Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΑΡΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ


Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ– 
 ΕΚΕΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ WEF




Σε κάθε πολιτισμό, παντού στη γη, ένα πράγμα ήταν πάντα στην καρδιά κάθε κοινωνίας: η λατρεία των δαιμονικών οντοτήτων.

Η αρχαία Αίγυπτος, η Βαβυλώνα, η Ρώμη και η Ελλάδα ήταν βαθιά ριζωμένες σε πνευματικές πρακτικές που συνήθως περιλάμβαναν δύο πράγματα: σεξουαλική κακοποίηση και ανθρωποθυσίες. Αυτό ισχύει για κάθε μέρος του κόσμου, είτε πρόκειται για την Αφρική, την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη - είναι κυριολεκτικά παγκόσμιο. 

Ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ αναφέρονται στη σκοτεινή πνευματική οντότητα που είναι γνωστή ως Σατανάς (που σημαίνει αντίπαλος ή αντίπαλος). Υπάρχουν όμως και άλλα όντα. Μια εξέχουσα πνευματική οντότητα που λατρεύτηκε σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας ονομάζεται Μολώχ. 

Σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, είναι γνωστός με διάφορα ονόματα, όπως Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos και Cronus. Στο Ισλάμ, για παράδειγμα, ο Mo-lech ονομάζεται Malec ή Malik.

Τα πολλά ονόματα επιβεβαιώνουν την παγκόσμια λατρεία αυτής της δαιμονικής οντότητας.

Ο Μολώχ απεικονίζεται ως άνθρωπος με κεφάλι ταύρου. Στις τελετές, τα αγάλματα αυτού του δαίμονα θερμαίνονται με φωτιά και μόλις τα απλωμένα χέρια έλαμπαν ζεστά, τοποθετήθηκαν ζωντανά μωρά. Για να καταστείλει τις τρομοκρατημένες κραυγές του παιδιού που κάηκε ζωντανό, ακούστηκε δυνατή μουσική.




Αυτή είναι η βασική ανθρώπινη ιστορία που ο καθένας από εμάς πρέπει να γνωρίζει. Όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο, τα αρχιτεκτονικά κατάλοιπα ανθρωποθυσιών μπορούν συχνά να προβληθούν σε διάφορες τοποθεσίες. Στη Νότια Αμερική, οι πυραμίδες των Αζτέκων, για παράδειγμα, σηματοδοτούν το τοπίο. 

Στην κορυφή αυτών των πυραμίδων, οι άνθρωποι θυσιάστηκαν σε σκοτεινές πνευματικές δυνάμεις. Στην Ευρώπη, αυτό έγινε από τους Δρυίδες. στην Αφρική από τους σαμάνους. στην Αίγυπτο από τους αρχιερείς και ούτω καθεξής. Η ανθρωποθυσία βρίσκεται στην καρδιά των περισσότερων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.





Σε κάθε ποιοτική πηγή σχετικά με αυτό το θέμα, θα βρείτε άφθονη τεκμηρίωση ότι, στο ανώτατο επίπεδο των δομών εξουσίας, η τελετουργική σεξουαλική κακοποίηση και η ανθρωποθυσία εξακολουθούν να ασκούνται.



Ένα παράδειγμα αυτού αποκαλύφθηκε από τον Ronald Bernard, έναν πρώην τραπεζίτη που εργάστηκε σε υψηλό επίπεδο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού imperium.

Ο Bernard μετακίνησε αστρονομικά χρηματικά ποσά για τους κρυμμένους κυβερνήτες και απέκτησε μια σαφή κατανόηση του τι συμβαίνει σε αυτούς τους κύκλους. Στο παρακάτω βίντεο, καταθέτει ότι στα υψηλότερα επίπεδα των οικονομικών ελίτ, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέλη μιας θρησκείας που ονομάζεται Εωσφορισμός. 

Ο Ρόναλντ συμμετείχε σε μερικές από τις σατανικές λειτουργίες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πολύ αλκοόλ και σεξ. Κάποια στιγμή, προσκλήθηκε να παρακολουθήσει συναντήσεις υψηλού επιπέδου στη Γερμανία, όπου θα θυσιάζονταν παιδιά. 

Του υποσχέθηκαν ότι αυτό θα άνοιγε διάπλατα τις πύλες σε απεριόριστη εξουσία και μεγάλο πλούτο για τον ίδιο προσωπικά. Αντί να μεταφέρει δισεκατομμύρια για τους οικονομικούς ηγέτες, θα γινόταν ο ίδιος δισεκατομμυριούχος. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να βάλει τη συνείδησή του στην κατάψυξη - στο μείον 100.

Το κίνητρο πίσω από τη σκληρή πρακτική της ανθρωποθυσίας είναι ότι σε αντάλλαγμα για την προσφορά ανθρώπων (ειδικά μωρών και παιδιών) σε δαιμονικές δυνάμεις, οι ελίτ λαμβάνουν δύναμη και πλούτο από το σκοτεινό βασίλειο.

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη φρίκη και άφησε πίσω του τον κόσμο των κυρίαρχων οικονομικών ελίτ. Στη συνέχεια βασανίστηκε μέχρι θανάτου, αλλά είχε μια NDE (εμπειρία κοντά στο θάνατο) και ως εκ θαύματος επέστρεψε στη ζωή στο νοσοκομείο.

 Αφού υπηρέτησε τη σκοτεινή πλευρά, ο Ρόναλντ ένιωσε ότι του είχε δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, να αποκαταστήσει τη ζημιά που είχε προκαλέσει στην ανθρωπότητα. Τώρα έχει αφιερώσει τη ζωή του στη δημιουργία ενός εναλλακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τα τυραννικά συστήματα των ελίτ.




Κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο
επειδή η πραγματικότητα είναι πολύ τρομακτική.

Θέλω να σας ενθαρρύνω να έχετε επίγνωση αυτού του γεγονότος και να μην ενδώσετε στο αντανακλαστικό της απόρριψης πληροφοριών που είναι ενοχλητικές. Αυτό είναι που συντηρεί αυτές τις φρικαλεότητες. 

Ο λόγος που μοιράζομαι αυτές τις ευαίσθητες λεπτομέρειες είναι επειδή αυτό το είδος κακού μπορεί να υπάρξει μόνο με την άγνοια της ανθρωπότητας. Φέρνοντας αυτό στο φως είναι το πρώτο βήμα για να τεθεί τέλος σε αυτόν τον τρόμο.

Όποιος θέλει να επαληθεύσει αυτές τις πληροφορίες μπορεί να παρακολουθήσει τα βίντεο αυτής της αναφοράς, να κατεβάσει τα έγγραφα PDF, να διαβάσει τα βιβλία και να κάνει τη δική σας έρευνα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης χωρίς λογοκρισία Qwant και την πλατφόρμα βίντεο BitChute.


Θα προσφέρω κάτι άλλο εδώ που επιβεβαιώνει τον κανιβαλιστικό χαρακτήρα των ελίτ. Στο Χόλιγουντ, πρόσφατα διοργανώθηκαν αποκλειστικά πάρτι από τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Μερικές φωτογραφίες από αυτά τα πάρτι διέρρευσαν και μπορείτε να τις δείτε στην παρακάτω έκθεση.
Sατανική φύση των ελίτ

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς διοργανώνει πάρτι που ονομάζονται "Spirit Cooking" κατά τη διάρκεια των οποίων διασημότητες τρώνε ανθρώπινα σώματα φτιαγμένα από κέικ. Πραγματικές γυμνές γυναίκες εμφανίζονται σε τραπέζια, με σκελετό πάνω τους.

Ως ερευνητής πλήρους απασχόλησης, βασίζομαι στην υποστήριξή σας. Εάν βρίσκετε τη δουλειά μου πολύτιμη, σας καλώ να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στην πληρωμένη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου μου. 

Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παρέχω καλά ερευνημένο περιεχόμενο, να σας εκπαιδεύω και να σας παρέχω εξαιρετική αξία μέσω της δουλειάς μου.




Κατά τη διάρκεια αυτών των δημόσιων πάρτι φυσικά δεν τρώνε πραγματικούς ανθρώπους, αλλά οι μαρτυρίες από επιζώντες αυτόπτες μάρτυρες συμφωνούν ότι αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των μυστικών συγκεντρώσεων, είναι ακόμη χειρότερο από τον πραγματικό κανιβαλισμό. 

Αυτά τα δημόσια κόμματα έχουν ως στόχο να εισαγάγουν την έννοια σε μέλη χαμηλού επιπέδου των κύκλων τους.




Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, μιας από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες μεταξύ των οικονομικών ελίτ. Χρησιμοποιεί πολλά σύμβολα από τον σατανισμό ή τον εωσφορισμό.




Καθώς η κακοποίηση και η θυσία παιδιών είναι κοινές πρακτικές στα υψηλά επίπεδα των ελίτ, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμπράμοβιτς δημιουργεί αυτό το είδος «τέχνης».


Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Αμπράμοβιτς απεικονίζεται με τη βασίλισσα Βεατρίκη από την Ολλανδία και τον Jacob Rothshild, έναν από τους επικεφαλής του City του Λονδίνου. Ποζάρουν μπροστά από έναν πίνακα που ονομάζεται "Ο Σατανάς καλεί τους δαίμονές του από την κόλαση".




Στη συνέχεια βλέπετε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι των Rothschilds. Στις 12 Δεκεμβρίου 1972, η Marie-Hélène de Rothschild οργάνωσε έναν σουρεαλιστικό χορό στο Château de Ferrières, ένα από τα κάστρα τους. 

Παρατηρήστε πώς οι κούκλες των σπασμένων μωρών χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα τραπέζια, καθώς και πτώματα γυμνών γυναικών.




Αυτό που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες είναι μόνο τα επιφανειακά πράγματα χαμηλού επιπέδου που παρουσιάζονται στο κοινό. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι κάνουν στα κρυφά. Οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων αίρουν επίσης μόνο για λίγο το πέπλο αυτού του σκοτεινού βασιλείου. 

Μόλις μάθετε πόσο κακές είναι αυτές οι οντότητες, γίνεται σαφές γιατί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιβάλλουν απάνθρωπη τυραννία στην ανθρωπότητα. Είναι απολύτως κρίσιμο να έχουμε το θάρρος να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τον κόσμο.
Πυραμίδα της εξουσίας

Τοπαρακάτω διάγραμμα δείχνει μια βασική επισκόπηση της παγκόσμιας δομής εξουσίας του κακού και της διαφθοράς, η οποία έχει διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης κοινωνίας. Το αποκαλύπτω αυτό με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στην παγκόσμια πτώση αυτών των φαύλων δικτύων, αφού η #1 δύναμή τους είναι η άγνοια του πληθυσμού. 

Όσο μπορούν να λειτουργούν πέρα από την ευαισθητοποίηση του κοινού, μπορούν να συνεχίσουν ανεξέλεγκτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκλιπαρώ όλους όσους διαβάζουν αυτήν την έκθεση να μην διστάσουν να τη μοιραστούν, αλλά να έχουν το θάρρος να τη διαδώσουν παντού, καθώς αυτό είναι που τελικά θα συντρίψει το προπύργιο αυτών των δικτύων πάνω στην ανθρωπότητα. 

Όσο μπορούν να λειτουργούν σε απόλυτο σκοτάδι, που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τους δει, μπορούν να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους ανεξέλεγκτα. Μόλις αυτό το κακό έρθει στο φως, που σημαίνει ότι ο κόσμος το συνειδητοποιήσει, δεν μπορούν πλέον να κρύβονται και θα λογοδοτούν για τα αναρίθμητα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και ολόκληρης της δημιουργίας.







Το χαμηλότερο επίπεδο της παγκόσμιας δομής εγκληματικής εξουσίας είναι η επιβολή του νόμου, η οποία χρησιμοποιείται για να κρατήσει το κοινό υπό έλεγχο υπό την ψευδή προϋπόθεση της «επιβολής του νόμου».

Όποτε είναι απαραίτητο, οι αρχές επιβολής του νόμου θα παραβιάζουν όλους τους υπάρχοντες νόμους, προκειμένου να κρατήσουν το κοινό σε πλήρη υποταγή. Το είδαμε αυτό σε κάθε έθνος του κόσμου κατά τη διάρκεια των lockdown. 

Οι αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο παραβίασαν πολλούς νόμους επιτιθέμενες βίαια σε παιδιά, ηλικιωμένους και ανθρώπους όλων των ηλικιών που δεν έκαναν τίποτα κακό - απλώς εξέφρασαν νόμιμα την επιθυμία τους για αλήθεια, δικαιοσύνη και την προάσπιση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων.

Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στη Γερμανία το 2020, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου συνέλαβαν κάθε διαδηλωτή που κρατούσε ένα βιβλιαράκι του γερμανικού συντάγματος. 

Αυτό καταδεικνύει μια πραγματικότητα σοβαρής ανησυχίας: ανά πάσα στιγμή, οι αρχές επιβολής του νόμου θα πολεμήσουν βίαια εναντίον του νόμου εάν διαταχθούν να το κάνουν. 

Εκπαιδεύονται να είναι αδιαμφισβήτητες επεκτάσεις των προϊσταμένων τους. Ό,τι κι αν έχουν διαταχθεί να κάνουν -όσο παράνομο κι αν είναι- πρέπει να το κάνουν.



Χιλιάδες ειρηνικοί, αθώοι πολίτες κατέληξαν στο νοσοκομείο, πολλοί πέθαναν και άλλοι έτρεξαν για τη ζωή τους εξαιτίας των εξαιρετικά βίαιων επιθέσεων από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου.



Η παραπάνω εικόνα δείχνει έναν 71χρονο άνδρα να δέχεται επίθεση από πίσω από έναν αστυνομικό, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι, σπάζοντας το κρανίο του.



Κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας στη Γερμανία, μια ηλικιωμένη κυρία σύρθηκε στο έδαφος από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και πέθανε ως αποτέλεσμα της αστυνομικής βίας.

Προκειμένου να αποκτήσουν μια σταθερή λαβή στην επιβολή του νόμου, οι κυβερνώντες φροντίζουν είτε να τοποθετούν είτε να ελέγχουν τους αρχηγούς της αστυνομίας. 

Η απόκτηση ελέγχου πάνω τους συμβαίνει με διάφορους τρόπους, αλλά η προτιμότερη μέθοδος είναι η συνενοχή τους στην κακοποίηση παιδιών και την εμπορία ανθρώπων.



Πάνω από την επιβολή του νόμου έχουμε ποινικούς δικαστές, οι οποίοι καταστέλλουν τους καλούς ανθρώπους, προστατεύοντας παράλληλα τους κορυφαίους εγκληματίες.


Εκείνοι που δίνουν προσοχή στο δικαστικό σύστημα θα παρατηρήσουν πώς οι κορυφαίοι εγκληματίες ηγέτες δεν διώκονται ποτέ και μόνο οι μαριονέτες τους καταλήγουν στη φυλακή. Αυτό ονομάζεται «σύστημα δικαιοσύνης δύο επιπέδων».63 Όπως λέει και η παροιμία: «Νόμοι για σένα, αλλά όχι για μένα». 

Η συντριπτική πλειοψηφία των δικαστών προστατεύει τους εγκληματίες ηγέτες στην κορυφή, είτε επειδή έχουν τοποθετηθεί από αυτούς, είτε δωροδοκούνται, εκβιάζονται ή απειλούνται.

Φυσικά, υπάρχουν επίσης καλοί δικαστές και αξιωματικοί επιβολής του νόμου, αλλά όλοι τους κάποια στιγμή θα έρθουν αντιμέτωποι με διαφθορά υψηλού επιπέδου, μόλις αρχίσουν να θέτουν δύσκολες ερωτήσεις, να κάνουν ευαίσθητες έρευνες ή να αντιτίθενται σε ποινικές εντολές. 

Είναι δύσκολο να είσαι αμερόληπτος δικαστής ή αστυνομικός σε έναν εγκληματικό κόσμο. Παρ' όλα αυτά, χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους δίκαιους πολεμιστές της αλήθειας και της δικαιοσύνης για να αποκαλύψουμε αυτή τη διαφθορά.
Ο κόσμος είναι ένα θέατρο



Το συμπέρασμα αυτής της έκθεσης είναι ότι πρέπει να αφυπνιστούμε και να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα του πώς λειτουργεί πραγματικά ο κόσμος. Από την αρχαιότητα, υπήρξαν δυνάμεις που επιθυμούν την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία. 

Κάποτε λειτουργούσαν ανοιχτά, αλλά καθώς η ανθρωπότητα αυξανόταν σε αριθμούς, αναγκάστηκαν να παρασκηνιάσουν, όπου έκτοτε κυβερνούν τον κόσμο μέσω μυστικών επιχειρήσεων.

Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος είναι ουσιαστικά μια θεατρική σκηνή, με ηθοποιούς που παίζουν για το κοινό, ενώ οι ελεγκτές κινούν τα νήματα στα παρασκήνια.

Με την εμφάνιση απίστευτα ισχυρών τεχνολογιών επιτήρησης και ελέγχου και την ανάπτυξη αυτών των συστημάτων παγκοσμίως, οι κυβερνώντες στοχεύουν σε μια νέα εποχή όπου δεν θα χρειάζεται πλέον να παραμένουν κρυμμένοι. 

Η στρατηγική τους είναι να υποδουλώσουν πλήρως κάθε ψυχή στη γη μέσω ολοκληρωμένων, πανταχού παρόντων συστημάτων ελέγχου όπως ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακά νομίσματα, διαβατήρια εμβολίων, κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα, έλεγχος του νου 5G, παρακολούθηση άνθρακα, τεχνητή νοημοσύνη και ούτω καθεξής. 

Αυτά θα κάνουν τη ζωή σε οποιαδήποτε κοινωνία αδύνατη για όποιον επαναστατεί, εξασφαλίζοντας έτσι μια ομαλή βασιλεία για τους τυράννους.




Στην Κίνα, αυτό συμβαίνει ήδη, και πολλοί Κινέζοι δεν φαίνεται καν να γνωρίζουν πώς υποδουλώνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου