Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!



Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΡΩΣΙΚΟ Φ. ΑΕΡΙΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΖΕΡΙΚΟ Φ. ΑΕΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

2 ΕΥΓΛΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




Ένα μόλις χρόνο πριν, αρχές Απριλίου του 2015 ο ακατονόμαστος Τσίπρας είχε πάει στη Μόσχα και σαν άλλος ΓΑΠ (που το 2010 έλεγε στον Πούτιν για "πράσινη ανάπτυξη") ετούτος του έλεγε ότι "η Ελλάδα θα ταξιδέψει σε νέα λιμάνια" θυμίζοντας το γνωστό αρχοντορεμπέτικο "Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα".

Επανέφερε λοιπόν το θέμα του αγωγού South Stream που είχε παγώσει ο ΓΑΠ αλλά όλα ήταν θέατρα για ξεκάρφωμα.  Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο.

Πάντα συνεπής λοιπόν σε όλα όσα υποσχέθηκε ο Τσίπρας, έτσι και στο θέμα του αγωγού! Στις 17 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού... ΤΑΡ(!!!) στο ελληνικό έδαφος παρουσία αντιπροσωπειών από τις χώρες που εμπλέκονται στο έργο (Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Τουρκία Αλβανία και Ιταλία).

Οι Ρώσοι μας έδιναν τα πάντα, ο Τσίπρας έδινε ψεύτικες υποσχέσεις και τελικά έγινε αυτό που ήθελαν ΗΠΑ και Ε.Ε.!

Ενώ λοιπόν τα συμφέροντα της χώρας είναι στον ρωσικό αγωγό, εμείς πάμε όπου μας λένε οι επικυρίαρχοι! Όταν οι Ρώσοι τα σπάνε με τους Τούρκους, εμείς πάμε με τους Τούρκους κι ας είναι για αιώνες φυσικοί εχθροί μας κι ας μας αμφισβητούν Ελληνικά εδάφη χιλιάδων χρόνων κι ας μας πλημμυρίζουν με λαθρομετανάστες τζιχαντιστές!

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγωγός TAP θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν και, μέσω Ελλάδας, Αλβανίας και Αδριατικής, θα καταλήγει στη Ν. Ιταλία και από εκεί στη Δυτική Ευρώπη.


Το συνολικό μήκος του αγωγού θα φτάσει τα 870 χλμ., εκ των οποίων τα 550 χλμ.(δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του) θα βρίσκεται εντός της ελληνικής επικράτειας. 

Παρ΄όλα αυτά τα οφέλη θα είναι μηδαμινά σε σχέση με τα δισεκατομμύρια που θα μας εξασφάλιζε ο South Stream (Greek Stream το ελληνικό τμήμα).

Ότι είμαστε προτεκτοράτο το ξέραμε, τώρα ξέρουμε ότι την κυβέρνηση του προτεκτοράτου ασκεί ο καλύτερος πράκτορας των τοκογλύφων, των αρπακτικών ορνέων της Δύσης! 

Δείτε πως νομίζει ότι "δουλεύει" τον Πούτιν, ο οποίος όμως έχει καταλάβει τί παπατζής είναι ο Τσίπρας και για αυτό είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός...





Τα ίδια λέει στο 11΄38-12΄.53 του επόμενου βίντεο ενώ στο 16΄.30 έχει το θράσος να λέει ότι "δεν έχουν σημασία οι εξαγγελίες αλλά αυτά που εφαρμόζονται"!!! Ο Πούτιν (που σίγουρα έχει καταλάβει το παιχνίδι του παπατζή) χαμογελάει και κουνάει το κεφάλι με σημασία...

Σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου (της Καθημερινής) αν θα βοηθήσει οικονομικά η Ρωσία ο Πούτιν φανερά ενοχλημένος ξεκαθαρίζει άμεσα τη θέση του λέγοντας  πρώτα απ΄όλα:«Η ελληνική πλευρά δεν κατέθεσε αίτημα για οποιαδήποτε βόηθεια»
Ο Τσίπρας είναι σκυφτός και σημειώνει (ή σκιτσάρει;) αμήχανα τα χαρτιά του...







"ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ! 

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου