Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΙΗΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΙΗΣΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!      




Στη χώρα μας που έχει καταρρεύσει οικονομικά, ακολουθεί δυστυχώς και η ηθική κατάρρευση και μάλιστα με την νομοθετική "σφραγίδα" αφού κατατέθηκε χθες το βράδυ στην Βουλή το νομοσχέδιο που επιτρέπει τον γάμο και την υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια!!!


Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση αδιαφορώντας παντελώς για το γεγονός ότι θίγει τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, τις οικογενειακές παραδόσεις και την βαθειά Ορθόδοξη παράδοση που έχει η χώρα μας, θεσμοθετεί τους γάμους των ομοφυλόφιλων και τους δίνει δικαίωμα να υιοθετούν ακόμα και μωρά παιδιά!

Όταν ακόμα και τα ετερόφυλα άτεκνα ζευγάρια πρέπει να περιμένουν χρόνια για να γίνει δεκτό ένα φυσιολογικό-και θεάρεστο-αίτημα υιοθεσίας, τώρα θα μπαίνουν στην "ουρά" οικογένειες με δύο πατέρες ή δύο μητέρες ανάποδα, σχήματα αντίθετα όχι μόνο στην Ορθόδοξη παράδοση ή στη λογική, αλλά και σε αυτήν καθεαυτήν την ανθρώπινη φύση!

Αυτό το πράττει η κυβέρνηση κατ΄εντολήν της νεοταξικής διεθνούς ελίτ (που εμείς ονομάζουμε  Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία, ΠΤΕ) η οποία στοχεύει στην υπονόμευση ολόκληρης της κοινωνικής συνοχής αλλά και την "παραγωγή" παιδιών εθισμένων στην "διαφορετικότητα" του γάμου ανδρών με άνδρες και γυνακών με γυναίκες!

Με το σύμφωνο συμβίωσης θα δοθούν δικαιώματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δυνατότητα σύνταξης χηρείας και μελετάται το ενδεχόμενο αναγνώρισης οικογενειακού επιδόματος (όπως ισχύει για τον γάμο), υποβολής κοινής φορολογικής δήλωσης ενώ θα καθορίζονται και όλα τα υπόλοιπα εργασιακά και ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι! Για να μη στερείται ο ένας της παρουσίας του άλλου και να διαδίδουν τον "πολιτισμό" τους!!!

Παράλληλα με το επαίσχυντο νομοσχέδιο τιμωρούνται με πιο αυστηρές ποινές τα λεγόμενα ρατσιστικά εγκλήματα (λές και η ομοφυλοφυλία είναι ράτσα) ενώ ιδρύεται και  Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας για χαράξει τη σχετική πολιτική που θα καταδικάζει τους κατά φύσιν ανθώπους εάν τολμήσουν να πουν ότι δεν συμμετέχουν σε παρα φύσιν ενέργειες...

Έρημη χώρα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου