Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

«ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ABU HADI (ΔΗΛ. ΧΑΣΑΝ ΝΑΣΡΑΛΑ)!»

  ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΡΑΛΑ.. 400 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ! 


2 ΒΙΝΤΕΟ


Μάλλον είναι νεκρός και ο Νασράλα...

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη παραδοχή και οι πληροφορίες εκατέρωθεν παραμένουν αντιφατικές ωστόσο τα τελευταία λεπτά συγκλίνουν στην εκδοχή της δολοφονίας του στο μαζικό χτύπημα σήμερα του Ισραήλ στη Βηρυτό όπου κατέρρευσαν 6 κτίρια καταβαραθρώνοντας πολλά άτομα με το Ισραήλ να διατείνεται ότι έπληξε το διοικητήριο της Χεζμπολάχ στα προάστια Dahiya /Haret Hreik της πρωτεύουσας Λιβάνου. 2.000 τόνους βόμβες έριξαν σήμερα τα αεροπλάνα στη Βηρυτό.. ήταν σαν μεγάλος σεισμός περιγράφουν οι αυτόπτες.


Ακόμη κι όποιος ήταν και στο καταφύγιο των κτιρίων που επλήγησαν είναι νεκρός.. 400 αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια από το σημερινό χτύπημα! Πολλά θύματα μεταξύ των τραυματιοφορέων που έσπευσαν να βοηθήσουν.
Ραίσι, Χανίγια και τώρα Νασράλα;

Αν ο Νασράλα πήγε μια και έξω σημαίνει …ότι
τον έδωσαν...προφανώς οι ίδιοι κύκλοι και κέντρα που έδωσαν και τους 2 προηγούμενους όποιοι κι αν ήταν…


Η Τσαχάλ φέρεται να θεωρεί ότι ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα σκοτώθηκε από την αποψινή επίθεση στο Καταφύγιο Διοίκησης της Χεζμπολάχ στη νότια Βηρυτό. (Maariv) 

Η ισραηλινή ηγεσία ασφαλείας εκτιμά ότι ο Νασράλα δεν είναι πλέον στη ζωή (Κανάλι 12 του Ισραήλ). Το Ράδιο του Ισραηλινού στρατού επίσης κάνει την ίδια εκτίμηση..Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν αξιολογούν πληροφορίες και δεδομένα για να τεκμηριώσουν την τύχη του..”O στρατός των ΗΠΑ επιβεβαιώνει το θάνατο του Hassan Nasrallah.”

”Εκτίμηση στο Ισραήλ: Η πιθανότητα να επιζήσει ο Νασράλα από την επίθεση αν βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία της Χεζμπολάχ – χαμηλή έως μηδενική”IsraelHayomHeb. Πηγές ασφαλείας στον Λίβανο στο Sky News: «Η ανακοίνωση της μοίρας του Νασράλα καθυστερεί, αυξάνοντας την πιθανότητα να σκοτώθηκε σε επίθεση»


Αραβόφωνα προφίλ ήδη έχουν σημειολογία ρέκβιεμ …

Και ενώ το κλίμα στο Λίβανο είναι ήδη πολύ βαρύ παραφωνία αποτελεί το Ιρανικό πρακτορείο Tasnim που όμως άλλοτε αποδείχθηκε αδύναμη πηγή: Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Sayyed Hassan Nasrallah και ο Sayyed Hashem Safieddine, είναι αβλαβείς μετά από μια «βίαιη» απόπειρα δολοφονίας από τις ισραηλινές δυνάμεις, ανέφεραν πηγές στο Λίβανο στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim. Δήλωσαν επίσης ότι η ισραηλινή επιχείρηση απέτυχε.”

Όμως Σύμβουλος του ηγέτη του Ιράν λέει ότι με τη δολοφονία των ηγετών της Αντίστασης, άλλοι θα πάρουν τη θέση τους (Reuters) Ουδείς αναντικατάστατος. Ουσιαστικά προαναγγέλει το θάνατο Νασράλα.



Το ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι είναι ζωντανός ώρες μετά την επίθεση σημαίνει ότι είναι νεκρός. Για ευνόητους λόγους καθυστερούν όπως και στην περίπτωση Ραίσι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου