Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

OI EYΡΩΠAIOI ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ"


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 16 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΔΟΣΗ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!




ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ"!!!

16 δισ.ευρώ θα δοθούν στις ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ Ε.Τσακαλώτο για να ανακεφαλαιοποιηθούν και παρ΄όλα αυτά μετά την ανακεφαλαιοποίηση θα ανήκουν στο νέο Υπερταμείο στο οποίο θα μεταφερθούν και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και το οποίο θα είναι "η εγγύηση" για την νέα δανειοδότηση της χώρας στα πλαίσια του νέου και επαχθέστερου Μνημονίου. 

Το χειρότερο δηλαδή σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν θα είναι πλέον ελληνικό. Θα δοθεί όπως προβλέπεται μέσω του Υπερταμείου, στο Βερολίνο δηλαδή στους διαχειριστές των τοκογλύφων Σόιμπλε και Μέρκελ! 

Αλλά δεν θα ανήκουν στο Υπερταμείο (πώλησης της Ελλάδος) μόνο οι τράπεζες ...

Οι "δανειστές" 
βάζουν "χέρι" στον ελληνικό ενεργειακό και ορυκτό πλούτο, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας δανεισμός αφού την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά και τα χρήματα για τις επενδύσεις θα τα δώσουν οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες από τα έσοδα του νέου Υπερταμείου στο οποίο θα μεταφερθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των τραπεζών. 

   Οι τοκογλύφοι θέλουν να περάσουν οι μετοχές και τα περιουσιακά στοιχεία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αλλά και των εσόδων των υδρογονανθράκων (μελλοντικών) στο νέο Ταμείο!!!

Σε αυτό θα ενταχθούν λοιπόν τα περουσιακά στοιχεία των ελληνικών τραπεζών, των υπό αξιοποίηση ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ (βραχονησίδες, αεροδρόμια, λιμάνια, ΑΔΜΗΕ, υποδομές, κρατικές εταιρείες κλπ) και τα μελλοντικά έσοδα από την εκμετάλλευση των υδρογοναθράκων! 

Το σημαντικότερο  όμως όλων είναι το επόμενο:

Στο Υπερταμείο (πώλησης της Ελλάδος) τη διοίκηση θα ασκούν 3 μέλη από την ελληνική κυβέρνηση και τρία μέλη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μεταξύ των οποίων ο ένας θα είναι πρόεδρος και ο οποίος σε περίπτωση ισοψηφίας θα έχει διπλή ψήφο. Δηλαδή η ΕΚΤ θα κάνει ό,τι θέλει...


ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου