Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΑΙΓΑΙΟ)...


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ





Σε επίσημο μοίρασμα του Αιγαίου προχώρησε η ΕΕ αφού για να αντιμετωπιστεί το κύμα της λαθρομετανάστευσης αποφασίστηκε να πραγματοποεί η ελληνική με την τουρκική Ακτοφυλακή κοινές περιπολίες στην ελληνική θάλασσα.

Αποκτούν δηλαδή δικαιώματα έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό της Frontex. Φυσικά οι Τούρκοι με αφορμή την λαθρομετανάστευση θα προωθηθούν και πέραν του εικοστού πέμπτου μεσημβρινού.

Σε συμφωνία επί της αρχής για ένα σχέδιο δράσης που έχει σκοπό να ανακόψει το κύμα των λαθρομεταναστών που κατευθύνεται προς την Ευρώπη κατέληξαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία, γράφει γερμανική εφημερίδα, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης κατέληξαν στη συμφωνία αυτή την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να εγκριθεί αύριο κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Βάσει του σχεδίου αυτού, η Τουρκία θα πρέπει να δεχθεί να εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να ασφαλίσει τα σύνορά της με την ΕΕ συμμετέχοντας σε κοινές περιπολίες με την ελληνική ακτοφυλακή στο ανατολικό τμήμα του Αιγαίου, οι οποίες (περιπολίες) θα συντονίζονται από την ευρωπαϊκή υπηρεσία εποπτείας των συνόρων Frontex, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα, το
δημοσίευμα της οποίας επικαλείται το AFP.

Οι λαθρομετανάστες οι οποίοι θα συλλαμβάνονται θα οδηγούνται πίσω στην Τουρκία, όπου θα κατασκευαστούν και θα συγχρηματοδοτηθούν από την ΕΕ έξι νέοι καταυλισμοί που θα μπορούν να στεγάσουν έως και δύο εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Από την πλευρά τους, οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να δεχθούν να φιλοξενήσουν έως και 500.000 ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στην Ευρώπη διά θαλάσσης με κάθε ασφάλεια, χωρίς να καταφεύγουν σε διακινητές, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και γερμανικές πηγές.

Με δεδομένο ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι το 5% των εισερχομένων "προσφύγων" στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι μπαίνουν με πλαστά χαρτιά από την Τουρκία, καταλαβαίνουμε πόσοι θα "συλλαμβάνονται και θα επιστρέφουν...

Και όλα αυτά τα δέχεται η "φιλόξενη" κυβέρνηση των δωσιλόγων του ΣΥΡΙΖΑ!

Όλα στημένα!

Και θα γεμίσουμε "νόμιμους" λαθρομετανάστες και θα διχοτομηθεί το Αιγαίο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου