Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΗΧΑΝΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2025 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;
ΒΙΝΤΕΟ


 Γράφει ο Δρ Mathew Maavak

Αναμένεται παρατεταμένη αναρχία μετά τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ είναι μόνο το τελευταίο σάλπισμα σε ένα συνεχιζόμενο αποκαλυπτικό δράμα


Όπως είχα σημειώσει σε μια πρόσφατη δημοσίευση συζήτησης, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, οι κοινωνικές διαιρέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή, απηχώντας τις συνθήκες που παρατηρήθηκαν στη Γερμανία της Βαϊμάρης πριν από σχεδόν 100 χρόνια. 

Θα υπάρξουν ισχυρισμοί και αντεγκλήσεις κάθε είδους στον απόηχο, και η μετάβαση σε μια νέα κυβέρνηση θα είναι κάθε άλλο παρά αστική.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις αντιμετώπισε μια δεύτερη απόπειρα δολοφονίας μόλις πριν από λίγες ώρες. Ο φερόμενος ως δολοφόνος εμφανίστηκε σαν ένας περιπλανώμενος με ναρκωτικά που ήθελε περισσότερα χρήματα και όπλα χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.



Δεν θα εκπλαγώ αν αυτός ο διαταραγμένος μανιακός τελικά αποκαλυφθεί ως κορόιδο και αποδιοπομπαίος τράγος της CIA από ανεξάρτητους ερευνητές. 

Η απόπειρα δολοφονίας μυρίζει επίσης εσωτερική δουλειά.

 Όπως σημείωσε ο AJ Huber στο X: «Ο γύρος γκολφ του προέδρου Τραμπ δεν ήταν σε κανένα δημόσιο πρόγραμμα. Πώς ήξερε ο ύποπτος ότι ο πρόεδρος Τραμπ έπαιζε γκολφ εκεί σήμερα και κοντά στην 5η τρύπα;»

Καλή ερώτηση!

Εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, οι νόμοι και οι ισχυρισμοί για ρωσική παρέμβαση θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν οποιαδήποτε επίφαση διακυβέρνησης σε αδιέξοδο - παρά το γεγονός ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε επανειλημμένα και δημοσίως ριζώσει για τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. 

Τα μαρξιστικά στοιχεία θα είναι σε επιφυλακή για κάθε ίχνος παραπόνων – περισσότερο φανταστικών παρά πραγματικών – προκειμένου να τροφοδοτήσουν την αναρχία στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. 

Εάν το τσίρκο είναι στημένο υπέρ της Harris, ο πληθωρισμός, η εγκληματικότητα και η ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση απλά θα εκτοξευθούν στα ύψη, όπως πράγματι συμβαίνει σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Στην πραγματικότητα, ο δυτικός πολιτισμός είναι ήδη βαθιά στην κινούμενη άμμο της λήθης.

Στο χειρότερο σενάριο, θα θεσπιστεί στρατιωτικός νόμος για να αποφευχθεί η αναρχία και, σε περίπτωση νίκης της Χάρις, να περιοριστούν τα αποσχιστικά αισθήματα σε ορισμένες κόκκινες πολιτείες. 

Μια διέξοδος από αυτό το δίλημμα θα ήταν να κατασκευάσουμε μια μεγάλη ψεύτικη σημαία α λα 9/11 σε μια απελπισμένη προσπάθεια να «ενώσουμε τους ανθρώπους» και να επιβάλουμε μαζική ψηφιακή λογοκρισία.

Όλα αυτά τα γεγονότα θα ενορχηστρωθούν από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τους συμμάχους του στη Δύση. Οι αλυσιδωτές επιπτώσεις, ωστόσο, θα γίνουν αισθητές παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι κανένα έθνος δεν θα ξεφύγει από την επερχόμενη θλίψη. Όπως είναι γραμμένο στο Κατά Ματθαίον 24:21:

Γιατί τότε θα υπάρξει μεγάλη θλίψη, τέτοια που δεν υπήρξε από την αρχή του κόσμου μέχρι τώρα, όχι, και ποτέ δεν θα υπάρξει.

Αλλά γιατί οποιοδήποτε βαθύ κράτος να ενορχηστρώσει την κατάρρευση των ίδιων των κοινωνιών που είχαν παράσχει κοινωνική νομιμοποίηση, μηχανισμό και σταθερότητα για το modi vivendi του; Ίσως, η τρέχουσα τάξη δεν είναι πλέον βιώσιμη; Χρειάζεται μια δραστική λύση από την κόλαση. Ονομάζεται Μεγάλη Επαναφορά.

Τα δυτικά βαθιά κράτη ενδιαφέρονται πρωτίστως για την επιβίωσή τους. Πρέπει να εμποδίσουν τους ανθρώπους να ενωθούν ενάντια στις καρκινικές παρωδίες που περιγράφονται στις επόμενες ενότητες. Ξεκινάμε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση στη Γαλλία.

Πολιτικό κουκλοθέατρο, σεξουαλικές διαστροφές και εκβιασμοί

Η κατάρρευση της σημερινής τάξης, για ό,τι άξιζε, δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την εισαγωγή εκβιαστικών μαριονετών στους διαδρόμους της εξουσίας. Αυτό το επίπεδο ανατροπής, που εκτείνεται εδώ και δεκαετίες, έχει πλέον περάσει το κατώφλι της εκπλήρωσης. 

Η ανικανότητα εκτιμάται και οι ανάξιοι προωθούνται για να επιβλέπουν πολύπλοκους θεσμούς και καθήκοντα σε μια οργανική προσπάθεια να καταρρεύσουν οι κοινωνίες. Οι απατεώνες εκτοξεύονται περιττά στα υψηλότερα αξιώματα της χώρας, καθώς η αλήθεια είναι πολύ συγκλονιστική για να τη χειριστούν οι μάζες.

Πολλοί δυτικοί ηγέτες δεν είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι. Ενώ διατηρώ βαθύ σκεπτικισμό σχετικά με την προέλευση και την ταυτότητα του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, είναι η Γαλλία που ηγείται της αγέλης στον τομέα της άθλιας πολιτικής απάτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου