Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΡΙΚΗΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
«ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ» – ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;

Γράφει ο Gregory Stenstrom

Εισαγωγή

Το «Συμβούλιο» και όλοι και όλα όσα προέρχονται από αυτά, ελέγχουν τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία πενήντα χρόνια με σκοπό την εξόρυξη του πλούτου του έθνους μας. 

Ο σκοπός της συνταγματικής μας κυβέρνησης και του ομοσπονδιακού εργατικού δυναμικού είναι να προστατεύσουμε τον πλούτο μας και το «δημόσιο καλό» του αμερικανικού λαού. 

Σκοπός του «Συμβουλίου» είναι να το συντρίψει και να το καταστρέψει.

Χρησιμοποιούν τα εργαλεία των κατηγορητηρίων, της παρεμπόδισης και των κυβερνητικών υπηρεσιών που έχουν οπλίσει για να επιτεθούν στους εχθρούς τους με ψεύτικο χρώμα νόμου. Μόνο αυτοί επιλέγουν ποιοι θα είναι νικητές και ηττημένοι στην πολιτική, τις επιχειρήσεις, την οικονομία, τα μέσα ενημέρωσης, τις εκλογές, την εκπαίδευση, και το κάνουν με πλήρη αμοραλισμό.

Η αποκάλυψή τους με το όνομα, τη διαφθορά τους και τα μέσα ελέγχου τους και ο προσδιορισμός του τρόπου διάλυσης της παράνομης εξουσίας τους είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως συνταγματικής δημοκρατίας.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Γενικός Επιθεωρητής των ΗΠΑ Michael Horowitz



Ο διευθυντής του FBI Christopher Wray



Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Merrick Garland



Διευθυντής Γραφείου Επαγγελματικής Ευθύνης (OPR) Jeffrey Ragsdale



Επικεφαλής Τομέα Δημόσιας Ακεραιότητας (PIN) Corey Amundson



Αναπληρώτρια Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ Lisa Monaco



1ος Κύριος Αναπληρωτής USAG Marshall Miller

(Τα τρέχοντα μέλη του "Συμβουλίου" περιλαμβάνουν; Γενικός Επιθεωρητής των ΗΠΑ Michael Horowitz, Διευθυντής του FBI Christopher Wray, Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Merrick Garland, Διευθυντής Γραφείο Επαγγελματικής Ευθύνης (OPR) Jeffrey Ragsdale, Επικεφαλής του Τομέα Δημόσιας Ακεραιότητας (PIN) Corey Amundson, Αναπληρωτής USAG Lisa Monaco, 1ος Κύριος Αναπληρωτής USAG Marshall Miller.)

Το Συμβούλιο είναι ένας «ανέγγιχτος», νομοθετικά κωδικοποιημένος, sui generis[1] οργανισμός με πλοκάμια ενσωματωμένα σε κάθε κυβερνητική υπηρεσία και κλάδο της κυβέρνησης εκτός από το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από την πλευρά τους, κατέχουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι «δικό τους» και «αυτοί» είναι οι αυτόκλητοι διαχειριστές του. Όποιος «δεν είναι αυτοί» είναι «χρήσιμοι ηλίθιοι», «χρήσιμοι αθώοι» ή ανθρώπινα αγαθά που πρέπει να απορριφθούν στη νεκροπολιτική. [2] Οι υπόλοιποι από εμάς είμαστε αναλώσιμες «μονάδες άνθρακα» στις οποίες αποδίδονται θετικές και αρνητικές τιμές ανάλογα με τη σχετική χρησιμότητά μας σε αυτές. Αυτή είναι η γλώσσα τους.

ΤΟ ΟΜΌΤΙΜΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ



Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr



Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Jeffrey Rosen



Πρώην Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Richard Donahue



Πρώην διευθυντής του FBI Andrew McCabe



Πρώην διευθυντής του FBI Robert Mueller



Πρώην διευθυντής του FBI James Comey



Πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Eric Holder



«Ειδικός Ανακριτής» Τζακ Σμιθ

("Επίτιμος" και ψευδο-σημερινά μέλη του "The Council": πρώην USAG William Barr, πρώην USAG Jeffrey Rosen, πρώην αναπληρωτής USAG Richard Donahue, πρώην διευθυντής του FBI Andrew McCabe, πρώην διευθυντής του FBI Robert Mueller, πρώην διευθυντής του FBI James Comey, πρώην USAG Eric Holder, CIGIE "Special Counsel" Jack Smith)

Η κατασκευή της πραγματικότητας μοιάζει περισσότερο με τον τρόπο που ένα στέλεχος εταιρικής βιομηχανικής φάρμας, με κοστούμι και γραβάτα, βλέπει τη διαχείριση των ζώων ή πώς σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι για τα μυρμήγκια. Εάν κάτι είναι συλλέξιμο και κερδοφόρο, τότε αυτή η αντίστοιχη "μονάδα άνθρακα" έχει θετική αξία. Αν κάτι έχει αρνητική αξία, δεν έχει καμία συνέπεια, λιμοκτονεί ή κατακρεουργείται.

Η απλοποίηση αυτής της κατασκευής ως «πολέμου» μεταξύ «καλού» και «κακού» είναι σωστή. Η «Σύνοδος» δεν λειτουργεί σε ένα κατασκεύασμα ηθικής και πνευματισμού.

Καθώς οι επιχειρήσεις και οι απάτες του «Συμβουλίου» αποκαλύπτονται, θα γίνει σαφές ότι δεν υπάρχει «παράδεισος» ή «κόλαση», ή θεϊκή λογοδοσία, από τη δική τους οπτική. "Αυτό" είναι. "Αυτό" είναι το μόνο που υπάρχει. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τη γήινη διάσταση που τους απασχολεί, όπως δεν μπορεί να υπάρχει σε μια σαύρα.

Μην ενοχλείτε τον εαυτό σας ακόμα με το "γιατί" και την παθολογία. Όταν κάποιος σας συμπεριφέρεται σαν ζώο, είναι πρώτα απαραίτητο για την άμεση επιβίωσή σας να παρατηρήσετε, να προσανατολίσετε, να αποφασίσετε και να δράσετε ("OODA"). Εκτός αν, φυσικά, προτιμάτε να είστε ένα καλά συμπεριφερόμενο, καθαρό πρόβατο στο δρόμο σας προς το σφαγείο.

Για τους σκοπούς αυτής της πραγματείας και έκθεσης, αρκεί αυτοί οι αρχι-νέμεσοι του Συντάγματος να έχουν ονόματα και πρόσωπα, και η πρώτη φάση της αποδόμησης του «Συμβουλίου» εκθέτει τους βασικούς του παράγοντες και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Μια ανάλυση της βασικής αιτίας των λόγων για τους οποίους «τα πράγματα είναι όπως είναι» στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι ότι το υποκείμενο (ρίζα) και ο απώτερος στόχος αυτών των αυτοαποκαλούμενων «διαχειριστών» είναι η διατήρηση της «κρατικής αιχμαλωσίας»[3] και η «ολοκλήρωση της δουλειάς» των ιδιοτελών στόχων σε μια ελίτ τάξη, που κατ' ευφημισμό ως «προοδευτική κοινωνική ανασυγκρότηση»,[4] για να διασφαλιστεί ότι η μηχανή συγκομιδής και εξαγωγής πλούτου παραμένει αδιάκοπη.

Για το σκοπό αυτό, το «Συμβούλιο», εκτός από τον έλεγχο των οπλισμένων κυβερνητικών υπηρεσιών μέσω των εβδομήντα τεσσάρων (74) Γενικών Επιθεωρητών που είναι ενσωματωμένοι σε κυβερνητικές υπηρεσίες, ελέγχει έναν πολιτικό βραχίονα, έναν βραχίονα πληροφοριών, έναν βραχίονα διείσδυσης, έναν επιχειρηματικό βραχίονα, έναν βραχίονα προπαγάνδας και έναν βραχίονα ψυχαγωγίας.
"Το Συμβούλιο" γνωστό και ως "CIGIE" ή "Συμβούλιο των Γενικών Επιθεωρητών για την Ακεραιότητα και την Αποτελεσματικότητα"

Ο «Νόμος περί Γενικού Επιθεωρητή του 1978» (ο «Νόμος IG») ήταν νομοθεσία που εισήχθη από την Επιτροπή Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, στον απόηχο του Γουότεργκεϊτ και της παραίτησης του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, για τη «βελτίωση των κυβερνητικών προγραμμάτων και λειτουργιών μέσω μεγαλύτερης διαφάνειας και λογοδοσίας», καθιερώνοντας τους πρώτους δώδεκα (12) προεδρικά διορισμένους Γενικούς Επιθεωρητές σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

Ως συνέχεια του «Νόμου περί Ακεραιότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων του 1977», η επιτροπή κωδικοποίησε τη μονομερή, πλήρη ανεξαρτησία των Γενικών Επιθεωρητών από οποιαδήποτε άλλη διοίκηση κυβερνητικής υπηρεσίας ως βασικό χαρακτηριστικό επιτυχίας. Μόνο μια χούφτα γερουσιαστών των ΗΠΑ, μέλη του Κογκρέσου και βασικοί δημόσιοι αξιωματούχοι γνώριζαν εκείνη την εποχή τη δύναμη που θα ασκούσε τελικά μια τέτοια οντότητα. Είναι σχετικό, αλλά πέρα από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, να πάμε πιο πίσω στην Τριμερή Επιτροπή και το «New Deal».

Αυτή η οντότητα ομοσπονδιακής υπηρεσίας αναφέρεται τώρα πιο συχνά ως "CIGIE" (προφέρεται ως "sig-ee") από ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, αλλά στους μεσίτες εξουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, παραμένει, και εξακολουθεί να αναφέρεται, ως "Το Συμβούλιο". [5]

Είτε η πρόθεση του σχηματισμού του «Συμβουλίου» δημιουργήθηκε αρχικά για να προωθήσει την καλή διαχείριση της κυβέρνησης, είτε εφαρμόστηκε κακόβουλα ως εργαλείο προοδευτικής κοινωνικής ανασυγκρότησης, το «Συμβούλιο» έχει μεταμορφωθεί στον κύριο της πολιτικής, της πολιτικής και της οικονομίας των ΗΠΑ.

Είναι πάνω από το σύστημα. Πάνω από αυτό. Πέρα από αυτό. Οικογενειακή και γενεαλογική. Είναι «αυτοί» που τώρα λυγίζουν τον αμερικανικό λαό και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας στη θέλησή τους, και μέχρι τώρα, όλα έχουν γίνει ανοιχτά, τυλιγμένα με τη σημαία των ΗΠΑ, κάτω από ψεύτικο χρώμα νόμου και εις βάρος του αμερικανικού λαού.

Κάθε «έρευνα» για ατασθαλίες και διαφθορά δημοσίων υπαλλήλων εμπίπτει στη σφαίρα της αρμοδιότητάς τους. Αποφασίζουν μονομερώς την πορεία της «δικαιοσύνης» στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ως εκ τούτου, ποιος «τιμωρείται» και ποιος όχι. Κάθε διορισμένος ή εκλεγμένος δημόσιος αξιωματούχος – συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών – είναι ώριμος για την «έρευνα», την απομόνωση, τη δυσφήμιση, τη δίωξη με το πρόσχημα της δίωξης και την καταστροφή κατά την ιδιοτροπία τους.

Είναι οι μαριονέτες μιας μεγάλης ποικιλίας μπαμπούλων που έχουν κατασκευαστεί ή προσαρμοστεί στους σκοπούς τους.
"Ανάλυση Βασικών Αιτιών" (RCA) Δοκιμή λακκούβας[6]

Η πρόταση αυτής της πραγματείας, υπόθεσης και έκθεσης είναι ότι «Το Συμβούλιο», αλλιώς γνωστό ως «CIGIE», ελέγχει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ενώ η ίδια η CIGIE και ο πολιτικός της βραχίονας, ο βραχίονας διείσδυσης, ο επιχειρηματικός βραχίονας, ο βραχίονας προπαγάνδας και ο βραχίονας ψυχαγωγίας, θα αγνοήσουν πρώτα αυτήν την προϋπόθεση και θα την αγριέψουν όταν εδραιωθεί με το κοινό-στόχο της, δεν μπορεί να παρακάμψει μια βασική «λυδία λίθο» για σχεδόν κάθε ασθένεια του έθνους μας.

Προχωρώντας, επιλέξτε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεγονός, ζήτημα, κατηγορητήριο, έρευνα και περιστατικό που έχει δημιουργήσει αναταραχή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,

Με την απλούστερη έρευνα στο Διαδίκτυο, ακόμη και με τον «έλεγχο συμπεριφοράς» και τη διαμόρφωση της Google και των αναδυόμενων μηχανών αναζήτησης τεχνητής νοημοσύνης, είτε ένα πρόσωπο ενδιαφέροντος (POI) είναι πολιτικός, ομοσπονδιακός δικαστής, ανώτερος δημόσιος αξιωματούχος ή ακόμα και «σύμμαχος» ή «εχθρός» του προέδρου Τραμπ (για παράδειγμα), στη ρίζα, το χέρι του «Συμβουλίου» θα αποκαλυφθεί.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο «Συμβούλιο», τα χέρια του (πλοκάμια) και εκείνους που ελέγχουν μέσω απειλών έρευνας, κατηγορητηρίου και δίωξης. ή, αντιστρόφως, η παρεμπόδιση των ερευνών.

Η «αναγκαστική λειτουργία» είναι η απειλή ή η παρεμπόδιση της έρευνας από το «Συμβούλιο».

Υπάρχει μια παραλλαγή αυτής της «λυδίας λίθου», η οποία έρχεται σε αντίθεση με τη βασική υπόθεση ότι «Το Συμβούλιο» βασίζεται σε ικανούς και ικανούς ανθρώπους. Ενώ αυτό ισχύει συχνότερα για κρίσιμα στοιχεία διαδρομής και ζητήματα που δεν μπορούν να κακοδιαχειριστούν, ένας από τους στόχους της διατήρησης της «κρατικής αιχμαλωσίας» είναι να ενσταλάξει ένα συναίσθημα απελπισίας και ματαιότητας στην κυβέρνηση. Για το σκοπό αυτό, «Το Συμβούλιο» χαίρεται να εγκαθιστά τους ανίκανους, κολοσσιαία ηλίθιους και κλόουν κυβερνητικούς αξιωματούχους για να απογοητεύσουν τους πολίτες. Αυτοί οι άνθρωποι εμπίπτουν στον κλάδο «Ψωμί και τσίρκο – Στείλτε τους κλόουν» του «Βραχίονα ψυχαγωγίας».

Μερικές απλές υποθετικές δοκιμές είναι:
Λειτουργία Fast and Furious

Η επιχείρηση Fast and Furious ήταν μια αποτυχημένη επιχείρηση λαθρεμπορίου όπλων που διεξήχθη από το Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) το 2009-2011. Η επιχείρηση είχε ως στόχο την παρακολούθηση της ροής όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Μεξικό, αλλά τελικά απέτυχε να επιτύχει τους στόχους της και οδήγησε στην απώλεια χιλιάδων πυροβόλων όπλων. Η ATF επέτρεψε σε εξουσιοδοτημένους εμπόρους όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες να πωλούν πυροβόλα όπλα σε ύποπτους αγοραστές αχύρων, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα μετέφεραν στο Μεξικό. Η ATF ήλπιζε να εντοπίσει τα όπλα και να διαταράξει την αλυσίδα εφοδιασμού των καρτέλ. Όταν απέτυχε και χιλιάδες όπλα χάθηκαν και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του πράκτορα συνοριακής περιπολίας Brian Terry και ανθρώπων πάνω και κάτω από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, αναφέρθηκε στο "Συμβούλιο" (γνωστό και ως CIGIE). Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Έρικ Χόλντερ ενεπλάκη. Ο Holder κρατήθηκε σε περιφρόνηση του Κογκρέσου επειδή αρνήθηκε να παραδώσει έγγραφα που σχετίζονται με την επιχείρηση τσίμπημα. Η διαμάχη οδήγησε σε πολλαπλές έρευνες, συμπεριλαμβανομένης μίας από τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης Michael Horowitz. Η έρευνα παρεμποδίστηκε, μαράζωσε και τελικά εγκαταλείφθηκε το 2019. Τίποτα δεν συνέβη εκτός από τη σιωπή από το «Συμβούλιο».

Για το θέμα αυτό, ένας πρωταρχικός στόχος του «Συμβουλίου» για την προστασία των συμφερόντων των ΗΠΑ και των πολιτών θα πρέπει πιθανώς να είναι «τα καρτέλ», ωστόσο συνεχίζουν όχι μόνο να υπάρχουν, αλλά να ανθίζουν με τη γενναιοδωρία του «Συμβουλίου».

Το παράδειγμα του Fast and Furious ακολουθεί μια απλή τροχιά:«Το Συμβούλιο» διεξάγει ή εγκρίνει παράνομη πράξη.
«Το Συμβούλιο» ή οι δράστες συλλαμβάνονται.
Το «Συμβούλιο» παρεμποδίζει τις έρευνες από την εποπτεία (το Κογκρέσο και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια) και αντ' αυτού «ερευνά» τον εαυτό του.
Η έρευνα δεν είναι τεκμηριωμένη, η αλληλογραφία μη σειριακή, μη ανιχνεύσιμη ή κρυφή, και η έρευνα και η υπόθεση εγκαταλείφθηκαν.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι και τα πράγματα που προέρχονται από το «Συμβούλιο» τους υπηρετούν και όλες οι έρευνες που τους εμπλέκουν, ή οποιονδήποτε υπό την προστασία τους, μετριάζονται ή εγκαταλείπονται.

Όποιος αμφισβητεί ή παρεμβαίνει στο «Συμβούλιο» παραπέμπεται για έρευνα, κατηγορείται, διώκεται και καταστρέφεται.
Κρυμμένο σε κοινή θέα ("HPS")

Το Συμβούλιο (CIGIE) προωθεί ενεργά και χρησιμοποιεί «θεωρίες συνωμοσίας» και «gaslighting» για να καλύψει την ταυτότητα, τον σκοπό και τη δύναμή τους.

Θα ήταν οι κυβερνήτες να μην παίζουν με παιχνίδια ή πράγματα, παίζουν με τους ανθρώπους και τα συναισθήματά τους.

Μπαμπούλες όπως «ο Βάλτος», οι «προοδευτικοί», «η κλίκα», «το βαθύ κράτος», οι «νεοσυντηρητικοί», οι «κομμουνιστές», οι «Q», το «Μονοκόμμα» της DNC και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το «RINO», οι «αρνητές των εκλογών», οι «6-ers», η «κεντρική τράπεζα», η «Diversity Equality Inclusion (DEI)», οι «αντιεμβολιαστές», οι «ακροδεξιοί» και οι «ακροαριστερές» οργανώσεις με ή χωρίς μανιφέστα, είναι όλα εργαλεία που είτε επινοούν, είτε δημιουργούν, είτε αξιοποιούν που καλύπτουν αποτελεσματικά την τεράστια δύναμη και τους σχετικά μικρούς αριθμούς του «Συμβουλίου».

Το Συμβούλιο θέτει σε κίνηση άλλους μεμονωμένους απροσάρμοστους και μισανθρώπους, καθώς και εγχώριες και ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις που δημιουργούν, διεισδύουν ή επιτρέπουν να υπάρχουν, για να εκτελέσουν βία όταν εξυπηρετεί τον σκοπό τους να πολώσουν και να μπερδέψουν περαιτέρω το κοινό των ΗΠΑ.

Αυτό επιτρέπει στο «Συμβούλιο» και τα τσιράκια του να κρύβονται σε κοινή θέα, ενώ «μεταμορφώνουν θεμελιωδώς» το έθνος μας σε μια διαχειρίσιμη συλλογικότητα ζωντανών μονάδων άνθρακα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Δεν υπάρχει «βαθύ κράτος», «νέα παγκόσμια τάξη» ή «νέα κοινωνία» όσον αφορά το «Συμβούλιο». Υπάρχει μόνο το Τάγμα τους.
Οργανωτική Δομή

Υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη διαδικασία επιλογής και σφαγής που δημιουργήθηκε τις τελευταίες πέντε δεκαετίες από τη νομοθετική γέννηση του «Συμβουλίου» το 1978. Το «Συμβούλιο» καλλιεργεί υποψήφια μέλη ως κυβερνητικούς διαχειριστές, δημόσιους αξιωματούχους, χειριστές (πληροφορίες), ενσωματωμένους Γενικούς Επιθεωρητές υπηρεσιών, πληροφοριοδότες, διασκεδαστές και προσωπικότητες.

Οι στάσεις σταδιοδρομίας σε θέσεις στο «Συμβούλιο» είναι παρόμοιες με τις στρατιωτικές σταδιοδρομίες με «περιοδείες διοίκησης» που περιλαμβάνουν «Ειδικούς Συμβούλους», διευθυντικές θέσεις κορυφαίων κυβερνητικών υπηρεσιών. και μπιγιέτα "Αρχηγού Επιτελείου". Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πληροφοριών, το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού (OMB) και το Γραφείο Διαχείρισης Προσωπικού (OPM) - είναι όλα πολυπόθητα μπιγιέτα διοίκησης "δαμάσκηνου". [7]

Για διευκρίνιση, «Το Συμβούλιο» δεν είναι ξεχωριστός κλάδος της «κυβέρνησης». Αντίθετα, «Το Συμβούλιο» ελέγχει την κυβέρνηση για δικό του προσωπικό όφελος.

Πλήρης κατάλογος των Γενικών Επιθεωρητών των ΗΠΑ για εβδομήντα τέσσερις (74) ομοσπονδιακές υπηρεσίες διατίθεται στη διεύθυνση: https://www.ignet.gov/content/inspectors-general-directory και https://cloud.patriot.online/s/T7j5qP9DkApGsJJ

Για να υπηρετήσει την κουλτούρα του παθολογικού ναρκισσισμού ή να διατηρήσει την καρμική ισορροπία[8], «Το Συμβούλιο» φαίνεται μονίμως υποχρεωμένο να ανακοινώνει δημοσίως τις προθέσεις του πριν από την εκτέλεση. Τηλεγραφούν κάθε πρόθεση και σχέδιο. Το μόνο που πρέπει να κάνει το κοινό είναι να τους ακούσει και να πιστέψει ότι θα κάνουν ό, τι λένε.

Η αναγνώριση της ιεραρχικής δομής του «Συμβουλίου» και οι καρμικές ανακοινώσεις είναι τα πρώτα βήματα για την αποκάλυψή τους. Το εξηγούμε αυτό εδώ και καταλήγουμε με προτεινόμενες λύσεις για το πώς να αντιμετωπίσουμε αυτή την ύπουλη οργάνωση και να ανακτήσουμε τον έλεγχο της Δημοκρατίας μας.
Επιχειρησιακή Δομή

Το πιο σημαντικό συμπέρασμα από αυτή την πραγματεία και την έκθεση είναι ότι οι ηγέτες του «Συμβουλίου» ΔΕΝ αναφέρονται στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, στους γερουσιαστές και τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, στα διορισμένα υπουργικά συμβούλιά τους και στους διευθυντές των ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Αντίθετα, οι πολιτικοί είναι υπόχρεοι στο «Συμβούλιο».

«Ο «Πολιτικός Βραχίονας» του Συμβουλίου είναι εκείνοι οι πολιτικοί που επιλέγονται, εγκαθίστανται και προστατεύονται – από το «Συμβούλιο» – για να κάνουν τις εντολές τους και να εφαρμόσουν τις οδηγίες και την πολιτική τους. Σε αντάλλαγμα για την αφοσίωση και την υποταγή αυτών των πολιτικών, ασκούν έμμεσα την εξουσία του «Συμβουλίου» με πλήρη ασυλία από τους νόμους και το Σύνταγμα. Το «Συμβούλιο» είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διερεύνηση εγκλημάτων ή την παρεμπόδιση ερευνών και την επίθεση και διάθεση οποιουδήποτε θα μπορούσε να επιχειρήσει να καταστήσει υπόλογους αυτούς και τους πράκτορές τους. Όλοι οι ομοσπονδιακοί «πληροφοριοδότες» πρέπει, ως θέμα νόμου, να αναφέρουν στους αντίστοιχους Γενικούς Επιθεωρητές τους και de facto «Το Συμβούλιο».

Ο πολιτικός βραχίονας



Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν



Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα



Γερουσιαστής των ΗΠΑ Chuck Grassley (Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Γερουσίας)



Γερουσιαστής των ΗΠΑ Chuck Schumer



Μέλος του Κογκρέσου Nancy Pelosi



Μέλος του Κογκρέσου Mitch McConnell



Μέλος του Κογκρέσου Jerry Nadler



Μέλος του Κογκρέσου Jamie Raskin


(Ο «Πολιτικός Βραχίονας» του «Συμβουλίου» (CIGIE) περιλαμβάνει τον Πρόεδρο Joe Biden, τον Πρόεδρο Barack Obama, τον Γερουσιαστή των ΗΠΑ Chuck Grassley (Πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας της Γερουσίας), τον Γερουσιαστή των ΗΠΑ Chuck Schumer, το μέλος του Κογκρέσου Nancy Pelosi, το μέλος του Κογκρέσου Mitch McConnell, το μέλος του Κογκρέσου Jerry Nadler και το μέλος του Κογκρέσου Jamie Raskin)
Το Τμήμα του "Just-Us"

Το Συμβούλιο των Γενικών Επιθεωρητών για την Ακεραιότητα και την Αποτελεσματικότητα (CIGIE), ως ανεξάρτητη οντότητα εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, περιλαμβάνει και ελέγχει πλήρως το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) και όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ μέσω των αντίστοιχων ενσωματωμένων Γενικών Επιθεωρητών τους.

Στους εσωτερικούς κύκλους του CIGIE, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρεται ως το Υπουργείο "Just-Us". Με τη δύναμη να ανταποδίδει, να δημιουργεί φακέλους για οποιονδήποτε, να παρακολουθεί οποιονδήποτε, να κατηγορεί και να διώκει οποιονδήποτε, και να παρεμποδίζει οποιαδήποτε έρευνα για τις δικές τους ατασθαλίες, ή τα τσιράκια τους, με έναν στρατό ένοπλων πρακτόρων για να επιβάλουν μονομερώς τη θέλησή τους – η CIGIE μπορεί να κάνει ό, τι θέλει.

Για διευκρίνιση, λίγοι άνθρωποι εντάσσονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το FBI ή τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου ως «Ειδικοί Πράκτορες» με την πρόθεση να είναι «κακοί» (ή γυναίκες). Πολλοί είναι «καλοί». Αγνοούν, μέχρι είτε να διαφθαρούν, είτε να παραμείνουν αδιάφθοροι και να μάθουν από σκληρή εμπειρία ότι η αντίσταση είναι μάταιη.

 Ομοσπονδιακοί πράκτορες και υπάλληλοι που προσπάθησαν να γίνουν «πληροφοριοδότες» έχουν αποδεκατιστεί σε όλη την ιστορία της CIGIE. Η καταπολέμησή τους είναι εγγύηση επαγγελματικής αυτοκτονίας, προσωπικής καταστροφής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θανάτου.

Στα μέλη της CIGIE περιλαμβάνεται ο Γενικός Επιθεωρητής Michael Horowitz· όλοι οι νόμιμοι γενικοί επιθεωρητές (τώρα 74 ετών), μαζί με άλλους αρμόδιους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή του τομέα δημόσιας ακεραιότητας («PIN»)· τον διευθυντή και τον αναπληρωτή διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI)· τον διευθυντή του Γραφείου Επαγγελματικής Ευθύνης (OPR)· και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διαχείρισης, Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, ο οποίος υπηρετεί τόσο ως εκτελεστικός πρόεδρος όσο και ως Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης· και το Γραφείο του Ειδικού Ανακριτή.

Το «Γραφείο Ειδικού Ανακριτή» («OSC») εντός του Υπουργείου Δικαιοσύνης (DOJ) επιβλέπει κυρίως έρευνες που σχετίζονται με ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά ή αδικοπραγία από υπαλλήλους του DOJ, καθώς και θέματα που αφορούν συγκρούσεις συμφερόντων ή άλλες δεοντολογικές ανησυχίες. 

Αυτό το γραφείο είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση ότι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης «τηρούν τα δεοντολογικά πρότυπα» και «συμπεριφέρονται κατάλληλα στους ρόλους τους» (εάν δεν έρχεται σε σύγκρουση με την προστασία της CIGIE). 

Σημειώστε ότι το OSC είναι διαφορετικό από τους «ειδικούς ανακριτές» που διορίστηκαν για να διερευνήσουν συγκεκριμένα θέματα σημαντικού δημόσιου ενδιαφέροντος, όπως η έρευνα υπό την ηγεσία του Robert Mueller για ρωσική παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και τα κατηγορητήρια του Jack Smith κατά του προέδρου Trump για «παρεμπόδιση της μεταβίβασης εξουσίας» μετά τις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ.

Το OPR είναι υπεύθυνο για τη διερεύνηση όλων των ισχυρισμών για δημόσια παραπτώματα και ηθικές παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του CIGIE, και αναφέρεται απευθείας στο CIGIE, μια βολική ρύθμιση για την αθόρυβη διεξαγωγή δυνητικά άσχημων ερευνών για οποιοδήποτε παράπτωμα του DOJ, του CIGIE ή του FBI "στο σπίτι".

Ως εκ τούτου, το «CIGIE» ή «Το Συμβούλιο» είναι οι «ανέγγιχτοι» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, με σχεδόν απεριόριστες εξουσίες να ελέγχουν, να απομονώνουν, να περιορίζουν, να τιμωρούν και να καταστρέφουν οποιονδήποτε μπαίνει στο δρόμο τους - συμπεριλαμβανομένων εκλεγμένων μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ, γερουσιαστών των ΗΠΑ, κυβερνητών πολιτειών - και προέδρων των ΗΠΑ.
Προέλευση "Το Συμβούλιο"
Marcus Raskin – Ο αρχιτέκτονας

Η CIGIE έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο σε κάθε αναφορά ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός των ομοσπονδιακών υπηρεσιών από την ίδρυσή της. Raskin, (πατέρας του μέλους του Κογκρέσου Jamie Raskin) ήταν ο προτελευταίος αρχιτέκτονας που επινόησε το «Συμβούλιο» ως μέσο για να πάρει τον έλεγχο των υπηρεσιών δικαιοσύνης των ΗΠΑ για να οικειοποιηθεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Ο Raskin ήταν ο αρχισυντάκτης του βιβλίου "The Federal Budget and Social Reconstruction: The People and the State", αλλιώς γνωστό ως "Progressive Social Reconstruction: The People and the State", που δημοσιεύθηκε από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών (που ίδρυσε ο Marcus Raskin), το 1978, κυρίως την ίδια χρονιά που δημιουργήθηκε επίσης το "The Council".

Ο Ράσκιν επίσης επιμελήθηκε ή έγραψε πολλά άλλα βιβλία και πραγματείες για τον «φιλελευθερισμό» και την «κοινωνική ανασυγκρότηση». [i] Αυτά τα «μανιφέστα» και τα σχέδια για τη «μεταμόρφωση» των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και η γλώσσα και οι όροι που επινοήθηκαν από τον Ράσκιν εξακολουθούν να αντηχούν δυνατά σήμερα στις γλώσσες κάθε μέλους του Συμβουλίου και εκείνων που είναι υπόχρεοι σε αυτές.

 Διαβάζοντάς τα, και ανιχνεύοντας την εφαρμογή των υπαγορεύσεων, είναι σαν να ευθυγραμμίζουμε και να εντοπίζουμε την τροχιά του σχηματισμού του «Συμβουλίου» και τον επιβλαβή αντίκτυπό του στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα.


Μάρκους Ράσκιν



Ομοσπονδιακός προϋπολογισμός και κοινωνική ανασυγκρότηση - Ο λαός και το κράτος



Σημειώσεις για το παλιό σύστημα - να μεταμορφώσει την αμερικανική πολιτική



Εθνική ασφάλεια – Η ανάδειξή της ως όργανο κρατικής πολιτικής

(Marcus Raskin και ένα δείγμα των πολλών βιβλίων του για την «προοδευτική κοινωνική ανασυγκρότηση»)
Καπιταλισμός Κομμουνισμός (CAPCOMM)

Το «μεγάλο ψέμα» της «προοδευτικής κοινωνικής ανασυγκρότησης» του Μάρκους Ράσκιν και του υποτιθέμενου ουτοπικού οράματός του, είναι ότι πρόκειται για ένα τέχνασμα. Η συγκαλυμμένη πρόθεση των συγγραφέων και των υποστηρικτών του είναι να συσσωρεύσουν πλούτο για τον εαυτό τους εις βάρος ενός αυστηρά ελεγχόμενου πληθυσμού, φέρνοντάς μας πίσω στην προηγούμενη αναλογία κτηνοτροφίας.

Η «Προοδευτική Κοινωνική Ανασυγκρότηση» που συνδυάζει τον καπιταλισμό με τον κομμουνισμό, ενσωματώνει τις χειρότερες πτυχές των καπιταλιστικών και κομμουνιστικών ιδεολογιών. Είναι η κυβερνητική εισβολή στις ζωές των ανθρώπων στην οποία μια ελίτ, αυτοδιορισμένη, άρχουσα τάξη ενεργώντας ως καπιταλιστές χρησιμοποιεί την κυβέρνηση για δικό της οικονομικό όφελος. Ζούμε ήδη κάτω από αυτό το σύστημα όπου η «κυβέρνηση» επιβλέπει και ρυθμίζει την οικονομία και τις ζωές μας.

Αυτή είναι μια πλήρης αντιστροφή αυτού που το «Συμβούλιο» αναφέρεται ως «ξεπερασμένο» Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το ενδιαφέρον τους είναι η καταστροφή του οράματος των ιδρυτών των εθνών μας για μια κυβέρνηση «του λαού, για το λαό» που θα εγκαταστήσει παράνομα και θα διατηρήσει ένα σύστημα απόλυτου ελέγχου πάνω στους Αμερικανούς.

Τα αποτελέσματα είναι καλά κατασκευασμένα ψέματα και πολιτικές που εξάγουν πλούτο και ελέγχουν οικονομικά το έθνος μας. Οι επιθέσεις στα θρησκευτικά μας ιδρύματα, η διάλυση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, η σεξουαλικοποίηση των παιδιών, τα «ανοιχτά σύνορα», οι «πόλεις των 15 λεπτών», τα «ορυκτά καύσιμα», η «πράσινη ενέργεια», η «κλιματική αλλαγή», τα «κοινωνικά πιστωτικά αποτελέσματα», ο «πολυφυλισμός», η «αποχρηματοδότηση της αστυνομίας», το «οι ζωές των μαύρων μετράνε», οι ατζέντες μείωσης του πληθυσμού, η «ΔΕΗ», η «κουλτούρα ακύρωσης», η λογοκρισία, οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί και ολόκληρη η ατζέντα «woke», είναι όλα προϊόντα των διεστραμμένων ιδεολογιών τους και της απόρριψης του Θεού.

Σε έναν κόσμο «προοδευτικής κοινωνικής ανασυγκρότησης» ή «CapComm», όλοι εκτός από την άρχουσα τάξη πρέπει να αφομοιωθούν σε ένα κράτος σκλάβων «για την ασφάλεια και την προστασία τους».

Eric Hoffer - Οι αξιοθρήνητοι

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τα μέσα εφαρμογής του «Συμβουλίου» που επινόησε ο Ράσκιν κάτω από τη μύτη και την ακούσια συναίνεση των πολιτών των ΗΠΑ, η πιο αποκαλυπτική προηγούμενη πραγματεία στο σώμα των μανιφέστων του Μάρκους Ράσκιν είναι «Ο αληθινός πιστός: Σκέψεις για τη φύση των μαζικών κινημάτων» (1951) του Έρικ Χόφερ.

Στο τέταρτο κεφάλαιο, ο Χόφερ χρησιμοποιεί μια λέξη για να ονομάσει την ομάδα των «αποτυχημένων, απροσάρμοστων, απόβλητων, εγκληματιών και όλων εκείνων που έχουν χάσει τον βηματισμό τους ή δεν είχαν ποτέ»: ανεπιθύμητοι. Θα μπορούσε κάλλιστα να τους αποκαλέσει «(ένα καλάθι) αξιοθρήνητων».

Το να μην έχεις κανένα έρεισμα είναι ακριβώς η εμπειρία της μεσαίας τάξης. Ο Hoffer λέει ότι μια ομάδα ιδιαίτερα ευαίσθητη σε μαζικά κινήματα είναι αυτή που έχει αναμνήσεις επιτυχίας που έχουν χαθεί. Οι άνθρωποι που ήταν πάντα φτωχοί δεν βλέπουν τίποτα ασυνήθιστο στη φτώχεια, αλλά, όπως και με τη Γαλλική Επανάσταση, όταν δίνεται στους φτωχούς μια γεύση από την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, συνειδητοποιούν τι είναι δυνατό, ενώ βλέπουν να τους το αρνούνται. [ΙΙ]




Έρικ Χόφερ (25 Ιουλίου 1902 – 21 Μαΐου 1983)




Ο αληθινός πιστός – Σκέψεις για τη φύση των μαζικών κινημάτων

(Eric Hoffer (25 Ιουλίου 1902 – 21 Μαΐου 1983) και η πραγματεία του για τη θεωρία των μαζικών κινημάτων)



Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον γνώριζε σίγουρα καλά τις πραγματείες και τα μανιφέστα του Χόφερ και του Μάρκους Ράσκιν, όταν είπε αυτές τις μοιραίες τρεις λέξεις – «καλάθι αξιοθρήνητων» [9] – αναφερόμενη στο ζωικό κεφάλαιο της Αμερικανικής Δημοκρατίας – «τους τελευταίους μήνες της προεκλογικής εκστρατείας της το 2016, γράφοντας ρητορική και πολιτική ιστορία. 

Υπήρχαν δύο είδη υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, εξήγησε: Ψηφοφόροι που αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και απελπισμένοι, τους οποίους τοποθέτησε σε ένα μεταφορικό καλάθι και εκείνους που αποκάλεσε «ρατσιστές, σεξιστές, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς και ισλαμοφοβικούς». [10]

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο τέλειος λαϊκιστής και αλεξικέραυνο για την «αξιοθρήνητη» τάξη που επινόησε ο Χόφερ, αναγνώρισε έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την γκάφα και την προσβολή του «Λαού» της Κλίντον και τη συνέδεσε με το μαζικό κίνημά του «Make America Great Again» («MAGA»), προς απογοήτευση και κατάπληξη του «Συμβουλίου».

Ο πρόεδρος Τραμπ άδραξε αριστοτεχνικά την ευκαιρία να αρπάξει στα χέρια του τους στερημένους από τα πολιτικά δικαιώματα Αμερικανούς που δυσφημίστηκαν ανοιχτά από τη Χίλαρι, τους οποίους το «Συμβούλιο» είχε εκμεταλλευτεί για δεκαετίες, ενώ ήταν κρυμμένο σε κοινή θέα. Η δύναμη και η δημοτικότητα του Τραμπ τον έκαναν άμεσο, επικίνδυνο εχθρό του «Συμβουλίου».

Η επακόλουθη συντριπτική υποστήριξη προς τον πρόεδρο Τραμπ χάλασε την εκλογική νοθεία που είχε θεσπίσει το «Συμβούλιο» για την Κλίντον (την οποία μπορούσαν να ελέγξουν και είχαν επιλέξει). Όμως, δεν είχαν την υποδομή για να νοθεύσουν τις εκλογές του 2016 «αρκετά». Δεν θα έκαναν το ίδιο λάθος το 2020. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Τραμπ έπρεπε να καταστραφεί.
Καταστρέφοντας τον πρόεδρο Τραμπ

Ο Michael Horowitz, ο σημερινός Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εγκαταστάθηκε το 2012 και διευθυντής της CIGIE, είναι η ηγετική φιγούρα πίσω από τον αυξανόμενο κατάλογο κατηγοριών εναντίον του προέδρου Donald Trump.

Ο William Barr, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών, διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των σχεδίων της CIGIE για την καταστροφή του προέδρου Trump.

Ο Jeffrey Rosen ήταν μια άλλη εξέχουσα προσωπικότητα εντός του Υπουργείου Δικαιοσύνης που συντόνιζε τις επιχειρήσεις με την CIGIE. Ο Rosen υπηρέτησε τόσο ως Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας όσο και ως Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, μετά την παραίτηση του Barr, όταν ο Rosen ανέλαβε την εποπτεία της CIGIE, και ζήτησαν από τον σημερινό Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Merrick Garland.

Μαζί, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η CIGIE και ο Γενικός Επιθεωρητής Michael Horowitz διερεύνησαν προηγουμένως τον χειρισμό της έρευνας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον. την έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με τη χρήση κεφαλαίων για στρατιωτικά έργα και κατασκευές κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού· την έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κακή διαχείριση διαβαθμισμένων πληροφοριών από την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον· την έρευνα του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας σχετικά με την εφαρμογή των μεταναστευτικών πολιτικών και τη μεταχείριση των παράνομων αλλοδαπών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, τη δημιουργία του ψευδούς φακέλου του προέδρου Τραμπ «Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία»· και πιο πρόσφατα η έρευνα των ισχυρισμών σχετικά με τις συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία, την Κίνα και τη Ρωσία και το σκάνδαλο φορητού υπολογιστή Hunter Biden. [11] Όλοι ακυρώθηκαν από τη «Συμβουλή».

Αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικές από τις εκατοντάδες από τις «έρευνες» που πήγαν σε μια καλά συντονισμένη, άδικη, γραφειοκρατική διαδικασία όπου το «Συμβούλιο», το CIGIE και το «Department of Just-Us» αποφάσισαν μονομερώς ποιος θα κρατήσει τα ηνία της διακυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες - και ποιος όχι - σε ένα μοτίβο εξαπάτησης που έχει γίνει σάπιο για τον αμερικανικό λαό.

Ο συγγραφέας, Gregory Stenstrom, υπέβαλε επίσημη αποκάλυψη, με παραπομπή ποινικών κατηγοριών και αδιάσειστα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία μαζικής εκλογικής απάτης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020 στον πρόεδρο της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής των ΗΠΑ, Jim Jordan, πριν από ένα χρόνο, στις 4 Ιουλίου 2023, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. [12] Ο Τζόρνταν, ο οποίος έχει φιλοδοξίες για Πρόεδρος της Βουλής το 2025, δεν απάντησε ποτέ παρά τις πολλαπλές παρακολουθήσεις και τις άμεσες εκκλήσεις από πολλούς συναδέλφους του στο Κογκρέσο.

Ο βραχίονας πληροφοριών

Και οι πενήντα ένας (51) πρώην αξιωματούχοι των «μυστικών υπηρεσιών», ή «κατάσκοποι που είπαν ψέματα», που αμφισβήτησαν το σκάνδαλο του φορητού υπολογιστή Χάντερ Μπάιντεν σε δημόσια επιστολή ήταν πράκτορες και υπόχρεοι στο «Συμβούλιο».



Πρώην διευθυντής της CIA John Brennan



Πρώην Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James Clapper



Πρώην διευθυντής της CIA και υπουργός Άμυνας Leon Panetta



Διευθυντής της CIA Mike Hayden



(Οι επίτιμοι και ψευδο-σημερινοί επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που είναι υπόχρεοι στο «Συμβούλιο» περιλαμβάνουν τους «51 κατασκόπους που είπαν ψέματα»[iii] μεταξύ των ηγετών των οποίων ήταν ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James Clapper, ο πρώην διευθυντής της CIA και υπουργός Άμυνας Leon Panetta και ο πρώην διευθυντής της CIA Mike Hayden)

Η CIGIE σκόπιμα ακύρωσε τις έρευνες σχετικά με τυχόν σημαντικούς ισχυρισμούς για μαζική εκλογική απάτη στις προεδρικές εκλογές του 2020 και αντ' αυτού εξουσιοδότησε και ξεκίνησε έρευνες κάθε είδους για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και σχεδόν όλους τους συντηρητικούς συμμάχους του. 

Η CIGIE οπλοποίησε, υπό το χρώμα του νόμου, όλο το βάρος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ εναντίον των νόμιμα εκλεγμένων αντιπροσώπων του αμερικανικού λαού που δεν ευθυγραμμίζονταν με την ατζέντα του «Συμβουλίου» για κρατική αιχμαλωσία για εξόρυξη πλούτου.

Ο βραχίονας διείσδυσης



Jeff Zeintz – Επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου του Ομπάμα



Ρον Κλάιν – Πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου του Μπάιντεν



Pat Cipollone – Πρώην επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου (τώρα συνεργάτης του William Barr)



Russ Vought – Πρώην Διευθυντής της OMB



Mike Davis - Πρώην επικεφαλής σύμβουλος για υποψηφιότητες στον πρόεδρο του δικαστικού σώματος της Γερουσίας Chuck Grassley

(Αξιοσημείωτοι «εισβολείς» της CIGIE περιλαμβάνουν τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Jeff Zeintz, τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου του Μπάιντεν Ron Klain, τον πρώην επικεφαλής σύμβουλο του Λευκού Οίκου Pat Cipollone (τώρα συνεργάτη του William Barr, πρώην διευθυντή του OMB Russ Vought και τον Mike Davis, πρώην επικεφαλής σύμβουλο για υποψηφιότητες στον πρόεδρο του δικαστικού σώματος της Γερουσίας Chuck Grassley)


«Ποτέ μην υποτιμάτε το παιχνίδι της τύχης ή τον ρόλο του κατασκόπου». - Συνταγματάρχης Timothy Shindelar (USMC συνταξιούχος)

Ποιος καλύτερος από τα «αξιότιμα» μέλη του «Συμβουλίου» να προτείνει τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις κυβερνητικού προσωπικού που βρίσκονται πλησιέστερα στους προέδρους των ΗΠΑ; Με αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίχθηκαν από το CIGIE να ενεργούν ως αριστερά και δεξιά χέρια πρώην και νυν προέδρων, ο Μπους (41 και 43), η Κλίντον, ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν ήταν όλοι υπό το άγρυπνο βλέμμα ή υπόχρεοι στον ιστό ελέγχου του «Συμβουλίου» και τις οδηγίες του.

Ο πρόεδρος Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας εξαιρετικός, λαϊκιστής και πατριώτης, αν και διαισθητικός σοφός, ήταν (και κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι εξακολουθεί να είναι) ερασιτέχνης και ξένος στην άσκηση πολιτικής εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν νέος σε μια μονολιθική, γραφειοκρατική δομή σταδιοδρομίας που δημιουργήθηκε πολύ πριν γεννηθεί και η οποία έχει τελειοποιηθεί επιμελώς τα προηγούμενα σαράντα έξι (46) χρόνια από τότε που σχηματίστηκε το «Συμβούλιο», πριν αναλάβει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου 2017.

Ήταν εύκολο για τους μάντεις και τους πράκτορες του «Συμβουλίου» να «συστήσουν» ότι οι πιο έμπιστοι πράκτορές τους θα πρέπει επίσης να είναι οι πιο αξιόπιστοι πράκτορες του προέδρου Τραμπ. Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σχεδόν κάθε πρωτοβουλία και στόχος του προέδρου Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του δέχθηκε επίθεση από την αρχή, και μεγάλη πίστωση στην επιμονή του που πολλοί πέτυχαν.

Ο δικηγόρος Pat Cipollone, επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον πρόεδρο Trump, κατέθεσε ότι προέτρεψε τον πρόεδρο να μην αμφισβητήσει τις εκλογές νοθείας. Ο Cipollone κατέθεσε ενώπιον της παράνομης «Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου» και εμφανίστηκε στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως αυθεντία που απεικονίζει αρνητικά τον πρόεδρο Τραμπ. [13] 

Ακριβώς τι θα περίμενε κανείς από έναν δικηγόρο που δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραβιάσει το απόρρητο δικηγόρου-πελάτη. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Cipollone είναι τώρα εταίρος στο πρώην δικηγορικό γραφείο Torridan του πρώην Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr. Οι πρώην αναπληρωτές σύμβουλοι του Λευκού Οίκου Πάτρικ Φίλμπιν και Κέιτ Τοντ ενώθηκαν επίσης με τον Τόρινταν με τον Σιπολόνε, συμπληρώνοντας μια τριάδα δικηγόρων που «συμβούλευαν» τον πρόεδρο Τραμπ. [14] 

Άλλοι που εντάχθηκαν στον Torridon περιελάμβαναν τον Fred Fielding, ο οποίος υπηρέτησε ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου στους τελευταίους προέδρους George H.W. Bush και Ronald Reagan. και ο Τιμ Σι, ο υπηρεσιακός ηγέτης της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της εποχής Τραμπ. Η προαναφερθείσα δοκιμή λυδίας λίθου που περιγράφηκε προηγουμένως φαίνεται να είναι παρόμοια με το θειικό οξύ σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, Russ Vought επεδίωξε, και εξακολουθεί να επιδιώκει να ανατρέψει διοικητικά τον νόμο Pendleton Public Service Reform Act του 1883, αλλιώς γνωστό ως ομοσπονδιακό σύστημα αξίας εργατικού δυναμικού, και ουσιαστικά να επιστρέψει το ομοσπονδιακό εργατικό δυναμικό στο σύστημα πολιτικών διορισμών "Spoils" του 1829. 

Το αξιοκρατικό σύστημα είναι η διαδικασία προώθησης και πρόσληψης κυβερνητικών υπαλλήλων με βάση την ικανότητά τους να εκτελούν μια δουλειά και όχι τις πολιτικές τους διασυνδέσεις. Το αξιοκρατικό σύστημα δεν οδηγεί πάντα στην επιλογή του πιο ικανού υποψηφίου εργασίας, αλλά είναι αποτελεσματικό στην εξάλειψη των πιο ανίκανων. 

Ενώ είναι ένα ατελές σύστημα, εξασφαλίζει γραφειοκρατική και κυβερνητική σταθερότητα από την προεδρική διοίκηση στη διοίκηση, αποτρέπει ριζικές ιδεολογικές μετατοπίσεις και μετριάζει την πολιτική διαφθορά.

Πιο σημαντικό, το όραμα του Vought ήταν, και εξακολουθεί να είναι, να αναταξινομήσει πάνω από δύο εκατομμύρια ομοσπονδιακούς εργαζόμενους ως υπαλλήλους «κατά βούληση», θέτοντας σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας τους, με σκοπό την έγχυση του Χριστιανισμού στην κυβέρνηση. 

Εκτός από το γεγονός ότι αυτό εμπίπτει στη σφαίρα του Κογκρέσου και αποτελεί νομοθετικό ζήτημα, από την άποψη της ηγεσίας κανένας διοικητής δεν μπορεί να διευθύνει ένα πλοίο με την απειλή της αντικατάστασης του πληρώματός του με βάση τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ως σημείο εκκίνησης της χρηστής διακυβέρνησης. 

Ο Vought επιβεβαιώθηκε από τη Γερουσία 51-45 τον Ιούλιο του 2020 σε κομματικές γραμμές ως Διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης καιΠροϋπολογισμού, αφού υπηρέτησε σε αυτή τη θέση από τις 2 Ιανουαρίου 2019, ως Αναπληρωτής Διευθυντής. [15] Αυτή τη στιγμή είναι στρατηγικός σύμβουλος του προέδρου Τραμπ για τη μεταβατική κυβέρνηση, υποθέτοντας ότι θα κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024.

Από την οπτική γωνία του «Συμβουλίου», δεν θα μπορούσαν παρά να είναι χαρούμενοι σχετικά με τις αυτοαποκαλούμενες προτάσεις του Vought για μια «μετασυνταγματική κυβέρνηση» που ευθυγραμμίζεται άμεσα με τον στόχο τους να διατηρήσουν την κρατική αιχμαλωσία. 

Το ατελές, ιδεολογικό όραμα του Vought για την εγκατάσταση πολιτικών διορισμένων είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τόσο το Σύστημα Αξιών όσο και το CIGIE. Η απόδειξη της έγκρισης του «Συμβουλίου» είναι ότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα άλλο από το να αφήσουν τον Vought να χτυπήσει την ομοσπονδιακή γραφειοκρατία σαν βελανίδι που χτυπά ένα θωρηκτό, τον αγνόησαν και επικεντρώθηκαν στην καταστροφή του προέδρου Trump. 

Υπάρχουν νόμιμα εκτελεστικά, νομοθετικά και δικαστικά μέσα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς για τα οποία ο Vought δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Είναι απλά, αλλά όχι εύκολα, και θα μπορούσαν να χρειαστούν αρκετά χρόνια για να αποκτήσουν έλξη, αλλά θα λειτουργήσουν. Οι ιδρυτές μας μας έδωσαν ένα Σύνταγμα και μια Συνταγματική Δημοκρατία που περιλαμβάνει τα μέσα για να τη διατηρήσουμε αν πέσει στη διαφθορά και την τυραννία. 

Η λύση δεν είναι να γράψουμε ένα νέο σύνολο «μετασυνταγματικών κανόνων» και να πετάξουμε έξω το Σύνταγμα, που είναι αυτό που θέλουν οι εχθροί μας, αλλά μάλλον να το αγκαλιάσουμε περισσότερο από ποτέ και να το χρησιμοποιήσουμε για να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία.

Όσον αφορά τον Μάικ Ντέιβις, προήλθε απευθείας από το «Συμβούλιο» και τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Γκράσλεϊ και εργάστηκε επιμελώς για να εγκαταστήσει ομοσπονδιακούς δικαστές υπό τον πρόεδρο Τραμπ - τους ίδιους δικαστές που απέρριψαν να ακούσουν ή απέρριψαν βασικές προκλήσεις εκλογικής απάτης. Ο Ντέιβις καθοδηγεί τώρα τη νομική στρατηγική του προέδρου Τραμπ. Εκτός από τη φασαρία και τον θόρυβο, πώς λειτούργησε αυτό;

Η συγγραφέας και η Leah Hoopes είχαν αδιάσειστες φυσικές αποδείξεις μαζικής εκλογικής απάτης στην Πενσυλβάνια που αναπαράχθηκαν σε κεντρικά κέντρα καταμέτρησης σε βασικές πολιτείες ταλάντευσης και κομητείες περιστροφής απότις 7 Νοεμβρίου 2020. 

Ήταν συγκατηγορούμενοι με τον πρόεδρο Τραμπ και τον Ρούντι Τζουλιάνι σε μια υπόθεση δυσφήμισης στη Φιλαδέλφεια και κέρδισαν την υπόθεση Pro Se (αυτοεκπροσωπούμενοι) χρησιμοποιώντας το «η αλήθεια είναι μια πλήρης άμυνα». 

Εκτός από το γεγονός ότι ο Τραμπ και ο Τζουλιάνι εξοικονομήθηκαν εκατομμύρια δολάρια σε νομικές αμοιβές, τα ίδια στοιχεία θα μπορούσαν να αθωώσουν τον πρόεδρο Τραμπ σε ολόκληρη τη χώρα. Και όμως, σιωπή από τον Ντέιβις και εκείνους σε μια φάλαγγα γύρω του.

Το Ξυράφι του Όκαμ ισχύει. Η απλούστερη απάντηση, ανεξάρτητα από το πόσο δυσάρεστη, είναι συνήθως η απάντηση. Εάν ένα πρόβλημα προέρχεται από το «Συμβούλιο» ή επιτρέπουν σε κάτι άλλο να είναι πρόβλημα, τότε το πρόσωπο, ο τόπος ή το πράγμα τους εξυπηρετεί, είτε εν γνώσει τους είτε εν αγνοία τους.

Ο Russ Vought και ο Mike Davis δεν χρειάζεται να είναι «κακοί ηθοποιοί», απλά κακοί στη δουλειά τους, ανυποψίαστοι ή άπειροι. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο Τραμπ και η Δημοκρατία μας φλέγονται.

Με αυτή τη γνώση και την ιστορική προοπτική, γίνεται εύκολο να δούμε ότι ενώ είναι απαραίτητο ο Πρόεδρος Trump να επιστρέψει στην Προεδρία των ΗΠΑ, δεν είναι σε καμία περίπτωση επαρκής, όσο το «Συμβούλιο» είναι ελεύθερο να διεισδύσει, να ελέγξει, να απομακρύνει και να παρενοχλήσει οποιονδήποτε και όλους τους στενότερους συμμάχους και υπερασπιστές του.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας



Bill Gates



Mark Zuckerberg



George Soros



Michael Bloomberg



Tom Steyer

(Μπιλ Γκέιτς, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Τζορτζ Σόρος, Μάικλ Μπλούμπεργκ, Τομ Στάιερ)

Το όραμα του Marcus Raskin για την «Προοδευτική κοινωνική ανασυγκρότηση» και την «CapComm» δημιουργεί ή/και ελέγχει ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες είναι υπόχρεες και πρέπει να συμμορφώνονται με τις προσταγές του «Συμβουλίου» ή να αντιμετωπίζουν όλο το βάρος και την οργή της CIGIE, μιας οπλισμένης κυβέρνησης των ΗΠΑ, και του Υπουργείου «Just-Us» των ΗΠΑ.

Οι πολίτες έχουν εξαπατηθεί και πιστεύουν ότι οι «παγκοσμιοποιημένες» εταιρείες ελέγχουν «τα πάντα», όταν ισχύει το αντίθετο. Ακριβώς όπως συμβαίνει στις εκλογές, το «Συμβούλιο» επιλέγει και αποφασίζει ποιοι θα είναι οι πιο παραγωγικοί «νικητές» και «χαμένοι» στις ΗΠΑ και τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς και η Microsoft βρέθηκαν για πρώτη φορά στο στόχαστρο του «Συμβουλίου» το 1990. Αφού η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) (στην οποία ανατέθηκε για πρώτη φορά ένας Γενικός Επιθεωρητής (IG) το 1989) απέσυρε μια αντιμονοπωλιακή δράση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και στη συνέχεια η Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ Janet Reno ανέλαβαν τη δίωξη και άρχισαν να γυρίζουν τις βίδες για να δημιουργήσουν βίαια μια σχέση CapComm με το "Συμβούλιο" για να κρατήσουν τη Microsoft υπό τους αντίχειρές τους. 

Η CIGIE σφυροκόπησε τη Microsoft τις επόμενες δύο δεκαετίες για να διασφαλίσει ότι θα διατηρήσει τα ηνία στην τροχιά της επέκτασης της τεχνολογίας προσωπικών υπολογιστών και του «Διαδικτύου» στους πολίτες των ΗΠΑ και του κόσμου.



Η CapComm «σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», η οποία σπρώχτηκε κάτω από τους απρόθυμους λαιμούς όχι μόνο της Microsoft, αλλά και της Google, άλλων μεγάλων εταιρειών «τεχνολογίας» και πρωτοπόρων «κοινωνικών μέσων» Facebook και Twitter, έχουν γίνει μέρος της συνολικής οπλισμένης τσάντας εργαλείων που χρησιμοποιεί η CIGIE για τον έλεγχο των πολιτών.
Εκβιασμός και εκβιασμός

Όταν ο νόμος και ο οικονομικός εκβιασμός είναι ανεπαρκείς, ο απλός εκβιασμός λειτουργεί εξίσου καλά. Edgar Hoover, ο επί μακρόν διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI), διατηρούσε μυστικά αρχεία για περισσότερους από 20.000 Αμερικανούς που θεωρούσε «ανατρεπτικούς». Αυτά τα αρχεία, που κρατούνταν υπό τον προσωπικό του έλεγχο, περιείχαν επιζήμιες πληροφορίες για πολιτικούς, ακτιβιστές και άτομα που θεωρούσε απειλές. [16]

Η κληρονομιά του εκβιασμού συνεχίζεται με τον πλήρη έλεγχο και την οπλοποίηση από το «Συμβούλιο» κάθε ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου (τώρα) του FBI, το οποίο έχουν υπονομεύσει από την κορυφαία υπηρεσία έρευνας και επιβολής του νόμου στον κόσμο στο πιο άσχημο εγχώριο γραφείο πληροφοριών μετά την KGB.




Πρώην διευθυντής του FBI J. Edgar Hoover (νεκρός)



IRS Director Lois Lerner



(Πρώην διευθυντής του FBI J. Edgar Hoover (νεκρός), διευθυντής IRS Lois Lerner, Jeffrey Epstein)

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες δικαιοσύνης, πληροφοριών και επιβολής του νόμου δεν είναι τα μόνα σφυριά στην εργαλειοθήκη του «Συμβουλίου». Η διαμάχη για τη στόχευση του IRS ήταν μια πολιτική διαμάχη που προέκυψε το 2013, υπό τον Ομπάμα, που αφορούσε την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και τη μεταχείριση των «ανατρεπτικών» συντηρητικών και φιλελεύθερων πολιτικών ομάδων που επιδιώκουν καθεστώς φορολογικής απαλλαγής.

Ο Lois Lerner, διευθυντής του τμήματος απαλλασσόμενων οργανισμών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων (IRS), ήταν στο επίκεντρο του σκανδάλου στόχευσης IRS. Αποκάλυψε τη στοχοποίηση σε ένα συνέδριο τον Μάιο του 2013 και αργότερα επικαλέστηκε το δικαίωμά της στην Πέμπτη Τροπολογία κατά της αυτοενοχοποίησης και αρνήθηκε να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου. 

Παρά τις οριστικές και τεκμηριωμένες κατηγορίες για οπλοποίηση της IRS από έρευνα του Κογκρέσου και έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το 2015, το Υπουργείο «Just-Us» αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στον Lerner ή να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα, επικαλούμενο «έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων». [17]

Τα βάσανα του ύποπτα αποθανόντος πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Jeffrey Epstein και η λίστα του με τους στόχους εκβιασμού, τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο των πιο ισχυρών ανθρώπων του κόσμου που έχουν συλληφθεί στις πιο συμβιβαστικές και διεφθαρμένες πράξεις που μπορεί να φανταστεί κανείς δεν χρειάζονται περισσότερη τεκμηρίωση, ή αναφορά εδώ, εκτός από το γεγονός ότι οι σημερινοί θεματοφύλακες αυτού του θησαυρού της ποταπής μόχλευσης εκβιασμού είναι «Το Συμβούλιο».

Οι αναφορές για υποκλοπές και «υποκλοπές» του Προέδρου Τραμπ, της Γερουσίας των ΗΠΑ και άλλων ενεργειών που κατηγορούνται βάσει του νόμου περί παρακολούθησης ξένων πληροφοριών του 1978 (FISA) και του Δικαστηρίου Παρακολούθησης Ξένων Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών ομοίως δεν χρειάζεται περισσότερη αναφορά εκτός από το ότι ο νόμος FISA δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με τον νόμο περί γενικών επιθεωρητών (CIGIE) του 1978, και κατοικούνται από διαχειριστές και δικαστές που προέρχονται και ελέγχονται από το «Συμβούλιο», και είτε αρνήθηκαν, είτε αρνήθηκαν να αποκαλύψουν αποδεικτικά στοιχεία για ατασθαλίες (για την «ασφάλεια και προστασία» των Ηνωμένων Πολιτειών) – μετά από «διεξοδική» έρευνά τους – για τον εαυτό τους.
Αξιοποίηση του νόμου, των κατηγορητηρίων, του εκβιασμού και του εκβιασμού

Ως εκ τούτου, όταν η CIGIE χτυπά και απαιτεί από τη Microsoft, την Google, το Facebook, το Twitter και παρόμοια τεχνολογικά μεγαθήρια να συμμορφώνονται με εντολές λογοκρισίας της «παραπληροφόρησης» που τους ενοχλεί ή να προωθούν την τελευταία ατζέντα και προπαγάνδα τους «CapComm», δεν είναι ένα ευγενικό αίτημα, αλλά γίνεται υπό την απειλή ενός όπλου.

Ποιο είναι πιο λογικό; Ότι ο χαρακτήρας του Mark Zuckerberg που απεικονίζεται επιδέξια από τον ηθοποιό Jesse Eisenberg ως ανήθικος, υλιστής, συνένοχος στην ταινία "The Social Network" θα αποξενώσει αυτοκαταστροφικά την πλειοψηφία των χρηστών του Facebook με δρακόντεια οιονεί κυβερνητική λογοκρισία, θα ακυρώσει τα δικαιώματα της1ης τροπολογίας, θα εφαρμόσει το "DEI" και θα μοιραστεί όλες τις πληροφορίες εξόρυξης δεδομένων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή κάνει ό, τι του λένε στο σημείο ενός δικαστικού όπλου που κατέχει η CIGIE;

Και, παρά τη φήμη του Zuckerberg ως ιδιοτελούς, πεινασμένου για χρήματα και εξουσία, είναι αξιόπιστο ότι ο Zuckerberg θα «δωρίσει» το 90% των 440.000.000 δολαρίων «Zuckerbucks» από το «Center for Tech and Civic Life» (CTCL) στις δύο δωδεκάδες βασικές κομητείες των 3.143 στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό τη δημιουργία κεντρικών «κέντρων καταμέτρησης» ψήφων που αποφάσισαν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020; [18]

Ίσως ο απόλυτος «μπαμπούλας» που παρουσιάστηκε από την CIGIE για να υπονομεύσει το μαζικό κίνημα «MAGA» και τους λαϊκούς πατριώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο George Soros. Είναι θέμα δημόσιας καταγραφής ότι ο Σόρος έχει υπονομεύσει το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ ρίχνοντας εκατομμύρια δολάρια σε πολιτικές εκλογές σε επίπεδο πόλης και κομητείας (DA). [19] και [iv] 

Είναι επίσης θέμα δημόσιου αρχείου ότι οι οργανώσεις που υποστηρίζονται από τον Σόρος έχουν χρηματοδοτηθεί από αμερικανικές υπηρεσίες ύψους 1.000.000.000 δολαρίων,[20] και οι έρευνες σχετικά με αυτές τις δυνητικά παράνομες επιρροές, την εμπορία και τις ανατροπές του Συντάγματος καταλήγουν σε ένα μέρος - το CIGIE και το Τμήμα του "Just-Us" - και όλα στη συνέχεια ακυρώθηκαν και εγκαταλείφθηκαν.

Ακόμη και οι συχνά λυσσαλέες και πάντα αριστερές πηγές μέσων ενημέρωσης «Politico» με έδρα τις ΗΠΑ και «WELT» με έδρα τη Γερμανία σχεδόν πέτυχαν το σημάδι στη συνεργατική τους έκθεση στις 14 Σεπτεμβρίου 2022σχετικά με το «Πώς ο Μπιλ Γκέιτς και οι συνεργάτες χρησιμοποίησαν την επιρροή τους για να ελέγξουν την παγκόσμια απάντηση στον Covid με λίγη επίβλεψη». [21]

Λοιπόν, ποιος πραγματικά κουνάει το κοκαλιάρικο άκρο του ρόπαλου του μπέιζμπολ; Το CIGIE; Ή αυτοί οι «τιτάνες των επιχειρήσεων»;

Δεδομένου ότι «Το Συμβούλιο» κρατά σφιχτά τα ηνία πάνω από την πορεία των επιχειρήσεων και της οικονομίας της CapComm, όταν ένας δισεκατομμυριούχος που ελέγχει κάνει μια δημόσια δήλωση σχετικά με το πώς πρέπει να ζουν οι πολίτες, ανεξάρτητα από το πόσο εξωφρενικό είναι, είναι σοφό να πιστέψουμε τις προθέσεις τους.

Ο βραχίονας προπαγάνδας



Norm Eisen – Ειδικός Σύμβουλος



Τζέι Κάρνεϊ – Γραμματέας Τύπου του Γουάιτχαουζ



Jen Psaki – Γραμματέας Τύπου του Whitehouse



Karine Jean-Pierre – Γραμματέας Τύπου του Whitehouse

(Ειδικός Εισαγγελέας Norm Eisen, Γραμματείς Τύπου του Whitehouse Jay Carney, Jen Psaki και Karine Jean-Pierre)

Οι «ιδιοκτήτες»[22] των μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αντικατοπτρίζουν στενά το επιχειρηματικό σκέλος που περιγράφηκε παραπάνω και ομοίως ελέγχονται στενά από το «Συμβούλιο». Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα (EO) 13707 «Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της επιστήμης συμπεριφοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αμερικανικού λαού». 

Αυτό το παράνομο, και μέχρι στιγμής αδιαμφισβήτητο, Εκτελεστικό Διάταγμα, ανέτρεψε τον νόμο των ΗΠΑ κατά της προπαγάνδας, γνωστό και ως Νόμος Smith-Mundt, ο οποίος ήταν επίσημα γνωστός ως «Νόμος Ανταλλαγής Πληροφοριών και Εκπαίδευσης του 1948». Ο Ομπάμα «χρησιμοποίησε την πένα του» για να διαβρώσει αυτόν τον «ενοχλητικό» νόμο, τον οποίο το Κογκρέσο των ΗΠΑ είχε μόλις πρόσφατα τροποποιήσει το 2012 με τον νόμο εκσυγχρονισμού Smith-Mundt. [23]

Ο «Νόμος περί Πληροφοριών και Εκπαιδευτικών Ανταλλαγών του 1948» θεσπίστηκε το 1948 για να ρυθμίσει τη διάδοση πληροφοριών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο νόμος ψηφίστηκε για να εμποδίσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να εμπλακεί σε δραστηριότητες προπαγάνδας εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που διαδίδονται από την κυβέρνηση ήταν ακριβείς και αμερόληπτες.

Ο Norm Eisen, ήταν συγκάτοικος του Ομπάμα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και συμφοιτητής του στο Harvard Law. Με την επακόλουθη ένεση του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το CIGIE, τους Γενικούς Επιθεωρητές και τον Τομέα Δημόσιας Ακεραιότητας (PIN), έθεσε ερωτήματα σχετικά με πιθανή ανατροπή στην αμερικανική πολιτική και πολιτική - και στη συνέχεια τα έθαψε όταν έδειξαν πίσω στο «Συμβούλιο».

 Συνεχίζει να επηρεάζει τις έρευνες και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων εντός αυτών των θεσμών και να διαμορφώνει την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης σε ένα ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης, ιδιαίτερα μέσω των γραμματέων Τύπου του Λευκού Οίκου. 

Συνέγραψε επίσης ένα βιβλίο με τίτλο "Overcoming Trumpery", που δημοσιεύθηκε από το Brookings Institution Press το 2022. Ο Άιζεν υπήρξε βασικό πρόσωπο στις κατηγορίες και στις (αποτυχημένες) διαδικασίες παραπομπής, καθώς και στη νομοθεσία και τα αντίποινα μέσω διαδικασιών αποκλεισμού εναντίον οποιουδήποτε δικηγόρου που εκπροσώπησε τον πρόεδρο Τραμπ.

Το «Factcheck.org» υπήρξε από τις πιο διαβόητες πηγές «απομυθοποίησης» και μετριασμού πραγματικών γεγονότων και αληθινής δημοσιογραφίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Απομυθοποίησαν» σχεδόν όλους τους ισχυρισμούς περί «αρνητών των εκλογών» για μαζική εκλογική νοθεία στις εκλογές του Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας και της αυτοάμυνας των Gregory Stenstrom και Leah Hoopes ως συγκατηγορούμενοι με τον Πρόεδρο Trump στη Φιλαδέλφεια, τεκμηρίωσαν ότι το δικηγορικό γραφείο του κυβερνήτη της Πενσυλβάνια Josh Shapiro, Stradley Ronan, μαζί με τα δικηγορικά γραφεία Duane Morris LLP και Ballard Spahr LLP συνέβαλαν στην καταστολή απαλλακτικών στοιχείων όχι μόνο στην Πενσυλβάνια, αλλά σε ολόκληρο το έθνος που θα είχαν αθωώσει τον Πρόεδρο Trump. Mike Lindell, Roger Stone, Fox News, Newsmax, OAN (και Stenstrom και Hoopes), μεταξύ άλλων.

Μαζί συνωμότησαν και συνωμότησαν για να τοποθετήσουν ιστορίες «απομυθοποίησης» με Factcheck.org να διαμορφώσουν την ψευδή αφήγηση ότι δεν υπήρξε εκλογική απάτη και στη συνέχεια να δείξουν τις ίδιες τις ιστορίες που είχαν τοποθετήσει ως «αποδεικτικά στοιχεία».


Factcheck.Org Billing - Απόσπασμα από τους λογαριασμούς δικηγόρων Duane Morris LLP στην κομητεία Delaware, PA

(Απόσπασμα από τους λογαριασμούς δικηγόρων Duane Morris LLP στην κομητεία Delaware, PA)

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, το "Factcheck.org" δεν είναι καθόλου ένας οργανισμός "ελέγχου γεγονότων", αλλά μάλλον μια κομματική ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) και ψευδώνυμο για το Κέντρο Δημόσιας Πολιτικής Annenberg στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Το Politico ανέφερε ότι ο Μπάιντεν έλαβε εκατομμύρια δολάρια[24] σε μισθό ως πρόεδρός του (το οποίο Factcheck.org επίσης κυκλικά «απομυθοποιηθεί»). Οποιοσδήποτε κατηγορούμενος, πολιτικός ή δικηγόρος με τα μετρητά που χρειάζεται την αντίθεσή του "mega debunked" δεν χρειάζεται να ψάξει άλλο.

Ως εκ τούτου, χωρίς κανένα εμπόδιο στη διάδοση προπαγάνδας από το 2015, το «Συμβούλιο» ολοκλήρωσε την κατάληψη αυτού που ο Ben Franklin ονόμασε «Τέταρτη Εξουσία», την οποία τώρα χρησιμοποιούν ως μεταφορικό σπαθί για να κόψουν οποιονδήποτε θα μπορούσε να απειλήσει την εξουσία τους.
Προστασία από το «Συμβούλιο»

Ίσως το πιο άπιαστο και πιο ευάλωτο και απρόβλεπτο νήμα στον ιστό αράχνης του ελέγχου που περιστρέφεται από το «Συμβούλιο» είναι στη σφαίρα εκείνων που πρέπει να προστατεύσουν για να προωθήσουν την ατζέντα τους για πλήρη κατάληψη του κράτους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν μια εγκληματική πρωτοβουλία έχει τεθεί σε κίνηση από τρίτους που είναι επωφελής «Το Συμβούλιο», απλά δεν ερευνούν και δεν διώκουν.

Μόνο δύο ενδεικτικά παραδείγματα της σκόπιμης παρεμπόδισης των παράπλευρων ερευνών από το «Συμβούλιο» γίνονται σε αυτό το τμήμα, καθώς άλλα αναμένεται να αξιοποιηθούν από ενημερωμένους δημοσιογράφους και ειδικευμένους ερευνητές που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τη δική τους ανάλυση των βαθύτερων αιτίων για τους λόγους για τους οποίους ακυρώνονται συγκεκριμένες ομοσπονδιακές έρευνες.
Κυβερνήτης Josh Shapiro


Josh Shapiro – Κυβερνήτης της Πενσυλβάνια

Στις 3 Νοεμβρίου 2020, έως τις 5 Νοεμβρίου 2020,ο Gregory Stenstrom και η Leah Hoopes έγιναν μάρτυρες μαζικής εκλογικής απάτης στην κομητεία Delaware της Πενσυλβάνια. Η Stenstrom τεκμηρίωσε και ανέφερε αυτήν τη μαζική απάτη σε επίσημη δήλωση στον Εισαγγελέα των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Πενσυλβάνια, William McSwain, στις 7 Νοεμβρίου 2020. 

Η δήλωση του Stenstrom δρομολογήθηκε σε όλα τα κορυφαία κλιμάκια της CIGIE, συμπεριλαμβανομένων των Γενικών Επιθεωρητών πολλών ομοσπονδιακών υπηρεσιών και όλων των 94 εισαγγελέων των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις απαντήσεις του FOIA. Η ουσία της δήλωσης του Stenstrom ήταν ότι η μαζική εκλογική απάτη είχε εφαρμοστεί σε στοχευμένα κεντρικά κέντρα καταμέτρησης για να υπονομεύσει και να κλέψει τις εκλογές. 

Ο Stenstrom δήλωσε ότι η γρήγορη εκτέλεση ιατροδικαστικών εξετάσεων σε λίγα μόνο εκλογικά μηχανήματα και διακομιστές υπολογιστών θα επαληθεύσει εύκολα την απάτη. Ο McSwain, ένας έμπειρος δικηγόρος με γνώση του τρόπου λειτουργίας του Τμήματος "Just-Us", τεκμηρίωσε προσεκτικά τους ισχυρισμούς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι εμποδίστηκε να ξεκινήσει έρευνα.




Μέρος των ανταλλαγών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain και του "The Council" εν αναμονή καθοδήγησης για τη διερεύνηση της μαζικής εκλογικής απάτης που αναφέρθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2020.

9 Νοεμβρίου 2020, Απάντηση από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr στον εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain και άλλες αναφορές από την αλυσίδα διοίκησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Μέρος 1
9 Νοεμβρίου 2020, Απάντηση από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr στον εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain και άλλες αναφορές από την αλυσίδα διοίκησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ – Μέρος 1

9 Νοεμβρίου 2020, Απάντηση από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr στον Εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain και άλλες αναφορές από την αλυσίδα διοίκησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Μέρος 1

9 Νοεμβρίου 2020, Απάντηση από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr στον Εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain και άλλες αναφορές από την αλυσίδα διοίκησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Μέρος 2

Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ McSwain στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο DOJ εξηγώντας τα εκλογικά μηχανήματα που πρέπει να εξεταστούν και γιατί - Μέρος 1

Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ McSwain στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο DOJ εξηγώντας τα εκλογικά μηχανήματα που πρέπει να εξεταστούν και γιατί - Μέρος 2

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ημερών, ένα ανταποκρινόμενο υπόμνημα συντάχθηκε και κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου 2020 από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr ότι δεν υπήρχαν εκτεταμένες ενδείξεις εκλογικής απάτης και διέταξε όλες τις έρευνες να παραδοθούν από τους Εισαγγελείς των ΗΠΑ στους αντίστοιχους Γενικούς Εισαγγελείς της Πολιτείας. 

Στην περίπτωση της Πενσυλβάνια, η έρευνα αυτή παραδόθηκε από τον McSwain στον τότε Γενικό Εισαγγελέα της Πενσυλβάνια Josh Shapiro, αρχιτέκτονα και άμεσο δικαιούχο της εκλογικής απάτης. Αντί να ερευνήσει, ο Shapiro ανταπέδωσε αμέσως και έστειλε ειδικούς πράκτορες για να απειλήσουν και να εκφοβίσουν τον Stenstrom, τον Hoopes και άλλους μάρτυρες που είχαν υποβάλει ένορκες βεβαιώσεις που ανέφεραν εκλογική νοθεία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Barr και ο Γενικός Εισαγγελέας της Παλαιστινιακής Αρχής Shapiro αρνήθηκαν σθεναρά ότι τα παραπάνω γεγονότα είχαν συμβεί και τα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν τις αναφορές για τη δήλωση του Stenstrom ως «απομυθοποιημένες», αλλά οι διαμαρτυρίες τους αντιμετωπίστηκαν απροσδόκητα από τον Εισαγγελέα των ΗΠΑ McSwain, ο οποίος υπέβαλε ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Trump στις 9 Ιουνίου 2021, ζητώντας συγγνώμη για την αποτυχία του να διερευνήσει.

Ο Stenstrom τεκμηρίωσε πλήρως την αδικοπραξία και την εγκληματική παρεμπόδιση του κυβερνήτη Shapiro σε άρθρο στο Intelligencer Today με τίτλο "PA Governor Josh Shapiro's "Big Lie"[25] στις 31 Μαρτίου 2024. Μετά από πάνω από τρία χρόνιαέρευνας, ο Stenstrom υπέβαλε αποκάλυψη και ποινικές παραπομπές εναντίον του Shapiro στη Γενική Εισαγγελέα της Πενσυλβάνια Michelle Henry και στον «Ειδικό Ανακριτή» του DOJ Jack Smith (μεταξύ άλλων) στις 12 Ιουνίου 2024. [26]

Ο κυβερνήτης της Πενσυλβάνια Τζος Σαπίρο θεωρείται «κορυφαίος υποψήφιος» για την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών (DNC) για να αντικαταστήσει ενδεχομένως τον Τζο Μπάιντεν μετά το καταστροφικό και γνωστικά διαταραγμένο ζωντανό «ντιμπέιτ» του με τον πρόεδρο Τραμπ στις 27 Ιουνίου 2024. Εάν αυτό καρποφορήσει στο συνέδριο DNC της 19ης-22ας Αυγούστου στο Σικάγο, οι ποινικές παραπομπές του Shapiro για μαζική εκλογική απάτη και παρεμπόδιση των ερευνών δεν θα «διαχειριστούν» τόσο εύκολα από το «Συμβούλιο» όσο αποκαλύπτονται στο κοινό.

Άντονι Φάουτσι


Anthony Fauci – Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ

Σε αυτό το σημείο της συνεχιζόμενης πορείας της «πανδημίας Covid-19», οι απάτες, η μοχθηρία και η φιλαργυρία του Φάουτσι και η συνενοχή του «Συμβουλίου» στην παρεμπόδιση των ερευνών που σχετίζονται με την εγκληματικότητα του Φάουτσι, είναι ένα εύκολα τεκμηριωμένο θέμα δημόσιου αρχείου. [27] 

Οι απομαγνητοφωνήσεις και τα βίντεο από την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ μιλούν από μόνα τους. Ο Άντονι Φάουτσι και οι συνωμότες του στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) έλαβαν προσωπικά πάνω από 325 εκατομμύρια δολάρια,[28] και προκάλεσαν μια ψευδή αφήγηση στους πολίτες ότι τα «εμβόλια» που αναπτύχθηκαν υπό την εποπτεία του ήταν αποτελεσματικά. Δεν ήταν.

Χρησιμοποιώντας την προϋπόθεση και τη «λυδία λίθο» του «Συμβουλίου» που δημιουργεί, ελέγχει και στη συνέχεια (δεν) διερευνά εθνικές ασθένειες και τη συλλογική σύσταση και υποστήριξη του Fauci κατά τη διάρκεια της «Επιχείρησης Warp Speed», η οποία τώρα φαίνεται πιο πιθανή; 

Ότι ο πρόεδρος Τραμπ εξαπατήθηκε και παρασύρθηκε να τοποθετήσει άβολα τη διαχείριση μιας «θανατηφόρας πανδημίας» στα χέρια του frontman του «Συμβουλίου» (Fauci), ή ότι ο πρόεδρος Τραμπ ήταν στην πραγματικότητα υπό την πλήρη διοίκηση και ηγήθηκε της επιχείρησης που σκότωσε και στη συνέχεια αρρώστησε ένα σημαντικό μέρος των πολιτών των ΗΠΑ; [29]

Εκτός από τα στοιχεία της καθομιλουμένης ότι ο πρόεδρος Τραμπ «αποδοκιμάζεται» απερίφραστα σε συγκεντρώσεις όταν αναφέρει «το εμβόλιο»,[30] μια δημοσκόπηση του Rasmussen τον Ιανουάριο του 2023 διαπίστωσε ότι το 49% των Αμερικανών πιστεύει ότι τα εμβόλια Covid έχουν προκαλέσει ανεξήγητους θανάτους και το 28% αναφέρει ότι γνωρίζει προσωπικά κάποιον του οποίου τον θάνατο αποδίδουν στα εμβόλια. 

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι το 71% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε εμβολιαστεί, αλλά το 48% δήλωσε ότι υπήρχαν λόγοι ανησυχίας για παρενέργειες. [31]

Υπό το φως των ποιοτικών και ποσοτικών αποδείξεων ότι οι πολίτες πιστεύουν ότι «το εμβόλιο» τους έβλαψε, ποιος πολιτικός «στρατηγός» θα συνέχιζε να ενθαρρύνει τον πρόεδρο Τραμπ να το αναφέρει σε συγκεντρώσεις γεμάτες από το «καλάθι των αξιοθρήνητων» που στοχοποιήθηκαν;

Θα μπορούσε αυτό να είναι μια σκόπιμη και κακόβουλη προσπάθεια να διαβρωθεί η υποστήριξή του; Θα μπορούσε μια τέτοια στρατηγική να προέρχεται και να είναι παράγωγο του «Συμβουλίου»;

Αντίποινα ΑΠΟ «Το Συμβούλιο»


Πρόεδρος Donald J. Trump



Πολιτικός στρατηγός Roger Stone



Στρατηγός Michael Flynn



Πολ Μάναφορτ



Μάικ Λίντελ



Τζον Ίστμαν



Steve Bannon



Peter Navarro



Dr. Robert Malone



Χριστίνα Bobb

(Αξιοσημείωτοι στόχοι του «Συμβουλίου» - Πρόεδρος Donald J. Trump, πολιτικός στρατηγός Roger Stone, στρατηγός Michael Flynn, Paul Manafort, Mike Lindell, John Eastman, Steve Bannon, Peter Navarro, Robert Malone, Christina Bobb)
Περίπτωση Roger Stone

Εκτός από τις επιθέσεις του «Συμβουλίου» στον Πρόεδρο Τραμπ που περιγράφονται εδώ, η υπόθεση Roger Stone αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο ανησυχητικά παραδείγματα οπλοποίησης της δικαιοσύνης από το Υπουργείο «Just-Us» υπό την πρώην ηγεσία του Γενικού Εισαγγελέα William Barr. Ο Στόουν, ο πιο περιζήτητος πολιτικός στρατηγός στις Ηνωμένες Πολιτείες από την εποχή του Νίξον, και στη συνέχεια στενός σύμβουλος του προέδρου Τραμπ, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας πολιτικά υποκινούμενης και υπολογισμένης εκστρατείας που ενορχηστρώθηκε από το «Συμβούλιο» για να τον διασύρει και να τον φιμώσει.

Κατηγορίες για ψευδείς δηλώσεις και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης απαγγέλθηκαν εναντίον του Στόουν στο πλαίσιο της έρευνας για τη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016. Είναι πλέον θέμα δημόσιας καταγραφής: αυτές οι κατηγορίες κατασκευάστηκαν ψευδώς για να καταστρέψουν τον Στόουν. 

Ανεξάρτητα από το αν ο Στόουν μπορεί να μην είχε το πλεονέκτημα της ανάλυσης των βασικών αιτιών εδώ, η εκτεταμένη εμπειρία του και η διαίσθησή του για τη λειτουργία του «Συμβουλίου» σε συνδυασμό με την ειλικρινή επιθυμία του προέδρου Τραμπ να «αποστραγγίσει το βάλτο» της πολιτικής της DC, έκαναν τον Στόουν τη μεγαλύτερη απειλή τους.

Το «Συμβούλιο» χρησιμοποίησε στρατηγικά διαρρεύσεις ψευδών πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης με στόχο να παρουσιάσει τον Στόουν ως μοχθηρό παράγοντα σε μια μεγάλη συνωμοσία. Η απόκρυψη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης απαλλακτικών στοιχείων που δικαίωσαν τον Στόουν υπονόμευσε την ακεραιότητα ολόκληρης της νομικής διαδικασίας. 

Οι επιθετικές τακτικές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των επιδρομών πριν από την αυγή στην κατοικία του Στόουν με δεκάδες ένοπλους πράκτορες με τακτικό εξοπλισμό, σχεδιάστηκαν όχι μόνο για να ταπεινώσουν δημόσια τον Στόουν, αλλά και για να εκφοβίσουν άλλους συμμάχους του προέδρου Τραμπ. 

Το «Συμβούλιο» όχι μόνο κατάφερε να καταστρέψει άδικα τον Στόουν, αλλά απομόνωσε περαιτέρω τον πρόεδρο Τραμπ και αφαίρεσε ίσως τα πιο σκοτεινά μάτια, αυτιά (προσωπικό δίκτυο) και τον πιο ικανό στρατηγό του.
Περίπτωση του στρατηγού Michael Flynn

Υπό την ηγεσία του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ William Barr, ο στρατηγός Flynn, διακεκριμένος βετεράνος του στρατού και πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, έγινε στόχος μιας συντονισμένης προσπάθειας δυσφήμισης και φίμωσής του. Οι κατηγορίες εναντίον του στρατηγού Φλιν προέκυψαν από ισχυρισμούς για ψευδείς δηλώσεις στο FBI σχετικά με τις συνομιλίες του με Ρώσους αξιωματούχους. 

Είναι πλέον θέμα δημόσιας καταγραφής ότι αυτές οι δηλώσεις κατασκευάστηκαν ψευδώς από τους ανακριτές και χειραγωγήθηκαν για να παγιδεύσουν άδικα τον Φλιν και ότι περαιτέρω ύπουλες τακτικές για να απειλήσουν με δίωξη την οικογένειά του χρησιμοποιήθηκαν για να εκβιάσουν «ομολογίες». 

Όπως συνέβη και με τον Roger Stone, το Τμήμα του "Just-Us" για άλλη μια φορά κατέστειλε και αρνήθηκε να αποκαλύψει κρίσιμα απαλλακτικά στοιχεία που θα είχαν αθωώσει τον Flynn. Η δίωξή του συνοδεύτηκε από επιθετικές τακτικές με στόχο τον εξαναγκασμό σε ομολογία ενοχής. 

Η απειλή της στοχοποίησης των μελών της οικογένειάς του και το οικονομικό βάρος των παρατεταμένων νομικών μαχών δημιούργησαν ένα περιβάλλον τεράστιας πίεσης, αναγκάζοντάς τον να παραδεχθεί δικαιολογημένα την ενοχή του για ψευδείς κατηγορίες, τις οποίες αργότερα απέσυρε.

Περίπτωση Paul Manafort

Η περίπτωση του Paul Manafort, πρώην προέδρου της εκστρατείας του προέδρου Trump, χρησιμεύει ως άλλο ένα κραυγαλέο παράδειγμα της κατάχρησης εξουσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (DOJ) και της CIGIE και της προθυμίας του να χρησιμοποιήσει επιθετικές και ανήθικες τακτικές για την επίτευξη πολιτικών στόχων. 

Η δίωξη του Μάναφορτ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης χαρακτηρίστηκε από μια υπερβολική και δυσανάλογη σειρά κατηγοριών. Πολλές από αυτές τις κατηγορίες δεν σχετίζονταν με την αρχική έρευνα για φερόμενη συμπαιγνία με ξένες οντότητες, παρουσιάζοντας μια σκόπιμη προσπάθεια να πιεστεί ο Μάναφορτ να παράσχει ενοχοποιητικές πληροφορίες εναντίον του προέδρου Τραμπ. 

Τα αποδεικτικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του Manafort αποκτήθηκαν μέσω επεμβατικών μεθόδων παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων υποκλοπών και της μη εξουσιοδοτημένης παρακολούθησης. Ο Μάναφορτ υποβλήθηκε σε καταναγκαστικές τακτικές με στόχο την εξασφάλιση μιας συμφωνίας απολογίας. 

Η τεράστια πίεση που ασκήθηκε, σε συνδυασμό με απειλές για εκτεταμένες ποινές έως και ισόβια κάθειρξη, τον ανάγκασαν να εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την εισαγγελία και ενδεχομένως παροχής επιζήμιων πληροφοριών εναντίον των συνεργατών του. 

Η επιλεκτική διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης αμαύρωσε περαιτέρω την υπόθεση του Μάναφορτ. Οι συνέπειες αυτών των καταχρήσεων εξουσίας ήταν εκτεταμένες. Η ζωή του Μάναφορτ ανατράπηκε ανεπανόρθωτα, η φήμη του καταστράφηκε ανεπανόρθωτα και τα οικονομικά του εξαντλήθηκαν από τα νομικά έξοδα. 

Η αδιάκοπη καταδίωξή του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης έστειλε ένα πρώιμο και ανατριχιαστικό μήνυμα σε όποιον σχετίζεται με τον πρόεδρο Τραμπ, ενσταλάζοντας φόβο και εμποδίζοντας την ικανότητά του να εκτελεί τα πολιτικά του καθήκοντα.

Περίπτωση Mike Lindell

Ο Mike Lindell, διευθύνων σύμβουλος της MyPillow και σταθερός υποστηρικτής του πρώην προέδρου Donald J. Trump, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αμείλικτης επίθεσης από έναν συντονισμένο συνασπισμό κυβερνητικών υπηρεσιών και ομάδων δικαίου. 

Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης εναντίον του Mike Lindell, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης χρησίμευσαν πρόθυμα ως μεγάφωνο για τη συντονισμένη εκστρατεία δυσφήμισης και δυσφήμισής του. 

Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία επανέλαβαν πρόθυμα και άκριτα τους ισχυρισμούς του ελεγχόμενου από το CIGIE DOJ, PIN και FBI ότι οι ισχυρισμοί του Lindell για εκλογικές παρατυπίες ήταν «αβάσιμοι» και «επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας». 

Κάθε επίφαση δημοσιογραφικής ακεραιότητας εγκαταλείφθηκε, ευνοώντας τις κομματικές αφηγήσεις έναντι της αντικειμενικής δημοσιογραφίας.

Αποσιώπηση της αλήθειας: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η CIGIE τροφοδότησαν κατηγορητήρια και επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης σε συντηρητικές φωνές

Η εν γνώσει παραπλανητική αφήγηση του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Barr σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του 2020, υποστηρίχθηκε από την τεκμηριωμένη επιλογή της CIGIE να μην πραγματοποιήσει καμία έρευνα που θα μπορούσε να αντικρούσει αυτήν την αφήγηση. 

Τροφοδότησαν ενορχηστρωμένες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης και το νόμο που οδήγησαν στην απομάκρυνση εξέχοντων συντηρητικών φωνών όπως ο Lou Dobbs, ο Tucker Carlson και η Emerald Robinson, καθώς και τις αμείλικτες επιθέσεις σε συντηρητικές πηγές ειδήσεων όπως το OAN, το Newsmax και το Fox, σε συντονισμένες προσπάθειες να αμαυρώσουν τη φήμη τους και να φιμώσουν τα ρεπορτάζ τους.

Ο δικηγόρος John Eastman κατηγορήθηκε για έντεκα (11) πειθαρχικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραπλάνησης δικαστηρίου, ψευδών δηλώσεων και της μη υποστήριξης του Συντάγματος. Κρίθηκε «ένοχος» για 10 από τις 11 κατηγορίες και αποκλείστηκε.

Ο Στιβ Μπάνον και ο Πίτερ Ναβάρο, από τις πιο ένθερμες συντηρητικές φωνές στις Ηνωμένες Πολιτείες και ατελείωτα πιστοί σύμβουλοι του προέδρου Τραμπ, κατηγορήθηκαν για πλημμέλημα «περιφρόνησης του Κογκρέσου». Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ομοσπονδιακές ποινές φυλάκισης και τώρα είναι φυλακισμένοι.

Ο γιατρός Robert Malone, ο κύριος εφευρέτης και κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας της τεχνολογίας εμβολίων mRNA που δήλωσε ότι αναπτύχθηκε πρόωρα και επικίνδυνα στα εμβόλια Covid, διώκεται ανελέητα και απειλείται η άδειά του να ασκεί ιατρική.

Η δικηγόρος Christina Bobb, που παρουσιάστηκε πρόσφατα ως στρατηγικός αναλυτής του προέδρου Trump και ηγέτης για τη στρατηγική ακεραιότητας των εκλογών, κατηγορήθηκε στις 27 Απριλίου 2024 στην Αριζόνα μαζί με δεκαεπτά άλλους, συμπεριλαμβανομένων των συμμάχων του προέδρου Trump Rudy Giuliani, Mark Meadows, Jenna Ellis και Mike Roman.

Ο Jim Hoft και ο Joe Hoft, αδελφοί ιδρυτές του "The Gateway Pundit", ενός συντηρητικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, βρίσκονται υπό πολιορκία από το νόμο περί δυσφήμισης και βρίσκονται σε ομοσπονδιακή διαδικασία πτώχευσης.

Ίσως οι πιο κατάφωρες διώξεις και οι πιο κατάφωρες καταχρήσεις του «Συμβουλίου» ήταν εναντίον πολιτών που διώχθηκαν και καταδικάστηκαν για τις 6Ιανουαρίου 2021. Τελικά θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση του τι ακριβώς συνέβη. 

Η εμβάθυνση σε βάθος σε εκείνη την ημέρα και τα επακόλουθα είναι πέρα από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου, με την εξαίρεση ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου απαλλακτικά στοιχεία αποκρύφθηκαν από το «Συμβούλιο». Θα υπάρξει ένας υπολογισμός που έρχεται στα δικαστήρια για να λογοδοτήσουν όλοι.



6 Ιανουαρίου 2021, Washington Monument, Ουάσινγκτον, DC

Εν τω μεταξύ, στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, ο Gregory Stenstrom και η Leah Hoopes παρουσιάστηκαν αθόρυβα, ως συγκατηγορούμενοι με τον πρόεδρο Trump χρησιμοποιώντας το «η αλήθεια είναι μια πλήρης άμυνα» ότι η μαζική εκλογική απάτη είχε αλλάξει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του Νοεμβρίου 2020 (και ξανά στις εθνικές εκλογές του Νοεμβρίου 2022) σε μια εξαντλητική διαδικασία 860 ημερών. 

Αγωνίστηκαν με επιτυχία για να πάρουν πάνω από 15.000 σελίδες αρχείων στο αρχείο κατά τη διάρκεια της ανακάλυψης που περιελάμβαναν βίντεο, φωτογραφίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα, έγγραφα, απαντήσεις του FOIA και της Πενσυλβάνια "Δικαίωμα στη γνώση" για να αποδείξουν την υπόθεσή τους. Αφού αρνήθηκαν μια προσφορά διακανονισμού για να βγουν από την υπόθεση και να εγκαταλείψουν τον πρόεδρο Τραμπ σε μια μακρά δίκη, η υπόθεση διακόπηκε.

Οι Stenstrom και Hoopes πίεσαν το Δικαστήριο της Φιλαδέλφειας σε αιτήματα για ακροάσεις για να διαπιστωθεί ότι ο δικηγόρος που παρουσίασε και πληρεξούσιο την υπόθεση, ένοχος για διάπραξη απάτης στο Δικαστήριο, το οποίο έγινε δεκτό. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αυτός υποβλήθηκε σε αποκλεισμό από το πειθαρχικό συμβούλιο του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πενσυλβάνια.

Ενώ οι Stenstrom και Hoopes εμφανίστηκαν περιστασιακά στην εθνική και περιφερειακή τηλεόραση και podcasts, ακολούθησαν μια στρατηγική ήσυχου επαγγελματισμού, δικαστικών διαφορών και οικοδόμησης συμμαχιών βάσης και μιας μεγάλης αποδεικτικής βάσης μαζικής εκλογικής απάτης και κλεμμένων εκλογών που εισήχθη σε ανακάλυψη με δικαστικό έλεγχο. 

Υπέβαλαν επίσημα αυτά τα στοιχεία στο CIGIE, στο DOJ, στον Γενικό Εισαγγελέα και τον Γενικό Επιθεωρητή της Πενσυλβανίας και στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ. Όλα όσα έχουν κάνει είναι θέμα αδιαμφισβήτητων δικαστικών και δημόσιων αρχείων και τώρα είναι διαθέσιμα σε άλλους σε εθνικό επίπεδο.

Παρά το γεγονός ότι έχει αδιάψευστα και αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία μαζικής εκλογικής νοθείας που ανταποκρίθηκαν στο βάρος της παραγωγής και της απόδειξης σε μακροχρόνιες διαδικασίες ανακάλυψης, που απαλλάσσουν τον πρόεδρο Τραμπ και πολλούς από εκείνους που κατονομάζονται ως «κατηγορούμενοι» παραπάνω, σε υποθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα, κανείς από τη «νομική ομάδα» του προέδρου Τραμπ δεν έχει προσεγγίσει τον Στένστρομ και τον Χούπες για λογαριασμό του ή οποιονδήποτε άλλο διώκεται στο όνομά του.

Ο βραχίονας ψυχαγωγίας

Οι Ρωμαίοι είχαν κολοσσαία και μονομάχους, το "The Council" έχει το Χόλιγουντ.


Όπρα και Χάρβεϊ Γουάινσταϊν



Ρέιτσελ Μάντοου



Η θέα



Εμφύλιος πόλεμος (2024)



Παραγωγή Ομπάμα – Leave the World Behind – (2023)



Μην κοιτάς ψηλά (2021)

(Oprah και Harvey Weinstein, Rachel Maddow, "The View", "Civil War"(2024), ο Ομπάμα παρήγαγε το "Leave the World Behind" (2023) και το "Don't Look Up"(2021))

Χρησιμοποιώντας τη λαϊκή κουλτούρα, την τηλεόραση, τις ταινίες, το δυστοπικό «τέλος του κόσμου» και τις «αποκαλυπτικές μαύρες κωμωδίες πολιτικής σάτιρας» για να σπείρουν τον σπόρο της ματαιότητας, της κυβερνητικής ανικανότητας και της ιδιοτελούς λαιμαργίας των συνταγματικά εκλεγμένων αντιπροσώπων, η ατζέντα του «Συμβουλίου» προωθήθηκε κατευθείαν από το μυαλό του Herman Goebbels και του Norm Eisen.

Όταν «χαθεί κάθε ελπίδα» και οι νόμιμοι (αυτοδιοριζόμενοι) «πραγματικοί διαχειριστές της Δημοκρατίας» βγουν μπροστά κατά τη διάρκεια της επόμενης «πανδημίας», «πολιτικής αναταραχής», «πολέμου» ή «έκτακτων ή καταστροφικών γεγονότων» μετά τις επερχόμενες εκλογές του 2024, η προσδοκία «του Συμβουλίου» θα είναι ευγνωμοσύνη από τους πολίτες για την «καλοσύνη» τους, ακολουθούμενη από τιμωρία των πολιτών όταν αποκαλυφθούν τα μακιαβελικά σχέδια του «Συμβουλίου», και απορρίπτεται.

Το Συμβούλιο» αποσύρει όλα τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης των «εξωγήινων» και των «UFO» που λανθασμένα πιστεύουν ότι θα «κλονίσουν την πίστη» του Χριστιανισμού και των θρησκειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι αυτή η μυοπάθεια και η απόλυτη παρανόηση της πλειοψηφίας των Αμερικανών που δημιουργεί τον πρόσφατο καταρράκτη των αποτυχιών προπαγάνδας και του «κινδύνου κοντά» κοντά στα χτυπήματα της αποστολής και της ατζέντας τους που θα εκτροχιάσουν το «Συμβούλιο».

Η αντίσταση δεν είναι μάταιη και δεν θα «αφομοιωθούμε».



"Ψωμί και τσίρκο" - Στείλτε τους κλόουν

Επειδή το «Συμβούλιο» έπρεπε να παραμείνει κρυμμένο σε κοινή θέα και να καλύψει τους μικρούς αριθμούς και την ελιτίστικη καταγωγή του, έχουν καλλιεργήσει μια αίσθηση ματαιότητας με τους πολίτες ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορούν να κάνουν, ότι δεν έχουν φωνή στην κυβέρνηση και οι πολίτες είναι ανίσχυροι στα δικαστήρια. Η αποδοχή της μοίρας μιας καλής αγελάδας ή ενός καθαρού προβάτου είναι κρίσιμη για τη διατήρηση του ελέγχου των πολιτών που αντιμετωπίζουν ως ζώα.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μεταδοθεί αυτό το μήνυμα από την ακύρωση και την παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης και την εγκατάσταση των κατάφωρα ανίκανων και/ή διαταραγμένων ως απεσταλμένων και μεσαζόντων του «Συμβουλίου»;



Αντιπρόεδρος Kamala Harris



Ναύαρχος Rachel Levine



Sam Brinton – Πρώην Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας για το Υπουργείο Ενέργεια



Nina Jankowicz – Πρώην Εκτελεστική Διευθύντρια του Συμβουλίου Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας

(Αντιπρόεδρος Kamala Harris, «ναύαρχος» Rachel Levine, πρώην αναπληρωτής βοηθός γραμματέας για το Υπουργείο Ενέργειας Sam Brinton, πρώην εκτελεστική διευθύντρια του Συμβουλίου Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, Nina Jankowicz)

Ο λαϊκιστής Joe Rogan, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός από τη σημερινή νεότερη γενιά για το "The Joe Rogan Experience" και ως σχολιαστής πολεμικών τεχνών, παραμένει ικανός κωμικός και παρατηρητής της ανθρώπινης κατάστασης. Το αποκορύφωμα της κωμωδίας του 2006 στο "Dumb People" έχει γεράσει καλά, χτυπά προφητικά το σημάδι και κορυφώνεται με το "We can go dumber" όταν πρόκειται για την επιλογή "Το Συμβούλιο" των "εκλεγμένων" αξιωματούχων (Σημειώστε ότι οι σύνδεσμοι είναι χυδαίοι και δεν είναι ασφαλείς για εργασία ή παιδιά).



Τζο Ρόγκαν

Είτε πρόκειται για έναν αντιπρόεδρο με λεκτική σαλάτα, είτε για «τον πιο υψηλόβαθμο ανοιχτά τρανσέξουαλ αξιωματούχο στην ιστορία των ΗΠΑ», είτε για τον πρώην αναπληρωτή βοηθό γραμματέα για τη διάθεση αναλωμένων καυσίμων και αποβλήτων στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας στο Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DOE), είτε για τον πρώην «τσάρο της παραπληροφόρησης» «Supercalifragilisticexpialidocious" τραγουδίστρια, η κωμωδία και η σπορά της απελπισίας δεν τελειώνει από το "The Council" ως μέσο κατάθλιψης των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν δείτε έναν «χρήσιμο ηλίθιο» ως ανώτερο αξιωματούχο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι, χωρίς αμφιβολία, σκόπιμο, και το «Συμβούλιο» είτε τους έβαλε απευθείας εκεί, είτε τους επιτρέπει να είναι εκεί.
Εκλογές 2024 – Η άμεση απειλή του προέδρου Donald J. Trump

Το «Συμβούλιο» και τα τσιράκια του έχουν δείξει ότι έχουν κάθε πρόθεση να κλέψουν τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2024. Οι εκλογές είναι μόνο μία πτυχή και ένας από τους πολλούς στόχους τους, ακριβώς όπως ο εντοπισμός και η επιλογή των «αρχηγών» του κοπαδιού είναι ένα από τα καθήκοντα της διαχείρισης της εκμετάλλευσης γι 'αυτούς.

Ωστόσο, οι εκλογές μας, και η πρωτόγονη ορμή μας για αυτοπραγμάτωση και αυτοδιοίκηση, είναι η μεγαλύτερη απειλή για αυτούς, και μεταξύ των μεγαλύτερων τρωτών σημείων του «Συμβουλίου».

Το μεγαλύτερο αίνιγμα και οι απειλές τους είναι οι «ξένοι» που δεν έλαβαν το σημείωμα ότι «Το Συμβούλιο» διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ντε φάκτο τον κόσμο.

Ο Τζο Μπάιντεν άθελά του αλλά συνοπτικά κοινοποίησε αυτό το σημείωμα στη δήλωσή του το 2020 ότι η ομάδα του είχε δημιουργήσει «τον πιο εκτεταμένο και περιεκτικό οργανισμό εκλογικής απάτης στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

«Οι βοηθοί της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν εδώ και μήνες καυχιούνται ότι έχουν μια ανώτερη χερσαία επιχείρηση σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά ειδικά στις έξι έως οκτώ πολιτείες που πιθανότατα θα κρίνουν τις εκλογές. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους δωρητές τη Δευτέρα, ο Μπάιντεν τους υπενθύμισε ότι έχει ήδη δημιουργήσει μια υποδομή. [32]

Είτε πρόκειται για προβλέψιμη πολιτική παλικαριά που έρχεται σε απελπιστική αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις και τα γεγονότα, είτε για προφητική προειδοποίηση, οι μηχανισμοί για μαζική εκλογική απάτη και άλλες κλεμμένες εκλογές το 2024 έχουν βελτιωθεί καλά σε βασικές πολιτείες και στοχευμένες κομητείες που αναπτύχθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τα τέσσερα βασικά στοιχεία για την εκτέλεση εκλογικής απάτης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2024 είναι:Παραβίαση ομοσπονδιακών και πολιτειακών εκλογικών νόμων για την εισαγωγή συμβιβασμένων ηλεκτρονικών εκλογικών μηχανών και λογισμικού.

Παραβίαση των ομοσπονδιακών και πολιτειακών εκλογικών νόμων για την εισαγωγή εκατομμυρίων δόλιων μηνυμάτων «χωρίς δικαιολογία» σε ψηφοδέλτια ψηφοφόρων χωρίς προσόντα (ψηφοφόρων) σε εκλογικούς πίνακες.

Παραβίαση των ομοσπονδιακών και πολιτειακών εκλογικών νόμων για τη χρήση «κεντρικών κέντρων καταμέτρησης» για τη συγκάλυψη και τη συσκότιση της μαζικής εκλογικής απάτης.
Συνέχιση της χρήσης του νόμου, της λογοκρισίας και της δυσφήμισης των μέσων ενημέρωσης για την καταστολή οποιουδήποτε θα μπορούσε να αμφισβητήσει μαζική εκλογική νοθεία.

Για να διορθωθεί αυτό, ο συγγραφέας, Gregory Stenstrom και η Leah Hoopes, με τους «υποψηφίους» και τους «πιστοποιημένους παρατηρητές δημοσκοπήσεων», τους «εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους» τους - όλοι κωδικοποιημένοι και θεσμοθετημένοι ρόλοι που ορίζονται από τον εκλογικό νόμο - έχουν δεκάδες εκκρεμείς αγωγές στην Πενσυλβάνια από το 2020-2024 απαιτώντας επανακαταμετρήσεις και δημοσιοποίηση δημόσιων εκλογικών αρχείων που αποδίδουν καρπούς στα εφετεία. 

Έχουν επίσης καταθέσει, ή θα καταθέσουν σύντομα, ομοσπονδιακές αγωγές χρησιμοποιώντας την αποδεικτική βάση που εισήχθη στο δημόσιο και δικαστικό αρχείο τα τελευταία τέσσερα χρόνια που θα ακουστούν και θα κριθούν από ομοσπονδιακούς δικαστές πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024.

Η πρώτη ομοσπονδιακή αγωγή σχετικά με την παράνομη χρήση εκλογικών μηχανημάτων που κατατέθηκε στις 4 Ιουνίου 2024, στην Ανατολική Περιφέρεια της Πενσυλβανίας και έλαβε αριθμό docket 2:24-cv-02425(-KNS) μπορείτε να δείτε εδώ:




Mancini, Stenstrom, et al κατά Delaware County et al – Παραβίαση του ομοσπονδιακού εκλογικού νόμου – Ποσοστά σφάλματος

Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στην ιστορία των ΗΠΑ: Πρόεδρος Donald J. Trump



Πρόεδρος Donald J. Trump - Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στην ιστορία των ΗΠΑ

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζεται πλέον, ούτε καν θέλουν, να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες και τους μηχανισμούς της μαζικής εκλογικής απάτης. 

Η πλειοψηφία των αμερικανικών λαών έχει ήδη καταλήξει στο θλιβερό συμπέρασμα ότι οι εκλογές μας έχουν κλαπεί ως «δεδομένες» σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις των Heartland και Rasmussen και έχουν απορρίψει τις φθίνουσες διαμαρτυρίες των μέσων ενημέρωσης ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν οι «ασφαλέστερες και ασφαλέστερες στην ιστορία».

Η μεγαλύτερη απειλή του «Συμβουλίου» είναι ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στην ιστορία των ΗΠΑ, ο οποίος θα μπορούσε να τους εκθέσει και να τους τερματίσει.

Ο πρόεδρος Τραμπ, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε παρένθεση για τους συνεχιζόμενους δικαστικούς βομβαρδισμούς από το «Συμβούλιο», είναι επίσης ένα είδωλο δισεκατομμυριούχου και ο απόλυτος «εσωτερικός» που τους καταλαβαίνει καλύτερα. Έχει δει τα ύπουλα έργα τους και ταξίδεψε ανάμεσά τους, αλλά όχι μαζί τους, για δεκαετίες.

Είναι ως αποτέλεσμα ένα πολωτικό αλεξικέραυνο για τις επιθέσεις του «Συμβουλίου» και παρά το γεγονός ότι φέρει το κύριο βάρος μιας ολόκληρης οπλισμένης ομοσπονδιακής κυβέρνησης, προπαγάνδας και κατηγορητηρίων, που έχουν ασκηθεί εναντίον του, έχει επιβιώσει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύει οποιοσδήποτε πολίτης γι 'αυτόν προσωπικά, λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική μεροληψία των μέσων ενημέρωσης που το «Συμβούλιο» μπόρεσε να προκαλέσει, η επιβίωσή του είναι θετική απόδειξη ότι δεν μπορεί να συμβιβαστεί, δεν θα εκφοβιστεί και είναι ήρωας με όλη τη σημασία της λέξης.

Δεν στέλνετε ένα κανίς σε ένα βάλτο για να βγάλετε τους αλιγάτορες ή ένα αρνί στο κρησφύγετο ενός φιδιού. Δεν μπορείτε να περιμένετε ευγένεια μπροστά στις πιο γκροτέσκες διαστροφές της δικαιοσύνης και της ευγένειας.

Στέλνετε έναν πολεμιστή που έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί μόνος του, αν χρειαστεί, που έχει μετρήσει τον εχθρό μας.

Αριστερά, δεξιά, πάνω ή κάτω, όποιος κι αν είναι ο «-ισμός» σας, δεν υπάρχει άλλη λογική επιλογή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μας.
Ποιος ΔΕΝ ελέγχεται από το CIGIE

Το Συμβούλιο έχει υπονομεύσει και διεισδύσει σε κάθε βασική κυβερνητική υπηρεσία, την Εκτελεστική Εξουσία (Προεδρία) και τη Νομοθετική Εξουσία (τη Γερουσία και το Κογκρέσο των ΗΠΑ), αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει πλήρως το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. [33]

Υπάρχουν μόνο τέσσερα (4) μέρη που μπορούν νόμιμα να αναστείλουν, να διερευνήσουν και να ασκήσουν δίωξη «Το Συμβούλιο».

Ο πρώτος είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, με εκτελεστικά διατάγματα και διορισμούς έντιμων και ικανών επαγγελματιών ερευνητών επιβολής του νόμου και δικηγόρων των ΗΠΑ. Αυτό εξηγεί τις συντονισμένες επιθέσεις του «Συμβουλίου» σε όλη τη χώρα στον πρόεδρο Τραμπ και την παρεμπόδιση των ερευνών.



Η δεύτερη είναι η Επιτροπή Εποπτείας της Γερουσίας των ΗΠΑ υπό την προεδρία του 90χρονου γερουσιαστή των ΗΠΑ Chuck Grassley, του πιο ισχυρού προσώπου στην πρωτεύουσα, και ηγέτη του πολιτικού σκέλους του «Συμβουλίου», ή της Επιτροπής της Βουλής για την Εποπτεία και τη Λογοδοσία, της οποίας το μέλος είναι ο βουλευτής Jamie Raskin (D-MD) (γιος του Marcus Raskin). Αυτό δεν θα συμβεί.

Η τρίτη είναι η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, υπό την προεδρία του μέλους του Κογκρέσου Jim Jordan (R-OH). Η Δικαστική Επιτροπή έχει τη νομοθετική εξουσία να σταματήσει νόμιμα τις κατηγορίες και τις παρεμβάσεις στις εκλογές εναντίον του προέδρου Τραμπ και να αναστείλει βασικούς παράγοντες στο CIGIE («Το Συμβούλιο») εν αναμονή ανεξάρτητης έρευνας. Αυτό είναι απίθανο να συμβεί.


Μέλος του Κογκρέσου Τζιμ Τζόρνταν

Ο γερουσιαστής Τζιμ Τζόρνταν έχει επικεντρωθεί στην υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ το 2025, το τρίτο (3ο) πρόσωπο στη διαδοχή για την προεδρία των ΗΠΑ σε περίπτωση που ο Μπάιντεν και η Χάρις απομακρυνθούν ή/και ο πρόεδρος Τραμπ αποτύχει να εκλεγεί και στη συνέχεια να καθίσει στην προεδρία. 

Η Ιορδανία ήταν μια σιωπηλή μαύρη τρύπα παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πλήρως από επίσημες αποκαλύψεις και ποινικές κατηγορίες που σχετίζονται με μαζική εκλογική απάτη του 2020, προειδοποιήσεις για επικείμενη μαζική απάτη στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2024 και πιέστηκε σκληρά για απαντήσεις από συναδέλφους του στο Κογκρέσο.

Το τέταρτο είναι το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών (SCOTUS), ο μόνος από τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης που δεν είναι υποχρεωμένος στο «Συμβούλιο» ή σε οποιονδήποτε ενσωματωμένο Γενικό Επιθεωρητή που προέρχεται από το CIGIE. Έχουν την εξουσία Συνταγματικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων να ενεργούν. Αυτό είναι ένα εφικτό και πιθανό αποτέλεσμα.

Επίσης, (όχι τόσο) περιέργως, οι δικαστές της SCOTUS βρίσκονται υπό αδυσώπητες πρόσφατες επιθέσεις και πιέσεις από την CIGIE να υποκύψουν στην ύπαρξη Γενικού Επιθεωρητή, και ο δικαστής Alito και ο δικαστής Thomas έχουν κατηγορηθεί για ατασθαλίες από χαρακτήρες που προέρχονται από την CIGIE με αιτήματα για «έρευνα».

Όταν ο δικαστής Τόμας ρωτήθηκε αν θα παραιτηθεί κάτω από αυτή την πίεση, απάντησε «πάνω από το νεκρό σώμα μου». Ο αποθανών δικαστής Anthony Scalia μπορεί να είχε σπασμένα σε αυτό το σχόλιο. Οι ποινικές κατηγορίες για παρεμπόδιση που περιγράφονται παραπάνω και στο παρόν θα διαχυθούν τελικά μέχρι την SCOTUS, η οποία θα παράσχει εικονικά νόμιμα πυρομαχικά για να ενεργήσουν εναντίον του «Συμβουλίου».

Ο νόμος περί μεταρρύθμισης της εκλογικής καταμέτρησης και «βελτίωσης» της προεδρικής μετάβασης του 2022,[34] άλλαξε τις διαδικασίες για την επίλυση μιας πρόκλησης για τις προεδρικές εκλογές σε περίπτωση κατηγοριών για μαζική εκλογική απάτη και «καθυστέρηση» της μετάβασης της κυβέρνησης. 

Τα πιο κρίσιμα στοιχεία των «βελτιώσεων» είναι ότι το 20% της Γερουσίας των ΗΠΑ και το 20% του Κογκρέσου των ΗΠΑ πρέπει πρώτα να αμφισβητήσουν τις εκλογές και στη συνέχεια θα τεθούν στα χέρια τριών ομοσπονδιακών δικαστών «επιλεγμένων» από το DC Circuit. Οι διατάξεις του νέου νόμου αναφέρουν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ «μπορεί» να ακούσει οποιαδήποτε περαιτέρω αμφισβήτηση του ομοσπονδιακού περιφερειακού δικαστηρίου.

Ως εκ τούτου, η διατάραξη και η σπίλωση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ εκ των προτέρων και η επίθεση στον δικαστή Thomas και τον δικαστή Alito θα ήταν «κλασική» τακτική του «Συμβουλίου» και θα περνούσε τη «λυδία λίθο» που περιγράφεται εδώ.



Δικαστής Sam Alito (3η και 5η Περιφέρεια)



Δικαστής Κλάρενς Τόμας (11η Περιφέρεια)



Δικαστής Neil Gorsuch (10η Περιφέρεια)

(Δικαστής Sam Alito (3ηκαι 5η Περιφέρεια), Δικαστής Clarence Thomas (11η Περιφέρεια), Δικαστής Neil Gorsuch (10η Περιφέρεια))

Στις 9 Ιουλίου 2024, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Γερουσίας των ΗΠΑ Ron Wyden, (D-OR), και ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Sheldon Whitehouse, (D-RI), ο οποίος ηγείται μιας υποεπιτροπής για τα ομοσπονδιακά δικαστήρια, ζήτησαν από τον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland να κάνει τον διορισμό του «Ειδικού Ανακριτή» για να διερευνήσει τον δικαστή Clarance Thomas. [35]

Η πιο ανησυχητική αναφορά στη «βελτίωση» του νόμου για το Εκλεκτορικό Κολλέγιο του 2022 είναι μια αόριστη αναφορά που δηλώνει ότι η επιλογή εκλογέων με λαϊκή ψήφο μπορεί να τροποποιήσει την περίοδο ψηφοφορίας μόνο στην περίπτωση «έκτακτων και καταστροφικών γεγονότων».

Δεδομένου ότι «Το Συμβούλιο» προλέγει και δηλώνει τις προθέσεις του πριν από κακόβουλες πράξεις, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ποια «έκτακτα και καταστροφικά γεγονότα» επιφυλάσσουν για το έθνος.

Τέλος, εάν ο Πρόεδρος Trump επανεκλεγεί και αντικαταστήσει και τους ενενήντα τέσσερις (94) Εισαγγελείς των ΗΠΑ (όπως έκαναν οι προκάτοχοί του Biden και Obama), και η CIGIE απολυθεί εν αναμονή νόμιμων ερευνών, όπως αναμένεται, η SCOTUS αναμφίβολα θα δώσει στις κατηγορίες εναντίον του «Συμβουλίου» και των υποτακτικών του την πλήρη προσοχή τους στην αποκατάσταση αυτού που έχει κλαπεί από τον εθνικό μας πλούτο και τις ελευθερίες της Δημοκρατίας μας.
Διάλυση του «Συμβουλίου»

Αυτή η πραγματεία και η έκθεση χρησιμεύουν ως η πρώτη ομίχλη και η καμπάνα θανάτου για το «Συμβούλιο».

Το κοινό-στόχος αυτής της ανάγνωσης δεν είναι το ευρύ κοινό, αλλά μάλλον πρώτα οι άνθρωποι που κατονομάζονται και απεικονίζονται εδώ, και στη συνέχεια πλάγια εκείνοι που το «Συμβούλιο» έχει κρατήσει ομήρους και έχει επιτεθεί άγρια και έχει βλάψει, καθώς και τις οικογένειες και τους φίλους εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια της δρακόντειας κυριαρχίας του σαράντα έξι (46) ετών και της πορείας καταστροφής μέσω της Δημοκρατίας μας. Το κοινό-στόχος έχει τη δύναμη, το κίνητρο και το κύρος να αντεπιτεθεί αποτελεσματικά στο «Συμβούλιο».

Το «καλάθι των αξιοθρήνητων» και το ευρύ κοινό πρέπει επίσης να γνωρίζουν τι έχει κάνει «Το Συμβούλιο» για να υποστηρίξει εκείνους που θα τους εμπλέξουν στη μάχη. Η «6ηΙανουαρίου» σχεδιάστηκε από το «Συμβούλιο» ως απειλή προς τους πολίτες για την αποτροπή μελλοντικών διαμαρτυριών. 

Είναι ευκολότερο να αποφύγεις την προπαγάνδα, παρά να της αντισταθείς. Απενεργοποιήστε την προπαγάνδα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και ενεργοποιήστε τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης και τους έντιμους δημοσιογράφους.

Ένα πρόσωπο, ή οντότητα, ορίζεται ίσως καλύτερα από το ποιοι είναι οι εχθροί τους, και «Το Συμβούλιο» και όλοι όσοι προέρχονται από αυτούς, έχουν δημιουργήσει και γεμίσει ένα επερχόμενο επάξιο χαρμικό κλύσμα από δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω.

Όπως η αδυσώπητη συσπείρωση 360 μοιρών ενός Anaconda, «Το Συμβούλιο» – πολλά από τα πρόσωπα του οποίου έχουν παρουσιαστεί εδώ, και περισσότερα που θα αποκαλυφθούν εγκαίρως – δεν μπορεί να επιβιώσει από την έκθεση και στη συνέχεια τη συντριβή από το βάρος εκείνων που αρνήθηκαν τη Δικαιοσύνη, εκβίασαν, εκβίασαν και καταδικάστηκαν άδικα.

Δεν χρειάζεται να τους μισούμε ή να κάνουμε πολλά περισσότερα από το να βλέπουμε ποιοι είναι και να χαζεύουμε τα νερά στα οποία κολυμπούν.

Οι εικονικοί καρχαρίες, τα barracudas, τα καλαμάρια και τα αρπακτικά που χρησιμοποίησαν εναντίον των πολιτών θα στραφούν εναντίον τους.

Τυχόν εκβιαστικοί μηχανισμοί που δημιούργησαν ή καλλιέργησαν εναντίον όλων των ανθρώπων, καλών ή κακών, θα ήταν «ύποπτοι».

Είτε ένας δημόσιος λειτουργός είναι απελπιστικά διεφθαρμένος, είτε ένας απρόθυμος πληροφοριοδότης που φοβάται να μιλήσει, είτε ένα θύμα που προηγουμένως «απομυθοποιήθηκε» και καταστράφηκε από το «Συμβούλιο» και αφέθηκε νεκρό, μια νέα Αποκατάσταση και Ανάσταση είναι εδώ, όπου τα τραπέζια έχουν γυρίσει και όλοι μπορούν να έχουν μια νέα αρχή.

Ο προφορικός λόγος είναι ισχυρός και η ανάμνηση της αμερικανικής ιστορίας μας, σε συνδυασμό με το θάρρος, την πίστη και το θείο, θα κάνει το «Συμβούλιο» να δειλιάζει.

Ξεκινήστε να μιλάτε και να μοιράζεστε αυτό - σήμερα.
Η δημόσια υπηρεσία είναι η καρδιά της Αμερικής

Υπάρχουν καλοί δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν το κοινό καλό και καλοί Αμερικανοί που θα πάρουν θέση ενάντια στη διαφθορά. Υπάρχουν 340.000.000 Αμερικανοί πατριώτες, 3.143 κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, 435 μέλη του Κογκρέσου, 100 γερουσιαστές των ΗΠΑ και πάνω από δύο (2) εκατομμύρια ομοσπονδιακοί εργαζόμενοι με αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι το έθνος μας έχει δεχθεί επίθεση από έναν μικρό αριθμό μισανθρώπων που έχουν οπλίσει τους θησαυρούς και την κυβέρνηση του έθνους μας εναντίον μας.

Ξέρετε ποιοι είναι τώρα και από πού να ξεκινήσετε.

Η δικαιοσύνη και ο αμερικανικός λαός θα επικρατήσουν.

Πιάστε δουλειά.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα εκτυπώσιμο PDF αυτού του άρθρου με πίνακα περιεχομένων και ευρετήριο, κάντε το εδώ: https://cloud.patriot.online/s/GXE8k6w5aeSGB4k
Σημειώσεις τέλους

[1] Sui generis (προφέρεται "SOO-ee JEN-ər-iss") είναι μια λατινική φράση "σε μια δική της τάξη;" ή "ένα από ένα είδος".

[2] Η νεκροπολιτική είναι μια μορφή πολιτικής εξουσίας που λειτουργεί επιφέροντας τους κοινωνικούς και κυριολεκτικούς θανάτους ατόμων και πληθυσμών μέσω άμεσης δράσης ή θανάσιμης παραμέλησης. Είναι η χρήση της κοινωνικής και πολιτικής εξουσίας για να υπαγορεύσει πώς κάποιοι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν και πώς κάποιοι πρέπει να πεθάνουν. Δείτε τα βιβλία και το έργο του Achille Mbembe για διεξοδική συζήτηση.

[3] Η «αιχμαλωσία του κράτους» είναι ένας τύπος συστημικής πολιτικής διαφθοράς όπου τα ιδιωτικά συμφέροντα επηρεάζουν σημαντικά τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενός κράτους προς όφελός τους.

[4] Η «προοδευτική κοινωνική ανασυγκρότηση» στο πλαίσιο αυτής της πραγματείας αναφέρεται σε ένα σύνολο ιδεών και πρακτικών που στοχεύουν στη μεταρρύθμιση και αναμόρφωση της κοινωνίας προς όφελος μιας ελίτ, άρχουσας τάξης (και ΟΧΙ για το καλό όλων).

[5] Βλέπε Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου, "Statutory Inspectors General in the Federal Government: A Primer", Ενημερώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2023, ( https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R45450 )

[6] Δοκιμή λακκούβας: "Μια δοκιμή που χρησιμοποιεί έναν μόνο δείκτη για να προκαλέσει μια απόφαση."

[7] Ένα "billet" είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στην κυβερνητική και στρατιωτική καθομιλουμένη που σημαίνει "δουλειά" ή "θέση".

[8] Το "Kharma" συμπεραίνει αιτία και αποτέλεσμα, δράση και αντίδραση και δεν απαιτεί ηθική αξιολόγηση.

[9]Η Χίλαρι Κλίντον λέει ότι οι μισοί από τους υποστηρικτές του Τραμπ βρίσκονται σε ένα «καλάθι αξιοθρήνητων» https://www.youtube.com/watch?v=PCHJVE9trSM

[10] «Η ομιλία των "αξιοθρήνητων" της Χίλαρι Κλίντον σόκαρε τους ψηφοφόρους πριν από πέντε χρόνια - αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι ήταν προφητική», Washington Post, 31 Αυγούστου 2021, https://www.washingtonpost.com/lifestyle/2021/08/31/deplorables-basket-hillary-clinton/

[11] Marco Polo Report on the Biden Laptop, 2022 https://www.marcopolo501c3.org/p/report-on-the-biden-laptop (Πλήρης λήψη επίσης διαθέσιμη στο https://cloud.patriot.online/s/XqSmYLzoYt3HrFY )

[12] Gregory Stenstrom Disclosure Letter to Congressman James D. Jordan (R-OH-04) July 4th, 2023, https://cloud.patriot.online/s/QLtaJgjEqMQ2bkp

[13] «Το κατηγορητήριο δείχνει δικηγόρους του Λευκού Οίκου να αγωνίζονται για τον έλεγχο καθώς ο Τραμπ πάλευε να ανατρέψει τις εκλογές», AP, 10 Αυγούστου 2023, https://apnews.com/article/trump-indictment-jan6-riot-cipollone-philbin-b72ee539405f1f70fe34277f969a741c

[14] «Pat Cipollone, άλλοι πρώην δικηγόροι του Trump συμμετέχουν στο δικηγορικό γραφείο του Bill Barr», Reuters, 17 Ιανουαρίου 2024, https://www.reuters.com/legal/legalindustry/pat-cipollone-other-ex-trump-lawyers-join-bill-barrs-law-firm-2024-01-17/

[15] Άρθρο του Russ Vought Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Vought

[16] "J. Edgar Hoover, Public Enemy No. 1", Margaret Talbot, The New Yorker, 14 Νοεμβρίου 2022 https://www.newyorker.com/magazine/2022/11/21/j-edgar-hoover-public-enemy-no-1

[17] Σκάνδαλο στόχευσης IRS https://en.wikipedia.org/wiki/IRS_targeting_controversy

[18] Έκθεση παρακολούθησης επιρροής σχετικά με το Κέντρο Τεχνολογίας και Πολιτικής Ζωής (CTCL) https://www.influencewatch.org/non-profit/center-for-tech-and-civic-life/

[19] Sorostan: Τα 37 εκατομμύρια Αμερικανοί υπό τους χρηματοδοτούμενους από τον Σόρος περιφερειακούς εισαγγελείς https://capitalresearch.org/article/sorostan-the-37-million-americans-under-soros-funded-district-attorneys/

[20] DOJ, ομοσπονδιακές υπηρεσίες ρίχνουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε ομάδα που συνδέεται με τον Σόρος κατηγορούμενη ότι προσπαθεί να «ακυρώσει το νόμο» https://www.foxnews.com/media/doj-federal-agencies-pour-hundreds-millions-soros-linked-group-accused-trying-nullify-law


[22] Σε ποιον ανήκουν οι ειδήσεις στις ΗΠΑ; Νέα ανάλυση αποκαλύπτει κορυφαίους ιδιοκτήτες και εκδότες https://pressgazette.co.uk/comment-analysis/who-owns-us-news/

[23] H.R.5736 – Νόμος περί εκσυγχρονισμού Smith-Mundt του 2012 https://www.congress.gov/bill/112th-congress/house-bill/5736/committees

[24] Ο Μπάιντεν κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια σε 2 χρόνια μετά την κυβέρνηση Ομπάμα.


[25] Το «Μεγάλο Ψέμα» του κυβερνήτη Τζος Σαπίρο. Gregory Stenstrom, 31 Μαρτίου 2024, Intelligencer Today https://intelligencer.today/governor-josh-shapiros-big-lie/23/03/2024/7376/

[26] Stenstrom PA AG Disclosure final w Enclosure 12Jun2024 κατατέθηκε https://cloud.patriot.online/s/jyGagCcsw8dbR2w

[27] Η υποεπιτροπή COVID Select δημοσιεύει το αντίγραφο του Δρ Fauci, επισημαίνει βασικά συμπεράσματα σε νέο σημείωμα https://oversight.house.gov/release/covid-select-subcommittee-releases-dr-faucis-transcript-highlights-key-takeaways-in-new-memo/

[28] Andrzejewski, Αδάμ. «Ο Άντονι Φάουτσι υπερασπίστηκε την κουλτούρα μυστικότητας του NIH: Το συγκρότημα δικαιωμάτων τρίτων 325 εκατομμυρίων δολαρίων... Τώρα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες». OpenTheBooks.com. 9 Αυγ 2023. https://perma.cc/J8FH-ASJQ

[29] "Cause Unknown" The Epidemic of Sudden Deaths, Ed Dowd, Robert F. Kennedy Jr., Gavin de Becker, Skyhorse Publishing, 2024

[30] Ο Τραμπ αποδοκίμασε σε συγκέντρωση στην Αλαμπάμα αφού είπε στους υποστηρικτές του να εμβολιαστούν https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/trump-booed-alabama-rally-after-telling-supporters-get-vaccinated-n1277404

[31] «Πέθανε ξαφνικά»; Περισσότεροι από 1 στους 4 πιστεύουν ότι κάποιος γνωστός τους πέθανε από εμβόλια COVID-19 https://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/public_surveys/died_suddenly_more_than_1_in_4_think_someone_they_know_died_from_covid_19_vaccines

[32] «Τρεις λόγοι για τους οποίους το ημερολόγιο θα μπορούσε να είναι με το μέρος του Μπάιντεν καθώς οι διχασμένοι Δημοκρατικοί ανησυχούν: Οι επικριτές του προέδρου στερούνται «οργανωμένης προσπάθειας να αντιστρέψουν 2.000 αντιπροσώπους», RollCall, 10 Ιουλίου 2024, https://rollcall.com/2024/07/10/three-reasons-calendar-could-be-on-bidens-side-as-divided-dems-fret/

[33] Σημείωση - Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Chuck Grassley δημιούργησε και χρηματοδότησε ανεπιτυχώς νομοθεσία για την ενσωμάτωση ενός Γενικού Επιθεωρητή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2006.

[34] Νόμος περί μεταρρύθμισης της εκλογικής καταμέτρησης και βελτίωσης της προεδρικής μετάβασης του 2022, Ballotpedia https://ballotpedia.org/Electoral_Count_Reform_and_Presidential_Transition_Improvement_Act_of_2022

[35] «Γερουσιαστές ζητούν έρευνα ειδικού συμβούλου του δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Κλάρενς Τόμας», CNBC, 9 Ιουλίου 2024, https://www.cnbc.com/2024/07/09/justice-clarence-thomas-senate-special-counsel-probe-sought.html

[i] Τα βιβλία που έγραψε ή επιμελήθηκε ο Marcus Raskin περιλαμβάνουν:Τα όρια της άμυνας, με τον Arthur Waskow (l962)
The Vietnam Reader, με τον Bernard B. Fall (1965)
Λευκή Βίβλος των πολιτών για την αμερικανική πολιτική στο Βιετνάμ και τη Νοτιοανατολική Ασία (1965)
After 20 Years: Alternatives to the Cold War in Europe, με τον Richard J. Barnet (1965)
Being and Doing: An Inquiry into the Colonization, Decolonization and Reconstruction of American Society and Its State (Όντας και κάνοντας: Μια έρευνα για τον αποικισμό, την αποαποικιοποίηση και την ανασυγκρότηση της αμερικανικής κοινωνίας και του κράτους της) (1971)
Washington Plans An Aggressive War, με τους Ralph L. Stavins και Richard J. Barnet (1971)
An American Manifesto, με τον Richard Barnet (1971)
Σημειώσεις για το παλιό σύστημα: Για να μεταμορφώσει την αμερικανική πολιτική (1974)
The American Political Deadlock: Colloquium on Latin America and the United States: Present and Future of their Economic and Political Relations, Oaxtepec (1975)
Επόμενα βήματα για μια νέα διοίκηση (1976)
Ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός και η κοινωνική ανασυγκρότηση: Ο λαός και το κράτος (1978)
Η πολιτική της εθνικής ασφάλειας (1979)
Το κοινό καλό: η πολιτική, οι πολιτικές και η φιλοσοφία του (1986)
New Ways of Knowing, με τον Herbert J. Bernstein (1987)
Winning America: Ideas and Leadership for the 1990s, με τον Chester Hartman (1988)
Δοκίμια ενός πολίτη: Από το κράτος εθνικής ασφάλειας στη δημοκρατία (1991)
Κατάργηση του πολεμικού συστήματος: Το σχέδιο αφοπλισμού και διεθνούς δικαίου του Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών και της Επιτροπής Νομικών για την Πυρηνική Πολιτική (1992)
Προεδρική ασέβεια: Από τον Thomas Paine στον Rush Limbaugh – Πώς και γιατί προσβάλλουμε, περιφρονούμε και γελοιοποιούμε τους διευθύνοντες συμβούλους μας, με τη Sushila Nayak (1997)
Οράματα και αναθεωρήσεις: σκέψεις για τον πολιτισμό και τη δημοκρατία στο τέλος του αιώνα (1998)
Φιλελευθερισμός: Η ιδιοφυΐα των αμερικανικών ιδανικών (2003)
In Democracy's Shadow: The Secret World of National Security, με τον Carl LeVan (2005)
The Four Freedoms Under Siege: The Clear and Present Danger from Our National Security State, με τον Robert Spero (2006)
Warfare Welfare: The Not-So-Hidden Costs of America's War Economy, σε συνεργασία με τον Gregory Squires (2012)

[ii] «Ο αληθινός πιστός του Έρικ Χόφερ στην εποχή του Τραμπ», Γκρεγκ Καμπ, https://gregcampnc.medium.com/eric-hoffers-the-true-believer-in-the-time-of-trump-c46424484f4

[iii] Ο πλήρης κατάλογος των υπογραφόντων έχει ως εξής: Ο πρώην διευθυντής της CIA και υπουργός Άμυνας Leon Panetta, ο πρώην διευθυντής της CIA Michael Hayden, ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Jim Clapper, ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών Thomas Fingar, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Rick Legett, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA John McLaughlin, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Michael Morell, ο πρώην υφυπουργός Άμυνας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών Mike Vickers, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας Doug Wise, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας Nick Rasmussen, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας Russ Travers, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας Andy Liepman, ο πρώην αρχηγός του προσωπικού της CIA John Moseman, ο πρώην αρχηγός του προσωπικού της CIA Larry Pfeiffer, ο πρώην αρχηγός του προσωπικού της CIA Jeremy Bash, ο πρώην γενικός σύμβουλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Glenn Gerstell, ο πρώην προσωπάρχης της CIA Rodney Snyder, ο πρώην αναλυτής και διευθυντής της CIA David Priess, η πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια ανάλυσης της CIA Pam Purcilly, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA Marc Polymeropoulos, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA Chris Savos, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA John Tullius, ο πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA David A. Vanell, πρώην ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA Kristin Wood, πρώην γενικός επιθεωρητής της CIA David Buckley, πρώην αναλυτής της CIA και αξιωματικός στόχευσης Nada Bakos, πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA Patty Brandmaier, πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA James B. Bruce, πρώην αναλυτής πληροφοριών της CIA David Cariens, πρώην αξιωματικός επιχειρησιακής υποστήριξης της CIA Janice Cariens, πρώην ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA Paul Kolbe, πρώην αναλυτής της CIA Peter Corsell, πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA Brett Davis, πρώην αξιωματικός εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών Roger Zane George, πρώην ανώτερος αξιωματικός πληροφοριών της CIA Steven L. Hall, πρώην αξιωματικός εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών Kent Harrington, πρώην στέλεχος εθνικής ασφάλειας Don Hepburn, πρώην κοσμήτορας της Σχολής Ανάλυσης Πληροφοριών Kent της CIA Timothy D. Kilbourn, πρώην αξιωματικός της CIA Ron Marks, πρώην αξιωματικός τεχνικών επιχειρήσεων της CIA Jonna Hiestand Mendez, πρώην διευθυντής του Προγράμματος Στρατηγικής Ανάλυσης Πολιτικού Ισλάμ της CIA Emile Nakhleh, πρώην ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA Gerald A. O'Shea, πρώην αναπληρωτής αρχηγός προσωπικού της CIA Nick Shapiro, πρώην ανώτερος αξιωματικός επιχειρήσεων της CIA John Sipher, πρώην ανώτερος διευθυντής προγραμμάτων πληροφοριών του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Stephen Slick, πρώην αναπληρωτής βοηθός διευθυντής της CIA για παγκόσμια θέματα Cynthia Strand, Ο πρώην αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής της CIA Greg Tarbell, ο πρώην πρόεδρος του National Intelligence Collection Board David Terry, ο πρώην πρόεδρος του National Intelligence Council Greg Treverton και ο πρώην διευθυντής ανάλυσης της CIA Winston Wiley.

[iv][iv] Ποιοι είναι οι Περιφερειακοί Εισαγγελείς που υποστηρίζονται από τον George Soros; Ο Τζορτζ Σόρος έχει υποστηρίξει τις εκστρατείες τουλάχιστον 24 περιφερειακών εισαγγελέων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικοί από τους αξιοσημείωτους περιφερειακούς εισαγγελείς που υποστηρίζονται από τον Σόρος περιλαμβάνουν:Larry Krasner, Εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας, Πενσυλβάνια
Jack Stollsteimer, Εισαγγελέας της Κομητείας του Ντέλαγουερ, Πενσυλβάνια
Kevin R. Steele, Εισαγγελέας της κομητείας Montgomery, Πενσυλβάνια
Κιμ Γκάρντνερ, Εισαγγελέας του Σεντ Λούις, Μιζούρι
Chesa Boudin, Εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
George Gascon, Εισαγγελέας του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Kim Foxx, Εισαγγελέας της Κομητείας Κουκ, Ιλινόις
Aramis Ayala, Εισαγγελέας των κομητειών Orange και Osceola, Φλόριντα
Monique Worrell, Εισαγγελέας των κομητειών Orange και Osceola, Φλόριντα
Jody Owens, Εισαγγελέας της κομητείας Hinds, Μισισιπής
Scott Colom, Εισαγγελέας του 16ου Περιφερειακού Δικαστηρίου του Μισισιπή
Raul Torrez, Εισαγγελέας της Αλμπουκέρκης, Νέο Μεξικό
Joe Gonzalez, Εισαγγελέας της κομητείας Bexar, Τέξας
John Creuzot, Εισαγγελέας της κομητείας του Ντάλας, Τέξας
Jose Garza, Εισαγγελέας της κομητείας Travis, Τέξας
Steve Descano, Δικηγόρος της Κοινοπολιτείας της κομητείας Fairfax, Βιρτζίνια
Parisa Dehghani-Tafti, Εισαγγελέας της Κοινοπολιτείας της κομητείας Arlington, Βιρτζίνια


Ο Gregory Stenstrom είναι συνιδρυτής της Patriot.Online, ενός οικοσυστήματος ψηφιακής ιδιωτικότητας και πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Είναι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και απάτης και συν-συγγραφέας του βιβλίου "The Parallel Election: A Blueprint for Deception", το οποίο τεκμηριώνει τη μαζική απάτη στις προεδρικές εκλογές του 2020. 

Η κατάθεσή του στο Γκέτισμπεργκ τον Νοέμβριο του 2020 ενώπιον της νομοθετικής επιτροπής της Πενσυλβάνια που διερευνά την εκλογική απάτη έλαβε πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. 

Αυτός και η Leah Hoopes ήταν συγκατηγορούμενοι με τον πρόεδρο Trump σε μια δίκη ορόσημο για δυσφήμιση στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, την οποία κέρδισαν τον Ιανουάριο του 2024, Pro Se (αυτοεκπροσωπούμενη), χρησιμοποιώντας το «η αλήθεια είναι μια πλήρης άμυνα» μετά από 860 ημέρες διαδικασίας. 

Οι Stenstrom και Hoopes έχουν επίσης την τελευταία εναπομείνασα αγωγή στα δικαστήρια από τις εκλογές του 2020 που έχει σταματήσει πάνω από 1.000 ημέρες από αυτές τις εκλογές στην υπόθεση Stenstrom and Hoopes κατά Γραμματέα της Κοινοπολιτείας της Παλαιστινιακής Αρχής, (876 CD 2022, CommCt. PA), η οποία τελικά θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2024. 

Ο Stenstrom είναι επίσης γνωστός δικαστικά ως κύριος ενάγων στην υπόθεση Stenstrom et al κατά Apple, (18-cv-00206) με αποτέλεσμα έναν διακανονισμό συλλογικής αγωγής ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Έχει ανακτήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε κλεμμένα χρήματα τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την ιδιωτική βιομηχανία και έχει εκθέσει τη δημόσια διαφθορά με αποτέλεσμα τη φυλάκιση και τις παραιτήσεις πολλών δημόσιων αξιωματούχων. 

Ο Stenstrom είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του Intelligencer. Είναι αναγνωρισμένος ηγέτης τεχνολογίας με φήμη στη βιομηχανία ως ήσυχος επαγγελματίας, αφοσιωμένος χριστιανός και τρομερός λύτης προβλημάτων. 

Ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, υπηρέτησε σε ρόλους Διοικητή και Εκτελεστικού Αξιωματικού στον Ειδικό Πόλεμο και τις Ειδικές Επιχειρήσεις. Είναι κάτοχος BS από τη Ναυτική Ακαδημία των ΗΠΑ, Annapolis, MD. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο gstenstrom@xmail.net




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου