Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ» ΜΕΤΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...


ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ»
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: « ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ»!






Μόλις ψήφιζαν τα μέτρα που τους επέβαλλαν οι τοκογλύφοι κατακτητές, όλοι οι δωσίλογοι (ΓΑΠ, Παπαδήμ(ι)ος, Σαμαράς) επιδίδονταν σε ρεσιτάλ ηθοποιΐας δηλώνοντας ότι τα δύσκολα πέρασαν!
|

Έτσι και ο Τσίπρας σαν γνήσιος δωσίλογος που είναι, αφού πέρασε στην βουλή το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην ιστορία της Ελλάδας, (ότι και να πούμε είναι λίγο, μόνο με το ασφυξιογόνο αέριο Zyclon B που έριχναν οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως προς εξολόθρευση των κρατουμένων μπορεί να συγκριθεί), αφού έβαλε και αυτός τη δική του ταφόπλακα στις ζωές των Ελλήνων, προσπάθησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας   μέσα στο υπουργικό νεκροταφείο που μύριζε όλεθρο, λέγοντας με θράσος ότι «τα δύσκολα τελείωσαν και πλέον η χώρα θα βρει τον δρόμο της προς την ανάπτυξη»
Και λέει όλα αυτά τα ασύστολα ψέμματα όταν η 
Wall Street Journal μόλις προχθές προέβλεπε σε δημοσίευμά της το βασικό σενάριο για την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που έχουν συντάξει οι Ευρωπαίοι πιστωτές της Ελλάδας. Σύμφωνα με αυτό το χρέος θα κορυφωθεί στο 182,9% του ΑΕΠ φέτος και θα φτάσει στο 104,9% του ΑΕΠ το 2060!!!

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΓΑΠ μας έβαλε το 2010 στο πρώτο μνημόνιο γιατί το χρέος ήταν 110% του ΑΕΠ και τώρα λένε ότι μετά από μισό αιώνα θα φτάσουμε σε εκείνα περίπου τα επίπεδα!!!

ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!  


Καμαρώστε το θράσος του Τσίπρα και τα απίστευτα ψέμματά του, στην εισήγησή που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο, 24 ώρες μετά το Eurogroup στις Βρυξέλλες:
  
«Σήμερα η Ελλάδα δεν είναι πια μόνη και απομονωμένη, αλλά βρίσκει ισχυρή υποστήριξη από μια σειρά πολιτικών δυνάμεων και κυβερνήσεων που έχουν πια κατανοήσει ότι δικαιούται επιτέλους να γυρίσει σελίδα. Σήμερα είναι μια μέρα σημαντική. Και είναι σημαντική διότι μετά από έξι χρόνια διαρκών περικοπών, κακών ειδήσεων και σκληρής λιτότητας είχαμε επιτέλους καλές ειδήσεις, όχι μόνο για την πορεία της χώρας αλλά κυρίως για την ελληνική κοινωνία που δικαιούται μετά τον ορυμαγδό της ύφεσης να κοιτάξει ξανά το μέλλον με αισιοδοξία».   
Πρόκειται για φτηνό ηθοποιό στην όπερα της πεντάρας, τόσο αξίζει και ο ίδιος σαν πολιτικός και όλοι οι όμοιοί του δωσίλογοι που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την θέση της εθελούσιας υποτέλειας και του εξευτελισμού!

Οι Έλληνες όμως αν και δεν κατεβαίνουν πια στις περατζάδες του Συντάγματος,( που έτσι κι αλλιώς θα καταλήξουν με το γνωστό κουκλοθέατρο ΜΑΤ-Μπαχαλάκηδες, δακρυγόνα-μολότωφ, ώσπου να μην μείνει ούτε ένας αληθινός διαδηλωτής) παρακολουθούν και έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης η δε οργή τους πυκνώνει και διογκώνεται μέρα με την ημέρα κι όταν ξεχειλίσει (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΥΆ Η ΏΡΑ) θα τους πνίξει...

1 σχόλιο: