Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΠΡΟΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!


ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΝ ΕΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣ ΒΟΘΥΝΟΝ (ΒΟΘΡΟΝ) ΕΜΠΕΣΟΥΝΤΑΙ!




Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΣΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!

Πέντε ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ και ξαφνικά (;) υπάρχει ένας "έρωτας μεγάλος" μεταξύ του Τσίπρα και του Μεϊμαράκη.

 Ο πρώτος δωσίλογος φέρεται να στηρίζει τον δεύτερο στη μάχη για την αρχηγία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά αποτελεί συγκεκριμένο στόχο της ψευτοαριστερής κυβέρνησης.


Ο Τσίπρας θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία ώστε να εκλεγεί στην ΝΔ ένας  "εικονικός αντίπαλος" και να παίζει μόνος του μπάλα όσο καιρό "κυλάνε" τα νομοσχέδια, ενώ όταν σκουρέψουν τα πράγματα ο  Μεϊμαράκης θα "ανοιχτός" σε συνεργασία.

Έτσι λοιπόν το ψευτοαριστερό Μαξίμου έχει χαράξει πορεία προσέγγισης του Μεϊμαράκη με τον οποίο θεωρεί ότι έχει "συναντίληψη" σε μεγαλύτερο βαθμό από το ΠΑΣΟΚ και εμφανίζεται ως ο πιο διαλλακτικός (έως σίγουρος) στο σενάριο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο και φρικτό χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα σταυρώσουν τον Ελληνικό λαό. 

Όλοι αυτοί οι σαλντιμπάγκοι της εξουσίας λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο δηλαδή τον Ελληνικό λαό ο οποίος θα ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα τους!

Δεν αντέχει ο δωσιλογισμός και οι δυνάμεις κατοχής με κοινοβουλευτικό μανδύα ή χωρίς αυτόν θα καταρρεύσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου