Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;


Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΡΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥ"!



Τον Σόρος και την αμερικανική κυβέρνηση και τα κέντρα που υπηρετούν κατονομάζει ως υπευθυνους για την προβολη΄της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα και την ψήφιση του συμφώνου συμβιώσεως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Χαρακτηρίζει "εθελόδουλα πιόνια και ανδρείκελα του διεθνιστικού σιωνιστικού συστήματος" τους Έλληνες βουλευτές που το ψήφισαν και παραθέτει τέσσερις επιπτώσεις της ψήφισης μεταξύ των οποίων και το ότι "κατασκευάζει νομικώς έναν ανύπαρκτο άνθρωπο τον αρρενοθήλυ".


Αναλυτικά αναφέρει: 

Η ψήφισι του απαραδέκτου νομοσχεδίου «Σύμφωνο συμβίωσης και άλλες διατάξεις» από το Εθνικό Κοινοβούλιο, από τα δήθεν αντισυστημικά κόμματα (;), προδήλως πρώτον αντιβαίνει στην πολιτισμική μας ταυτότητα η οποία εδράζεται και επί του πανιερωτάτου θεσμού της οικογενείας που διαχρονικά ορίζεται σαν συνάφεια ανδρός και γυναικός και συγκλήρωσι του βίου παντός, θείου και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία (Μοδεστίνος). Κατά την πίστι μας αποτελεί μυστήριο μέγα αλληλοπεριχωρήσεως των δύο φύλων και αναλήψεως του ενός από το άλλο, ως σταυρού και αναστάσεως. Με το νομοθέτημα αυτό αποδομείται πλέον στις συνειδήσεις των νέων ανθρώπων για να αποβαίνουν χειραγωγήσιμοι για την καταδολίευσι της ελευθερίας τους.

Δεύτερον μεταβάλλει τον νομικό μας πολιτισμό που θεωρεί ως έγκλημα την παρά φύσι ασέλγεια, την πρακτική της ομοφυλοφιλίας, με το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικος, αναγορεύοντας ως έννομο αγαθό που δείται εννόμου προστασίας αυτή την τραγική χυδαιότητα. Ήδη οι λεγόμενοι «ακτιβισταί» του χώρου ζητούν την κατάργησι αυτής της ποινικής προβλέψεως που κολάζει την παρά φύσι ασέλγεια ως απαξίωσι της ανθρωπίνης σεξουαλικότητος.

Τρίτον θεσμοθετεί την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και κατασκευάζει νομικώς έναν ανύπαρκτο άνθρωπο τον αρρενοθήλυ, με το ψευδές πρόταγμα ότι δήθεν υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα τη στιγμή που δεν υφίσταται ανθρώπινο δικαίωμα που μπορεί μία συντεταγμένη πολιτεία και κοινωνία ανθρώπων να προστατεύση, εφ’ όσον δεν συνάπτεται άρρηκτα με την ανθρώπινη φύσι.

Τέταρτον απενοχοποιεί στις συνειδήσεις των νέων ανθρώπων εγκληματικώς την παράχρησι του ανθρωπίνου σώματος που επιφέρει τρομακτικές ασθένειες εις βάρος της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρωπίνου προσώπου και που αποτελεί την βασική πρακτική της ομοφυλοφιλίας.

Όλα τα παραπάνω ρίπτονται στο καλάθι των «αχρήστων» από τα δήθεν αντισυστημικά κόμματα που ψηφίζουν αυτό το επαίσχυντο νομοθέτημα, διότι αυτή την εντολή έχουν λάβει από το διεθνιστικό κέντρο παγκοσμίου εξουσίας που αποδεικνύεται πλέον πασίδηλα ότι αποτελούν παραρτήματά του. Στον σχεδιασμό υλοποίησης των συγκεκριμένων εντολών αποδεικνύεται ότι εργάζονται όλες οι αντισυστημικές κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας, χωρίς μεταφυσική αγωνία και έλεγχο συνειδήσεως.

Η απόδειξι ότι όλοι οι ψηφίζοντες αυτή την θεσμική ανατροπή της οντολογίας του ανθρωπίνου προσώπου υλοποιούν το σχεδιασμό του διεθνιστικού κέντρου μας «δωρήθηκε» από την απρονοησία του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά την φετεινή παρέλαση των ομοφυλοφίλων gay pride, να αναγράψη με έμφαση ότι χορηγός της εκδηλώσεως είναι το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, γεγονός που δημιούργησε «καυγά μέγα» μεταξύ του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και των «ακτιβιστών» διοργανωτών της παρελάσεως, οι οποίοι δυσανασχέτησαν για τα αποκαλυπτήρια της χρηματοδοτήσεώς των.

Καί εφ’ όσον λοιπόν το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης χρηματοδότησε το gay pride Θεσσαλονίκης, κατά λογική ακολουθία η Αμερικανική Πρεσβεία Αθηνών θα χρηματοδότησε το gay pride Αθηνών, άσχετα αν ο Δήμος Αθηναίων δεν το γνωστοποίησε «πονηρώς» φερόμενος, διότι δεν μπορεί να πιστέψει εχέφρων άνθρωπος ότι ο Αμερικανός Πρόξενος Θεσσαλονίκης κινήθηκε αυτοβούλως και χωρίς την εντολή και την έγκρισι του Αμερικανού Πρέσβεως.

Καί τώρα μπαίνει το τρομακτικό ερώτημα για τους δήθεν αντισυστημικούς του Κοινοβουλίου μας Δεξιούς, Κεντρώους και Αριστερούς: Γιατί η Αμερικανική Πρεσβεία και κατ’ επέκτασι η Αμερικανική Κυβέρνησι χρηματοδοτεί τις παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα; Ποιά σκοπιμότης εξυπηρετείται από την Κυβέρνησι της μεγάλης αυτής Χώρας; Γιατί να μην ευθέως πιστέψει κανείς ότι οι ψηφίζοντες αυτό το επαίσχυντο νομοθέτημα τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών των ΗΠΑ που όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι.

Ετέρα πολυσήμαντη απόδειξη μας προσέφερε στο παρελθόν ο εξαίρετος Καθηγητής και άνθρωπος και αγωνιστής των Δημοκρατικών ιδεωδών κ. Θεόδωρος Κατσανέβας, όταν σε τηλεοπτική του εμφάνισι ενώπιον «ακτιβιστών» του ομοφυλοφιλικού χώρου τους κατήγγειλε ότι χρηματοδοτούνται και επιχορηγούνται άμεσα από το Foundation Open Society του κ. Τζώρτζ Σόρος και είναι εκπληκτικό ότι ο νομικός παραστάτης τους που ευρίσκετο στην εκπομπή, το απεδέχθη πληρέστατα. 

Είναι γνωστός ο κ. Σόρος από την σχέσι του με τους επί κεφαλής του Αμερικανικού Εβραικού λόμπυ, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και από την διαρκή συμμετοχή του στο think tank (!!!) της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το Ίδρυμα «Ανοικτή κοινωνία» του κ. Σόρος χρηματοδοτεί την «ακτιβιστική» δράση της ομοφυλοφιλίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη; Γιατί δεν το κάνει για την Κίνα, τις Ινδίες, τον Ισλαμικό κόσμο, την Αφρική, δηλ. για πέντε περίπου δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας; Τα δικά τους δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα είναι κατωτέρας σημασίας;

Η απάντησι νομίζουμε είναι πολύ απλή. Αυτό που πρέπει να γκρεμιστή, να σαπίση, να αποδομηθή είναι η Χριστιανική Ευρώπη και σε αυτό συμπράττουν οι δήθεν αντισυστημικοί Έλληνες Βουλευτές που αποδεικνύονται με τον τρόπο αυτό εθελόδουλα πιόνια και ανδρείκελα του διεθνιστικού σιωνιστικού συστήματος.

Τέλος είναι νομοτελειακό το γεγονός, γιατί ο πνευματικός νόμος πάντοτε θα λειτουργή, ότι ο άνθρωπος που ενήγαγε τη Χώρα μας στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα οροθετικός κατά δήλωσί του, επιβιώνει με κοκτέιλς αντιβιοτικών. Αυτό είναι το πρότυπο που θέλουν για την νέα γενιά οι Βουλευτές του Κοινοβουλίου; Κρίμα και ντροπή ...


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου