Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΑ...! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

AYTO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔOΛOΦONIKO ΙΣΡΑΗΛ…
Ο ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ…
ΥΠ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ: «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…»
2 ΒΙΝΤΕΟ 


Είναι το Ισραήλ…. θρίλερ στη Ράφα.! Ακρωτηριασμένα νεανικά κορμιά κρέμονται από τα ντουβάρια σαν μεσίστιες σημαίες που σηματοδοτούν το τέλος του δυτικού πολιτισμού. 

Άψυχα ματωμένα σώματα αιωρούνται σαν κουρτίνες που τις πηγαινοφέρνει ο αέρας στο κενό. Εφιαλτικό σκηνικό βγαλμένο από ταινία μυστηρίου και τρόμου..Είναι το Ισραήλ …Ο Τοίχος με τα Αίματα λίγο πιο εδώ από τον Τοίχο των Δακρύων…

“The most moral army in the world” pic.twitter.com/WNXEN7XNra— Abelard Lormond (@LormondAbelard) February 12, 2024

Σύμφωνα με αναφορές από θες τη νύχτα άρχισε η σφαγή της Ράφα με μαζικό βομβαρδισμό..Βομβάρδισαν παραγκουπόλεις προσφύγων.. Στη Ράφα συνωστίζονται 1.3 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρόσφυγες εκτοπισμένοι. Άρχισε το Μακελειό...




Το Υπουργείο Υγείας της Γάζας είπε ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό, μετέδωσε το Al Jazeera.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν την κυβέρνηση Μπάιντεν για την επιχείρηση μετά την ολοκλήρωσή της, σύμφωνα με το Axios..

Για να δικαιολογήσουν την όλη επιχείρηση οι Ισραηλινοί εμφανίζουν ότι εν μέσω αυτής διέσωσαν 2 ομήρους που κρατούνταν στo Khan Yunis και ότι η επιχείρηση στην Ράφα ήταν αντιπερισπασμός κάλυψη ..

Ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, Itamar Ben-Gvir προς τον ισραηλινό στρατό:

«Πυροβολήστε γυναίκες και παιδιά για την ασφάλεια του Ισραήλ. »

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με Ισραηλινούς υπολοχαγούς στη Γάζα, ο υπουργός είπε:

“Δεν μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση όπου παιδιά και γυναίκες να μας πλησιάζουν από τον τοίχο. Όποιος πλησιάζει για να υπονομεύσει την ασφάλεια πρέπει να πυροβολείται, διαφορετικά θα δούμε ξανά την 7η Οκτωβρίου”.




 

1 σχόλιο:

  1. Φρίκη στη Ράφα! Ας αναλογησθούμε ότι "ο σιωπών δοκεί συναινείν" και επομένως η Ε.Ε. στην οποία "ανήκομεν" είναι και αυτή και εμείς μέτοχοι στο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή