Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

  
ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ  ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!




ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ!

Η πρόδηλη υποστήριξη του Ισλαμικού ψευδοκράτους από τις ΗΠΑ αποκαλύπτεται πλέον και με έργα, της σιωνιστικής πάλαι ποτέ υπερδύναμης...

Tέσσερα μαχητικά των ΗΠΑ έπληξαν με 9 πυραύλους θέσεις του συριακού Στρατού στην Deir Ez-Zor σκοτώνοντας 4 στρατιώτες, 13 τραυματίες και καταστρέφοντας δύο άρματα μάχης. Τα αμερικανικά μαχητικά κτύπησαν σύμφωνα με το ρωσικο πρακτορείο, ένα στρατόπεδο που ανήκει στην 137η Ταξιαρχία πυροβολικού του συριακού Στρατού, η οποία προστάτευε Ayash από το ISIS που πολιορκεί την Deir Ezzor. 


Συρία και Ρωσία κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση η οποία ήταν συντονισμένη με τους ισλαμιστές καθώς ακολουθήθηκε από 
επίθεση τους στο χωριό Ayash.

Η είδηση ανέβηκε και από το BBC για λίγο, αλλά προφανώς μετά από κάποια «παρέμβαση» την εξαφάνισε!

Η Ρωσία απάντησε στέλνοντας μαχητικά Su-30 και Su-34 και ταυτόχρονα κινητοποίησε τον Στόλο της Κασπίας, που αποτελείται από 50 πλοία. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, το ρωσικό γενικό ναυτικό επιτελείο, έδωσε εντολή στα πενήντα πολεμικά πλοία του στόλου της Κασπίας, να τεθούν σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα για την διενέργεια «πραγματικών ασκήσεων».

Tην ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι η Τουρκία έχει αεροπορική βάση στο Dyhok στο Βόρειο Ιράκ, με την ονομασία Bamerne και προορίζεται για να  χρησιμοποιηθεί από την τουρκική αεροπορία για να χτυπηθούν θέσεις των Κούρδων του PKK. 

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η Τουρκία δεν αποσύρει τους στρατιώτες της από το Ιράκ, έχει προκαλέσει την οργή της Ιρακινής κυβέρνησης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Ιρακινού Κοινοβουλίου για την άμυνα και την ασφάλεια Hakim Αl-Zamili είπε ότι το η Βαγδάτη σκέπτεται να ζητήσει τη στρατιωτική συνδρομή της Μόσχας λόγω της τουρκικής εισβολής...

"Μπορούμε σύντομα να ζητήσουμε την βοήθεια της Ρωσία για άμεση στρατιωτική παρέμβαση στο Ιράκ ως απάντηση της τουρκικής εισβολής και παραβίασης της ιρακινής κυριαρχίας" είπε ο Αl-Zamili 


Nωρίτερα είχε απειλήσει την Τουρκία με στρατιωτική επιχείρηση αν δεν αποσύρει άμεσα τα στρατεύματα της από το Ιράκ.


Η Ρωσία από την πλευρά της ζήτησε να κλείσουν τα αεροδρόμια του Erbil και Sulaimaniyah στο Ιράκ για 48 ώρες (όσες δηλαδή διαρκεί η διορία που έδωσε το Ιράκ στην Τουρκία για να αποσύρει τα στρατεύματά της) διότι κατόπιν θα ακολουθήσει καταιγίδα ρωσικών πυραύλων cruise!

Σήμερα το πρωί μάλιστα  η Ρωσία που έχει διευρύνει το πεδίο δράσεώς της, χτύπησε θέσεις των ισλαμιστών και μέσα στο Λίβανο.
.




H τουρκική αεροπορική βάση στο Ιράκ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου