Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....


ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!


2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ



Οι τούρκοι έχασαν για τα καλά την ψυχραιμία τους και προχωρούν σε επικίνδυνα για αυτούς μονοπάτια. 

Σε ένα τέτοιο απονενοημένο διάβημα προέβη ο τουρκικός στρατός όταν εισέβαλε στις 2 τα ξημερώματα την χθεσινή νύχτα στις πόλεις Τσίζρε και Σιλώπη, στη νοτιοανατολική Τουρκία με άρματα μάχης τα οποία άρχισαν να χτυπούν σπίτια και οικήματα. Πολλά από αυτά τυλίχτηκαν στις φλόγες και οι κάτοικοί  τους πετάχτηκαν έντρομοι στους δρόμους!!!


 Οι Κούρδοι όταν αντιλήφθηκαν την επίθεση των αρμάτων μάχης του τουρκικού Στρατού, μετά το αρχικό σόκ, άρχισαν να χτυπούν κατσαρόλες προκειμένου να σημάνουν συναγερμό!

Οι δικές τους δυνάμεις άρχισαν το πολύ γνωστό σε αυτές  αντάρτικο πόλεων με επιθέσεις κατά των Τούρκων. Απάντησαν
 με εκτόξευση αντιαρματικών πυρών και ρουκετών  και με το στήσιμο “παγίδων” στους Τούρκους στρατιώτες με αποτέλεσμα η σύγκρουση να γενικευτεί  . 

Μέχρι τα ξημερώματα σήμερα διεξάγονταν σφοδρές μάχες, αλλά δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή απολογισμός νεκρών ή τραυματιών ούτε από τους Τούρκους ούτε από τους Κούρδους.


Είναι σαφές πώς  η Τουρκία με την πολιτική της έχει σπείρει ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες. Παρ όλα αυτά όμως δεν αντιλαμβάνεται ότι η αλαζονεία που έχει επιδείξει προς όλους και ιδιαίτερα τελευταία προς τους Ρώσους, έχει όρια τα οποία έχει ήδη ξεπεράσει. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τη Ρωσία, η οποία ήδη την έχει θέσει στο περιθώριο και επωφελείται  από κάθε λάθος κίνηση της....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ




Tα τουρκικά άρματα μάχης βρίσκονταν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες όπως φαίνεται στο βίντεο



ΠΗΓΗ  ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου