Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ....


ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ





Οι περατζάδες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από ύποπτες που ήταν στην αρχή, έχουν καταντήσει γραφικές γιατί πια κανείς δεν τους πιστεύει κι έτσι μοιάζουν με περιφερόμενο θίασο που ξέμεινε από έργο, που πολεμάει τα τεθωρακισμένα με σφεντόνες...

Αυτό που γίνεται μας θυμίζει μια αληθινή ιστορία 
από την γερμανική κατοχή. Μετά από κάποια δράση ανταρτών, οι γερμανοί για αντίποινα, έκαψαν όπως συνήθιζαν, ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη. Ένας παππούς όμως καθώς οι γερμανοί αποχωρούσαν τους πήρε το κατόπιν και έτρεχε ξωπίσω τους!

Τον ρωτάει ένας γιατί τρέχει κι εκείνος απαντάει: "Οι γερμανοί μου κάψανε το σπίτι (λες και δεν είχαν κάψει όλο το χωριό...) και τρέχω να τους προλάβω"! 
"Και γιάντα (γιατί) θες να τους προλάβεις;" 
"Για να τους πω, πως δεν το κάνουν ετσά λογιός (δεν είναι σωστό αυτό που έκαναν)"!!!

Υπάρχει βέβαια μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ παππού και συνσικαλιστών...

Ο παππούς από μεγαλειώδη πίστη στις ηθικές αξίες, πίστευε ότι θα συνέτιζε τους "άτακτους" και "απερίσκεπτους" γερμανούς ναζί και εκείνοι θα τον άκουγαν.

Οι συνδικαλιστές όχι μόνο γνωρίζουν ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα η μονοήμερη εκδρομή τους, αλλά το κάνουν ακριβώς για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων.

Ο λαός δεν κινείται με κοροϊδευτικές πορείες!

 Πάρτε το χαμπάρι, ο λαός θα σηκωθεί, όταν σηκωθεί, με δική του αυθόρμητη πρωτοβουλία, όταν π.χ. αρχίσουν να του παίρνουν τα σπίτια.
Τότε όχι μόνο θα σηκωθεί αλλά...καλύτερα να μην το γράψουμε αυτό...


Οι εργατοπατριοί όχι απλώς δεν εμπνέουν αλλά δεν είναι ικανοί να κοροϊδέψουν πια κανέναν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου