Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ

ΣΟΔΟΜΑ...
ΒΙΝΤΕΟ



 Ρωσικό ντοκιμαντέρ που σοκάρει και αποκαλύπτει ποιοί βρίσκονται πίσω από την επιβολή νομιμοποίησης των σημερινών Σοδόμων...




 





ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ



1 σχόλιο:

  1. “Η Συνωμοσία του Υδροχόου”: Η Εξάλειψη των Ηθικών Απαγορεύσεων

    .
    Η πολιτιστική και σεξουαλική επανάσταση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960, με το κίνημα των χίπηδων, των παιδιών των λουλουδιών, κήρυξε ανοιχτό πόλεμο στις χριστιανικές αξίες και τους ηθικούς κανόνες του. Το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων αυτής της επίθεσης κατά του Χριστιανισμού την δανείστηκε από το Νεοεποχικό αποκρυφιστικό κίνημα, το οποίο έχει τις δικές του αντιλήψεις για το τι είναι ο άνθρωπος και το ποιος είναι ο προορισμός του.
    .
    Οι Νεοεποχίτες Προωθούν το Παγκόσμιο Ανδρόγυνο (Universal Androgyne) της Ομοφυλοφιλίας
    .
    Η “Νέα Εποχή” έχει αντιγράψει και ενστερνιστεί τις διδασκαλίες της Καμπάλα για τον πρωτόπλαστο άνθρωπο, τον Αδάμ και την Εύα. Σύμφωνα με την καμπαλιστική διδασκαλία ο Αδάμ και η Εύα, οι πρωτόπλαστοι, ήταν ένα θεόμορφο πνευματικό ανδρόγυνο, η ακεραιότητα του οποίου διασπάστηκε σε δύο μέρη κατά τη διαδικασία της δημιουργίας τους στον υλικό κόσμο. Το φύλο άρρεν/θήλυ, επομένως είναι ένας ελαττωματικός περιορισμός, ένας διχασμός, μια διαίρεση που οδηγεί τον άνθρωπο σε αποσύνθεση και θάνατο. Για να “σωθεί” ο άνθρωπος πρέπει να επιστρέψει στην προηγούμενη πρωταρχική πνευματική κατάσταση ακεραιότητας του και μετά να ενωθεί με τη θεότητα. Επειδή λοιπόν ο άνθρωπος δεν νοιώθει ολοκληρωμένος αρχίζει την αναζήτηση του για να αποκαταστήσει την ψυχοσωματική ακεραιότητα του ήδη από αυτή τη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος, που το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ+, που αποτελεί την μαχητική εμπροσθοφυλακή του νεοεποχικού κινήματος αναζητούν αυτή την πληρότητα του ανδρόγυνου (androgyn), με τέτοια μανία, θέλουν να νιώθουν και να συμπεριφέρονται σαν να είναι ταυτόχρονα και σαν άνδρας και σαν γυναίκα. Όλοι οι αρχαίοι Γνωστικοί και οι διάδοχοι τους σήμερα Τέκτονες, Ερμητιστές, Ροδόσταυροι, Αλχημιστές, Καμπαλιστές που για αιώνες κρατούσαν τις εωσφορικές διδασκαλίες τους κρυφές (εξ ου στόμα ερμητικά κλειστό), και για αυτό και λέγονται αποκρυφιστές, είχαν κορυφαία διδασκαλία, την Ανδρόγυνη Αρχή, ότι ο «ολοκληρωμένος “θεϊκός” άνθρωπος είναι ο ανδρόγυνος άνθρωπος» αυτός που έχει ταυτόχρονα αρσενικές και θηλυκές ιδιότητες, ο ερμαφρόδιτος, όπως είναι ο «θεός» που πιστεύουν. Το Μυστικό Δόγμα των Ροδόσταυρων ήταν το Universal Androgyne (Παγκόσμιος Ανδρόγυνος). Επομένως, οι τρανσέξουαλ, είτε το γνωρίζουν οι ίδιοι είτε όχι, έχουν καθαρά θρησκευτική εωσφορική κατεύθυνση, που με την πανίσχυρη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ, της τρανσκουλτούρας, πολλαπλασιάζουν τους οπαδούς, σαν να είναι μόδα. Οπότε τώρα, στην Νέα Εποχή όλοι αυτοί που κρύβονταν βγήκαν από καβούκι τους και διαλαλούν τα πιστεύω τους. Την θεωρητική βάση αυτής της διεστραμμένης σεξουαλικής συμπεριφοράς, του ανδρόγυνου, την διδάσκει ο εβραϊκός αποκρυφισμός, ο Καμπαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή