Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Η "ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ...ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ !!!

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ


Γράφει ο Συμεών ο Αγαθός

Έχουμε έθιμο τέτοιες μέρες στην χώρα μας το κάψιμο του Ιούδα και τα διάφορα βαρελότα χαλκούνια κροτίδες ρουκετοπόλεμο μπαρουτάκια κάθε είδους που τα αμολάμε αμέσως μετά την ανάσταση και γίνεται το έλα να δείς στις εκκλησίες και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών μας.

Έθιμα μοναδικά και ιδιαίτερα που εντυπωσιάζουν τους ξένους και φτάνουν ακόμη να παρουσιάζονται και να προβάλλονται διεθνώς από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Πολλά από αυτά αν όχι όλα έχουν τις ρίζες τους στην περίοδο της τουρκοκρατίας τότε που έδιναν την ευκαιρία στους ραγιάδες προγόνους μας να γιορτάσουν και να ξεφαντώσουν από την μιά, αλλά και το πρόσχημα από την άλλη να εξασκούνται στα εκρηκτικά κάτω από την μύτη των Τούρκων επικυρίαρχων, που αργότερα όταν ξέσπασε η επανάσταση αποδείχθηκαν χρήσιμα.

Εξαίρεση αποτελούν οι μποτιδες στην Κέρκυρα που σκοπό έχουν μόνο την φασαρία αφού εκεί δεν είχαν τουρκοκρατία.

Είναι μια παράδοση και μια τέχνη που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και συνεχίζεται παρά τα ατυχήματα που προκαλούν μερικές φορές.

Συνεχίζονται παρά τις απαγορεύσεις τους ελέγχους τα πρόστιμα και τις ποινές που επιβάλλονται από την πολιτεία εξαιτίας αυτών των ατυχημάτων, για λόγους ασφαλείας σωστά κατά τους υπέρμαχους των απαγορεύσεων από την μια πλευρά και από την άλλη προσχηματικά από τον φόβο των αρχών με σκοπό να διακοπεί η πατροπαράδοτη τέχνη και η εξάσκηση στην κατασκευή και χρήση εκρηκτικών από τους αντιδρώντες και θιασώτες των εθίμων και των παραδόσεων μας.

Ο καθένας ας κρίνει και ας ταχθεί με την πλευρά που νομίζει σωστή και μέχρις εδώ καλά αφού μιλάμε για παραδόσεις και τέχνες κατασκευής εκρηκτικών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού ανεξέλεγκτα.

Φέτος νομίζω, εκδόθηκε και μια εγκύκλιος που είτε απαγορεύει είτε αποτρέπει το κάψιμο του Ιούδα με την αιτιολόγηση του κινδύνου πυρκαγιάς και απαιτεί να υπάρχει άδεια από την Π.Υ. και σταθμευμένο πυροσβεστικό όχημα στα σημεία τέτοιων εκδηλώσεων, με απειλή προστίμου στον ιερέα της ενορίας που γίνονται αυτά και το κάψιμο του Ιούδα.

Εδώ γελάμε διπλά.

Σε μια χώρα που καίγεται κάθε χρόνο γιατί τα πυροσβεστικά μέσα δεν επαρκούν ή ο σχεδιασμός πυροπροστασίας είναι για κλάματα όπως συνέβη στο Μάτι στην Ρόδο στην Δαδιά και αλλού έρχεται τώρα η εγκύκλιος για τα πανηγύρια, για να τα προστατέψει λένε τον κίνδυνο πυρκαγιάς από τον Ιούδα. που φτιάχνεται με τα υλικά ενός σκιάχτρου.

Είναι για γέλια η πρόφαση αφ ενός και αφ εταίρου η δυνατότητα να υπάρχει σε κάθε ναό ή πλατεία ένα πυροσβεστικό όχημα.

Κατά την άποψή μου όλα είναι για γέλια, είτε αυτή η ίδια η εγκύκλιος αν είναι εντεταλμένη άνωθεν ειδικά για αυτό το έθιμο που αφορά τον συγκεκριμένο Ιουδαίο και ιστορικό πρόσωπο ,είτε ακόμα και αυτό το ίδιο το έθιμο κατευθυνόμενο προς τον υπαίτιο σε μορφή σκιάχτρου, με αναφορές και στην φυλή του.

Γνωρίζουμε το τέλος που είχε ο πραγματικός Ιούδας και δεν χρειάζεται να τον τιμωρούμε εικονικά ξανά και ξανά.

Αν όμως με το έθιμο αυτό υπονοούμε και την εθνική καταγωγή του, πάλι σφάλουμε γιατί ενοχοποιούμε όλη την ράτσα του, αφού από την μια γνωρίζουμε την προφητεία περί διασκορπισμού των Ιουδαίων μετά τα γεγονότα της σταύρωσης και την καταστροφή του Ναού τους από τους Ρωμαίους και από την άλλη αν έχουμε κάτι μεμπτό εναντίων των σημερινών ομοεθνών του, αυτό που ονομάζεται αντισημιτισμός, γιατί προτιμάμε εκ του ασφαλούς να δέρνουμε το σαμάρι ενώ μας φταίει ο γάιδαρος.

Βρίσκω εντελώς λάθος όλα αυτά.

Λάθος και κοροϊδία είναι να καις τον Ιούδα και να είσαι αντισημίτης και να κρεμάς σε αυτόν τον λαό όλες τις ενοχές που βαρύνουν
και εμάς και όλους τους υπόλοιπους λαούς για τα δεινά που συμβαίνουν.

Βέβαια αυτός ο λαός διατήρησε την πίστη του και τον τρόπο σκέψης και δράσης του, αδιάφορα από την γνώμη των άλλων και ισχυροποιήθηκε καταφέρνοντας να φτιάξει και κράτος και εθνική εστία .

Αξιοθαύμαστοι σαν λαός είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις μεθόδους τους ιδίως αν αναλογιστούμε το ποσοστό του πληθυσμού τους μέσα στον παγκόσμιο πληθυσμό των επτά -οκτώ δις .

Έχουν συγκεντρώσει τεράστια ισχύ και μέσα επιβολής των απόψεων τους παγκοσμίως και περνάει ο λόγος τους όπως λέμε.

Περνάει ο λόγος τους στην παγκόσμια πλειοψηφία σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στην φυλή τους.

Το πως περνάει και με τι τρόπους δεν μας αφορά ,το θέμα είναι ότι μπορούν και το κάνουν και μπράβο τους και μαγκιά τους.

Το θέμα είναι όλοι οι άλλοι που επάνω τους περνάει ο λόγος τους και τους μισούν για αυτό ακριβώς τον λόγο μην μπορώντας να αντιδράσουν όντας ανίσχυροι απέναντι στις αρχές και εξουσίες παγκοσμίως που αυτοί ελέγχουν και διαχειρίζονται.

Εδώ κολλάει ο γάιδαρος και το σαμάρι.

Ο γάιδαρος είναι όλοι αυτοί οι αόρατοι ή ορατοί υπάκουοι και τα υποχείρια των όπου περνάει ο λόγος τους ,αυτοί που εξουσιάζουν και κυβερνούν τους λαούς .

Οι υπόλοιποι οι λαοί που βρίσκονται από κάτω μην μπορώντας να αντιδράσουν απέναντι στους γαϊδάρους που τους κυβερνάνε, χτυπάνε ανώδυνα το σαμάρι που βρίσκεται από πάνω τους είτε το διακρίνουν είτε όχι , είτε επειδή άκουσαν ότι υπάρχει και τους βολεύει να φορτώνουν σε αυτό όλα τους τα κακά.

Το σαμάρι όμως δεν καταλαβαίνει από χτυπήματα γιατί είναι ψηλά και πάνω από τον γάιδαρο και ο καβαλάρης είναι αλλού καβάλα στο άλογο της εξουσίας..

Αρα είναι υπεκφυγή να χτυπάς το σαμάρι και όχι το γαϊδούρι που κάθισε στο δικό σου σβέρκο και το βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου.

Είναι ανόητο και μάταιο να καις τον Ιούδα, τι σκοπό πετυχαίνεις αφού δεν υπάρχει και καις το ομοίωμα ή το σκιάχτρο του.

Κάψε τον Ιούδα μέσα σου και γύρω σου και μην φορτώνεις σε αυτό το σκιάχτρο τις ενοχές σου και τις ενοχές των αρχόντων που σε κυβερνούν και σε εξουσιάζουν.

Είσαι μάγκας κάνε το και άσε τον Ιούδα στην λήθη της ιστορίας.
Έτσι δεν θα αναγκάζεις και τις μαριονέτες να εκδίδουν γελοίες εγκυκλίους.

Αν θες να τα βάλεις με κάποιον βάλε τα με τον εαυτό σου υποκριτή και άσε τους Φαρισαίους να κάνουν την δουλειά τους που γνωρίζουν καλά.

Μη γίνεσαι ρεζίλης και δίνεις λαβές να λέγεσαι αντισημίτης, φασίστας, κομουνιστής, εθνικιστής και ότι άλλο λένε οι ετικέτες.

Είσαι άνθρωπος όπως αυτοί που μισείς ζηλεύεις και βρίζεις γιατί απλά αυτοί κάνουν την δουλειά τους σωστά και μεθοδικά επί σειρά αιώνων μέσα στην ιστορία, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει .

Αν μπορείς διδάξου από αυτούς και κάνε το και συ για τον εαυτό σου, τον λαό σου το έθνος σου, την πίστη σου, υπακούοντας σε εσένα μόνο και ακολούθησε τον σκοπό και τον στόχο που έβαλες αν έβαλες και έχεις σκοπούς και στόχους.

Αν όχι και δεν έχεις ορίσει τέτοια πράγματα μην κατηγορείς τα σαμάρια ενώ ακολουθείς αδιαμαρτύρητα και πιστά τα γαϊδούρια.
Δεν σε τιμά να ακολουθείς τα ζώα αδιάκριτα , εξομοιώνεσαι χωρίς να το αντιληφθείς με αυτά.

Για αυτό σου λέω είναι υπεκφυγή να καις το ομοίωμα του Ιούδα κάθε Λαμπρή .

Ψάξε τους Ιούδες που γνωρίζεις ή αγνοείς και ξεμπρόστιασέ τους να καούν από μόνοι τους.

Ο γνωστός μας από μόνος του πήγε και κρεμάστηκε

Αν δεν μπορείς πάψε να βρίζεις αυτούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους όπως ανάφερα.

Για κάθε ενδεχόμενο όμως κράτησε τις παραδόσεις που σε εκφράζουν και συμφέρουν σε αναβαθμίζουν και σε στηρίζουν συνδέοντας σε με τις ρίζες σου..

Αλήθεια τι σου έμεινε από δαύτες;

Μέχρι το άλλο Πάσχα που ίσως το γιορτάσουμε κοινό κατ΄ εντολήν των ταγών μας που μας ευλογούν, θα επανέλθουμε αρκεί να μη φοβόμαστε και να ζητάμε είτε ζωή και φώτιση να μας δίνει ο κυβερνήτης που εμείς ορίσαμε στην ζωή μας, είτε αυτός που  ψηφίσαμε ή θα ψηφίσουμε και θα μας μοστράρει σε ότι ζητάμε υποσχέσεις δικαιολογίες και ανευθυνότητα.

Μέχρι τότε ας μη ντρεπόμαστε να λέμε για σαράντα μέρες το παλιό πατροπαράδοτο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

και όχι απλά Χρόνια Πολλά όπως επιτάσσει η μόδα
τα Χρόνια μας πολλά ή λίγα δεν είναι στο χέρι μας με ή χωρίς εμβόλια και άμα μας αρέσει, γιατί άλλος καθορίζει τα χρόνια της ζωής μας.

Όσο για το καθαρά εβραϊκό ψευδώνυμο
είναι συμβατό με το άρθρο και γιατί μου αρέσει αυτός ο λαός για το πείσμα του και την επιμονή του


 Συμεών ο Αγαθός




 

10 σχόλια:



  1. Τετ 8 Μαΐ στις 8:32 π.μ.

    KANEIΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ή ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ.
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΗΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥ ΘΙΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΓΙΑ ΑΡΓΥΡΙΑ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΓΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π. Πολάκης για την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca: «Ποιος είχε δίκιο το 2021; – Εγώ ή ο αριστοάχρηστος Μητσοτάκης;» Χαρακτήρισε «διεφθαρμένους» όσους προωθούσαν τον καιρό της πανδημίας το συγκεκριμένο εμβόλιο

    .
    https://stopworldcontrol.com/vaccine-tyranny/
    Πώς εμβόλιο εντολές κατέστρεψαν εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο
    .
    Η Ανθρωπότητα βρίσκεται υπό επίθεση! Ζάμπλουτοι εγκληματίες ετοιμάζουν να εγκαθιδρύσουν μια Αντίχριστη Παγκόσμια Κυβέρνηση και να επιβάλουν παγκόσμια τυραννία.
    Η πιο περιεκτική επισκόπηση της την απερίγραπτη καταστροφής που προκλήθηκε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, από τα λεγόμενα "εmbόλια" για covid. Mην το αγνοήσετε αυτό, όπως και η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.
    https://stopworldcontrol.com/vaccine-tyranny/
    .
    O Ακούων Ακουέτω, ο Νοών Νοείτω και έχων Νουν ψηφισάτω…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το μυστήριο ;
    Μεγάλο Σάββατο περίπου η ώρα 12 μ.μ. περιμένω στην μεγάλη ουρά των ταμείων ενός σούπερ-μάρκετ αφού ψώνισα τα απαραίτητα για το Πάσχα. Υπήρχαν παράλληλες άλλες 3-4 παρόμοιες ουρές πελατών γύρωστα 40 περίπου άτομα. Ανοίγω το κινητό μου (Redmi 12) στις ρυθμίσεις και ενεργοποιώ το Bluetooth… αυτό αρχίζει και ανιχνεύει τις γύρω συσκευές … σε μισό λεπτό έχει ανιχνεύσει όχι τα κινητά αλλά 32-33 12ψήφιους αριθμούς σε 6 ζευγάρια με την εξής μορφή: 4Β:6D:7F:89:5R:76
    32 παρόμοιους 12ψήφιους αριθμούς.
    Πάω μετά από λίγο πάω σε μια καφετέρια κατάμεστη. Ενεργοποιώ το Bluetooth παρομοίως και πάλι τα ίδια … ανιχνεύει 20 αριθμούς. Μήπως το Bluetooth του κινητού ανιχνεύει και αναγνωρίζει τους αριθμούς των εμbolίων -eneseiς ;
    Αν αυτό συμβαίνει και σε άλλους ; Ξέρεις κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πει για αυτό , γιατί η διαπίστωσή σας υπήρξε και διαπίστωση και άλλων πολλών με την έναρξη των εμβολίων , ότι οι αριθμοί που αναφέρετε δεν είναι το αποτύπωμα των εμβολίων στους εμβολιασμένους, αλλά οι συσκευές που υπάρχουν στον χώρο και έχουν συνδεθεί με υπολογιστές . Το bluetooth τις αναγνωρίζει έτσι και μάλλον αυτό είναι , διότι αν είσασταν σε εξοχή , μαζί με εμβολιασμένους, δεν θα έβγαζε αυτά τα νούμερα το κινητό σας.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΞΩΒΕΡΓΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

      Διαγραφή
  4. Καλά τα λέει στο άρθρο.
    Δεν φταίει ο άλλος που κάνει σωστά την δουλειά του εναντίον μας ,αλλά εμείς που τα δεχόμαστε και τα ανεχόμαστε.
    Όλα τα υπομένουμε άκριτα και τα εφαρμόζουμε σαν υπάκουα ζώα, δηλαδή γκόιμ Goim και το
    επαληθεύουμε γιατί είμαστε ακατήχητοι ,άπιστοι και δεν αναζητούμε τον Θείο Λόγο και την απόλυτη γνώση που αυτός εκφράζει .
    Οι αρχές και οι εξουσίες ,πολιτικές και θρησκευτικές, που συνεργούν συνειδητά ή αναγκαστικά υποκύπτοντας παρελεύσονται ,ο Λόγος Του όμως μένει εις τους αιώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ" ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ» ΒΑΣΙΛΕΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ... ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

      Υ.Γ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;

      82,171 DEAD AND 6.5 MILLIONS INJURED FROM THE WORLD BIGGEST GENOCIDAL ANTICHRIST DICTATORSHIP WITH COVID VACCINES OF DEATH IN USA AND EUROPEAN DATABASE OF ADVERSE REACTIONS. 82.171 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2022 (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

      Διαγραφή
  6. EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 666 («ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ») ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/v4rfesl-the-antichrist-world-zionist-state-666.html , https://www.brighteon.com/65782567-d628-458b-82f4-68c8d2c87b23 , https://ugetube.com/watch/Dk3eJRznWDRV3VS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή