Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΓΓΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΑΡ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ...


ΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΣΚΗΤΟΥ:ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ...


Γέροντας ασκητής από το Φαλακρό όρος της Δράμας, εδώ και πολλά χρόνια περιγράφει σε πνευματικά του παιδιά και σε συγγενικά του πρόσωπα που τον επισκέπτονται, τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα.

Επειδή έχουν επαληθευθεί πολλά από εκείνα που τους έχει αποκαλύψει διότι πρόκειται για άνθρωπο φωτισμένο με την Χάρη του Θεού, δημοσιεύουμε σήμερα, με τις όποιες επιφυλάξεις έχουμε πάντοτε  για τις προρρήσεις, όλα όσα εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα   σε συγγενικό του πρόσωπο. 


Είχε από καιρού αποκαλύψει ότι θα ξεκινήσουν τα γεγονότα στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβρη πράγμα που του επιβεβαίωσε τώρα.

Εκτός του τρίτου και χειρότερου μνημονίου, που ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, θυμίζουμε ότι ίσως ακόμη βαρύτερο  γεγονός με απρόβλεπτες συνέπειες μεγέθους ολέθρου, είναι ο λαθραίος εποικισμός της χώρας. 


Σήμερα ο δήμαρχος Λέρου αποκάλυψε στην τηλεόραση ότι μόνο στη Λέρο καταφθάνουν 30.000 μετανάστες τον μήνα!!! Μιλώντας με ειδικούς που παρακολουθούν το κύμα μετανάστευσης μάθαμε ότι μόνο το 5% αυτών είναι γνήσιοι Σύροι, το υπόλοιπο 95% είναι Πακιστανοί, Αφγανοί και πάσης άλλης φυλής εκτός των Σύρων, αλλά παίρνουν από την Τουρκία πλαστά διαπιστευτήρια ότι είναι Σύροι πρόσφυγες!!!

Αποκάλυψε λοιπόν ο γέροντας ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν γίνει πολλά και συνταρακτικά στην πατρίδα μας, πράγμα που συνάδει με την ρήση σοφού αγιορείτη ιερομονάχου που είπε σε γνωστούς μας ότι "Δεκέμβρη, Γενάρη και Μάρτη θα είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα"

Τα πολύ σπουδαία και δύσκολα γεγονότα στην Ελλάδα  μπορεί να σχετίζονται με τους αλλοδαπούς, ασφαλώς με τα μέτρα του υπερμνημονίου που έφερε η ψευτοαριστερή κυβέρνηση (και θα έχουν ως συνέπεια την απώλεια της ιδιοκτησίας των Ελλήνων) αλλά και με σκάνδαλα που θα αλληλοαποκαλύπτουν οι πολιτικοί, ένθεν κακείθεν για να τραβήξουν από πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας...

Το τέλος των γεγονότων για την Ελλάδα είπε ο γέροντας  θα είναι τον Μάϊο όταν θα ξεσπάσουν με ορμή τα παγκόσμια γεγονότα (δυστυχώς ίσως η ανάφλεξη του πολέμου στην Συρία...

Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας, τα ακούμε, αυξάνουμε την προσευχή μας και την εμπιστοσύνη μας στον Θεό και προετοιμαζόμαστε και ως άνθρωποι για να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις εάν έλθουν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου