Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ O ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...


ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΑ ΤΑ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ



ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Μετά την πώληση της Ελλάδας για 99 χρόνια και την μετατροπή της σε αποικία, όλοι ξαφνικά συμπάθησαν την Ελλάδα και θέλουν να την "βοηθήσουν". Το γνωστό σιωνιστικό National Geographic μας παρουσιάζει τους αρχαίους Έλληνες και τον πολιτισμό τους, για να δουν όλοι πόσο διαφέρουν με εμάς τους σύγχρονους Έλληνες που ζούμε με δανεικά!


Επ΄ευκαιρία βέβαια, ανυψώνει και το πιο σκοτεινό και φιλόδοξο πρόσωπο της ελληνικής αρχαιότητας, τον Αγαμέμνονα αφού τον παραβάλει με την μεγαλύτερη παγκόσμια προσωπικότητα του αρχαίου κόσμου, τον Μέγα Αλέξανδρο.


Η ΕΙΔΗΣΗ


Ένα ντοκιμαντέρ κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει ετοιμάσει το National Geographic για τιμήσει τα 5.000 ελληνικού πολιτισμού. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο κανάλι του ομώνυμου σταθμού σε μία σειρά από επεισόδια τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα.


Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016 για να δει όλος ο πλανήτης ποια ήταν η πολιτιστική προσφορά της χώρας μας στην σημερινή κοινωνία.


Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο The Greeks και γίνετε σε μία περίοδο και θα μπορούσε να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.


Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.


«Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων… Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρος»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου