Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ" ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ PSI) ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ 

Ετοιμάζουν το έδαφος για μεγάλο κούρεμα καταθέσεων, που θα το ονομάσουν "ελάφρυνση του χρέους" και την "νύφη" θα την πληρώσουμε εμείς, ο Ελληνικός λαός, όπως έγινε με το PSI.

Έτσι σε μεγάλα sides τα οποία μάλιστα παρ
ουσιάζονται ως "αντιμνημονιακά", διαβάζουμε τα ακόλουθα:


"Mία πρώτη ελληνική νίκη καταγράφεται στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μετά από αρκετό καιρό"


"Στην επίσημη ατζέντα του Eurogroup της 9ης Μαΐου θα τεθεί το ζήτημα του χρέους συνολικά και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό μετά το 2012, όταν έγινε το PSI".

"Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους το χρέος θα γίνει βιώσιμο και αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της καταστροφής που βιώνει η χώρα εδώ και έξι χρόνια".

Όμως ας θυμηθούμε λίγο τί σήμανε για την Ελληνική οικονομία και πόσο "ελάφρυνε" το χρέος και πόσο "βιώσιμο" έγινε, όταν εφαρμόστηκε το PSI:
Από 70-75% των αποθεματικών των Δημοσίων Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων, Οργανισμών (όπως ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας) κλπ.

Δείτε σχετικό δημοσίευμα του 2012  

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΕΚ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ


Επίσης ο ίδιος ο αρχιτοκογλύφος τραπεζίτης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κοινοτικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ο Μάριο Ντράγκι είχε ομλογήσει ότι: 

"Οι Έλληνες καταστράφηκαν με το PSI"

Τέλος δείτε για ποιο "όφελος" μιλούσαν πριν και ποιο προέκυψε τελικά με το PSI, στο παρακάτω βίντεο επίσης του 2012.  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΩΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ":


ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΑΨΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ" ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΑΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου