Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ISIS;

"ΝΕΚΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ) Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ISIS ΧΑΛΙΦΗΣ ABU BAKR AL-BAGHDADI!



Τι μυστήρια παιχνίδια παίζονται με τις ειδήσεις για τον πόλεμο στη Συρία... Κάθε φορά που στριμώχνονται οι Ισλαμιστές ψευτομουσουλμάνοι του ISIS βγαίνει η είδηση ότι σκοτώνεται ο αρχηγός τους Abu Bakr al-Baghdadi, ώστε να φανατίζουν τους μισθοφόρους τους να πολεμάνε με μεγαλύτερο μένος εναντίον του στρατού της Συρίας και του Ιράκ.

Πρώτη φορά σκοτώθηκε πριν 13 μήνες απο αμερικανικούς βομβαρδισμούς και δημοσιεύτηκε φωτογραφία του πτώματός του!



KKKKKKKKKKK



Δύο μήνες αργότερα ξανασκοτώθηκε, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι ψευτομουσουλμάνοι του Ι.Κ. Ήταν τότε που οι ποντικοί του  ISIS ηττήθηκαν από τους Κούρδους Πεσμεργκά στο Κομπάνι. Και πάλι δημοσιεύτηκε φωτογραφία του νεκρού χαλίφη...



 

Τον Μάρτιο του 2015 φέρεται ως βαριά τραυματίας από αεροπορική επιδρομή της 18/3/2015.Αυτή την φορά δίνεται και το όνομα και η φωτογραφία του διαδόχου του...



Cagygiggigum


Τελικά σήμερα "σκοτώνεται" για τρίτη φορά! Αυτή την φορά από  Ιρακινή αεροπορική επιδρομή! Δεν κυκλοφόρησε ακόμα καμιά φωτογραφία αλλά μάλλον δεν πρόκειται.
Όλα αυτά εξηγούνται διότι όπως είπαμε οι ποντικοί του  ISIS και ISIL βρίσκονται σε πολύ δεινή θέση με την εμπλοκή της Ρωσίας και τους ανελέητους βομβαρδισμούς των θέσεών τους από τα ρωσικά αεροσκάφη.

Εκτός εάν ο Abu Bakr al-Baghdadi δεν είναι χαλίφης αλλά... γάτος και άρα...εφτάψυχος!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου