Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.:«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»





Πριν από 1 χρόνο: «Παιδιά μου θα συλλάβουν ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! Ίσως δεν προλάβει να πάει Δικαστήριο, αυτό που θα γίνει ( σύλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο...»

 Δυο περιπτώσεις

Α) Σύνδεση με Ναβάλνι : Ο Ναβάλνι, ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης σκόπευε να οργανώσει ένα Εμφύλιο Πόλεμο στην Ρωσία με τα χρήματα των νατοϊκών. Δεν είναι μυστικό ότι η Δύση θέλει να καταστρέψει τον Πρόεδρο Πούτιν διότι θέλει να καταλάβει την τεράστια Ρωσία, την μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, και πολύ πλουσιότερη σε φυσικούς πόρους από την Δύση.

Γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν να σκοτώσει τον αντίπαλό του, ο οποίος ήταν κλειδωμένος με ασφάλεια σε μια φυλακή στη Σιβηρία;

Φαίνεται ότι ο θάνατος του Ναβάλνι ήταν τέλεια σχεδιασμένος, τόσο τέλειος που μοιάζει σχεδόν αφελές να πιστεύει κανείς ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θα επέλεγε μια τέτοια στιγμή, την Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου MSC, για να απαλλαγεί από την αντιπολίτευση.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σήμερα απεκάλυψε ότι μετά από αυτό που ξέγινε με τον Ναβαλνι θα υπάρξουν εξελίξεις στην Ρωσία και ότι στην Ρωσία  θα αφήσουν τον Πούτιν να τελειώσει αυτό που άρχισε με την Ουκρανία και μετά θα αναλάβει ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ που θα οδηγήσει την Ρωσία εναντίον της Νέας Τάξης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙ 5 ΠΕΤΡΟΙ:

Πέτρος Α΄ της Ρωσίας γνωστός και ως Μέγας Πέτρος

Πέτρος Β΄ της Ρωσίας, Ο Μέγας Δούκας Πέτρος Β΄

Πέτρος Γ΄ της Ρωσίας, Αυτοκράτορας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας

Πέτρος Δ’ της Ρωσίας, ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΙΕΙΝ, ( Ο Πούτιν έχει την επονομασία 4ος )

Πέτρος Ε’ της Ρωσίας…Ο ΔΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΑΠΛΩΣΑΙ ΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ…

(Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανίσει τον Ισμαήλ (τον Τούρκο).

ΜΙΧΑΗΛ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς (καταγράφηκαν γύρω στο 1850): Εκείνον τον καιρό, μακριά στα Ρωσικά βουνά, ένας νεαρός άνδρας, ονόματι ΜΙΧΑΗΛ θα εμφανισθεί. Θα έχει λαμπερό πρόσωπο και η όλη του εμφάνιση θα ακτινοβολεί από έλεος… 

Ο Μιχαήλ θα πάει παντού αλλά κυρίως θα κατοικήσει στην Κωνσταντινούπολη… αυτοί που έχουν αυτιά, ας τ’ αφήσουν ν’ ακούσουν.

«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» της τυφλής Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του

Β) Σύνδεση με Μπάιντεν και Τραμπ:

Ίσως δούμε σύλληψη του Μπάιντεν η του Τραμπ οτιδήποτε συμβεί από τα δυο, θα οδηγήσει σε ένα γενικό εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική





19 σχόλια:

  1. Δεν μπορείτε να μας πείτε κάτι περισσότερο για αυτόν τον γέροντα Κ ;;; είναι σε μοναστήρι ;; έχει προφητεύσει στο παρελθόν και έχει επαληθευτεί κάποια προφητεία του ;; όσο για τις προφητείες της μπάμπα Βάνγκα τις αφήνω ασχολίαστες... είναι κάτι σαν τον Νοστράδαμο των Βαλκανίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπάρμπα Βανγκα είναι ορθοδοξη; κι εγώ έχω την πεποίθηση ότι είναι κάτι σαν το Νοστράδαμο. δηλ. Όργανο του σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ορθόδοξη, απλώς πολλοί δεν έχουν ιδέα. Μια μέρα άκουσε κάτι φωνές που προκαλούσαν τρόμο και της έλεγαν τι θα γίνει, είχε πει πως αυτό το χάρισμα το είχε μια γυναίκα στην Γαλλία και μετά ήρθε σε αυτήν. Αν θες ψαξ' το και συ και θα καταλάβεις τι είναι αυτές οι φωνές ιδίως αν έχεις διαβάσει κάποια πνευματικά βιβλία.

      Διαγραφή
    2. Και εννοείται την έχουν κάνει πλέον Νοστράδαμο, κάθε χρόνο προσθέτουν προφητείες.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

      Διαγραφή
    4. Eίναι ορθόδοξη Βουλγάρα τυφλή και μην ψάχνεστε για να κατηγορήσετε σώνει και καλά το ιστολόγιο και τον γέροντα. Αν δεν θέλετε μην τα πιστεύετε. Απλά σταματήστε την γκρίνια και την άκαρπη κατάκριση.

      Διαγραφή
    5. Η Βάνγκα ήταν μάγισσα του Κερατά! Ότι "προφήτευε" ήταν λόγια του Εωσφόρου, τα οποία βεβαίως ουδόλως πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά... Να πάτε να κάνετε το μαθηματάκι Ιστορίας πριν βγείτε και κάνετε δηλώσεις...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε 9:38 μ.μ.είπα απλά είναι Ορθόδοξη. Εσύ με το μαγισσόμετρο να λές ότι θέλεις! Ο Θεός κρίνει, εμείς πιστεύουμε ή όχι όσα λέγονται από ανθρώπους. Ακόμα και τον Άγιο Παΐσιο πάντως τον είχαν αποκαλέσει μάγο...Και μή μου πείς ότι τους συγκιρίνω, όχι δεν υποστηρίζω ότι η Βάνκα είναι αγία αλλά δεν με απασχολεί κι όλας. Στο κείμενο περιέχεται διότι και αυτή είχε πει κάτι παρόμοιο. Δεν την αγιοποίησε κανείς!

      Διαγραφή
  3. Η έλλειψη περιέργειας (σ.σ.: για εκπλήρωση, ή μη προφητειών σε συνάρτηση με γεωστρατηγικές αναλύσεις, προβλέψεις κλπ.) αποτελεί δόξα προς το Θεό, όπως ακριβώς και η περιέργεια αποτελεί αμάρτημα.

    Ιερός Χρυσόστομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αμαρτήματα τα δικά μας (των λαϊκών) είναι πλημμεληματα σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο.
      Με τον άνομο νόμο καταλύθηκε επίσημα η Ορθοδοξία στην Ελλάδα. Επομενως, ας αμαρτησουμε κι εμείς λίγο, μπας και ξεβρωμισει η κατασταση.

      Διαγραφή
  4. Ίσως να αρχίζουν να μπαίνουν πράγματα στη θέση τους.Ουδείς γνωρίζει.Υπάρχει και ξεχασμένη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που μιλάει αινιγματικά για διοίκηση του κόσμου από.....νεκρούς.Τί ήθελε να πει ο ποιητής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΖΟΜΠΙ.
      Τι να ήθελε να πει, αφού δεν είχε πει ποτέ τέτοια προφητεία; Σήμερα ό,τι ορέγεται η φαντασία του καθενός λανσάρεται ως προφητεία.

      Διαγραφή
  5. Πάλι "προφητείες"..πάλι καταστροφολογίες. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του κόσμου. Οχετός ακατασχέτου μπουρδολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σε λάθος μπλοκ είσαι. Υπάρχουν πιο κατάλληλα για σενα. Μπες σε σαιτ για την κλιματική αλλαγή, το καρναβάλι της Πάτρας, το τείχος ανοσιας των εμβολίων, την αναγκαιότητα της κάρτας του πολίτη, κλπ.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη μήπως είστε ο γνωστός Γεροκών εκ του ΝΑΤΟ ερχόμενος;;

      Διαγραφή
  6. Σε τόσο δύσκολες καμπές της ανθρώπινης ιστορίας, δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη κανενός, αλλά συμβουλεύομαι τους θεοφώτιστους Αγίους της Ορθοδοξίας μας, όπως τον Αββά Μάρκο τον Ασκητή.

    "Μην προσπαθείς να λύσεις κάποιο δύσκολο πρόβλημα, ή να ξεδιαλύνεις ένα ζήτημα της Γραφής, (σ.σ.: ή οποιοδήποτε σοβαρό ζήτημα που φαίνεται να κλυδωνίζει τα θεμέλια της Ορθοδοξίας) με φιλονικία, αλλά με τα μέσα που επιβάλλει ο Πνευματικός Νόμος, δηλαδή με την υπομονή, την προσευχή και την αταλάντευτη προς το Θεό ελπίδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΌ ΤΗ ... "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΣΕΡΑΠΙΩΝΑ:

      «Εγώ τέκνον μου, γεννήθηκα στην Αθήνα, Έλληνας ειδωλολάτρης. Οι γονιοί μου με βάλανε να σπουδάζω, να γίνω φιλόσοφος, όπως γίνονται οι μάταιοι άνθρωποι της πατρίδας μου. Μα ο Κύριος με ελέησε κι έγινα Χριστιανός, κι έβγαλα από πάνω μου τον παλιό τον άνθρωπο, όπως το φίδι βγάζει το δέρμα του. Κι αποθάνανε οι γονιοί μου. Κι είπα:

      «Θνητός άνθρωπος είμαι κι εγώ σαν τους πατεράδες μου. Τι όφελος θα απολαύσω από τούτον τον μάταιο τον κόσμο;».
      Σηκώθηκα κι απαράτησα τον κόσμο σ' εκείνους, που τον αγαπάνε κι εγώ ήρθα στην Αλεξάνδρεια. Κι από την Αλεξάνδρεια βγήκα στον άμμο και περπάτησα πολλές μέρες και πολλές νύχτες, περπάτησα μερόνυχτα πολλά με πόθο να φτάσω σε μέρος, που δεν είναι άνθρωπος. Περπάτησα σ' ένα λάκκο, μα μεγάλο κι είδα δένδρα πετρωμένα, πλην άνθρωπο δεν είδα, ως που έφτασα στα βουνά Ζαμπαράχ κοντά στην θάλασσα

      (https://www.google.gr/maps/place/Jabal+Zabarah/@24.7597481,34.691108,4716m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x15b5259aff533289:0x69f70b16ddeb8f9a!8m2!3d24.7561111!4d34.6994444 ).

      Από κει περπάτησα σαράντα μέρες, οδηγούμενος από τον Θεό κι έφτασα πια σε τούτο το μέρος.
      Και τα ποδάρια μου με φέραν ίσια σε τούτο το σπήλαιον, δίχως να τα κυβερνώ εγώ».
      Ενενήντα πέντε χρόνια δεν είδα άνθρωπο, μήτε αγρίμι, μήτε πουλί, μήτε ψωμί έφαγα, μήτε ντύθηκα με ρούχο. Τριάντα χρόνια έζησα με πολλή στενοχώρια, με πείνα και με δίψα και με παγίδες του διαβόλου. Έφαγα, τέκνον μου, χώμα από την πολλή μου πείνα, και από την πολλή μου δίψα ήπια νερό της θάλασσας. Είκοσι χρόνια ήμουνα γυμνός, ως ο Αδάμ. Τα δαιμόνια με σέρνανε να με ρίξουνε στη θάλασσα και φωνάζανε: «Φεύγα από τον τόπο μας καλόγερε. Από την αρχή του κόσμου δεν ήλθε άνθρωπος σε τούτο το μέρος και συ πως αποκότησες και ήρθες;». Κι εγώ καρτέρησα είκοσι χρόνια πεινασμένος και γυμνός. Και η ευσπλαχνία του Κυρίου έκανε κι αλλάξανε τα φυσικά του κορμιού και φυτρώσανε τρίχες σε όλο το κορμί μου. Κι ένας άγγελος μου έφερνε να φάγω, κι έβλεπα τους αγγέλους να κατεβαίνουνε κοντά μου, και θωρούσα την Βασιλείαν των Ουρανών και τα Μοναστήρια, που κάθονται οι ψυχές των Αγίων».


      Διαγραφή
    2. 95 χρόνια δεν είδε άνθρωπο, μέχρι που ήρθε ο βιογράφος του. 30 χρόνια έτρωγε άμμο και έπινε θαλασσινό νερό. 65 χρόνια τον διακονούσαν άγγελοι και του έφερναν να φάει. Είναι να αναρωτιέται κανείς: "ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ";

      Δόξα Σοι Κύριε ο Θεός ημών εν τοις Αγίοις Αυτού, δόξα Σοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΤαγκαλΆκι του Πουριτανισμού24 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:04 μ.μ.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑ! Καλό μου παιδί
    Σταμάτα που σου λέω.. Σταμάταα.Θα μπει ο Ρωμανός από Ανώνυμο σχολιασμό για να σε βρίσει μέχρι να απαντήσεις και να σε σβήσει τα σχόλια με τον επώνυμο.... Απαγορεύεται οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή κριτική για τα λεγόμενα της Γερόντισσας της Στερεάς, του Γέροντα Κ, του Μητροπολίτη Μόρφου, του Ρωμανού και της Μπάνκα Βανκα .. Σταμάτα καλό μου παιδί σταμάτα και θα θυμώσει μαζί σου ο Δαίμων της ξεροκεφαλιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή