Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Η "ΝΟΜΙΜΗ" ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ





Από τους  Dr Vernon Coleman και Dr Jack King 

Η ευθανασία είναι επί του παρόντος παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τιμωρούμενη ως δολοφονία ή ανθρωποκτονία σύμφωνα με τον νόμο περί αυτοκτονίας του 1961. Ωστόσο, υπήρξαν προσπάθειες αμφισβήτησης αυτού του νόμου. 

Η τελευταία εξέλιξη είναι ένα νομοσχέδιο που πρόκειται να υποβληθεί σε δεύτερη ανάγνωση στη Βουλή των Λόρδων τον Νοέμβριο.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να σταματήσουμε την ευθανασία που έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέει ο Δρ Vernon Coleman. "Θα χρειαστούν δύο λεπτά από το χρόνο σας."

Μια έρευνα από μέλη του Κοινοβουλίου («βουλευτές») σχετικά με τον υποβοηθούμενο θάνατο δημοσίευσε μια έκθεση τον Μάιο του 2023 και τον Απρίλιο του 2024, οι βουλευτές συζήτησαν τον υποβοηθούμενο θάνατο μετά από μια εκστρατεία που υποστηρίχθηκε από τη δημοσιογράφο και ακτιβίστρια Dame Esther Rantzen συγκέντρωσε περισσότερες από 200.000 υπογραφές για αναφορά στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον Ιούλιο του 2024, το νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο θάνατο ενηλίκων σε τελικό στάδιο είχε την πρώτη του ανάγνωση στη Βουλή των Λόρδων. Προβλέπεται η δεύτερη ανάγνωσή του τον Νοέμβριο.

Την Παρασκευή, ο Τζέικ Ρίτσαρντς, ένας τριαντάρης και νεοεκλεγείς βουλευτής των Εργατικών για το Rother Valley, δήλωσε ότι σχεδιάζει να προωθήσει νομοθεσία για τη νομιμοποίηση του υποβοηθούμενου θανάτου σε ένα επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά μέλη. Ο Ρίτσαρντς πιστεύει ότι αν εισαχθεί το νομοσχέδιο, η κυβέρνηση του σερ Κιρ Στάρμερ θα αφιερώσει χρόνο για να το συζητήσει.

«Σε χώρες όπου η ευθανασία έχει εισαχθεί, ΔΕΝ σκοτώνονται μόνο οι άρρωστοι και οι ασθενείς τελικού σταδίου», προειδοποιεί ο Δρ Coleman.

Η ευθανασία πρόκειται να συζητηθεί στο βρετανικό κοινοβούλιο τον Νοέμβριο.

 Ομάδες πίεσης, χειραγωγοί και συνωμότες θέλουν η ευθανασία να είναι νόμιμη παντού στον κόσμο, επειδή τη βλέπουν ως έναν πολύ καλό τρόπο για να μειωθεί το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού και να μειωθεί το κόστος παροχής φροντίδας και υποστήριξης για τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους φτωχούς.

Στις χώρες όπου η ευθανασία έχει εισαχθεί, ΔΕΝ σκοτώνονται μόνο οι άρρωστοι και οι ασθενείς τελικού σταδίου.

Άνθρωποι σκοτώνονται νόμιμα επειδή είναι καταθλιπτικοί, αδύναμοι, φτωχοί ή άνεργοι.

Και παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται, η ευθανασία ΔΕΝ είναι ανώδυνη, ΔΕΝ είναι ειρηνική και ΔΕΝ είναι αξιοπρεπής.

Συμπερασματικά είναι ότι η ευθανασία εισάγεται για να εξοικονομήσει χρήματα και να σκοτώσει ανθρώπους που χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη και υποστήριξη.

Προκειμένου να βοηθήσουν στην προώθηση της ευθανασίας, οι υπηρεσίες παρηγορητικής αγωγής σκοπίμως μειώνονται δραστικά με αποτέλεσμα οι ασθενείς που πονούν να είναι πρόθυμοι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να σκοτωθούν.

Ο όρκος του Ιπποκράτη δηλώνει σταθερά ότι οι γιατροί δεν πρέπει ποτέ να σκοτώνουν τους ασθενείς τους. Λοιπόν, ποιος θα κάνει τη δολοφονία; 

Πιθανότατα θα απασχοληθούν ομάδες «ειδικών». 

Στοιχεία από όλο τον κόσμο (που περιγράφονται έντονα στο βιβλίο του Jack King «They Want To Kill Us») δείχνουν πώς η ευθανασία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την κοινωνία από τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους φτωχούς, τους ανέργους και τους ψυχικά ασθενείς. Τα στοιχεία από τον Καναδά είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Οι ασθενείς πιέζονται να δεχτούν την ευθανασία, παρόλο που θέλουν να ζήσουν. Ακόμη και παιδιά μπορεί να σκοτωθούν σε προγράμματα καθαρισμού ευθανασίας. Η ενοχή χρησιμοποιείται για να ωθήσει τους ανθρώπους σε προγράμματα ευθανασίας. 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι εμμηνοπαυσιακές ασθενείς θεωρούνται νομικά ως «ανάπηροι» και θα μπορούσαν να κληθούν να δεχτούν «υποβοηθούμενη αυτοκτονία από γιατρό» (όπως είναι μερικές φορές γνωστή η ευθανασία).

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για την ευθανασία και πολλά ψέματα λέγονται. Όπως και με τον covid και το εμβόλιο covid, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα επιτρέψουν καμία συζήτηση ή συζήτηση για αυτό το θέμα.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να σταματήσουμε την ευθανασία. Θα χρειαστούν δύο λεπτά από το χρόνο σας.

Πρώτα, πηγαίνετε στο members.parliament.uk (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για να βρείτε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του βουλευτή σας.

Δεύτερον, πηγαίνετε στην ενότητα βίντεο του http://www.vernoncoleman.com και βρείτε το βίντεο του Δρ Coleman για την ευθανασία. Ή απλά ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρίτον, στείλτε το βίντεο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του βουλευτή σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κοινοβουλευτικό ιστότοπο για να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών της Βουλής των Λόρδων. Στείλτε τους επίσης αντίγραφα του βίντεο.

Παρακαλώ βοηθήστε μας να σταματήσουμε την ευθανασία από το να έρθει στη Βρετανία.

Αν δεν το σταματήσουμε αυτό τώρα, η ευθανασία θα γίνει νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι θα κινδυνεύσετε.

Τέλος, μοιραστείτε αυτό το μήνυμα όσο ευρύτερα μπορείτε. Ο χρόνος τελειώνει.

Ευχαριστώ.

Vernon Coleman και Dr. Jack King


Το βιβλίο του Dr. Jack King «They Want to Kill Us» περιέχει την αλήθεια για την ευθανασία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου