Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ...


Ράπισμα στην Τραπεζική Αυθαιρεσία – Δεδικασμένο ανακοπής που δημιουργεί και Αίτημα αποζημίωσης



ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 2343/2016, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ Η ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ Ή ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ‘Η Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ (Α.Κ 281)


ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ (ΑΚ. 178)

Το πρώτο Δεδικασμένο για την τραπεζική απάτη και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΠΛΗΡΗ απαλλαγή των πολιτών από τους συμμορίτες τραπεζίτες είναι γεγονός.

Με την απόφαση 2343/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, πρωτοδίκης δικαστίνα (το όνομα της οποίας μου παραμένει άγνωστο για λόγους που θα παρατεθούν κατωτέρω), έκανε δεκτή την ανακοπή μου αναγνωρίζοντας όχι μόνο την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της Τράπεζας, για την μη αποπληρωμή του δανείου εξαιτίας των τραπεζικών παρανομιών, αλλά και την αδιαμφισβήτητη ζημία που υπέστη η επιχείρηση.
Σημειώνεται ότι το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις των προσωπικών δανείων.


Το Ιστορικό της υπόθεσης:

Σεπτέμβριος 2011

Η επιχείρηση αιτείται να υπαχθεί στα προγράμματα στήριξης της οικονομίας. Όλες οι συνεργαζόμενες τράπεζες, που έως τότε είχαν ρευστοποιήσει 163 δισ. από τα 233 δισ. εγγυήσεων του Ελλ. Δημοσίου που συνολικά έλαβαν, αρνούνται χωρίς καμιά εξήγηση να εντάξουν την επιχείρηση στα ανωτέρω προγράμματα. Με τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας, τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αυτό αποτελούσε ξεκάθαρο μήνυμα μελλοντικής εξόντωσης των μικρομεσαίων αλλά και των νοικοκυριών. Κι αυτό, γιατί τα 163 δις. που οι τράπεζες είχαν ρευστοποιήσει, ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να τα χρησιμοποιήσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για διάθεση προς τους ανωτέρω δικαιούχους.



Συνεπώς Ήταν απολύτως σαφές ότι τα χρήματα αυτά είχαν υπεξαιρεθεί από τους πραγματικούς δικαιούχους (επιχειρήσεις και νοικοκυριά). Όμως ταυτόχρονα και φυσικά εν αγνοία τους ανέλαβαν οι πολίτες και τον ρόλο του εγγυητή προς την ΕΚΤ κλπ., ευρωπαϊκούς μηχανισμούς που είχαν δώσει μετρητά (ρευστά διαθέσιμα) στους απατεώνες τραπεζίτες.
Δηλαδή οι τράπεζες δανείστηκαν χρήματα για να μπορούν να πουλήσουν χρήμα ώστε να συνεχίσουν να δικαιολογούν τον λόγο ύπαρξης τους. Αυτά τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο τους, ουδέποτε βγήκαν στην οικονομία (σαφώς και Δ.ΕΝ. εξαϋλώθηκαν) και καλούνται να αποπληρώσουν οι εγγυητές των τραπεζών που σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις είναι όλοι οι Έλληνες Πολίτες. Δηλαδή, μείωση κερδών των στοχοποιημένων Ελληνικών επιχειρήσεων. ΣΥΝΕΠΩΣ μείωση μισθών και ασφαλίστρων υγείας. ΣΥΝΕΠΩΣ μείωση συντάξεων και παροχών νοσηλείας κλπ. 



Σεπτέμβριος 2011 – Δεκέμβριος 2012


Επειδή οι ρητορικές του άκρατου οίνου (κοινώς αμπελοφιλοσοφίες) που αναπτύσσονταν από τους τότε ψευδοεπαναστάτες (βλ.ΚαμμενοΧαζακοΜπαρουφάκηδες κλπ) στις πλήρως ελεγχόμενες «πλατείες» εκτόνωσης περί «κακών» τραπεζών και «κακών» πολιτικών Δ.ΕΝ. είναι και πολύ χρήσιμες όταν πρόκειται να βρεθείς απέναντι στην Τρίτη εξουσία (Δικαστική), «στρώθηκα» για να συγκεντρώσω το αποδεικτικό υλικό που θα απεδείκνυε με απλά μαθηματικά, που Δ.ΕΝ είναι στην προσωπική κρίση των εκπροσώπων της Δικαστικής εξουσίας, την τραπεζική απάτη με τη συνέργεια του πολιτικού προσωπικού, που ως στόχο είχε την εξόντωση όχι μόνο της προσωπικής μου επιχείρησης αλλά και του συνόλου των Ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Παράλληλα προσπάθησα να βρω αρωγούς για τον επιμερισμό της συνολικής εργασίας, κάτι που θα έπραττε κάθε νοήμων Έλληνας που αντιλαμβανόταν ότι Δ.ΕΝ ήταν ένα προσωπικό πρόβλημα αλλά κάτι που αφορούσε το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να κατατεθεί ένα ομαδικό δικόγραφο που σαφώς θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τη δικαστική εξουσία. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, απογοητευτικά έως… τραγικά. Κάθε ένας που ζήταγε και έπαιρνε έτοιμα στοιχεία, έφτιαχνε στο φτωχό του μυαλουδάκι ένα «ψιλικατζίδικο» με μία κλειστή cabal (ελληνιστί κλίκα), που θα του έδινε την ευκαιρία να βιοπορεί, όπως οι cabalιστές, θυσιάζοντας ανυποψίαστους πολίτες που Δ.ΕΝ. αντιλαμβάνονται ότι άλλο τα θαααααααααά και άλλο τα Δικόγραφα με την υπογραφή έστω και «αμόρφωτων» ή «παραμορφωμένων» Δικηγόρων που έως τότε έστελναν ταπρόβατα στο θυσιαστήριο (βλ. νόμους Κατσέλη κλπ. δήθεν κερδισμένες ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τυπικούς λόγους – όπως π.χ. 128/1975 – 360/365 ημέρες – ανεκκαθάριστες οφειλές, ΑΛΛΑ οφειλές των ανυποψίαστων και τρομαγμένων πολιτών).


Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με τάγματα «αμόρφωτων», ή «παραμορφωμένων» δικηγόρων, (επεδίωκαν όλοι τους να με ρίξουν στο λάκκο με τα λιοντάρια βλ. Δανιήλ) και στις τυπικές κατ’ αυτούς «ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ» που συνέτασσαν, μέσω των οποίων αναγνωρίζεις οφειλές που υπάρχουν ΜΟΝΟ σε αρρωστημένα και παρωχημένα μυαλά (βλ. Γεώργιος Κοντός, νυν γραμματέας της νυν ψευδοΥπέρβασης – βλ. παρακάτω). Οι μέχρι τότε λοιπόν «πολλές» επιλογές, κατέληξαν στο ή τρως τον σάπιο καρπό που σου πουλάνε αυτοί οι «πειθαρχημένοι» δικηγόροι ή στρώνεσαι και γράφεις δικόγραφο μόνος με την ελπίδα να βρεις σε μέλλοντα χρόνο έστω και έναν «απείθαρχο» δικηγόρο, που Δ.ΕΝ. θα τον έχει ταΐσει η μήτηρ του Ζωή εκλεκτές και πανάκριβες… ζωοτροφές, αλλά και θα έχει μια στάλα ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ για τους πολίτες.


Δεκέμβριος 2012

Ενώ το δικόγραφο ήταν σχεδόν τελειωμένο μετά από 15μηνη εργασία στη διάρκεια των οποίων ο Ήλιος και Σελήνη είχαν γίνει ένα και Δ.ΕΝ. ξεχώριζαν από την συστηματική μελέτη της ΑΠΑΤΗΣ, τα σκουπίδια της νομικής υπηρεσίας της Marfin Εγνατίας Τράπεζας, ενώ είχαν ενημερωθεί από εμένα προσωπικά για την τραπεζική απάτη, ώστε να μην μπορούν να επικαλεστούν άγνοια,απέστειλαν διαταγή πληρωμής για λογαριασμό του απατεώνα εργοδότη τους (ΔΟΛΟΣ Α’ Βαθμού), με προθεσμία για την κατάθεση ανακοπής την 24-Δεκ-2012 (παραμονή Χριστουγέννων). Το (σχεδόν) εικοσαήμερο του Αθάνατου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Θεϊκού Λόγου (προσφάτως –μετά την εκδίκαση της υπόθεσης το 2014 αντελήφθη την Αξία Του) που Δ.ΕΝ αναγεννάτε κάθε χρόνο όπως οι δούλοι του Θεού επιθυμούν διακαώς να αποκρύπτουν (βλ. Ευαγγελικά επεισόδια του 1901) για να τον κρατούν Εσταυρωμένο και να έχουν λόγο ενδιαμέσου επί προμήθεια (κοινώς γνωστή ως μίζα), αλλά παραμένει αναλλοίωτος εδώ και χιλιάδες χρόνια ήταν λογικό ότι αφιερώθηκε στην εξεύρεση του δικηγόρου που απλά θα υπέγραφε – αφού θα έκανε ένα απλό έλεγχο των σχετικών εγγράφων που αφορούσαν εξ ολοκλήρου επίσημα κρατικά έγγραφα – ένα έτοιμο δικόγραφο. Το «θαύμα» της εξεύρεσης δικηγόρου συντελέσθηκε ακριβώς στην καταληκτική ημερομηνία της 24-12-2012. Δικηγόρος εκ Θηβών κατέβηκε στην Αθήνα όχι μόνο χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, αλλά επιπλέον κατέβαλε ο ίδιος όλα τα έξοδα για την κατάθεση της ανακοπής που στο προηγούμενο εικοσαήμερο είχαν αρνηθεί να καταθέσουν χωρίς καμία εξήγηση δεκάδες δικηγόροι (ένας εξ αυτών μάλιστα κατέθεσε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μου άλλο δικόγραφο από το οποίο παραιτήθηκα την ημέρα κατάθεσης 24-12-2012 της ορθής ανακοπής).

Σημειώνεται ότι το δικόγραφο της ορθής ανακοπής ήταν δημοσιευμένο στην αρχική του μορφή (ως μήνυση) από το Σεπτέμβριο του 2012 και ανανεωνόταν κάθε φορά που προέκυπταν νέα στοιχεία (εδώ μπορείτε να δείτε και τις προτάσεις της ανακοπής). Κι αυτό με το σκεπτικό είτε να βρεθεί ο «ατάιστος τον καρπό» ή «απείθαρχος» δικηγόρος, είτε να βοηθηθούν – συνασπιστούν οι νοήμονες πολίτες που είχαν ίδια προβλήματα απ’ τους απατεώνες τραπεζίτες.


Απρίλιος 2013


Οι δούλοι των δούλων του Θεού και περιττώματα της νομικής υπηρεσίας της Τράπεζας Πειραιώς, που είχε εξαγοράσει την Marfin Εγνατία Τράπεζα («εξαγόρασε» δωρεάν και την Αγροτική), κάνουν την 15.04.2013 πρόσθετη παρέμβαση παρ’ όλο που είναι γνώστες και αυτοί περί της υπεξαίρεσης 40 δισ. ευρώ του Ελληνικού λαού από τον απατεώνα εργοδότη τους. Σημειώνεται ότι είχαν λάβει γνώση για τα στοιχεία της ανακοπής που είχε κατατεθεί τον Δεκέμβριο του 2012 (Δόλος Α Βαθμού) και ότι πιθανότατα ήδη είχαν λάβει γνώση και για την μήνυση που είχα καταθέσει από την 05.04.2013 (με κάποια πρόσθετα της ανακοπής στοιχεία που είχα συλλέξει στο μεσοδιάστημα από την προσφυγή που είχαν καταθέσει Δικαστές και Εισαγγελείς για την μη μείωση των αργυρίων τους) και η οποία τους αφορούσε άμεσα ως συνεργούς στην απάτη.
Τελική ημερομηνία εκδίκασης για την υπόθεση ορίστηκε η 22.01.2014



Αφού έγινε η δίκη της ανακοπής, ο Δικαστής όφειλε εντός 2 μηνών να βγάλει απόφαση πράγμα που όμως ΔΕΝ έκανε στο χρονικό όριο που απαιτούνταν, διαπράττοντας το αδίκημα της αρνησιδικίας


Η ενδιάμεση περίοδος έως την εκδίκαση 22.01.2014


Αφού κάποια «μπουμπούκια» είχαν καταφέρει να διαλύσουν την αρχική Υπέρβαση, «έστησαν» κλειστά cabal-μαγαζάκια (μεταφρ. κλίκες υπαρχηγών που υπακούν σε «αόρατες» αρχές) πουλώντας τη γνώση ακριβά και κατά παράβαση του ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΣΕΤΕ. Φυσικά και με τη βοήθεια κάποιων μη νοημόνων συμμετεχόντων, που χωρίς να έχουν παράξει τίποτα ουσιαστικό, αυτοχρίστηκαν αρχηγέτες της γνήσιας Ελληνοϊουδαικής φυλής αυτοοικειοποιούμενοι ακόμα και το ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. Για τις ενέργειες που θα έπρεπε να υλοποιηθούν για την προστασία των αμέριμνων πολιτών, από λυκόπουλα με μορφή προβάτων (αφού διέλυσαν την 1η Υπέρβαση), «αμέλησαν» να προβάλλουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Όπως δηλαδή είχε πράξει και ο ΧΑΜΜΕΝΟΣ αρχηγέτης της Ιουδαϊκής ΑΝ.ΕΛοφυλής στη ΔΕΘ του 2012, που όμως «αμέλησε» να την προβάλλει στη συνέχεια, όπως και όλα τα νεώτερα στοιχεία που απεδείκνυαν μαθηματικά και περίτρανα ότι… ο αγνώστης και καταθλιπτικός πολίτης ήδη πλήρωνε 14% επιτόκιο για τα χρήματα που είχαν υπεξαιρέσει οι απατεώνες δούλοι των δούλων, εμποδίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ολοκλήρωση της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.



Μερικά καλόπαιδα της ΑΝ.ΕΛοφυλής που γνώριζαν όλο αυτό το ιστορικό εκ της Γενέσεως του και ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες των γεγονότων καθ’ όλο το προαναφερόμενο χρονικό μαζί με κάποιους άλλους δούλους των δούλων, που διέβλεπαν ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν τους πυλώνες του Ιουδαϊκού δημιουργήματος που ξεκίνησε να στήνεται σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Νέα Ρώμη το 325 φθάνοντας στη μέγιστη ισχύ του το 1994. Τότε πλέον οι αρχηγέτες του, είχαν μετατραπεί σε αόρατους που δίνουν εντολές στους μπροστινούς των μπροστινών. Δούλοι, που προθυμοποιήθηκαν και καλά να βοηθήσουν έχοντας κατά νου να δημιουργήσουν άλλο ένα cabalομαγαζάκι του ενός αρχηγέτη που θα καθόταν στα τέσσερα μπροστά στους «αόρατους αρχηγούς». Εξού και το Ρωμαϊκό καταστατικό του «ελέω (ελλείψει) Θεού» αρχηγού της 2ης Υπέρβασης (Κυριάκου Τόμπρα) που υποτίθεται ήταν καλύτερο της 1ης Υπέρβασης και νυν καταστατικού της Δ.ΕΝ. και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.


Η πρώτη διπλωματική (μεταφρ. sic έκφραση των Σαδουκκαίων) συμβουλή λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση της ανακοπής 22.01.2014 αλλά και της οριστικής ολοκλήρωσης (06.02.2014) των διαδικασιών για την έναρξη της 2ης Υπέρβασης, ήταν ότι Δ.ΕΝ. θα έπρεπε να παραστώ στο δικαστήριο, διότι αν χανόταν η υπόθεση (των ατράνταχτων στοιχείων όπως όλοι οι Σαδουκκαίοι συμφωνούσαν) από μία πιθανόν πιασμένη σύνθεση του Δικαστηρίου τότε με τι μούτρα θα μιλάγαμε στον κόσμο.


Παρατήρηση: Μετά τη διάλυση της 1ης Υπέρβασης όλοι οι μη νοήμονες και γνώστες όλων των ανωτέρω στοιχείων που Δ.ΕΝ συμμετείχαν στη 2η Υπέρβαση λόγω «αρχαιρεσιών» (δυστυχώς πήξαμε στους στρατηγούς και στα όπλα) συνέχισαν σε ακόμα χειρότερο μοτίβο. ΌΧΙ μόνο αποδείχθηκαν παντελώς ανίκανοι να παράξουν το παραμικρό, αλλά ως μωροφιλόδοξα ιδιοτελή αρχηγετικά ζώα της γνήσιας ΕλληνοΙουδαικής, κατέκριναν κάθε έναν που προσπαθούσε να φέρει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα πετυχαίνοντας, μέσω των ατομιστικών τους μωροφιλοδοξιών και της απύθμενης βλακείας τους, αυτό που η ανώτερη cabalo-κλίκας του ΌΡΟΥΣ – HORUS επιθυμεί. Το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. Ασφαλώς στη συνέχεια κατελήφθησαν και από την απαιτούμενη αμνησία προσώπων και καταστάσεων αφού όχι μόνο Δ.ΕΝ. προσκόμησαν στη Δικαιοσύνη αυτά που γνώριζαν (βλ. 232 Π.Κ) αλλά και αποσιωπούσαν συστηματικά, όπως προαναφέρθηκε, όλα τα μετέπειτα στοιχεία που θα μπορούσαν να προστατεύσουν τους ήδη στα χρέη πνιγμένους Πολίτες, βυθίζοντάς τους ακόμα πιο βαθειά στο λάκκο.


22.01.2014


Ευτυχώς που ο ένας εκ των Δικηγόρων της Υπέρβασης (Λεωνίδας Στάμος) είχε σε πολύ ανεπτυγμένο και εξελιγμένο βαθμό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ιούδα του Ισκαριώτη. Λόγω του προσωπικού του Δανείου επιθυμούσε την εκδίκαση της ανακοπής προκειμένου να δημιουργηθεί δεδικασμένο που θα τον βοηθούσε στην προσωπική του υπόθεση που μέχρι τότε Δ.ΕΝ. μπορούσε να την τελειώσει αν και δικηγόρος. Έτσι έκανε την πολύ κουραστική για αυτόν εργασία – να καλέσει στο τηλέφωνο 10 ώρες (παραμονή βράδυ στις 23.00) πριν την εκδίκαση, για να με ενημερώσει ότι αν ήθελα να εκδικάσω θα έπρεπε να έχω το πρωί έτοιμο το κείμενο των προτάσεων και τα σχετικά παραστατικά τους (2 ντοσιέ φωτοτυπίες με τα στοιχεία της απάτης) και ότι αν προλάβαινα το πρωί θα μπορούσε να συνεισφέρει στη θετική έκβαση της υπόθεσης με το να πει «Παριστάμεθα» στο Δικαστήριο και να μου δώσει τον λόγο ώστε …… να δημιουργηθεί το δεδικασμένο.


25.04.2016


Αποτέλεσμα αυτού του ιστορικού είναι η απόφαση 2343/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που το προσκυνημένο δουλάκι – νυν Γραμματέας της 2ης Υπέρβασης, αποπειράθηκε να καπηλευθεί με την προχθεσινή του ανάρτηση.



Δηλαδή ενώ το δουλάκι στέλνει εκατοντάδες μηνύματα στα μέλη της Υπέρβασης να πληρώσουν για εξώδικα επανακαθορισμού οφειλών που σημαίνει ότι αναγνωρίζει τις παράνομες οφειλές από την άλλη καπηλεύεται μια Δικαστική απόφαση που προήλθε από ένα δικόγραφο που είχε κατατεθεί πολύ προγενέστερα της Υπέρβασης, προκειμένου να σιτίζεται ο ίδιος όπως σιτίζονταν κάποτε οι Βαβυλώνιοι υπηρέτες του «ελέω (ελλείψει) Θεού» αρχηγού του κλικομάγαζου, ενώ συνεχίζει να στέλνει τα ανυποψίαστα νέα μέλη στο λάκκο της πυραμίδας.



Γνωρίζει ασφαλώς το δουλάκι ονόματι Κοντός ότι η ΑΝΑΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από αυτήν που καταθέτει η Υπέρβαση αφού παρευρίσκετο στη συνάντηση όπου ο αφέντης του προσπάθησε να επιβάλλει την μην εκδίκαση της συγκεκριμένης ανακοπής ερχόμενος τότε σε κόντρα ακόμα και με τον Στάμο που αρχικά το επιθυμούσε (βέβαια ο Στάμος μετέπειτα και λίγο πριν την κατάθεση της 1ης ομαδικής αγωγής αποφάσισε να πάρει το ρόλο του Πέτρου προ του 1ου λαλήματος του πετεινού).



Ξέχασε βέβαια το σκουπιδοδουλάκι Κοντός, που προφανώς και θα έχει πάρει εντολή και προφανώς έναντι αργυρίων να γράψει στην ανάρτηση γιατί αυτή είναι η μοναδική τέτοια απόφαση και γιατί η Υπέρβαση όσες αποφάσεις διαφήμιζε μέχρι σήμερα Δ.ΕΝ. είχαν την ίδια νομική βάση. Εδώ του ταιριάζει γάντι θα έλεγα το εξής ρητό:


«Το θράσος έχει τόλμη μα Δ.ΕΝ. έχει… Αλήθεια»


Είμαι όμως περίεργος να δω που θα κρυφτούν τόσο ο σκουπιδοξεχασιάρης που επί μακρόν παγιδεύει τους πολίτες (χαρακτηρίζοντας με ρίψασπι πριν από τη δικαστική διαμάχη, ερήμην μου, με τη βλακώδη δικαιολογία των προσωπικών λόγων, σε όσα μέλη της Υπέρβασης τυχόν ερωτούσαν για την αποχώρηση από την Υπέρβαση -αποκρύπτοντας το όνομα μου, από την απόφαση 2343/2016), όσο και οι υπόλοιποι cabalομαγαζάτορες συλλόγων δανειοληπτών που παραμυθιάζουν τους πολίτες-θύματα ότι έχουν «κερδίσει» τις ανακοπές τους με ανεκκαθάριστα υπόλοιπα – εισφοροκομπινιές 360/365, (δηλαδή οι γνωστοί ισχυρισμοί άνευ ουσίας, αφού η οφειλή παραμένει έστω και μειωμένη κατά το υπερβάλλον ποσό που αυθαίρετα επέβαλε η τράπεζα με τόκους 365 ημερών, χρησιμοποιώντας τερτίπια τυπικών λόγων ανακοπής και όχι ουσίας, αφού όταν εκκαθαριστούν, οι ανυποψίαστοι πολίτες προ του πραγματικού θυσιαστηρίου αναγκαστικά θα ψάξουν τι τους έχει συμβεί). Όμως τότε δυστυχώς για τους κατεστραμμένους πολίτες θα είναι πολύ αργά.



Επίσης ξέχασε ο σκουπιδομεζές Κοντός τι συνέβη αμέσως μετά το δεύτερο λάλημα του Πέτρου – Στάμου στην μοναδική προσωρινή διοικούσα που είναι νομίμως ηχογραφημένη και στην οποία ήταν παρόντες σχεδόν όλα τα ιδρυτικά μέλη.



Επειδή υπάρχουν πολλοί που Δ.ΕΝ. πιστεύουν ούτε καν στο Δις εξαμαρτείν…

Επειδή χρειάζεται χρόνος για το απαραίτητο συνέρχεσθαι…

Επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί ο «απείθαρχος», άρα κατάλληλος δικηγόρος…

Άργησαν λιγάκι να συσταθούν ο πολιτικός φορέας Δ.ΕΝ. και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ο πολιτικά υποστηριζόμενος φορέας διεκδίκησης Δίκαιου και προάσπισης Ανθρωπίνων Αξιών από την «Δ.ΕΝ.». Φυσικά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων μας και ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε από άλλους, αυτά που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να πράξουμε εμείς !!!

Δύο νομικά πρόσωπα που λειτουργούν με τις ίδιες καταστατικές αρχές που πρώτα από όλα προβλέπουν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (διότι τα έργα τους Δ.ΕΝ. είναι πονηρά).

Ήδη το δικόγραφο της ανακοπής έχει σταλεί «ξεκλείδωτο» (σε word) και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με mail (για να υπάρχει και το αποδεικτικό της ενημέρωσης του δικηγόρου) σε όποιο μέλος το έχει ζητήσει με το δικηγόρο του να επιτύχει ότι προβλέπει η ανωτέρω απόφαση (2343/2016)


Υ.Γ.

Φήμες λένε ότι ο Δικηγόρος Στάμος έχει πλέον μάθει μετά την ανάρτηση της Δ.ΕΝ. για το καθήκον της Αλήθειας για το οποίο λόγω της νομικής του παιδείας μπορεί να αντιληφθεί ότι αναφέρεται όχι μόνο στους δικηγόρους αλλά και σε κάθε πρόσωπο που επηρεάζει την εξέλιξη μίας δίκης.
Ας μου κάνει λοιπόν την χάρη μιας και αντιλαμβάνεται την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της συγκεκριμένης υπόθεσης να ενημερώσει τον σκουπιδοξεχασιάρη Κοντό, για τις συνέπειες των πράξεων του προκειμένου να μην μπαίνω στη διαδικασία να απαντώ σε σχόλια του από δευτερότριτα profil του πονηροΚοντού (διότι Δ.ΕΝ. υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να ασχολούμαστε με… κοντούληδες).



Άλλωστε για κάτι τέτοια είναι υποχρεωμένες οι δημόσιες υπηρεσίες, (πχ. δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ) και θα με αναγκάσει να ξεχάσω (κολλητικό) παντελώς τόσο το γεγονός της καλής του πράξης, με το … ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ, όσο και την πολύτιμη μεταχρονολόγηση (λόγω της ιδέας του για εκκρεμοδικία) των κατασχέσεων – την οποία εκ του πονηρού κάποιοι άλλοι χρησιμοποίησαν έτσι ώστε να αλλαχτεί ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας που προβλέπει πλέον πλειστηριασμούς στις εμπορικές αξίες.


Αυτοί οι 19 μήνες (από το Μάιο του 2014 έως Δεκέμβριο του 2015) ήταν πολύτιμος χρόνος για την ολοκλήρωση της έρευνας μου – τη σύνταξη του νέου δικογράφου για οριστική διαγραφή χρεώνκαι αποζημίωση των πολιτών, λόγω της προσχεδιασμένης τραπεζικής απάτης, αλλά και για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών από ανιδιοτελείς πολίτες σε ένα ορθό καταστατικό για την σύσταση και λειτουργία του πολιτικού φορέα της «Δ.ΕΝ.» Ελευθέρων Πολιτών, αλλά και της Α.Μ.Κ.Ε. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».


Γεώργιος Σαρρής

Εταίρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) «Ελευθερία», 

Μέλος του Ελεγκτικού Συμβουλίου και μέλος του Ιδρυτικού Προεδρείου του πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας «Δ.ΕΝ.» Ελευθέρων Πολιτών.



Για περισσότερες πληροφορίες οι Πολίτες μπορούν να απευθύνονται:

Γενικός Γραμματέας «Δ.ΕΝ.» : Γενικός Γραμματέας «Ελευθερίας» :

κ. Αναστάσιος Αποσπόρης             κ. Ιωάννης Μασσέλος

            https://den.com.gr                 https://eleftheria.com.gr

 
        Τηλ. 693.90.95.841                     Τηλ. 694.99.07.999



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου