Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ… «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ…»

 Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
 ΑΦΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!!!

 ΒΙΝΤΕΟ


ΚΑΓΧΑΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ» 

Γίναμε βούκινο…Ο Καιρίδης είπε ότι ”γεωπολιτικοί λόγοι επιβάλλουν τη ψήφιση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών”!!!
Δηλαδή η Ελλάδα θα χτυπήσει τη Ρωσία με την ομοφυλοφιλία…

Οι ελληνικές αρχές πιστεύουν ότι ο νόμος για τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων που συζητείται από το κοινοβούλιο της χώρας θα βοηθήσει στον «γεωστρατηγικό ανταγωνισμό με τη Ρωσία».” γράφει πριν λίγο ο γνωστός Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Αλεξάντερ Κοτς...


Επικίνδυνοι όχι μόνο για την εθνική ασφάλεια αλλά και ως και γι αυτήν την εθνική αξιοπρέπεια και το κύρος της χώρας.. Εθνικά επιζήμιοι και κατεδαφιστές της Ορθοδοξίας και αποδομητές της κοινωνίας..

Συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η δήλωση του αμφι-λεγόμενου Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καϊρίδη αναφορικά με τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας στον Σκάι, προέβαλε το επιχείρημα πως ενέχονται γεωπολιτικοί λόγοι για τη ψήφιση του νομοσχεδίου.

«Βεβαίως, διότι η Ρωσία έχει βγει ανοιχτά», πρόλαβε να πει πριν ο παρουσιαστής τον διακόψει προσωρινά εκφράζοντας απορία.

«Ακόμα και αυτό έχει τη σημασία του μέσα στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό της Δύσης από τη μια, που δέχεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και είναι μια ανοιχτή φιλελεύθερη κοινωνία και μιας Ρωσίας η οποία έχει μετά φανατισμού πολεμήσει αυτά τα ζητήματα και μέσω των συστημάτων της, πατριαρχείο Μόσχας για παράδειγμα, σε αντιπαράθεση με μια πιο νεοφιλελεύθερη ανάγνωση της Ορθοδοξίας», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καιρίδης ξεπερνώντας την αρχική δυσφορία για την διακοπή της επιχειρηματολογίας του.



Ο αμφι-λεγόμενος Υπουργός είναι οπαδός της αίρεσης νεοφιλελεύθερη Ορθοδοξία της Πολύχρωμης Εκκλησίας…Kήρυκας ενός νέου δόγματος πολιτικοθρησκευτικής υφής.

To ”ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς”, το ”τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ” που επικαλέστηκε σήμερα ο Μητσοτάκης δεν ισχύει για υπουργό του που δηλώνει απερίφραστα οπαδός μιας νέας πολιτικοθρησκευτικής σέκτας της ”Νεοφιλελεύθερης Ορθοδοξίας”;

Η Εκκλησία οφείλει τάχιστα να συνέλθει και ν΄αφορίσει τη σαπίλα.. η σήψη προχώρησε και θα μολύνει όλο το Σώμα.. Αφορισμός τώρα στη νεοφιλεύθερη ψευδο-Ορθοδοξία.. Τα αναθέματα να διαβαστούν την ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..

Δεν υπάρχει νεοφιλελεύθερη Ορθοδοξία η Ορθοδοξία είναι μια αμεταρρύθμιστη και ακαινοτόμητη είναι η Ανατολική Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία αυτό που προτείνει ο Καιρίδης είναι μια εκδυτικοποιημένη Ορθοδοξία πράγμα άτοπον και ανόητον ανύπαρκτον…αίρεση.. 

Συγκριτισμός, κράμα χειρίστου είδους μιας κοινωνικά άδικης πολιτικο-οικονομικής θεώρησης που λειτουργεί ως σέκτα και μιας Εκκλησίας…




 

4 σχόλια:

  1. Λέει προκλητικά επικίνδυνες αρλουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΦΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
    ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ .ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΑΔΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΙΣΩ ΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΡΙΔΗ ΑΚΑΙΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ...Π Υ Ο Ν του καθενος των της νουδιτσας αλλως κουλιτσαςκαι της μητρος αμα δε και του ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ καθως και οι τυπου καιαδ συγνωμη καιριδη ηθελα να πω οχι καιαδ α που ειναι η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩς ΚΑΙ Η ΣΤΟΑ 107 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ ΤΟΥ ΔΦΟΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ το γνωριζει πολυ καλα καποιος γε ω ρ γ ιιι ααα δεν θυμαμαι ΒΛΕΠΕΤΕ καλα ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ γιατα πουλημενα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τὸν κακό του τὸν καιρό, τοῦ Καιρίδη !!Τὴν ντροπὴ τοῦ Πόντου, τῆς Μακεδονίας καὶ ὅλης τῆς Ἑλλάδος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή