Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΟΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 200 ΔΙΣ!




Πολλοί είναι αυτοί (κυρίως τα δωσίλογα ΜΜΕ) που πανηγυρίζουν ότι η ψευτοαριστερή κυβέρνηση πέτυχε τον στόχο της να βάλει στην συζήτηση το θέμα του χρέους.

Ο λόγος για ένα δημοσίευμα της μαύρης γερμανικής φυλλάδας 
Bild σχετικά με το  κούρεμα του Ελληνικού χρέους.   
   
«Το κούρεμα του χρέους για την Αθήνα θα έρθει και θα είναι ακριβό», αναφέρει η Bild σε μεταμεσονύκτια δημοσίευση στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις αναλυτών της Deutsche Bank, τις οποίες η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της.

Η Deutsche Bank λοιπόν σύμφωνα με την Bild, αναφέρει σε απόρρητο έγγραφο της, πώς το ελληνικό χρέος για να είναι βιώσιμο θα πρέπει να "κουρευτεί" κατά τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Όσοι βιάζονται να πανηγυρίσουν, ασφαλώς δεν πρόσεξαν μια άλλη είδηση, ίσως πιο σημαντική σχετικά με το "τάϊσμα" των βρυκολάκων που στα απλά Ελληνικά λέγονται τράπεζες. 

Οι Γερμανοί "εταίροι" (ως γνωστόν "είναι φίλοι μας οι Γερμανοί"), μας διεμήνυσαν ότι αν μέχρι το τέλος του έτους δεν ψηφιστούν όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα και δεν γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έρχεται το “bail in” δηλαδή το κούρεμα των καταθέσεων.

Το “bail in” μπορεί να γίνει αυτομάτως μετά τα Χριστούγεννα ή με το που θα αλλάξει ο χρόνος εφ΄ όσον οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί. Και τότε κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει το... μαχαίρι. 

Κάποιοι λένε πώς, αν τελικώς επιβληθεί, δεν θα μείνει  μόνο στους μετόχους ή σε αυτούς που έχουν καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, αλλά θα επεκταθεί και προς τα κάτω. 

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι όταν ακούμε για κούρεμα του χρέους, θα πρέπει να ξέρουμε ότι εμείς οι Έλληνες θα πληρώσουμε τον λογαριασμό, ενθυμούμενοι την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου που στο τότε περίφημο κούρεμα του χρέους, γνωστότερο ως PSI, το μάρμαρο το πλήρωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια, τα αποθεματικά των οποίων εξαερώθηκαν!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για κούρεμα του χρέους που θα σημαίνει κούρεμα των μικροκαταθέσεων, δηλαδή λεηλασία των τελευταίων οικονομικών του Έλληνα.

Και επειδή αυτό δεν θα βγει αλλά θα οδηγήσει σε περαιτέρω ύφεση, θα μας οδηγήσουν και σε έξοδο από το ευρώ αλλά με τους όρους που θέλουν αυτοί, δηλαδή σε μια δραχμή εξαρτώμενη από το ευρώ και ελεγχόμενη από τους διεθνείς τραπεζίτες.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940-44;

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ ΕΣΤΙ!!!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου