Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!


Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ» 





Η σύζυγος του Μανώλη, της οικογένειας που τα μέλη της δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζούσαν σε αυτοσχέδιο οικισμό στην ορεινή Κορινθία, μαζί με τα δύο ανήλικά παιδιά της, ηλικίας 6 και 13 ετών, έφυγαν και «αγνοούνται» (σύμφωνα με τους δημοσιοκάφρους) από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» δήλωσε η Σεβαστή, μιλώντας στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! 




4 σχόλια:

  1. Αδελφέ όσο μάς χτυπάνε τόσο αποκαλύπτουν την γύμνια τους. Έχουν τυφλωθεί πλέον ανεπιστρεπτί. Θα έρθουν ανατροπές, θα είναι σκληρό αλλά ορκίστηκα στον πατέρα μας και έγινε δεκτό το αίτημα μου από όσο βλέπω και μπορώ να καταλάβω με το φτωχό μυαλό μου. Δες. Η πίστη ξυπνά εξαιτίας ενός βοσκού που σταυρωνεται. Αδέρφια... Γυρίστε τους την πλάτη. Θα είναι το τέλος τους. Ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Πιάνουν τόπο. Μανώλης (αν και εν διωγμό δεν σας ξεχνώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ Μανώλη, προσευχόμαστε και για σας για μια καλή έκβαση. Ακούστηκε επίσης πως ο βοσκός που έκανε την καταγγελία όταν σε είδε ρώτησε ποιος είναι αυτός, άρα είναι ψευδομάρτυρας; Ότι και να ισχύει θέλει προσοχή και προσευχή. Δες τον πατέρα Αντώνιο, έναν χρόνο τώρα τον κυνηγάνε και δεν έχει σπίτι να μείνει. Ντυθείτε με υπονομή γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει, σίγουρα γρήγορα θα ξεχασθεί για τους πολλούς αφού θα έρθουν άλλα γεγονότα αλλά εσείς μπορεί να παιδεύεσθε για μεγάλο διάστημα μιας και η δικαιοσύνη σε αυτήν την χώρα είναι διεφθαρμένη και εξουθενώνει τους αδυνάτους. Υπομονή οπότε και ζήτα από την γυναίκα σου να προσεύχεται πολύ στην Παναγία μας, γιατί σαν την προσευχή της μάνας δεν έχει.

      Διαγραφή
  2. Ο Πούτιν δήλωσε ότι διαβλέπουν τη ήττα την οποία και δεν μπορούν να αποδειχτούν έτσι εύκολα .Είπε ότι δεν έχουν και τπτ να χάσουν πλέον .Θυμίζει λίγο το τραγουδάκι των παλαιών χρόνων στο Δημοτικό "Ένα παλικάρι 20 χρόνων "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ .
    ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ .
    ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή