Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ";

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 210 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ; 
3 ΒΙΝΤΕΟ




Τι έγινε ξαφνικά και έπεσε επικοινωνική κουρτίνα στην υπόθεση της δωδεκάχρονης; Πού είναι τα ονόματα των διακοσίων και ανθρώπων, που ήρθαν σε επαφή μαζί της; Γιατί τόση καθυστέρηση στις έρευνες; Μήπως τα ονόματα κρύβουν μία πέρα από κάθε φαντασία διακομματική σαπίλα; Μήπως η εμπλοκή προσώπων δείχνει κάτι, που δε θέλει το πολιτικό καθεστώς να γνωρίζουμε;

Δεν μάθαμε ποτέ το πραγματικό βάθος της υπόθεσης Λιγνάδη, όταν αυτή άγγιξε δομές ανήλικων μεταναστών. Τώρα, πάλι δεν μαθαίνουμε τίποτα για το κοπάδι των σεξουαλικών αρπακτικών, που βίαζε τη δωδεκάχρονη.

Η Αμερική συγκλονίζεται από μια νέα υπόθεση που πολλοί την αποκαλούν Pizzagate 2.0

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια διαφημιστική καμπάνια για την πολυτελή μάρκα μόδας Balenciaga έγινε viral στο διαδίκτυο επειδή έδειχνε ενοχλητικές εικόνες μικρών παιδιών που κρατούσαν λούτρινα ζώα σε εξοπλισμό δουλείας μαζί με δικαστικά έγγραφα παιδικής πορνογραφίας.
Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για τις εξαιρετικά ακατάλληλες διαφημίσεις σε μήνυμα που δημοσίευσε την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να κινηθεί νομικά εναντίον των ατόμων που δημιούργησαν το σετ και χρησιμοποίησαν “μη εγκεκριμένα” στοιχεία.

“Οι βελούδινες τσάντες μας με αρκουδάκια δεν θα έπρεπε να έχουν παρουσιαστεί με παιδιά σε αυτή την καμπάνια. Αφαιρέσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες”, έγραψε η εταιρεία.

Ωστόσο, όπως επισήμανε την Τετάρτη ο Paul Joseph Watson, “η ιδέα ότι η Balenciaga αγνοούσε το γεγονός ότι η παιδική BDSM φωτογράφηση τους περιείχε επίσης ένα έγγραφο που σχετίζεται με παιδική πορνογραφία είναι εντελώς παράλογη”.

Τώρα, καθώς οι ερευνητές του διαδικτύου ερευνούν βαθύτερα άλλες φαινομενικά αθώες διαφημίσεις της Balenciaga, φαίνεται ότι οι σατανιστικές εικόνες, η παιδική πορνογραφία, ακόμη και ο κανιβαλισμός και η ανθρωποθυσία είναι κοινά θέματα στις διαφημίσεις της μάρκας.


Τη Δευτέρα, ο συγγραφέας αυτού του άρθρου κατέγραψε στο Twitter ένα αμφισβητήσιμο φωτογραφικό βιβλίο με θέμα μια 13χρονη πόρνη στη δεκαετία του 1980 στο φόντο μιας διαφήμισης της Balenciaga.

Την ερχόμενη Τετάρτη, η χρήστης του Twitter Natly Denise αναζήτησε ένα άλλο βιβλίο στο φόντο μιας διαφήμισης της Balenciaga και σοκαρίστηκε με αυτό που βρήκε.

Ένα βιβλίο του Βέλγου καλλιτέχνη Michael Borremans φαίνεται στην παρακάτω διαφήμιση.




Τα έργα του Borremans σε άλλα βιβλία και σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο παρουσιάζουν γκροτέσκες εικόνες γυμνών, αιματοβαμμένων και σφαγμένων παιδιών.

Άλλα θέματα στο βιβλίο περιλαμβάνουν τον κανιβαλισμό, τη δουλεία και τη μαγεία.


Μια αναζήτηση στο Getty Image για τον Michael Borremans φέρνει φωτογραφίες του καλλιτέχνη και της βασίλισσας Ματθίλδης του Βελγίου να κάνουν παρέα σε μια έκθεση τέχνης του 2014 με το διεστραμμένο έργο του.



Ένα άλλο βιβλίο στην ίδια διαφήμιση της Balenciaga με το βιβλίο του Borremans ονομάζεται “The Cremaster Cycle”, το οποίο είναι μια άλλη συλλογή από αποκρυφιστικά φωτογραφικά έργα που δημιουργήθηκαν από τον Matthew Barney. αργότερα στο νήμα του Twitter, η Denise επεσήμανε την ομοιότητα μεταξύ της τέχνης που παρουσιάζεται στις διαφημίσεις και των απόκοσμων έργων τέχνης που συλλέγει ο ανώτερος σύμβουλος του Biden, John Podesta.


Στην πραγματικότητα, τα ονόματα Matthew Barney και Michael Borremans βρίσκονται στα διαβόητα emails του Podesta μαζί με τη διαβόητη σατανιστική καλλιτέχνιδα Marina Abromovic της φήμης του Spirit Cooking.

Χάρη στο We The People, η μάρκα μόδας βρίσκεται στο top 25 των trending θεμάτων στο Twitter από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από την πλατφόρμα την περασμένη εβδομάδα και ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, κάλυψε μερικές από τις ενοχλητικές διαφημίσεις σε ένα τμήμα της εκπομπής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.




Επιστροφή στα δικά μας πάλι.Τι πραγματικά συνέβαινε στην Κιβωτό του Παπα-Αντώνη; Πόσοι είναι μπλεγμένοι; Μέχρι πού φτάνει και σε αυτή την περίπτωση, η διαστροφή και η κτηνωδία;

Μήπως ένα αόρατο χέρι, ξηλώνει όλα τα κυκλώματα παιδοφιλίας, σατανισμού και κανιβαλισμού στον πλανήτη και αυτό το χέρι ακουμπάει και την Ελλάδα;

Μήπως έρχεται η ώρα να πέσουν ομαδικά τα σάπια πολιτικά καθεστώτα του δυτικού κόσμου;





ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΥΝΘΗΜΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ,ΜΠΑΤΣΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΔΕΣ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή