Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!




Γράφει ο Romanos

Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή. Μου την διηγήθηκε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, μια φτωχή γυναίκα που παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταιγίδα των εξαθλιωτικών μέτρων των αριστεροδέξιων προδοτών, που θα ανακεφαλαιοποιήσουν πάλι τις αδηφάγες τράπεζες  με δισεκατομμύρια, τα οποία θα φορτώσουν σε φτωχούς ανθρώπους σαν κι αυτήν την φτωχή γυναίκα.

Δουλεύει σε μια τράπεζα χρόνια, αλλά επειδή δεν έχει μόρφωση, ενώ κάνει υπεύθυνη δουλειά, ο μισθός είναι μικρός, κουτσουρεύτηκε και από τους αριστεροδέξιους  "σωτήρες" και δυσκολεύεται πια ακόμα και να ζήσει. Για τον λόγο αυτό έπλενε πιάτα σε πλούσιο σπίτι συριζαίων...

Έπλενε δεκάδες πιάτα και ποτήρια επί ώρες για 20 ευρώ που όμως της ήταν απαραίτητα για να ψωνίσει το φαγάκι το δικό της και των παιδιών της.

Πριν από μερικές μέρες είχαν τραπέζι σε φίλους τους και πήγε για να πλύνει τα πιάτα και τα ποτήρια τους. Στο τέλος την κάλεσαν να πιει κι αυτή "στην υγειά του πρωθυπουργού μας" όπως της είπαν. Εκείνη δεν είπε βέβαια την γνώμη της για τον δωσίλογο ψευτοαριστερό πρωθυπουργό, απλά δεν μίλησε...

Η σιωπή της όμως φαίνεται πως ήταν "εύγλωττη" διότι υποψιασμένοι οι συριζαίοι, την ρώτησαν. "Γιατί δεν μιλάς, δεν σου αρέσει ο πρωθυπουργός μας; " Εκείνη πάλι δεν μίλησε...

Τότε η κυρία του σπιτιού της είπε τελεσίδικα:
"Άκουσε κυρα... κατάλαβα τι πιστεύεις, γι αυτό εγώ δεν πρόκειται να σε ξαναφωνάξω να πλύνεις τα πιάτα!"


Κι εγώ, μου είπε η φτωχή γυναίκα, της απάντησα:
"Σε ευχαριστώ που μέχρι τώρα μου έδινες αυτό το 20άρικο για τις τόσες ώρες που έπλενα τα πιάτα σου, αν βρεις με τα ίδια λεφτά να σου κάνουν αυτή την δουλειά με γεια σου με χαρά σου"

"Τώρα, συνέχισε η φτωχή γυναίκα, δυσκολεύομαι ακόμη και στο φαγητό, να τώρα γυρίζει το στομάχι μου και δεν έχω τίποτε να φάω".

Με έπιασε ένας κόμπος στο λαιμό, δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!
Της λέω " μα σοβαρά, πεινάς"; Έγνεψε καταφατικά.
Εμ άμα είναι έτσι, της είπα, φεύγω τώρα να πάω να σου φέρω κάτι να φάς!
Με έπιασε απ το χέρι, με σταμάτησε, μια ματιά μου έριξε και είδα όλη την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο των φτωχών ανθρώπων μέσα σ αυτή την ματιά: " Δεν κάνει μου λέει να τρώω, έχω και χοληστερίνη..."

 Ήξερα ότι μου λέει ψέματα αλλά σταμάτησα. Μου λέει: " Ακόμα αντέχω αλλά αν καταπέσω με τον καρκίνο (έχει περάσει περιστατικό και φοβάται μετάσταση) και δεν μπορώ να δουλέψω θα αυτοκτονήσω αλλά δεν θα πάω μόνη μου..." 

"Τι είναι αυτά που λες, την διέκοψα, αν φτάσεις σε απόγνωση θα με πάρεις τηλέφωνο" της είπα και της έδωσα το κινητό μου.
Το πήρε κι έτσι αποχαιρετηθήκαμε.

Βρε άθλιοι ψευτοαριστεροί συριζαίοι που σκέφτεστε τους λαθρομετανάστες και φτάσατε να θέλετε να ανοίξετε τα σύνορα του Έβρου προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της ασφαλούς διόδου τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν σας καίγεται καρφί για τους Έλληνες που καταντάτε πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, για πόσο ακόμα νομίζετε ότι θα σας ανέχεται ο λαός;

Η ψευτοαριστερή συριζαία κυρία έκοψε το ψωμί της φτωχής γυναίκας γιατί δεν υποκρίθηκε ότι πίνει στην υγεία του δωσίλογου πρωθυπουργού! Δεν σας φτάνει λοιπόν η δική σας υποκρισία; Θέλετε ως νέοι "Καλιγούλες" να υποκρίνονται αφωσίωση στον "καίσαρα" και οι φτωχοί άνθρωποι που εξ αιτίας της πολιτικής του εξαχρειώνονται και δεν έχουν ούτε να φάνε;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου