Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ...

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 356 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ
1.246 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΤΕΡΑΤΩΔΙΑ

3 ΒΙΝΤΕΟ


Από το πρωί σήμερα 356 νεκροί και 1.246 τραυματίες στο Λίβανο από την Ισραηλινή ΤΕΡΑΤΩΔΙΑ. Είναι κανονικός πόλεμος. Γενοκτονούν και το Λίβανο συνυπεύθυνη η αδίστακτη διεθνής κοινότητα... 

Σύμφωνα με Υπουργείο Υγείας Λιβάνου βομβαρδίζουν και νοσοκομεία κέντρα υγείας και ασθενοφόρα.. Πόλεμος χωρίς κανόνες...Κάτι που παραδέχθηκε κι ο ίδιος ο Νετανιάχου σε τηλεοπτικό του μήνυμα μίλησε για πόλεμο του Ισραήλ...

Από σήμερα το πρωί η ισραηλινή αεροπορία έπληξε 1300 στόχους στο Λίβανο αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Τσαχάλ .

O αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει δραματικά από ώρα σε ώρα μετά τις ισραηλινές επιδρομές στο Νότιο Λίβανο σήμερα. Ο τελευταίος απολογισμός: 356 νεκροί και 1246 τραυματίες σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου. Τουλάχιστον 23 παιδιά σκοτώθηκαν. 

Είναι κανονικός πόλεμος.

Τα ισραηλινά χτυπήματα “σε τοποθεσίες και χωριά στο νότο” προκάλεσαν “356 νεκρούς και 1246 τραυματίες” τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένων “παιδιών, γυναικών και διασωστών”, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου. 

Όμως το Ισραήλ δεν πρόκειται να σταματήσει τα χτυπήματά του κατά της Χεζμπολάχ και έχει προειδοποιήσει τον πληθυσμό της Κοιλάδας Μπεκάα, στα ανατολικά της χώρας, να εκκενωθεί.

«Εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν» σε ένα σχολείο που φιλοξενεί εκτοπισμένους στην πόλη της Τύρου, είπε ο Μπιλάλ Κάτσμαρ, αξιωματούχος του φορέα διαχείρισης καταστροφών, ενώ άλλοι «στρατοπεδεύουν στο δρόμο». 

Εκατοντάδες αυτοκίνητα που μετέφεραν οικογένειες είχαν κολλήσει σε μποτιλιάρισμα στη Σιδώνα/Saida, τη μεγάλη πόλη του νότου, σύμφωνα με φωτογράφους του AFP. Μποτιλιαρίσματα ο κόσμος φεύγει ή προς Συρία ή προς Βηρυτό.

Λίβανος η νέα Γάζα…

To Iσραήλ σφαγιάζει δημοσιογράφους στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής πολίτες που απομακρύνονται από σπίτια τους τραυματιοφορείς που ενσκήπτουν να συνδράμουν θύματα ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειες σε διαμερίσματα .. καταστρέφει τον πολιτισμό ξεθεμελιώνει τις ιστορικές πόλεις Ηλιούπολη. Τύρο και Σιδώνα .. βομβαρδίζει και καταστρέφει εκκλησίες.










Θάβουν παιδιά ζωντανά…. κάτω από τα ερείπια ακούγονται οι φωνές τους τώρα και στο Λίβανο






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου