Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ...ΝΥΧΙΑ!!!

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΌΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!


Η Ρωσία θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα στο διάστημα! Οι ΗΠΑ σε συναγερμό!!! Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι υπάρχουν τρόποι να περιοριστεί η απειλή χωρίς να προκληθεί μαζικός πανικός. Διασκεδάζουν τις εντυπώσεις μετά το αρχικό σοκ.

Η Ρωσία φέρεται να έχει την ικανότητα να καταστρέψει αμερικανικούς δορυφόρους χρησιμοποιώντας πυρηνικά όπλα στο διάστημα.

Προειδοποίηση «εθνικής απειλής για την ασφάλεια» από την επιθυμία της Ρωσίας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στο διάστημα αναφέρει το ABC.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τέρνερ λέει ότι υπάρχει μια νέα «σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια» που περιλαμβάνει «μια αποσταθεροποιητική ξένη στρατιωτική ικανότητα» και καλεί τον Μπάιντεν να τη δημοσιοποιήσει.

Τα μέλη του Κογκρέσου θα ενημερωθούν.

Η απάντηση του Λευκού Οίκου στο ερώτημα εάν οι Αμερικανοί έχουν κάτι να φοβηθούν αυτή τη στιγμή σχετικά με αυτό που ο Μάικ Τέρνερ περιγράφει ως «απειλή για την εθνική ασφάλεια:

«Είναι αδύνατο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση με κατηγορηματικό ναι…»

Ο πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Μάικ Τζόνσον: «Σταθερά χέρια είναι στο τιμόνι ( σσ τον Μπάιντεν εννοεί; δεν ξέρει ότι πάνω από ένα όριο ηλικίας αποσύρεται η άδεια οδήγησης;) , εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, δεν υπάρχει λόγος συναγερμού». Καθησυχάζουν …… αλλά όχι μόνο η Ουκρανία αλλά και οι ΗΠΑ πάνε για παράδοση! Θα πέσουν χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι όπως έπεσε και η Σοβιετική Ένωση.

Ο πόλεμος των άστρων …Ο Τραμπ θα είναι ο Γκορμπατσόφ της Αμερικής.. Αμερικάνικη περεστρόικα…για την ”ειρήνη”..





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου