Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

‘ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ! ΜΕ ΚΥΑΝΙΟ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ Ο ΕΥΦΡΑΤΗΣ! ” 
3 ΒΙΝΤΕΟ 


«ΚΑΙ Ο 2ος ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ, ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΟΣ ΜΕΓΑ ΠΥΡΙ ΚΑΙΟΜΕΝΟΝ ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ»… «ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΕΘΑΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΝΘΗΣΑΝ»!

Αποκαλυπτικό Τοπίο! Τεράστια κατολίσθηση σε Τουρκία πολλοί εργάτες νεκροί! Με κυάνιο μολύνθηκε ο Ευφράτης! ” Καὶ ὁ 2oς ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν”… ”και πολλοί των ανθρώπων απέθανον εκ των υδάτων ότι επικράνθησαν”! ‘Ηχησαν οι σάλπιγγες. Αρχίζει η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ …

Και οι θάλασσες θα μπαίνουν στη στεριά και τα όρη τα υψηλά θα διαλύονται σαν παγόβουνα ..

Τουρκία: Κατέρρευσε ορυχείο χρυσού στο Ερζιντζάν, αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ρύπανσης του Ευφράτη από κυάνιο. Οι έρευνες για διαρροές βρίσκονται σε εξέλιξη.…

Ο Ευφράτης είναι η κύρια πηγή πόσιμου/γλυκού νερού στη Μέση Ανατολή. Ο ποταμός έχει τις πηγές του στην Τουρκία.…

Μια τεράστια κατολίσθηση άφησε πολλούς εργάτες θαμμένους υπόγεια στο χρυσωρυχείο Copler (Anagold Mining) στην περιοχή Iliç, στην επαρχία Erzincan, στην Τουρκία. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης έχουν ξεκινήσει.

Είναι η ώρα της σάλπιγγας… Και οι θάλασσες θα μπαίνουν στη στεριά και τα όρη τα υψηλά θα συντρίβονται θα λιώνουν και θα διαλύονται ως να ήταν παγόβουνα ..

8.8 Καὶ ὁ δεύτερος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῆς θαλάσσης αἶμα, 8.9 καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων
τῶν ἐν τῇ θαλἀσσῃ,

1.10 ἐγενόμην ἐν πνεύματι ἐν τῇ κυριακῇ ἡμέρᾳ ( γι αυτό οι Κυριακές είναι πλέον μελαγχολικές γιατί όσο πλησιάζουμε θυμίζουν περισσότερο αυτή την Κυριακή την Κυριακή της Αποκάλυψης) , καὶ ἤκουσα φωνὴν ὀπίσω μου μεγάλην ὡς σάλπιγγος…


8.1 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἑβδόμην, ἐγένετο σιγὴ ἐν τῷ οὐρανῷ ὡς ἡμιώριον. 8.2 Καὶ εἶδον τοὺς ἑπτὰ ἀγγέλους οἳ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ ἑστήκασι, καὶ ἐδόθησαν αὐτοῖς ἑπτὰ σάλπιγγες. …..

8.6 Καὶ οἱ ἑπτὰ ἄγγελοι οἱ ἔχοντες τὰς ἑπτὰ σάλπιγγας ἡτοίμασαν ἑαυτοὺς ἵνα σαλπίσωσι.

”Ἠχῆστε οἱ σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές..”


Εξερράγη κυανιούχο μετάλλευμα στο χρυσωρυχείο της Anagold στο Erzincan İliç: Οι εργάτες είναι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια..

(η εξόρυξη χρυσού από μετάλλευμα με κυανιούχο νάτριο)….
Το φράγμα που περιείχε κυανιούχο μετάλλευμα εξερράγη στο ορυχείο που ανήκει στην καναδική εταιρεία χρυσού Anagold στο Erzincan İliç. 

Ανακοινώθηκε ότι κάτω από τα ερείπια βρίσκονταν εργαζόμενοι. Εκατομμύρια τόνοι κυανιούχου μεταλλεύματος κύλησαν στον ποταμό Ευφράτη.

8.10 Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων.

8.1…καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν.

Το χώμα που μετατοπίζεται ρέει προς την κοιλάδα…Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, έστω και ελαφρά…

Άλλη πηγή.. Τουρκία: Κατέρρευσε ορυχείο χρυσού στο Ερζιντζάν, αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ρύπανσης του Ευφράτη από κυάνιο. Οι έρευνες για διαρροές βρίσκονται σε εξέλιξη...

Ο Ευφράτης είναι η κύρια πηγή γλυκού νερού στη Μέση Ανατολή. Ο ποταμός έχει τις πηγές του στην Τουρκία...




Ο χρυσός θα φέρει την καταστροφή…..

ΥΓ Δεν αφορά ένα έθνος αφορά την υφήλιο…






 

2 σχόλια:

  1. Μάνθανε να εξαγοράζεις τον καιρόν και τας περιστάσεις. Ο εχθρός δεν ησυχάζει ποτέ. Ο δε πειρασμός έρχεται εις εκάστου τα μέτρα.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Συ από Θεού να αρχίζεις και εις Θεόν να καταλύης και μη φοβήσαι τους επανισταμένους σοι πειρασμούς. Διότι χάριτι Χριστού ως καπνός διαλύονται. Μάνθανε να εξαγοράζεις τον καιρόν και τας περιστάσεις. Ο εχθρός δεν ησυχάζει ποτέ. Ο δε πειρασμός έρχεται εις εκάστου τα μέτρα. Και πρέπει να υπομείνεις για να βγεις νικητής. Διότι ο αγωνοθέτης Χριστός δι’ αυτό αφήνει τους πειρασμούς. Να κερδίζωμεν νίκας κατά του εχθρού, να αποπλυνώμεθα των παθών και να τελειούμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS ΜΕΤΗΟS"
    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ???

    Τώρα έχουμε σε εξέλιξη την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τον Ευφράτη ποταμό και τον ερχόμενο μεγάλο πόλεμο?
    <<Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο, πρέπει να ‘χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή