Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

«ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΩΝ Κ...» ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ!

ΜΕ 176 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ 5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΑΝΟΜΟ-ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ!




Η κυβέρνηση μόνο με 107 ψήφους της ΝΔ και συνολικά με 176 ψήφους από 5 κόμματα πέρασε το ν/σ της ντροπής...

H παράδοση ανήλικων παιδιών σε ΛΟΑΤΚΙ+ μέσω της αναγνώρισης του «γάμου» τους ψηφίστηκε μόλις από τα 2/3 της ΚΟ της ΝΔ και τμήμα των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ - Μόνο η Πλεύση Ελευθερίας ψήφισε συνολικά «Ναι»15.02.2024 | 23:40

Με 176 ψήφους πέρασε το νομοσχέδιο για τον “γάμο” και την τεκνοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ+ με την κυβερνητική πλευρά να βασίζεται στις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας για να καταφέρει να το κάνει νόμο του κράτους.

76 ήταν τα «όχι» και δύο δήλωσαν «παρών» ενώ τις 46 έφτασαν οι αποχές.

Aναλυτικά: Ψήφισαν 254 βουλευτές, οι 176 εκ των οποίων ψήφισαν «ναι», οι 76 «όχι» και οι άλλοι δύο «παρών». Τα «παρών» προέρχονται από τη Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεξάρτητο βουλευτή (που αποχώρησε από την Πλεύση) Μιχάλη Χουρδάκη.

Από τη ΝΔ 51 βουλευτές ψήφισαν «ΟΧΙ» ή απείχαν. 
Ουσιαστικά έχει απωλεστεί η δεδηλωμένη, δηλαδή η στήριξη της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος σε νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 

Είκοσι βουλευτές ψήφισαν «ΟΧΙ» και 31 απείχαν.


Ακόμα και αν ληφθούν υπ’όψιν μόνο οι 20 η ΚΟ της ΝΔ απόψε μειώθηκε στους 138!

Τυπικά, επιβιώνει η κυβέρνηση, χάρη στις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας που στήριξαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο.

Απουσίασαν συνολικά 45 βουλευτές, ενώ την Πλεύση Ελευθερίας να είναι η μόνη από τις παρατάξεις που στήριξαν και επισήμως το επίμαχο αυτό νομοσχέδιο, που είδε σύσσωμα τα έξι μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας να το υπερψηφίζουν.

Είναι απίστευτο και πρωτοφανές, αλλά η ονομαστική ψηφοφορία δεν ανακοινώθηκε σε ότι αφορά τα ονόματα των ψηφισάντων! Θα ανακοινωθεί μάλλον αύριο!

Το τελικό αποτέλεσμα:





Η ονομαστική ψηφοφορία ξεκίνησε λίγο πριν τις 23:00 με το νομοσχέδιο να καταψηφίζεται συνολικά από Ελληνική Λύση, τη Νίκη και τους Σπαρτιάτες αλλά και πολλούς βουλευτές.

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ   ΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΜΟ-ΣΧΕΔΙΟ!


8 σχόλια:

  1. Οι αμετανόητοι αποστάτες από τον αληθινό Θεό, πέτυχαν προς το παρόν τα σχέδια των διεθνών σατανιστών.
    Στο μέλλον θα δούμε και τις αναπόφευκτες συνέπειες των τραγικά λάθος επιλογών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.
    ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΣΤΩΤΙΚΗ ΑΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΑΙΩΝ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΤΙΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ
    ΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΑ ΔΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που συμφέρει ατομικά, όσους από μας προσπαθούμε να βιώσουμε την ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ είναι εγκαταλείποντας τους εαυτούς μας στην πατρική αγκαλιά Του, αλλά και ακόμα πιο βαθιά, στην μητρική καρδιά Του, να μεθύσουμε από το Κρασί της Αγάπης Του, ώστε να παραβλέπουμε όσα κοσμικά συμβαίνουν, αναθέτοντας τη λύση τους σ' Εκείνον και παράλληλα να ασφαλιστούμε κάτω από τη σκέπη Του, διότι με τα όσα τραγικά συμβαίνουν, δε γνωρίζουμε το αν σε λίγες ώρες, ή την επόμενη ημέρα κλπ. θα επέμβει δυναμικά για να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι και με ποιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.17 ,ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ..
      ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΕ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  4. Φαίνεται να έχουμε στημένο περιστατικό στη Κόρινθο για να επέμβει η Μπατσοκρατια και οι Πραιτωριανοι του Μητσοτάκη και να φοβησουν όσους ετοιμάζονται για Εξοδο από το Ψηφιακό Σατανοκρατος. Πολύ αμφιβάλλω αν η οικογένεια προκάλεσε οποιαδήποτε καταστροφή... Μάλλον έκοψαν 2-3 ελιές για να φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα πλέον είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ - Έρχεται η ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ !!! - Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ σε εξέλιξη...
    https://youtu.be/TNu0eKWqCcI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο επόμενος αινιγματικός λόγος, επιδέχεται διάφορες (όχι ευχάριστες με τα καθαρά ανθρώπινα κριτήρια) ερμηνείες:

    "ξημερώματα είδα να κάνω το μνημόσυνο για τις ψυχές μιας μεγάλης περιοχής και ανθρώπους να γεμίζουν τα πλοία για να φύγουν" μας είπε Ασκητής.

    Πηγή:
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/02/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια άρθρα ψηφίστηκαν με 198 με τις ψήφους του ΚΚΕ, αυτό γιατί δεν το λέει κανείς. Το ΚΚΕ
    ψήφισε ΟΧΙ επί της αρχής, ΝΑΙ στα άρθρα 4, 5, 8, 9 και ΠΑΡΩΝ στο άρθρο 7. Επειδή ο κόσμος δεν το ξέρει και πρέπει να τον ενημερώσετε τι λένε αυτά τα άρθρα https://vouliwatch.gr/votewatch/voting/69d151eb-a4c7-4f56-bc33-2c2c3d0d2aee#articles, εν ολίγοις το ΚΚΕ συμφωνεί με αυτούς που ψήφισαν ΥΠΕΡ, δηλαδή της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Δεν το διάβασα αυτό για το ΚΚΕ την επόμενη μέρα στις εφημερίδες ούτε στα σαϊτ πρέπει να δει κάποιος ριζοσπάστη για να καταλάβει τι πιστεύουν οι ΚΚΈδες για τον γάμο ως θεσμός, την γονεϊκή μέριμνα, την Ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, και την λοατκι ίσως και (+) κοινότητα. Αν θέλετε θα σας τα πω εγώ από τον ίδιο τον ριζοσπάστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή