Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ

Ανακοίνωση-καταγγελία σε σχέση με την «τριήμερη απεργία»



Τσίπρας-Εργατοπατέρες εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό
-Κάτω η Κοινοβουλευτική Χούντα και τα «κινηματικά» της στηρίγματα
-Αγώνας για την Κοινωνική και Εθνική μας Απελευθέρωση

Μια τέλεια οργανωμένη απάτη στην οποία συμμετέχουν από κοινού η σημερινή κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων, όλα τα κόμματα εξουσίας-αλλά ξεκάθαρα πλέον και το ΚΚΕ-εξελίσσεται μπροστά στα μάτια ενός, ανήμπορου δυστυχώς να αντιδράσει λαού, που βλέπει το παρόν και το μέλλον του να υποθηκεύεται με κυνικό τρόπο από τα «αριστερά» και δεξιά ανδρείκελα!


Αυτή τη φορά στόχος της κοινοβουλευτικής χούντας είναι να περάσουν μέσα σε δύο μέρες τα μέτρα φορολεηλασίας και κατεδάφισης του εναπομείναντος κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος έτσι ώστε να ολοκληρωθεί -όπως λένε- η αξιολόγηση από τους «θεσμούς», ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν και άλλα μέτρα -τα ίδια και χειρότερα- που βρίσκονται στο συρτάρι:
για τα «κόκκινα δάνεια» τα οποία περνούν στη διαχείριση των hedge funds,
για το εργασιακό και τις Συλλογικές Συμβάσεις αλλά και
για το προδοτικό ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου που βρίσκεται σε εξέλιξη, πλούτο τον οποίο ο Τσίπρας και η «παρέα του» προφανώς θεωρούν τσιφλίκι του πατέρα τους!

Στην εγκληματική αυτή απάτη συμμετέχουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και σε ρόλο αγωνιστικού κομπάρσου οι «μένουμε Ευρώπη» εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη ΓΣΕΕ, οι οποίοι εδώ και δύο μήνες υπερψήφισαν «και με τα δύο χέρια» την πρόταση του ΠΑΜΕ για 48ωρη Απεργία «όταν και εφόσον» η κυβέρνηση καταθέσει το νομοσχέδιο στην Βουλή…» [http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/89620/klimakosi-me-48ori-apergia-i-kyvernisi-ferei-nomoshedio-sti-voyli]

Είναι οι ίδιοι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές οι οποίοι, σημειωτέον, αντιπροσωπεύουν πλέον λίγο πάνω από το 15% των εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα-αφού τόσο είναι το ποσοστό των συνδικαλισμένων- και που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το να υιοθετούν όχι μόνο τις «αγωνιστικές» προτάσεις αλλά και τα ίδια τα ταξικά συνθήματα του ΠΑΜΕ όπως το «ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ», σύνθημα που φιγουράρει στην Πρωτομαγιάτικη αφίσα της ΓΣΕΕ !!!


Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή –ημέρα που συμπέφτει με…τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς-και παρά την «υπόγεια» σύμπλευσή τους, ταξικοί και κυβερνητικοί-εργοδοτικοί συνδικαλιστές θα διαδηλώσουν για άλλη μια φορά «τσακωμένοι» – αφού η ΑΔΕΔΥ και άλλοι π.χ. ΠΟΕ-ΟΤΑ καλούν την Κυριακή στις έξι το απόγευμα ενώ το ΠΑΜΕ καλεί την Κυριακή το πρωί !!!!

Και στο μεταξύ βέβαια το ΠΑΜΕ και το-ΚΚΕ θα περιφρουρούν την Απεργία (σε Νομαρχίες και ΙΚΑ) λες και πρόκειται για καμιά ρουτινιάρικη απεργία της δεκαετίας του 90′) αντί να βγάλουν τα «ταξικά» συνδικάτα στους δρόμους και με τις ντουντούκες και τα αυτοκίνητα να καλέσουν τον κόσμο σε ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ –έμπρακτα όμως και όχι στα λόγια (βλ. δήλωση Κουτσούμπα)– ενάντια στους «αριστερούς» δωσίλογους της ΕΕ και του ΔΝΤ που δεν σκοπεύουν να αφήσουν τίποτε όρθιο σε αυτή χώρα!

Από τώρα τους βλέπουμε να μετρούν κεφάλια στην συγκέντρωση σαν «κατευχαριστημένοι μάπες» όπως έλεγε «στο ‘21 του» και ο Σκαρίμπας, «καθαροί» όμως απέναντι στο λαό αφού έκαναν το ταξικό τους καθήκον (!!!) ενώ οι στήλες του «Ρίζου» θα ενημερώνουν ξανά και ξανά από πού άρχιζε η κεφαλή και που κατέληγε η ουρά της πορείας…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δηλαδή για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ αφού ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ διοργανώνουν μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο 5 πορείες-πανηγυράκια στην Αθήνα με καταλήψεις στο ΙΚΑ της γειτονιάς (!!) αντί να καλέσουν τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ του ΛΑΟΥ μας έξω από ΤΗ ΒΟΥΛΗ και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με αίτημα να αποσυρθεί το «διπλό σοκ» της ασφαλιστικής και φορολογικής κατεδάφισης, και σε διαφορετική περίπτωση -δηλαδή αν τυχόν η πολιτική αλητεία μέσα στη Βουλή περάσει τα μέτρα- να καλέσουν μέσα από ΠΑΛΛΑΪΚΌ ΞΕΣΗΚΩΜΟ να πέσει η κυβέρνηση.

Το αποκορύφωμα και το κερασάκι στην τούρτα της απάτης είναι το Συλλαλητήριο-Συναυλία της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα την «ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά». [http://adedy.gr/syllalitiriosynaulia08052016/ ]

Το κόλπο άλλωστε το ξέρουν καλά οι άθλιοι εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ αφού δεν πάει καιρός από τότε που την ίδια «αγωνιστική» παράσταση-που περιλάμβανε Μαργαρίτη και Μπακαλάκο στο Σύνταγμα- διοργάνωνε και το ΠΑΜΕ με τα «ταξικά σωματεία», που αφού αρχικά καπέλωσαν άγρια τους αγρότες…στην συνέχεια τους εκδίωξαν κιόλας από την Πλατεία με την κατηγορία των ακροδεξιών στοιχείων !!!

Γι” αυτό και δεν προξενεί εντύπωση η παραπάνω συμπαιγνία, καθώς ξεκάθαρα πλέον η τριήμερη απεργία-συναυλία-γιορτή αποτελεί οργανική συνέχεια του χοντρού εκείνου καπελώματος και ξεπουλήματος του αγώνα των αγροτών από τον «κόκκινο» Μπούτα και τους λοιπούς «γαλαζοπράσινους» αγροτοπατέρες των μπλόκων, που δρούσαν με άνωθεν κομματική καθοδήγηση βέβαια. [http://www.mekea.org/to-diafainomeno-xepoulima-twn-agrotwn-kai-h-prosfygiki-krisi/]

Το συμπέρασμα για όσους δεν πάσχουν από πολιτική τύφλωση βγαίνει αβίαστα-

Πρόκειται για άλλο ένα «αγωνιστικό» ΠΑΝΗΓΥΡΙ με σφραγίδα ΤΣΙΠΡΑ.

Για να μην αναφερθούμε στην απεργία των ΜΜΕ όπως και σε αυτή των Μέσων Μεταφοράς σε μια τέτοια συγκυρία (πώς δηλαδή θα κατέβει ο φτωχός κόσμος κάτω όταν απεργούν όλο το 48ωρο οι τροχοί; )

Διότι ένας σοβαρός και συντονισμένος αγώνας υπέρ ενός λαού που χτυπιέται βάναυσα και χωρίς οίκτο από τις ντόπιες και ξένες ελίτ θα μπορούσε κάλλιστα να προβλέπει απεργιακά δρομολόγια των ΜΜΜ όπως και απεργιακά ενημερωτικά δελτία των ΜΜΕ.

Άλλος όμως είναι ο στόχος της κοινοβουλευτικής χούντας και των «κινηματικών» της στηριγμάτων! ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

Όμως έτσι οι καθεστωτικές, «αριστερές» και μη, δυνάμεις χάνουν και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας μετά και από αυτήν τη στάση τους

Και θα ήταν σίγουρα παρελθόν όλοι αυτοί στην συνείδηση του λαού μας εάν ΗΔΗ είχε συμπηχθεί ένα γνήσιο Παλλαϊκό Μέτωπο που θα έδειχνε πραγματικά τον μοναδικό δρόμο στον ταλαιπωρημένο και ρημαγμένο ψυχολογικά φτωχό ή υπό φτωχοποίηση και άνεργο Έλληνα.

Αυτόν τον δρόμο δηλαδή που προτείνει το ΜΕΚΕΑ

Τον δρόμο της Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης ενάντια στις νεοταξίτικες εφεδρείες της «Αριστεράς», που αφού ξεπούλησαν της Εθνική μας Κυριαρχία στους θεσμούς της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ), τώρα βάλθηκαν να αποτελειώσουν και τις τελευταίες ελπίδες του Λαού μας για ένα αξιοπρεπές μέλλον.

Και μπορεί ο Τσίπρας ως άλλος ΓΑΠ να εγκαλεί -πριν λίγους μήνες τη Σύνοδο του ΟΗΕ- για Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση [https://www.youtube.com/watch?v=_Jma_281cGw]- που βέβαια ως ιδέα ανήκει στον Σιωνιστή Γιδεόν Ράχμαν, αλλά προπαγανδίζεται ανοιχτά και από πολλά άλλα «φυντάνια» της Υπερεθνικής και Σιωνιστικής Ελίτ [βλ. ομιλία Περες στο Ευρωκοινοβούλιο [http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-03-14/pagkosmia-diakivernisi-aristera] ή την ομιλία του Χέρμαν Βαν Ρομπάι µετά την ανακοίνωση του διορισµού του ως Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συµβουλίου [https://www.youtube.com/watch?v=8S9b2LjqFb0)-] … 

…ΟΜΩΣ εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να απεμπολήσουμε τις ελπίδες και τους αγώνες γενιών και γενιών της Πατρίδας μας, που σήμερα ωστόσο παίρνουν νέα μορφή και περιεχόμενο, καθώς η νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση και οι θεσμοί της είναι αυτοί που για λογαριασμό της Υπερεθνικής και Σιωνιστικής Ελίτ επιχειρούν πλέον να μας πνίξουν ως λαό και να μας εξαφανίσουν ως έθνος.

Για αυτό καλούμε κάθε έντιμο Αριστερό, κάθε γνήσιο Πατριώτη σε ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στα ανδρείκελα της «Αριστεράς» και στους καθεστωτικούς συμμάχους τους –

Ξεσκεπάζουμε τις φιέστες και τις «ταξικές» γιορτές των εργατοπατέρων που επιστρατεύτηκαν άλλη μια φορά για να καλύψουν το βρώμικο έγκλημα που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού.


ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ στην κοινοβουλευτική χούντα και στα καθάρματα της Υπερεθνικής Ελίτ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ
ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου