Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΚΟΛΑΣΗ!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΠΙΝΟΣΕΤ...ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ Η ΓΑΛΛΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ!
7 ΒΙΝΤΕΟ 



Σκηνές από χούντα Πινοσέτ.. στο χείλος της Χιλής του Πινοσέτ η Γαλλία. Στην Αγροτική Έκθεση εκατοντάδες πάνοπλοι συγκρούστηκαν με αγρότες!

Ένα περίπτερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δέχθηκε επίθεση την αγροτική έκθεση στη Γαλλία παρουσία του Μακρόν που τον φυγάδευε ολόκληρο στράτευμα. Σκηνές από χούντα Πινοσέτ.. στο χείλος της Χιλής του Πινοσέτ η Γαλλία. Πάνοπλοι ειδικών δυνάμεων συγκρούονταν με αγρότες..

Οι αγρότες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και βρέθηκαν αντιμέτωποι με Μακρόν. Του καταμαρτύρησαν ότι ένας αγρότης αυτοκτονεί στη Γαλλία κάθε 2 μέρες...


«Πρέπει να φύγετε από την έκθεση κ. Μακρόν! Δεν είστε πια καλοδεχούμενος κύριε Μακρόν στην έκθεση πρέπει να φύγετε” του φώναζε ο José Perez από το συνδικάτο CR. Υπήρχε ένα διαρκές ανθρωποκυνηγητό μέσα στους χώρους.. Επεισόδια...

έξω οι αγρότες περικύκλωσαν το αμάξι του Μακρόν και τον γιούχαραν…

Άλλος κατηγόρησε τον Μακρόν ότι έδωσε κολοσσιαίο ποσό για όπλα στην Ουκρανία ενώ στους αγρότες έδωσε ψίχουλα...





 

1 σχόλιο:

  1. Κανένα καθίκι πολιτικό δεν βλέπω να παραιτείται, σκεφτείτε πόσο πουλημένοι είναι στη μασονία και κάνουν χατίρια για να μην χάσουν το "μέλι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή