Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!


ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!



 Η άθλια δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση νομοθέτησε με τροπολογία που ψηφίστηκε μαζί με το Σύμφωνο Συμβίωσηςτην αυστηροποίηση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην παρακώλυση συγκοινωνιών, με σκοπό να εμποδίσει τους αγρότες να κατεβαίνουν με μπλόκα σε διαδηλώσεις! 

Εκτός λοιπόν από την πρόκληση ατυχήματος από δω και στο εξής  πλέον  , θα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους και η παρεμπόδιση των συγκοινωνιών στις εθνικές οδούς, καθώς και το κλείσιμο των σιδηροδρομικών γραμμών το οποίο μέχρι πρότινος τιμωρούνταν με φυλάκιση έως 3 μήνες. 

Η ίδια ποινή θα αφορά και την παρεμπόδιση αμαξοστοιχιών, αεροπλάνων, λεωφορείων κ.ο.κ., από φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών, που ίσχυε έως σήμερα. 

Είναι σαφές ότι οι ψευτοαριστεροί δωσίλογοι φοβούνται την αγροτιά περισσότερο από τους δεξιούς, αφού τώρα επί των ημερών τους νομοθετήθηκε η αρπακτική βάναυση και εν τέλει κατασχετική της αγροτικής περιουσίας φορολογία!

Πώς λοιπόν θα αποτραπούν τα μπλόκα που είναι βέβαιο ότι θα στήσουν οι αγρότες διαμαρτυρόμενοι για την φοροληστεία που τους επιβάλλει η κατ όνομα αριστερή αλλά στην πράξη φασίζουσα δεξιά δωσίλογη κυβέρνηση;

Με ποινικοποίηση της "
παρεμπόδισης των συγκοινωνιών στις εθνικές οδούς"! 

Δαιμονιώδες όσο και φασιστικό το εφεύρημα!
Μόνο ένας Σόιμπλε και ένα τσιράκι δικό του που αυτοαποκαλείται αριστερό, μπορούσαν να σκαρφιστούν τέτοιο ανοσιούργημα, που να περιορίζει την εκδήλωση των συγκεκριμένων διαδηλώσεων...


Το ερώτημα είναι: Οι αγρότες θα το καταπιούν ή θα αντιδράσουν;

Και οι υπόλοιποι Έλληνες αν οι αγρότες ξεσηκωθούν θα σταθούν δίπλα τους;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου