Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ;

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ  ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

2 ΒΙΝΤΕΟ


ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ


Έλεγε λίγο πριν κοιμηθεί ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από την Συρία. Τώρα τα γεγονότα δείχνουν ότι πλησιάζει ο καιρός καθώς μαίνεται ο συριακός λεγόμενος εμφύλιος με την λοιμική νόσο του Ισλαμικού  ψευδοκράτους να εξαπλώνεται αλλά να δέχεται και τα ανελέητα χτυπήματα από την Ρωσία που θέλει να τελειώνει με αυτά τα ποντίκια. 

Παράλληλα οι αυξανόμενες αντιπαλότητες μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας, η προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία αλλά και η επίδειξη δύναμης της Μόσχας στη Δύση που «ερεθίζει» το ΝΑΤΟ, φέρνουν στο προσκήνιο ψυχροπολεμικές εντάσεις και οι υπερδυνάμεις ενισχύουν το ρόλο τους στην γεωπολιτική σκακιέρα.

Το ΝΑΤΟ περιμένει αλλά ετοιμάζει μυστικά την "απάντηση"στη Ρωσική πρόκληση και στην Κινεζική συμμαχία, το "θράσος" του Ιράν που συμπλέει, αλλά και συνολικά στα σχέδια του αντιπάλου δέους, του Συμφώνου της Σαγκάης .

Προς το παρόν η Ρωσία  έχει κάνει κόλαση την ζωή των ισλαμοφασιστών όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν:Σύντομα θα ανάψει σαν λαμπάδα όλη η Μέση Ανατολή. Η Μεσόγειος και τα παράλια της Μ. Ασίας θα ακολουθήσουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου