Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ...ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ



Από τον John Whitehead


«Οι τρελοί είναι στην εξουσία». - Φίλιπ Κ. Ντικ, Ο άνθρωπος στο ψηλό κάστρο


Αυτό δεν σημαίνει ότι το ποσό των χρημάτων των φορολογουμένων που ρέει σε ξένες χώρες με τη μορφή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας είναι ασήμαντο. Ακόμη και με λιγότερο από το 1% του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να δαπανούν περισσότερα για εξωτερική βοήθεια από οποιοδήποτε άλλο έθνος.

Το τελευταίο νομοσχέδιο δαπανών εξωτερικής βοήθειας περιλαμβάνει 95 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν.

Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ έχουν δώσει περισσότερη ξένη βοήθεια στο Ισραήλ από οποιαδήποτε άλλη χώρα (318 δισεκατομμύρια δολάρια), με το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων να προορίζεται για τις στρατιωτικές προσπάθειες του Ισραήλ.


Όπως αναφέρει το Forbes, «η εξωτερική βοήθεια των ΗΠΑ επισκιάζει τα ομοσπονδιακά κεφάλαια που δαπανώνται από 48 από τις 50 πολιτειακές κυβερνήσεις ετησίως. Μόνο οι πολιτειακές κυβερνήσεις της Καλιφόρνιας και της Νέας Υόρκης ξόδεψαν περισσότερα ομοσπονδιακά κεφάλαια από αυτά που έστελναν οι ΗΠΑ στο εξωτερικό κάθε χρόνο σε ξένες χώρες.

Είτε μέρος αυτής της ξένης βοήθειας χρησιμοποιείται για νόμιμους σκοπούς είτε όχι, το ίδιο το παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας είναι γεμάτο διαφθορά και σπατάλη. Όπως σωστά ρωτά ο Adam Andrzejewski, "Γνωρίζουν οι φορολογούμενοι ενστικτωδώς ότι χρηματοδοτούν διευθυντές χορωδιών στο Τουρκμενιστάν, κινηματογραφιστές στο Περού, βοήθεια για τους πτηνοτρόφους στην Τανζανία και εργαστήρια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για στην Αιθιοπία;"

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι οι φορολογούμενοι δεν γνωρίζουν πώς δαπανώνται τα σκληρά κερδισμένα δολάρια τους. Αντίθετα, «εμείς ο λαός» συνεχίζουμε να λέμε ότι δεν έχουμε λόγο στο θέμα.

Δεν έχουμε πραγματικό λόγο στο πώς λειτουργεί η κυβέρνηση ή πώς χρησιμοποιούνται τα χρήματα των φορολογουμένων μας, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την κυβέρνηση να μας γδέρνει σε κάθε στροφή και να μας αναγκάζει να πληρώνουμε για ατελείωτους πολέμους που κάνουν περισσότερα για να χρηματοδοτήσουν το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα παρά να μας προστατεύσουν, έργα χοιρινού βαρελιού που παράγουν ελάχιστα έως τίποτα. και ένα αστυνομικό κράτος που χρησιμεύει μόνο για να μας φυλακίζει εντός των τειχών του.

Αυτή η οικονομική τυραννία επιμένει είτε πρόκειται για έναν Δημοκρατικό είτε για έναν Ρεπουμπλικάνο στο τιμόνι.

Σε μια εποχή που η κυβέρνηση ξοδεύει χρήματα που δεν έχει σε προγράμματα που δεν μπορεί να αντέξει, το εθνικό χρέος συνεχίζει να αυξάνεται, οι υποδομές μας συνεχίζουν να επιδεινώνονται και τα σύνορά μας συνεχίζουν να παραβιάζονται.

Τι τρέχει;

Η «κυβέρνηση του λαού, από τον λαό, για τον λαό» έχει ξεπεραστεί από μια σκιώδη κυβέρνηση – μια συντεχνιακή, στρατιωτικοποιημένη, εδραιωμένη παγκόσμια γραφειοκρατία – που είναι πλήρως λειτουργική και κυβερνά τη χώρα.

Αυτή η ισχυρή διεθνής κλίκα που αποτελείται από διεθνείς κυβερνητικές υπηρεσίες και εταιρείες – ας την ονομάσουμε Παγκόσμιο Βαθύ Κράτος – είναι εξίσου πραγματική με το συντεχνιοποιημένο, στρατιωτικοποιημένο, βιομηχανοποιημένο αμερικανικό βαθύ κράτος και αποτελεί εξίσου μεγάλη απειλή για τα δικαιώματά μας ως άτομα σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, αν όχι μεγαλύτερη.

Σαφώς, έχουμε εισέλθει σε μια νέα παγκόσμια τάξη: τον φασισμό σε παγκόσμια κλίμακα.

Παραμένει ασαφές εάν το αμερικανικό βαθύ κράτος («ένας μηχανισμός εθνικής ασφάλειας που κυριαρχεί ακόμη και στους εκλεγμένους ηγέτες που θεωρητικά είναι υπεύθυνοι για αυτό») λογοδοτεί στο παγκόσμιο βαθύ κράτος ή εάν το παγκόσμιο βαθύ κράτος απλώς εξουσιοδοτεί το αμερικανικό βαθύ κράτος. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία για το βαθμό στον οποίο είναι περίπλοκα και συμβιωτικά συνυφασμένα και αλληλένδετα.

Σκεφτείτε το βαθμό στον οποίο οι ζωές και οι ελευθερίες μας επηρεάζονται από αυτή τη διεθνή σύγκλιση των κυβερνητικών και κερδοσκοπικών εταιρικών συμφερόντων στο κράτος επιτήρησης, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, την ιδιωτική βιομηχανία φυλακών, τον τομέα πληροφοριών, τον τομέα της ασφάλειας, τον τομέα της τεχνολογίας, τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, τον τομέα των μεταφορών και, τα τελευταία χρόνια, τον τομέα της φαρμακευτικής υγείας.

Όλοι αυτοί οι τομείς κυριαρχούνται από μεγάλες εταιρείες που λειτουργούν σε παγκόσμια κλίμακα και εργάζονται μέσω κυβερνητικών καναλιών για να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους. 

Οι κερδοσκοπικές πολιτικές αυτών των παγκόσμιων εταιρικών γιγάντων επηρεάζουν τα πάντα, από τις νομοθετικές πολιτικές έως την οικονομία και τα περιβαλλοντικά ζητήματα έως την ιατρική περίθαλψη.

Παγκόσμια ασθένεια

Η πανδημία COVID-19 μας ώθησε σε ένα εντελώς νέο παγκόσμιο σύνορο στο οποίο όσοι ελπίζουν να πλοηγηθούν σε αυτόν τον διασυνδεδεμένο και εξαιρετικά τεχνολογικό κόσμο της ιχνηλάτησης επαφών, των διαβατηρίων εμβολίων και των ψηφιακών πάσων βρίσκονται αντιμέτωποι με ζητήματα που αγγίζουν βαθιά ριζωμένα ηθικά, πολιτικά, θρησκευτικά και προσωπικά ερωτήματα για τα οποία ενδέχεται να μην υπάρχουν σαφείς απαντήσεις.

Η ικανότητά μας να έχουμε πρόσβαση, να συμμετέχουμε και να κινούμαστε στον κόσμο εξαρτάται πλέον από το στρατόπεδο στο οποίο εμπίπτουμε: εκείνους που έχουν εμβολιαστεί ενάντια σε ό, τι οι δυνάμεις θεωρούν ότι είναι η τελευταία ασθένεια Χ έναντι εκείνων που δεν έχουν.

Αυτό είναι που ο καθηγητής του M.I.T. Ramesh Raskar αναφέρεται ως το νέο «νόμισμα για την υγεία», ένα εύστοχο παρατσούκλι δεδομένου του δυνητικά προσοδοφόρου ρόλου που θα διαδραματίσουν οι μεγάλες επιχειρήσεις (Big Pharma και Big Tech, ειδικά) στη δημιουργία αυτής της αγοράς pay-to-play. Η αεροπορική βιομηχανία εργάζεται για ένα Travel Pass. Η IBM αναπτύσσει ένα ψηφιακό πάσο υγείας. Και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πολύ χαρούμενη που επέτρεψε στον εταιρικό τομέα να αναλάβει ηγετικό ρόλο.

«Είναι το πιο πρόσφατο σύμβολο κατάστασης. Αναβοσβήνει στους ανθρώπους και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συναυλίες, αθλητικές αρένες ή τραπέζια εστιατορίων που απαγορεύονται εδώ και καιρό. 

Κάποια μέρα, μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να διασχίσετε τα σύνορα χωρίς να χρειάζεται να μπείτε σε καραντίνα», γράφει η Heather Murphy για τους New York Times. «Η νέα πλατινένια κάρτα της εποχής του Covid είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού».

Παγκόσμια επιτήρηση

Με αιχμή του δόρατος την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, η οποία έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται ελάχιστα για τα συνταγματικά όρια ή την ιδιωτική ζωή, το κράτος επιτήρησης έχει κυριαρχήσει στην κυβέρνησή μας και στις ζωές μας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν λειτουργεί μόνη της. Δεν μπορεί. Απαιτεί συνεργό. Έτσι, οι όλο και πιο περίπλοκες ανάγκες ασφάλειας της τεράστιας ομοσπονδιακής κυβέρνησής μας, ειδικά στους τομείς της άμυνας, της επιτήρησης και της διαχείρισης δεδομένων, έχουν καλυφθεί στον εταιρικό τομέα, ο οποίος έχει αποδειχθεί ισχυρός σύμμαχος που εξαρτάται και τροφοδοτεί την ανάπτυξη της κυβερνητικής γραφειοκρατίας.

Πάρτε για παράδειγμα την AT&T. Μέσω του τεράστιου τηλεπικοινωνιακού δικτύου της που διασχίζει τον κόσμο, η AT&T παρέχει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ την πολύπλοκη υποδομή που χρειάζεται για τα προγράμματα μαζικής παρακολούθησης. Σύμφωνα με το The Intercept:


Η NSA θεωρεί την AT&T ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες της και έχει επαινέσει την «εξαιρετική προθυμία της εταιρείας να βοηθήσει». Είναι μια συνεργασία δεκαετιών. Ελάχιστα γνωστό, ωστόσο, είναι ότι το πεδίο εφαρμογής της δεν περιορίζεται στους πελάτες της AT&T. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα της NSA, εκτιμά την AT&T όχι μόνο επειδή «έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που διέρχονται από το έθνος», αλλά και επειδή διατηρεί μοναδικές σχέσεις με άλλους παρόχους τηλεφωνίας και διαδικτύου. 

Η NSA εκμεταλλεύεται αυτές τις σχέσεις για σκοπούς επιτήρησης, επιτάσσοντας την τεράστια υποδομή της AT&T και χρησιμοποιώντας την ως πλατφόρμα για να αξιοποιήσει κρυφά τις επικοινωνίες που επεξεργάζονται άλλες εταιρείες.

Τώρα μεγεθύνετε τι κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω της AT&T σε παγκόσμια κλίμακα και έχετε το "Πρόγραμμα 14 Μάτια", που αναφέρεται επίσης ως "SIGINT Seniors". 

Αυτή η παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας αποτελείται από μέλη από όλο τον κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Δανία, Γαλλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Σουηδία, Ισπανία, Ισραήλ, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία και όλα τα βρετανικά υπερπόντια εδάφη).

Ωστόσο, η επιτήρηση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για αυτές τις παγκόσμιες συμμαχίες.

Παγκόσμια κερδοσκοπία πολέμου

Ο πόλεμος έχει γίνει μια τεράστια επιχείρηση παραγωγής χρημάτων και η Αμερική, με την τεράστια στρατιωτική αυτοκρατορία της και την αιμομικτική σχέση της με μια σειρά διεθνών εργολάβων άμυνας, είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές και πωλητές της.

Το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία αξεπέραστη στην ιστορία στο εύρος και το πεδίο εφαρμογής της, αφιερωμένη στη διεξαγωγή διαρκούς πολέμου σε όλη τη γη. 

Για παράδειγμα, ενώ δημιουργεί ένα κράτος επιτήρησης ασφαλείας στις ΗΠΑ, το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα έχει διαιωνίσει μια παγκόσμια στρατιωτική αυτοκρατορία με αμερικανικά στρατεύματα που σταθμεύουν σε 177 χώρες (πάνω από το 70% των χωρών παγκοσμίως).

Αν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποκρύπτει τόσο πολύ τις αμυντικές δαπάνες της που είναι δύσκολο να βρεθούν ακριβή στοιχεία, γνωρίζουμε ότι από το 2001, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περισσότερα από 1,8 τρισεκατομμύρια δολάρια στους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ (δηλαδή 8,3 εκατομμύρια δολάρια ανά ώρα).

 Αυτό δεν περιλαμβάνει πολέμους και στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αναμένεται να ωθήσουν τον συνολικό λογαριασμό προς τα πάνω από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2053.

Η παράνομη συγχώνευση της παγκόσμιας βιομηχανίας εξοπλισμών και του Πενταγώνου, για την οποία μας προειδοποίησε ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ πριν από περισσότερα από 50 χρόνια, αντιπροσωπεύει ίσως τη μεγαλύτερη απειλή για την εύθραυστη υποδομή του έθνους σήμερα. 

Η επεκτεινόμενη στρατιωτική αυτοκρατορία της Αμερικής αιμορραγεί τη χώρα με ρυθμό άνω των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων το μήνα (ή 20 εκατομμυρίων δολαρίων την ώρα) - και αυτό ακριβώς ξοδεύει η κυβέρνηση σε ξένους πολέμους. Αυτό δεν περιλαμβάνει το κόστος συντήρησης και στελέχωσης των 1000 και πλέον στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

Απίστευτα, αν και οι ΗΠΑ αποτελούν μόνο το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, η Αμερική μπορεί να υπερηφανεύεται για σχεδόν το 50% των συνολικών στρατιωτικών δαπανών του κόσμου, δαπανώντας περισσότερα για το στρατό από ό, τι τα επόμενα 19 έθνη με τις μεγαλύτερες δαπάνες μαζί. 

Στην πραγματικότητα, το Πεντάγωνο ξοδεύει περισσότερα για τον πόλεμο από ό, τι και τα 50 κράτη μαζί δαπανούν για την υγεία, την εκπαίδευση, την πρόνοια και την ασφάλεια. 

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι λέξεις «φουσκωμένος», «διεφθαρμένος» και «αναποτελεσματικός» είναι μεταξύ των λέξεων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στην κυβέρνηση, ειδικά στο Υπουργείο Άμυνας και τους εργολάβους του. 

Η αύξηση των τιμών έχει γίνει μια αποδεκτή μορφή διαφθοράς εντός της αμερικανικής στρατιωτικής αυτοκρατορίας.

Δεν είναι μόνο η αμερικανική οικονομία που καταστρέφεται, δυστυχώς.

Καθοδηγούμενη από έναν άπληστο αμυντικό τομέα, η αμερικανική πατρίδα έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης με στρατιωτικοποιημένη αστυνομία και όπλα που ταιριάζουν καλύτερα σε μια εμπόλεμη ζώνη. 

Ο πρόεδρος Μπάιντεν, βαδίζοντας στενά με τους προκατόχους του, συνέχισε να επεκτείνει τη στρατιωτική αυτοκρατορία της Αμερικής στο εξωτερικό και στο εσωτερικό σε μια σαφή προσπάθεια να ικανοποιήσει τα ισχυρά συμφέροντα χρήματος (στρατιωτικά, εταιρικά και ασφάλειας) που διοικούν το βαθύ κράτος και κρατούν την κυβέρνηση στα νύχια της.

Παγκόσμια αστυνόμευση

Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες των διεθνών αστυνομικών δυνάμεων και θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε μεταξύ της αμερικανικής αστυνομίας και εκείνων που ανήκουν σε άλλα έθνη. Υπάρχει λόγος που όλοι μοιάζουν, ντυμένοι με τη στρατιωτικοποιημένη, οπλισμένη στολή ενός μόνιμου στρατού.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ενεργούν με τον ίδιο τρόπο και μιλούν μια κοινή γλώσσα δύναμης: ανήκουν σε μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη.

Για παράδειγμα, το Ισραήλ - ένας από τους στενότερους διεθνείς συμμάχους της Αμερικής και ένας από τους κύριους ετήσιους αποδέκτες περισσότερων από 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ξένη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ - βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενός ελάχιστα δημοσιοποιημένου προγράμματος ανταλλαγής με στόχο την εκπαίδευση της αμερικανικής αστυνομίας να ενεργεί ως δυνάμεις κατοχής στις κοινότητές τους. Όπως συνοψίζει το The Intercept, η αμερικανική αστυνομία «ουσιαστικά παίρνει μαθήματα από υπηρεσίες που επιβάλλουν στρατιωτικό κανόνα και όχι αστικό δίκαιο».

Αυτή η ιδέα της παγκόσμιας αστυνόμευσης ενισχύεται από το πρόγραμμα Strong Cities Network, το οποίο εκπαιδεύει τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Αμερική για τον εντοπισμό, την καταπολέμηση και την πρόληψη του εξτρεμισμού, καθώς και την αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας στις κοινότητές τους, χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους. Οι πόλεις που περιλαμβάνονται στο παγκόσμιο δίκτυο περιλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη, την Ατλάντα, το Ντένβερ, τη Μινεάπολη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μόντρεαλ, τη Βηρυτό και το Όσλο.

Στόχος είναι η πρόληψη του βίαιου εξτρεμισμού με στόχο την πηγή του: ρατσισμός, μισαλλοδοξία, μίσος, μισαλλοδοξία κ.λπ. Με άλλα λόγια, η αστυνομία -ενεργώντας ως προέκταση των Ηνωμένων Εθνών- θα εντοπίζει, θα παρακολουθεί και θα αποτρέπει άτομα που εκθέτουν, εκφράζουν ή εμπλέκονται σε οτιδήποτε θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως εξτρεμιστικό.

Φυσικά, η ανησυχία με το πρόγραμμα αντι-εξτρεμισμού της κυβέρνησης είναι ότι, σε πολλές περιπτώσεις, θα χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει τις κατά τα άλλα νόμιμες, μη βίαιες δραστηριότητες ως δυνητικά εξτρεμιστικές.

Λάβετε υπόψη ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στην απομάκρυνση των Αμερικανών «εξτρεμιστών» θα πραγματοποιήσουν τους στόχους τους - να εντοπίσουν και να αποτρέψουν πιθανούς εξτρεμιστές - σε συνεννόηση με κέντρα σύντηξης (εκ των οποίων υπάρχουν 78 σε εθνικό επίπεδο, με εταίρους στον ιδιωτικό τομέα και παγκοσμίως), οργανισμούς συλλογής δεδομένων, επιστήμονες συμπεριφοράς, εταιρείες, κοινωνικά μέσα και διοργανωτές κοινοτήτων και βασιζόμενοι σε τεχνολογία αιχμής για επιτήρηση.

 Αναγνώριση προσώπου, προληπτική αστυνόμευση, βιομετρία και συμπεριφορική επιγενετική (στην οποία οι εμπειρίες ζωής μεταβάλλουν τη γενετική σύνθεση κάποιου).

Αυτό είναι προ-έγκλημα σε ιδεολογική κλίμακα και έχει περάσει πολύς καιρός.

Αρχίζετε να έχετε την εικόνα τώρα;

Η κυβέρνηση και οι παγκόσμιοι εταίροι της έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία που βάζει τον αμερικανικό λαό στο χαμένο άκρο της συμφωνίας.

Σχεδόν σε κάθε μέτωπο, είτε πρόκειται για τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, είτε για την πώληση όπλων, είτε για τη ρύθμιση της μετανάστευσης, είτε για την ίδρυση φυλακών, είτε για την προώθηση της τεχνολογίας, είτε για την καταπολέμηση μιας πανδημίας, εάν υπάρχει κέρδος και δύναμη που πρέπει να συγκεντρωθεί, οι ελευθερίες μας διαβρώνονται, ενώ το παγκόσμιο βαθύ κράτος εδραιώνεται περισσότερο.

Χάνουμε τις ελευθερίες μας τόσο σταδιακά για τόσο πολύ καιρό – που μας πουλήθηκαν στο όνομα της εθνικής ασφάλειας και της παγκόσμιας ειρήνης, διατηρήθηκαν μέσω στρατιωτικού νόμου μεταμφιεσμένου σε νόμο και τάξη και επιβλήθηκαν από έναν μόνιμο στρατό στρατιωτικοποιημένης αστυνομίας και μια πολιτική ελίτ αποφασισμένη να διατηρήσει τις εξουσίες της με κάθε κόστος – που είναι δύσκολο να εντοπίσουμε ακριβώς πότε όλα άρχισαν να παίρνουν την κατηφόρα. 

Αλλά είμαστε σίγουρα σε αυτή την κατηφόρα τώρα, και τα πράγματα κινούνται γρήγορα.

Δεδομένης της δραματικής επέκτασης, της παγκοσμιοποίησης και της συγχώνευσης κυβερνητικών και εταιρικών εξουσιών, δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε αυτή τη χώρα σε 20 χρόνια από τώρα.

Όπως ξεκαθαρίζω στο βιβλίο μου Battlefield America: The War on the American People και στο φανταστικό ομόλογό του The Erik Blair Diaries, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα μας σώσει από τις αλυσίδες του παγκόσμιου βαθέως κράτους. Είναι πολύ απασχολημένος με την πώλησή μας στον υψηλότερο πλειοδότη.

WC: 2210

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ JOHN W. WHITEHEAD

Ο συνταγματικός δικηγόρος και συγγραφέας John W. Whitehead είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Rutherford. Τα πιο πρόσφατα βιβλία του είναι: το best-seller Battlefield America: The War on the American People, το βραβευμένο A Government of Wolves: The Emerging American Police State, και ένα ντεμπούτο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας, The Erik Blair Diaries

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Whitehead στο staff@rutherford.org. Η Nisha Whitehead είναι η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Rutherford. Πληροφορίες για το Ινστιτούτο Rutherford είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.rutherford.org.
Οδηγίες δημοσίευσης / Δικαίωμα επανεκτύπωσης

Τα εβδομαδιαία σχόλια του John W. Whitehead είναι διαθέσιμα για δημοσίευση σε εφημερίδες και διαδικτυακές εκδόσεις χωρίς χρέωση. Παρακαλώ Επικοινωνήστε μαζί staff@rutherford.org για να αποκτήσετε δικαιώματα επανεκτύπωσης.



3 σχόλια:

  1. "Αμερικανοί" φορολογούμενοι είμαστε κι εμείς, αφού η ΑΕ (Ανώνυμος Εταιρεία) που μας κυβερνάει (HELLENIC REPUBLIC) είναι αμερικανικών συμφερόντων, με έδρα την Ουάσιγκτον. Κι όμως δεν ανοίγει στόμα να τα ομολογήσει αυτά, δεν ανοίγει μύτη, ούτε ιδρώνει αυτί.

    Κι όλα αυτά επειδή είμαστε όλοι γρανάζια αυτού του συστήματος, φοβόμαστε μπας και διασαλευθεί η κανονικότητά μας, μήπως χαλάσει η ζαχαρένια μας, διότι δεν έχουμε το τσαγανό που δίνει ο Χριστός όταν κατοικεί μέσα στις καρδιές, ώστε να αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ετσι ακριβώς συμβαίνει, όπως τα γράψατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα πάμε… Να αυξάνονται τα views.. H Κλιματική Αλλαγή του Κυριάκου Μητσοτάκη τώρα γίνεται και με εργαλεία Κηπουρικής https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/02/h-k.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή