Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ CAPITAL CONTROL ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ


ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 3,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 




Ένα είδος ...μόνιμων capital controls για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους με σκοπό να τους κλείσει στην ηλεκτρονική φυλακή των καρτών, φαίνεται πως σκέπτεται να επιβάλλει το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα ένα σχέδιο που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο στις αναλήψεις μετρητών έχει στα σκαριά το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής. 

Το μέτρο-σοκ αφορά περίπου 3,2 εκατομμύρια συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, βασικός άξονας του σχεδίου είναι να περικοπεί στις παραπάνω κατηγορίες η εβδομαδιαία λήψη μετρητών από τις τράπεζες στα 150 ευρώ από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα χρήματα (μισθοδοσίας ή σύνταξης) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Από τη συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να εξαιρεθούν συνταξιούχοι άνω των 75 ετών και όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η χρήση του πλαστικού χρήματος είναι περιορισμένη.

Έτσι επιβάλλει η φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, με σκοπό την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ)!

Εκτελεστικό όργανο η εδώ δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση των Τσίπρηδων (όπως λέμε Ράλληδων).

Ο Λαός όμως αγρυπνά και θα ανατρέψει τα σχέδια των παρανόμων ληστών. Η ηλεκτρονική φυλακή δεν θα περάσει!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου