Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΔΡΟΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΜΑΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ...



Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



Σχόλιο Πύλης των Φίλων 

Οι νομοθετικές δραστηριότητες της κυβέρνησης Τσίπρα είναι εξοργιστικές, τόσο για τον αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνονται οι απαιτήσεις των δανειστών για το ξεπούλημα της χώρας, όσο και για τις «μεταρρυθμιστικές» πρωτοβουλίες που διαλύουν περαιτέρω τον ήδη πληγωμένο κοινωνικό ιστό. 

Έτσι, αφού οι κυβερνητικοί εταίροι δεν κατάφεραν να «καταργήσουν τα μνημόνια», όπως υπόσχονταν, αποφάσισαν να ...καταργήσουν την πρωϊνή προσευχή στα σχολεία(!), να φέρουν το «σύμφωνο συμβίωσης» στην Βουλή, να αμφισβητήσουν την γενοκτονία των Ποντίων και να καταργήσουν το «εθνόμετρο» στην ιστορία, αλλάζοντας τα σχολικά βιβλία σύμφωνα με το πνεύμα της «πολυπολιτισμικής» νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.
 
Οι νομοθετήσεις αυτές είναι φανερό ότι γίνονται μέσα στα πλαίσια των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει (κάτω από το τραπέζι) απέναντι στα ξένα αφεντικά και όχι απέναντι στον ελληνικό λαό, τον οποίο με άλλα παραμύθιαζαν. 

Όταν η Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε αποικία, η κοινωνία φτωχοποιείται καθημερινά και η ελπίδα έχει υπονομευθεί από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων της μνημονιακής εξαετίας, το τελευταίο που απασχολεί τον Έλληνα είναι οι ιδεοληψίες κάποιων γκρουπούσκουλων που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία και καμμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. 

Ο σφυγμός της κοινής γνώμης που φτάνει στα δημοσιογραφικά επιτελεία είναι ότι πάνω από το 70% των πολιτών –περισσότερο από το ΟΧΙ του Ιουλίου- είναι αντίθετοι σε αυτές τις λογικές, αλλά, με εντολές άνωθεν, αυτό δεν κοινοποιείται. 

Αυτές οι εγκληματικές τακτικές, σε εποχές τέτοιας κοινωνικο-οικονομικής κρίσης, να αγνοείται, δηλαδή, η βούληση του λαού και να αποδομείται σκοπίμως η εθνική ταυτότητα, οδηγούν σε εκρηκτικές καταστάσεις την κοινωνία, που γρήγορα θα φτάσουν και στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, επίσης, οι εξωκοινοβουλευτικοί εναπομείναντες «αριστεροί», οι οποίοι επί του προκειμένου σιωπούν, είναι ότι δεν έχουν έτσι να προσμένουν τίποτα γιατί με το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπαρασυρθούν κι αυτοί στα τάρταρα της ιστορίας.


Στην ανάρτηση της Πύλης των Φίλων, ακολουθεί το άρθρο "Η Αριστερά ως στυλοβάτης της παγκοσμιοποίησης" του Γιώργου Καραμπελιά για τον οποίο έχουμε ενστάσεις ιδίως για την περίεργη θέση που έχει στο Κυπριακό.
Παρόλα αυτά όσοι επιθυμούν να το διαβάσουν ας πατήσουν τον σύνδεσμο που παραθέτουμε.

    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου