Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ...

2 ΒΙΝΤΕΟ


Πυροβολισμοί κοντά στον Τραμπ. Είναι ασφαλής. Νέα αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του; Μάχη στο Τένις Κλαμπ κατά την αποχώρηση του..Οι πράκτορες της ασφάλειας του άνοιξαν πυρ και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με ένοπλο.

”Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην εγγύτητά του. όχι περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή την ώρα” ανακοινώνει τώρα ο Steven Cheurg Διευθυντής Επικοινωνιών της Καμπάνιας του Τραμπ. Mια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Τραμπ;

Πυροβολισμοί στο Mar-a-Lago «Ασφαλής ο Ντόναλντ Τραμπ» σύμφωνα με το επιτελείο του.

Ο Τραμπ φέρεται να είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς που ρίχθηκαν κοντά του στο Trump National Golf Club.

Η Μυστική Υπηρεσία απαντά σε πυροβολισμούς κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς έφευγε από το κλαμπ του γκολφ στο West Palm Beach της Φλόριντα.


Ένας ύποπτος φέρεται να έχει συλληφθεί.

Ένα αυτόματο AK-47 ανακαλύφθηκε στους θάμνους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

Ο Τραμπ οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο, αφού η Μυστική Υπηρεσία άνοιξε πυρ εναντίον άνδρα με πιθανό όπλο στο κλαμπ του γκολφ στο Palm Beach golf club.Πηγές είπαν ότι η Μυστική Υπηρεσία εντόπισε ένα ύποπτο άτομο στο Διεθνές Γήπεδο Γκολφ Τραμπ στο West Palm Beach και άνοιξε πυρ όταν οι πράκτορες είδαν κάτι που φαινόταν να ήταν η κάννη ενός όπλου.

Η Μυστική Υπηρεσία απαντά σε πυροβολισμούς κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς έφευγε από το κλαμπ του γκολφ στο Γουέστ Palm Beach της Φλόριντα, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου.
AP


Ο άνδρας συνελήφθη αργότερα από την τοπική αστυνομία στο I-95.

Επέρχεται σχεδόν ακριβώς δύο μήνες αφότου ο Τόμας Μάθιου Κρουκς πυροβόλησε τον Τραμπ σε μια συγκέντρωση στις 13 Ιουλίου τραυματίζοντάς τον στο αυτί.

Ο γερουσιαστής Lindsey Graham έραψε στο X κάποια λεπτά μετά την είδηση ​​του πυροβολισμού για να επαινέσει τον πρώην πρόεδρο για το σθένος του.

«Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο Τραμπ. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι σε καλή διάθεση και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να σώσει τη χώρα μας».

«Η Μυστική Υπηρεσία, σε συνεργασία με το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Palm Beach, διερευνά ένα περιστατικό προστασίας με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι», ανακοίνωσε ο Άντονι Γκουλιέλμι στο X, διευκρινίζοντας ότι «ο πρώην πρόεδρος είναι ασφαλής».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου