Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΗΠΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ;


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ;



Γράφει η Δέσποινα Κουτσούμπα στο facebook

Αιματοβαμμένα στην κυριολεξία είναι τα ενημερωτικά που στέλνει η Αμερικανική πρεσβεία στα κεντρικά του State Department για τις εξελίξεις στην Αθήνα. Για την ακρίβεια είναι σοκαριστικά μια και περιγράφουν έναν κολασμένο χειμώνα με σκηνικό πολέμου στο κέντρο των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας. 

Η ελληνική κυβέρνηση-για την ακρίβεια το υπ. Δημόσιας Τάξης -έχει προετοιμασθεί ήδη- για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!

 Σύμφωνα με τα ενημερωτικά των Αμερικανών τουλάχιστο δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα έχουν ύποπτα πόθεν έσχες κάτι που θα επιταχύνει τις εξελίξεις και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ένας από τους δύο υπουργούς είχε ξεχάσει για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ, κάτι που έκανε με συμπληρωματική δήλωση φέτος, ενώ ο άλλος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του μετοχές σε εταιρεία, ενάντια στους περιορισμούς για τη συμμετοχή στο κυβερνητικό συμβούλιο. 

Παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπιστεί και δύο βουλευτές που έχουν φορολογικές εκκρεμότητες, οι οποίοι και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες. 

Οι Αμερικανοί εκτιμούν πως ο Δεκέμβρης του 2008 θα είναι εισαγωγή στα κολασμένα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2015. Mάλιστα προβλέπουν εκλογές την Ανοιξη του 2016 μέσα σε μια Ελλάδα-κόλαση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στις ΗΠΑ πρώην πρωθυπουργό ώστε να περάσει από interview για το κατά πόσο μπορεί να αποσοβήσει ένα αιματοκύλισμα στην Ελλάδα τους προσεχείς μήνες. Το θεωρούν δεδομένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου