Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2014-2019 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ISIS!

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...  


Ο γιος του Νασράλα λέει ότι ο πατέρας του είναι ζωντανός..

Αν και ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσημα τη δολοφονία του Γενικού Γραμματέα της Λιβανέζικης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ένας μη επαληθευμένος λογαριασμός που αποδίδεται στον κ. Τζαουάντ Χασάν Νασράλα, γιο του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ, επιβεβαίωσε σε ένα tweet στο « X» πλατφόρμα, ότι o «Nasrallah» είναι μια χαρά.

Είπε: «Ο Σεβασμιώτατος, ο πατέρας μου, ο Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, ο Θεός να τον ευλογεί και να του δώσει ειρήνη, και όσοι είναι μαζί του είναι όλοι καλά», προσθέτοντας: «Ντροπή και αίσχος για τους Σιωνιστές».

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε επίσημα τη δολοφονία του γενικού γραμματέα της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Cairo News Channel, επικαλούμενο εβραϊκά μέσα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ο Αλί Καράκι, ο διοικητής του νότιου μετώπου στη Λιβανέζικη Χεζμπολάχ, και άλλοι ηγέτες της Χεζμπολάχ δολοφονήθηκαν.

Και πρόσθεσε: «Πολεμικά αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την ακριβή καθοδήγηση πληροφοριών από την πτέρυγα πληροφοριών και το αμυντικό σύστημα, επιτέθηκαν στο κεντρικό αρχηγείο της Χεζμπολάχ, το οποίο βρίσκεται υπόγεια, κάτω από ένα κτίριο κατοικιών στην περιοχή Da’a στη Βηρυτό όταν ανώτεροι αξιωματικοί της Χεζμπολάχ ήταν σε μια συνάντηση».

el watan

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ISIS ABU BAKR AL-BAGHDADI;  Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟ 2019 ΕΙΧΕ "ΠΕΘΑΝΕΙ"  ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΑΛΛΕΣ 6 ΦΟΡΕΣ;;;!!! 



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου