Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ






Εδώ δεν έχει ο κόσμος ψωμί να φάει, οι άθλιοι, μετά τα μεσάνυχτα, βαμπίρ του νεοταξικού σιωνιστικού ράϊχ, ψήφισαν ως νόμο του κράτους το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφιλοφίλων!!!
Αυτός ο νόμος έλειπε από την Ελλάδα!!!



Με τις φρικαλέους ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων πέρασε το νομοσχέδιο του αίσχους ενώ θετική ψήφο έδωσε και ένα μέρος της ΝΔ. Πρόβα τζενεράλε της οικουμενικής με την νομιμοποίηση της ανωμαλίας!

Σκοτώνοντας για μια φορά ακόμα τις λέξεις της ελληνικής γλώσσας μιλάνε περί 
 συμφώνου συμβίωσης «ομόφυλων» και όχι «ομοφυλοφίλων» ενώ είναι γνωστό και στους αγράμματους ότι ομόφυλα είναι απλώς δύο άτομα του ιδίου φύλου, ενώ ομοφυλόφιλο λέμε το άτομο που έλκεται ερωτικά από άτομο του ίδιου φύλου.

Είναι ακριβώς όπως ονόμασαν την κρατική ληστεία «ΕΝΦΙΑ» και τον οποίο διπλασιάζουν με την λεκτική ταχυδακτυλουργία  του «συμπληρωματικού φόρου». 

Όπως βάφτισαν την κλοπή των κόπων μιας ζωής, με την περικοπή των συντάξεων, των μισθών και των επιδομάτων, «διαρθρωτικές αλλαγές».

Όπως ο «λαθρομετανάστης» έγινε «παράνομος μετανάστης» και πετσοκόβοντας κάθε έννοια μετατράπηκε σε «παράτυπο μετανάστη» που όχι μόνο ατιμώρητος αλλά και επιβραβευόμενος κατακλύζει την πολύπαθη χώρα μας αλλοιώνοντας τον εθνικό χαρακτήρα του πληθυσμού της.

Ο Τσίπρας εντελώς ξετσίπωτα και ενώ δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγνώμη από τα εκατομμύρια των ανέργων, των φτωχοποιημένων Ελλήνων που τόσο βάναυσα εξαπάτησε, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, έσπευσε να ζητήσει «συγνώμη» από τους ομοφυλόφιλους για την καθυστέρηση(!!!) στην ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε και την «ντροπή του» για αυτή.

Αντί να ντρέπεται που δήλωνε και δηλώνει αριστερός ενώ είναι φασίστας και υπηρέτης των τραπεζιτών, αντί να ντρέπεται που είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό και μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ του σε εξευτελιστικό ΝΑΙ με συνέπεια την τελεία εξαθλίωση και την γενοκτονία των ελλήνων, ντρέπεται που άργησε να περάσει τον νόμο για να παντρεύονται οι οπισθογεμείς!!! 

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!

Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ!


2 σχόλια:

  1. ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ Quo Vadis ;

    ΠΡΟΣ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΜΠΗΙΑ ; ; ;
    - See more at: http://www.fotgrammi.gr/index.php/news-ipipa/1040-141215----quo-vadis--------#sthash.1boY2UYv.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή