Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Η κατοχική (ψευτο) αριστερή κυβέρνηση, αφού πρώτα φρόντισε να αυξήσει το απλό εισιτήριο, στη συνέχεια φέρνει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τι είναι αυτό;

Καταργούνται πλήρως τα χάρτινα εισιτήρια και οι κάρτες. Ο κάθε Έλληνας θα εφοδιάζεται μία ηλεκτρονική κάρτα ή οποία θα εισάγεται σε ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα (τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο;;;) και θα καταγράφεται πλήρως τόσο η είσοδος στο ΜΜΜ όσο και η διαδρομή που έκανε και η απόσταση που διάνυσε ο καθένας, ώστε να γίνεται ανάλογη χρέωση.

Εννοείται ότι όσοι πληρώναμε μέχρι τώρα 30 ευρώ για μηνιαία κάρτα, καλύτερα ας το ξεχάσουμε. Το μηνιαίο κόστος τουλάχιστον θα διπλασιαστεί.

Και κάτι ακόμα σημαντικό. Τώρα πλέον όλες οι διαδρομές που θα κάνουμε όλοι μας θα καταγράφονται πλήρως, για να γίνεται η σχετική χρέωση και πιθανότατα αυτή η πληροφορία θα είναι στη διάθεση των «ενδιαφερομένων» αρχών και αυτών που ελέγχουν τις αρχές.

Απορούμε, πως αυτός εδώ ο υπερήφανος ιστορικός λαός, κατάντησε να γίνεται το απόλυτο πειραματόζωο για κάθε είδους πειραματισμούς.

ΥΓ. Το άρθρο δεν έχει την έννοια να κλείσουμε την πόρτα στην τεχνολογία και στην εξέλιξη, αλλά ότι αυτή την εξέλιξη να την ελέγχει δημοκρατικά η κοινωνία και όχι αδιαφανή συμφέροντα.

Πέτρος Χασάπης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου