Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΜΑΝΩΝ

ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ  "ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ISIL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ 



Η "μετριοπαθής αντιπολίτευση" εν δράσει στη Συρία


Επτά χώρες με προεξάρχουσες τις σιωνιστικές ΗΠΑ, την Αγγλία και την υπό την κηδεμονία τους Γερμανία, εκφράζουν σε κοινό ανακοινωθέν τη «βαθιά ανησυχία» τους ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στη Συρία θα οδηγήσουν σε περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης» 

Η κοινή ανακοίνωση, η οποία σημειωτέον εκδόθηκε από το τουρκικό ΥΠΕΞ (!), υπογράφεται (με αυτή την σειρά) από τη Γαλλία, τη Γερμανία,  το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκίατη Βρετανία και φυσικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. (Η σειρά ενδιαφέροντος είναι ακριβώς η αντίθετη!) 


 

Με το κοινό ανακοινωθέν τους καλούν την Ρωσική Ομοσπονδία «να σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις της εναντίον της συριακής αντιπολίτευσης και αμάχων» και «να εστιάσει τις προσπάθειές της στην καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους»!

«Οι βομβαρδισμοί οδήγησαν σε απώλειες αμάχων και δεν είχαν στόχο το Ισλαμικό Κράτος» αναφέρουν. 

Ο Νταβούτογλου  τράβηξε το σκοινί ακόμα περισσότερο δηλώνοντας ότι «η όλη επιχείρηση κατευθύνεται εναντίον του Ελεύθερου Συριακού Στρατού»!

Τους ποντικούς του ισλαμικού ψευδοκράτους που έχουν εκπαιδευτεί από την CIA, χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, διευκολύνονται από την Τουρκία και υποστηρίζονται από την Δύση για να ανατρέψουν την νόμιμη συριακή κυβέρνηση, τους βαφτίζουν συριακή αντιπολίτευση   και Ελεύθερο Συριακό Στρατό!

Ακόμη και το περιβόητο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο λειτουργεί υπέρ των δυτικών σχεδιασμών, αναγνώρισε ότι οι Ρώσοι βομβάρδισαν το τελευταίο τριήμερο στόχους του Ισλαμικού Κράτους στην πρωτεύουσα του «ISIL», τη Ράκα, όπως και θέσεις της Αλ Κάιντα στην επαρχία Χαλεπίου. 

Υποστήριξε βέβαια ότι η ρωσική Αεροπορία χτύπησε στο Ιντλίμπ, και άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Ποιες είναι αυτές οι άλλες δυνάμεις; Είναι ο Συνασπισμός Jaysh al Fateh, το Ισλαμικό Μέτωπο, η Ahrar al-Cham η Ταξιαρχία TAWHID, ο Jaysh al Islam και μια σειρά από άλλες με "υπέροχες" και "ποιητικές" ονομασίες τρομοκρατικών οργανώσεων που μόνο "μετριοπαθείς" δεν είναι...

Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσαντ ώστε να ανέβει στην εξουσία κάποιο ενεργούμενο πιόνι της σιωνιστικής Δύσης.

Οι δολοφόνοι σαλαφιστές από 80 διαφορετικά κράτη με την βοήθεια, υποστήριξη και χρηματοδότηση των επτά αυτών χωρών που υπογράφουν την κοινή ανακοίνωση, μπόρεσαν να μπουν στην Συρία την οποία έχουν μετατρέψει σε ένα απίστευτο "λουτρό αίματος" αμάχων ανδρών, γυναικών, παιδιών, βρεφών και ηλικιωμένων.

Ιδιαίτερα η Τουρκία είναι η χώρα που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ίδιου του τουρκικού Τύπου αλλά και σχετικές δικογραφίες,  διοχέτευσε μέσω της MIT οπλικά συστήματα κι εξοπλισμό στους δολοφόνους του Ισλαμικού ψευδοκράτους, διαθέτει βάσεις, στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών για να πολεμήσουν το συριακό Στρατό, ενώ τους προσφέρει μέχρι και ιατρική περίθαλψη!

Δεν σταματάει όμως εδώ. Μέσα από την Τουρκία διεξάγεται και το παράνομο εμπόριο των κλεμμένων αρχαιοτήτων από την Συρία, ενώ ελεύθερα εμπορεύονται οι ισλαμιστές το κλεμμένο συριακό και ιρακινό πετρέλαιο από την Deir Ezor και την Μοσούλη μέσω των τουρκικών λιμανιών.

Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται οι  ΗΠΑ που έχουν παίξει κύριο ρόλο  στην δημιουργία του ίδιου ISIS και ISIL.

Η δύση μαζεύει τις δυνάμεις της, σε λίγο θα μπει και αυτή στο παιχνίδι και ο πόλεμος θα φουντώσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου