Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ!

ALEXANDER DUGIN:«Ο ΝΑΣΡΑΛΑ ΕΦΥΓΕ...Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ»! 


Alexander Dugin: Η δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ είναι η αρχή του τέλους του κόσμου (σσ Ο Νασράλα έφυγε .. ο Αντίχριστος έρχεται!)

Ο επιβεβαιωμένος θάνατος του ηγέτη της Χεζμπολάχ Σεΐχης Σεϊέντ Χασάν Νασράλα είναι ένα κολοσσιαίο πλήγμα για ολόκληρη τη δομή της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή.

Ως Αντίσταση λογίζονται συνήθως οι πιο ριζοσπαστικές αντι-ισραηλινές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή. Πρώτα απ ‘όλα, περιλαμβάνει τους Χούτι της Υεμένης (το κίνημα Ανσάρ Αλλάχ, που ελέγχει το βόρειο τμήμα της Υεμένης), τις συριακές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Μπασάρ αλ Άσαντ, το παλαιστινιακό κίνημα στο σύνολό του (κυρίως τη Χαμάς) και τις πιο ριζοσπαστικές φράξιες, κυρίως σιιτικές δυνάμεις του Ιράκ.

Η Αντίσταση στη Μέση Ανατολή αναπτύχθηκε υπό τη σημαντική επιρροή της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, η οποία ήταν το κύριο στήριγμα της. Και ο εκλιπών Hassan Nasrallah, ως ηγέτης της Χεζμπολάχ, αντιπροσώπευε την πρωτοπορία της αντι-ισραηλινής αντίστασης όλου του ισλαμικού (κυρίως σιιτικού) κόσμου. 

Ως εκ τούτου, τα πλήγματα που έχει καταφέρει το Ισραήλ στη Χεζμπολάχ τις τελευταίες εβδομάδες, καταστρέφοντας τελικά τον ηγέτη της, είναι ένα ισχυρό πλήγμα για ολόκληρη την Αντίσταση στη Μέση Ανατολή.

Δεδομένης της σχετικά πρόσφατης παράξενης συντριβής ελικοπτέρου που σκότωσε τον Ιρανό Πρόεδρο Ibrahim Raisi, ο οποίος ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, η εικόνα του Ισραήλ να επιτίθεται στους περιφερειακούς αντιπάλους του φαίνεται πραγματικά επική.

Το Ισραήλ, χάρη στην υποστήριξη της συλλογικής Δύσης και χρησιμοποιώντας τα τελευταία τεχνολογικά του μέσα (και ήταν και παραμένουν πρωτοπόροι στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών), δρα πολύ αποτελεσματικά, με ακρίβεια και συντονισμένα. Και είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς να απαντήσει σε αυτό. 

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές χώρες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διαδικασιών υψηλής τεχνολογίας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποδειχθούν Ισραηλινοί πολίτες και, μαζί με τους κώδικες και τις τεχνολογίες τους, να κατευθυνθούν στο Ισραήλ.

Δηλαδή, το Ισραήλ βασίζεται σε ένα τεράστιο δίκτυο υποστηρικτών του, ανθρώπων που μοιράζονται τις αρχές του πολιτικού και θρησκευτικού Σιωνισμού σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Ισραήλ ως δομή δικτύου, και όχι απλώς ως κράτος.

Αυτή η σιωνιστική δομή ήταν που διέπραξε μαζική γενοκτονία κατά του πληθυσμού της Γάζας. Και τώρα έχει πραγματοποιήσει την ίδια τρομοκρατική επίθεση στον Λίβανο, έχοντας πετύχει τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, του χαρισματικού πνευματικού και πολιτικού ηγέτη της σιιτικής πρωτοπορίας της Αντίστασης της Μέσης Ανατολής.

Να σας υπενθυμίσω ότι νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2020, ο Ιρανός στρατηγός Qasem Soleimani, επίσης ένας από τους ηγέτες της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, σκοτώθηκε με παρόμοιο τρόπο. Αλλά η καταστροφή αυτού που τώρα θεωρείται μάρτυρας και σάχης από τους Σιίτες σε όλο τον κόσμο –του Σεΐχη Σεγιέντ Χασάν Νασράλα– είναι πραγματικά κάτι άνευ προηγουμένου.

Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο, το Ισραήλ στοχεύει στη δημιουργία ενός μεγάλου κράτους. Αυτό γίνεται εν αναμονή της έλευσης και της βασιλείας του ”Μεσσία”/Mashiach, ο οποίος θα υποτάξει όλες τις χώρες και τους λαούς του κόσμου στο Ισραήλ (στην χριστιανική και μουσουλμανική αντίληψη είναι ο ψευδής Μεσσίας, ο Αντίχριστος, ο Dajjal). ( σσ οπότε Ο Νασράλα έφυγε .. ο Αντίχριστος έρχεται!

 όσους λαούς δεν μπορούν να τους καθυποτάξουν πνευματικά τους επιβάλλονται με αιματοχυσία) Και μπορεί κανείς να φανταστεί τι συμβαίνει στα κεφάλια των ακροδεξιών σιωνιστών σήμερα, που βλέπουν τις επιτυχίες τους. 

Δεν μπορούν να το ερμηνεύσουν με άλλο τρόπο εκτός από την εγγύτητα του Mashiach, η προετοιμασία για τη βασιλεία του οποίου είναι οι τρέχουσες ενέργειες της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Bemyamin Netanyahu.

Σήμερα, σχεδόν όλα τα εμπόδια για την ανατίναξη του τζαμιού Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ έχουν εξαλειφθεί. Και στο πολύ κοντινό μέλλον, η ισραηλινή ακροδεξιά, με θριαμβευτική διάθεση, μπορεί να το κάνει αυτό, μετά από το οποίο θα αρχίσουν να χτίζουν τον Τρίτο Ναό στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ. 

Και η συλλογική Δύση υποστηρίζει όλα αυτά, επιτρέποντας τη μαζική καταστροφή αθώων ανθρώπων που στέκονται εμπόδιο στο «Μεγάλο Ισραήλ», συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης τους με οποιοδήποτε τεχνικό μέσο.

Αυτό είναι σοβαρό. Αυτό δεν είναι πλέον μόνο ένας πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Στην πραγματικότητα, αμφισβητείται η ίδια η ύπαρξη της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή. Οι ηγέτες του σιιτικού κόσμου είναι μπερδεμένοι, αλλά οι Σουνίτες είναι ακόμη πιο μπερδεμένοι και δεν μπορούν παρά να αντιδράσουν σε αυτό που συνέβη.

Από τη μία πλευρά, οι Σουνίτες δεν μπορούν να δείξουν αλληλεγγύη στο Ισραήλ, καθώς αυτό θα ήταν πλήρης προδοσία ακόμη και ενδείξεων ισλαμικής αλληλεγγύης. 

Από την άλλη πλευρά, η στρατιωτική αποτελεσματικότητα και η ακαμψία της δεξιάς σιωνιστικής πολιτικής του Ισραήλ τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, καθώς δεν είναι σαφές τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των Ισραηλινών.

 Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πύραυλοι του Ισραήλ φτάνουν όπου θέλουν, και οι πύραυλοι και τα UAV των αντιπάλων του σταματούν αποτελεσματικά στα σύνορα του «Σιδηρούν Θόλου» της ισραηλινής αεράμυνας.

Ίσως τώρα να υπάρξει επίσης χερσαία εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο και πέρα ​​από αυτήν. Για να δημιουργήσουν ένα «Μεγάλο Ισραήλ» από θάλασσα σε θάλασσα. 

Ανεξάρτητα από το πόσο ουτοπικά και εξτρεμιστικά μπορεί να φαίνονται τα σχέδια του Νετανιάχου και των ακόμη πιο δεξιών υπουργών του, Σμότριχ και Μπεν-Γκβίρ, υλοποιούνται αμέσως μπροστά στα μάτια μας.

Μόνο μια δύναμη συγκρίσιμη σε δύναμη, εξοπλισμό και αποφασιστικότητα να παραβεί όλους τους πιθανούς νόμους, να περάσει τις κόκκινες γραμμές μπορεί να πολεμήσει έναν τέτοιο σιδερένιο εχθρό. Και αν υπάρχει τέτοια δύναμη, θα το δούμε σύντομα.

Alexander Dugin: Η δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ είναι η αρχή του τέλους του κόσμου (σσ Ο Νασράλα έφυγε .. ο Αντίχριστος έρχεται!) Σήμερα, σχεδόν όλα τα εμπόδια για την ανατίναξη του τζαμιού Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ έχουν εξαλειφθεί. 

Και στο πολύ κοντινό μέλλον, μπορεί να γίνει αυτό, και μετά θ’ αρχίσουν να χτίζουν τον Τρίτο Ναό στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ...

Το Ισραήλ στοχεύει στη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ. 

Αυτό γίνεται εν αναμονή της έλευσης και της βασιλείας του ”Μεσσία”/Mashiach, ο οποίος θα υποτάξει όλες τις χώρες και τους λαούς του κόσμου στο Ισραήλ (στην χριστιανική και μουσουλμανική εσχατολογική αντίληψη είναι ο ψευδής Μεσσίας, ο Αντίχριστος, ο Dajjal)!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου