Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η "ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ" ΜΕ ΣΚΟΠΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!


ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ;
Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

Οι δανειστές βρήκαν εδώ στην Ελλάδα, «Το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», στο πρόσωπο του ΤΣΙΠΡΑ. Βρήκαν υποτελείς πολιτικούς!!!

Τώρα μετά τη ψήφιση στη Βουλή των Μνημονίων 3 & 4, και μετά το EUROGROUP, ζητάνε και άλλα, για να δώσουν τη δόση.

Κατάλαβαν ότι "τους έχουμε ανάγκη", και μας εκβιάζουν.


Τώρα μας λένε ότι για να τύχουμε μείωσης του παράνομου και επαχθούς χρέους, να εφαρμόσουμε τα προαπαιτούμενα, δηλαδή και άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, και ότι απέμεινε από δημόσια περιουσία. (Ελληνικό,ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κ.λ.π. 

Υποθηκεύσαμε τη δημόσια περιουσία, και όλον τον ορυκτό πλούτο, (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο- κ.λ.π.), για 10,3 δις. ευρώ δάνειο, για να πληρώσουμε τα τοκοχρεωλύσια στους Εβραίους δανειστές, και για το Λαό τίποτα.

Τόσο μυαλό έχουν οι προδότες πολιτικοί μας.

Ρε υποτελείς πολιτικοί δώστε στη Ρωσία βάσεις στα νησιά, και τον ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να τους ταρακουνήσετε.... 

Έτσι με απλή γλώσσα.

Αποτινάξτε το ζυγό των Κοσμοκρατόρων δια της μονομερούς διαγραφής του παράνομου χρέους. Κάντε στάση εξωτερικών πληρωμών, εφαρμόζοντας τη χρεοκοπία μόνο έναντι των δανειστών Κοσμοκρατόρων.

Τα διεθνή δικαστήρια θα μας δικαιώσουν, αφού αυτοί ευθύνονται για το χρέος. Αυτοί έκλεισαν τις Βιομηχανίες μας, και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Αυτοί μας απαγόρευσαν να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτοί μας υποχρέωσαν να πάρουμε δάνεια, φιάχνοντας έτσι τη διεθνή οικονομία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΑΕΝΝΑΩΣ.

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!


Ή είμαστε κυρίαρχο Κράτος, ή είμαστε δούλοι των Επικυρίαρχων της Γης.

Το EUROGROUP της Τρίτης/Τετάρτης 24/05-25/05/16 εκτέλεσε εντολές των Εβραίων δανειστών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την Ελλάδα.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ/ΥΕΘΑ σε ομιλία του στη Σύρο, χαρακτήρισε το νόμο των 7500 σελίδων, το νόμο της υποδούλωσης, που ψήφισαν στη Βουλή τη Κυριακή το βράδυ 22/05/16, εγκληματικό και αντισυνταγματικό.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ:Άρα αφού και ο ίδιος το ψήφισε, παραδέχεται ότι είναι ργκληματίας και ότι παραβιάζει το Σύνταγμα της χώρας)

Οι δανειστές («Θεσμοί») δίνουν δώρο για κάθε ψήφιση Μνημονίου, αλλιώς δεν εξηγείται η προθυμία πολιτικών....

Οι δανειστές («Θεσμοί»), ληστεύουν τους Έλληνες με κάθε Μνημόνιο, και με κάθε EUROGROUP.

Πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου, «Θεσμούς» να ληστεύουν το Λαό.

Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες. Ήταν όλοι τους ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ: Μετά το θάνατο του Καποδίστρια είχε δύο ή τρείς φωτεινές εξαιρέσεις αυτού του άθλιου κανόνα)

Με την ψήφιση του 4ου Μνημονίου στη Βουλή (Κυριακή 22/05), η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ παρέδωσε για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία, στους δανειστές, εξαναγκάζοντας τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας, σε μετανάστευση, για να εγκατασταθούν εδώ οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, στο σύνθημα της αλληλεγγύης των Επικυρίαρχων της Γης.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ γνωρίζει ότι οι δανειστές θα τον ανατρέψουν, εάν δεν κάνει όσα του λένε οι Εβραίοι επιτελείς της Ε.Ε., αλλά και των διάφορων ΕUROGROUP, όμως προτιμά να προδίδει την Ελλάδα, και τους Έλληνες, παρά να κάνει ανυπακοή στα κελεύσματα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Έδωσε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στο Σουλτάνο, όπως γράφει ο τύπος!!! Ρε υποτελείς πολιτικοί πάψτε πιά να είσθε τα παιδιά για τα θελήματα του Σουλτάνου!!! (Τουρκιστί «τσογλάνια» του Σουλτάνου).

Ο Σουλτάνος κάνει τη δουλειά του, και βρήκε εσάς τους Μ@@@@ες να του δώσετε Θράκη & Αιγαίο....
Ο Σουλτάνος μαζί με τους Κοσμοκράτορες, θέλει να αποκλείσει τους Ρώσους στο Βορρά, πράγμα που δεν συμφέρει την Ελλάδα!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ!!! 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακολουθεί Εξωτερική & Οικονομική πολιτική, τύπου «Ότι διατάξει οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης», αδιαφορώντας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Επί Κυβερνήσεως ΤΣΙΠΡΑ, οι Έλληνες επωλήθησαν σαν σκλάβοι στους Σιωνιστές δανειστές!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος 

Έλληνας Πατριώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου