Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ISIS ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΒΙΝΤΕΟ:Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  




Δεν υπάρχουν επιζώντες και οι 224 επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους είναι νεκροί. Το μαύρο κουτί έχει βρεθεί, όμως δεν γνωρίζουμε πώς συνετρίβη το αεροπλάνο, αλλά μόνο ότι κατέπεσε από τα 36.000 πόδια. Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί το ISIS βρίσκεται στην περιοχή, αλλά η Ρωσία θα κινηθεί γρήγορα για να διερευνήσει τα αἰτια. 

Το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος τα θρασύτατα ποντίκια που εξολοθρεύονται μαζικά, με την βοήθεια της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας βρήκαν την ευκαιρία να παρουσιαστούν σαν ακόμα ισχυροί και με προκήρυξη που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter υποστηρίζουν ότι κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος Airbus A321 που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ!!!

Πάντως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να επιβιβαστούν ειδικοί εμπειρογνώμονες σε κυβερνητικό  αεροσκάφος και να αναχωρήσουν για την Αίγυπτο. Ο πρόεδρος «έδωσε εντολή στον υπουργό Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών να στείλει αμέσως, κατόπιν συμφωνίας με τις αιγυπτιακές αρχές, το αεροσκάφος του υπουργείου στην Αίγυπτο» για να συμμετάσχει στις έρευνες στο σημείο της συντριβής, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Στο βίντεο πάντως το οποίο τα ισλαμικα ποντίκια πέρασαν για να δείξουν την κατάρριψη, το αεροσκάφος φαίνεται να εκρήγνυται στον αέρα αλλα πουθενα δεν φαίνεται ριπή ή πύραυλος να το χτυπάει...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου