύτως νόημα; Δεν μπορείτε να δείτε την ανοησία του να εθελοτυφλούμε απέναντι στο γεγονός ότι ο καθένας από εμάς έχει μεγάλη δύναμη πάνω στον εαυτό του, και επομένως μαζί πάνω στο κράτος, στη ζωή και στο μέλλον μας;

Ακυρώστε το κράτος, ακυρώστε τους πολιτικούς και την πολιτική τάξη, αγνοήστε όλες τις εντολές και τις εντολές, μη ζητάτε τίποτα- απαιτήστε μόνο την ελευθερία σας και πάρτε την. 

Μην επιτρέψετε στο κράτος να κλέψει τον πλούτο σας, μη ζητήσετε ποτέ την άδεια να αποκτήσετε τη δική σας ελευθερία συμμετέχοντας στην απάτη με τις ψήφους, τις εκλογές και την πολιτική διαδικασία που χτίστηκε και διατηρείται με μοναδικό σκοπό να σας ελέγχει, και μην επιτρέψετε ποτέ στην προπαγάνδα και τα τεχνάσματα των κυβερνώντων αποβρασμάτων να σας διχάσουν.

 Σφίξτε και κρατήστε την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους γείτονες και όλους τους άλλους σε μια προσπάθεια να ανακτήσετε τους σωστούς κοινωνικούς κανόνες αντί να ευδοκιμήσετε στην αυτοκαταστροφή, τη συνεχή ζήλια και την εχθρότητα. 

Η αγάπη και η συμπόνια μπορούν εύκολα να νικήσουν την αδιαφορία και το μίσος, αλλά είναι απαραίτητη η αφύπνιση του εαυτού σας για να δείτε το φως της ελευθερίας και της χαράς.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε αντιτιθέμενοι σε κάθε πόλεμο, κάθε σύγκρουση, κάθε επιθετικότητα εναντίον των άλλων- στην ουσία, απαιτώντας αρμονία και συνεργασία αντί να προσκολλούμαστε σε ψευδείς φόβους που έχουν εμπεδωθεί σκόπιμα στην ψυχή μας από μια κακή δύναμη που ονομάζεται κράτος. 

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να φοβάστε παρά μόνο τη δική σας αδυναμία και δειλία, και την προθυμία σας να βασίζεστε μόνο στους άλλους για να σχεδιάσετε και να ελέγξετε τη ζωή σας. Το κράτος δεν έχει καμία πραγματική δύναμη, εκτός αν του δώσετε αυτή τη δύναμη οικειοθελώς. 

Χωρίς την υποστήριξή σας, χάνουν κάθε δυνατότητα να κυβερνούν. Χωρίς την υποστήριξή σας, δεν μπορούν να σας βλάψουν. Χωρίς την υποστήριξή σας, αυτοί που επιδιώκουν την εξουσία πάνω σας θα μαραθούν και θα πεθάνουν, και με αυτόν τον θάνατο θα έρθει μια ζωή ελευθερίας.

"Αν δεν βάλουμε τέλος στον πόλεμο, ο πόλεμος θα μας τελειώσει".

~ H.G. Wells

Σύνδεσμοι πηγής:

The U.S. Flag Is Soaked With the Blood of Innocents (Η σημαία των ΗΠΑ είναι ποτισμένη με το αίμα αθώων)

U.S. Central Command Operations and Exercises (Επιχειρήσεις και ασκήσεις της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ)

NATO’s Nuclear Exercises Increases (Αύξηση των πυρηνικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ)

Saudi/U.S. on high alert due to Iranian threat? (Σαουδική Αραβία/ΗΠΑ σε κατάσταση συναγερμού λόγω ιρανικής απειλής;)

U.S. and South Korea warplanes begin largest ever air drills (Πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας ξεκινούν τις μεγαλύτερες αεροπορικές ασκήσεις που έχουν γίνει ποτέ)

Japan and U.S. will conduct major military drills (Ιαπωνία και ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις)

U.S., Spanish, and French Forces, and U.S. 101st airborne Division Deployed to Romania (Αμερικανικές, ισπανικές και γαλλικές δυνάμεις και η 101η αερομεταφερόμενη μεραρχία των ΗΠΑ αναπτύσσονται στη Ρουμανία0

U.S. and Philippine Forces in joint military drills (Οι δυνάμεις των ΗΠΑ και των Φιλιππίνων σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις0

India/U.S. military drills near China border (Στρατιωτικές ασκήσεις Ινδίας/ΗΠΑ κοντά στα σύνορα με την Κίνα)

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ



ΠΗΓΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου